Hua Hin - Thailands ældste feriested

Dejlige Hua Hin kan nu komme til at danne rammen om din ferie i skønne Thailand. Hua Hin er beliggende kun 2,5 times kørsel fra Bangkok lufthavn, og her finder man smukke strande, et hyggeligt bymiljø og spændende udflugter. Asien Travel kan tilbyde dig en uforglemmelig ferie til en stærk pris.

17 dage/14 nætter - pris fra 7.770,- 


Kort om denne rejse

Hua Hin er beliggende 200 km syd for Bangkok på Vestsiden af Siambugten. De fleste solskinstimer finder man fra november og frem til maj, men Hua Hin er også et af de mest vejrsikre rejsemål i de danske sommermåneder

Hua Hin er et af Thailands ældste feriemål, og det var den thailandske kong Rama VII, der gjorde stedet til et royalt feriested i 1920erne. Hua Hin er et specielt dejligt sted. Du finder her gode strande, som strækker sig kilometervis, og området er også kendt for sit hyggelige bymiljø med små gader og god variation i udbudet af restauranter. Er du på udkig efter lidt aftenliv har Hua Hin også flere gode steder at tilbyde.

Ønsker du shopping under din ferie i Hua Hin er der både lokale markeder samt et større indkøbscenter. Har man lyst til storbyliv kan man nemt kombinere en ferie i Hua Hin med nogle dage i metropolen Bangkok.

Vi tilbyder flere udflugter i Hua Hin og samtidig også en spændende 3 dages udflugt, hvor du vil få masser af oplevelser inden du ankommer til Hua Hin og din afslappende badeferie. Der er dermed grundlag for ren afslapningsferie i kombination med gode oplevelser.

 

Bemærkninger

Har du lyst til at kombinere med f.eks nogle dage i Bangkok, sørger vi gerne for det. Ligeledes kan vi arrangere en spændende 3-dages oplevelsestur inden badeferien for alvor starter. Dermed får du det bedste fra begge verdener med - aktiviteter og afslapning. 

Har du lyst til at kombinere med Cha-Am, strandene lidt nord for Hua Hin, sørger vi også gerne for det, og vi har tilbyder også hotelophold i dette område. 

Vi har på denne side valgt nogle af vores favorithoteller ud, men har du andre ønsker så skriv til Asien Travel.

Nedenfor kan du se en introvideo til Hua Hin, der giver et godt indblik i de mange muligheder der findes her: 
 

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Strandene ved Hua Hin
 • Lokalt liv
 • Hyggeligt bymiljø
 • Tæt på Bangkok
 • Mange strandhoteller
 • Shopping
 • Overskueligt feriested
 • Vandfald, templer og meget mere
 • Mulighed for fiskeri
 • Natmarked
 • Thailands smukkeste banegård
 • Oplevelser i Phetsaburi
 • Seafood og andre kulinariske oplevelser
 • Familievenligt
 • Gode udflugtsmuligheder

 

 

Andre lignende rejser

Kombiner din ferie i Hua Hin med Chiang Mai i Nord-Thailand -Se mere her

Sommerferie på Phuket

Sommerferie på Koh Samui

 

Hvis du ikke bryder dig om lange transporttider i Thailand, er Hua Hin et oplagt valg. Det er et af de tætteste feriemål med lækre strande, man har i forhold til Bangkok Lufthavn. Det tager 2,5 time fra Lufthavnen og til du er fremme ved dit hotel.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Sådan forløber rejsen:

Dag 1 flyver du fra din valgte afrejselufthavn til Bangkok. Du bestemmer selv hvilket flyselskab, du rejser med, samt fra hvilken afrejselufthavn, og vi kan også arrangere afrejse fra Hamborg. 

Dag 2 ankommer du til Bangkok lufthavn og bliver mødt af vores repræsentant, der sørger for din transport til Hua Hin. Det tager cirka 2,5 time ned til Hua Hin ad gode veje og med stop undervejs.

Du har Dag 2 til 16 i Hua Hin og kan f.eks vælge nogle af nedenstående udflugter. Kontakt os endelig, hvis du ønsker mere information om de mange udflugtsmuligheder i området. Det er en fordel at bestille udflugterne hjemmefra. Hvis du ønsker det, kan vi for eksempel tilbyde en 3-dages oplevelsestur, som starter i Bangkok og slutter i Hua Hin. Dermed kan du kombinere din badeferie i Hua Hin med nogle spændende oplevelser i starten af rejsen. Du kan læse mere om denne oplevelsespakke nedenfor. Vælger du 3 dage/2 nætter programmet, har du efterfølgende 12 nætter i Hua Hin.

Du kan også vælge ren afslapning på din ferie, for Hua Hin har nemlig nogle smukke kyststrækninger, som vil leve op til alle dine feriedrømme om et tropisk strandparadis. Hvis du blot ønsker at tilbringe hele din ferie i skønne Hua Hin har du 14 nætter her. 

Vi har udvalgt 9 gode hoteller i Hua Hin og Cha Am, som vi kan stå fuldt ud inde for. Du kan læse meget mere om hotellerne under fanen 'Overnatning' her på siden. Hotellerne er alle dejlige steder, som vi selv har besøgt. Har du andre hotelpræferencer, så skriv til Asien Travel og vi hjælper dig. Ønsker du en længere eller kortere rejse, finder vi også ud af det - dine ønsker er til for at blive opfyldt. 

Dag 16 forlader du Hua Hin og vender retur til Bangkok med privattransport, hvorfra der er hjemrejse til København, hvor man ankommer på Dag 17.

Velkommen til din ferie i Hua Hin!

 

 

3 dages tur – Oplevelser fra Bangkok til Hua Hin

Pris fra 3.250 per person

Turen bringer dig til: Koh Kred Øen – Ampawa – Rama II Parken – Flydende Marked ved Damnoen Saduak – Tog-markedet ved Samut Songkram og Phetchaburi.

Har du lyst til at kombinere din ferie i Hua Hin med en spændende udflugtspakke med masser af oplevelser er denne 3 dages rejse lige noget for dig. Dermed opnår du den perfekte kombination af aktiviteter og afslapning på din sommerferie. Rejseprogrammet ser ud som følger:

Dag 1:

Efter ankomst til Bangkok Lufthavn bliver du mødt af lokalguide samt chauffør. Herefter begynder rejsen i Thailand og du kommer til den store Chaopaya Flod der gennemløber metropolen Bangkok. Med offentlig taxa båd fortsætter man til Nonthaburi beliggende cirka 15 km nord for Bangkok. Efter ankomst til Nonthaburi besøger du et marked med masser af frugter, grøntsager, kød, fisk og meget mere. Det er et meget lokalt marked, og du ser ikke mange turister. Herefter videre til øen Koh Kred, hvor vi skifter over til cykler og kommer på en mindre ø-rundtur. Blandt andet passerer du flere værksteder, hvor man arbejder med ler, som denne ø er kendt for. Du spiser frokost på en lokal restaurant, og vi byder selvfølgelig på dejlig thailandske mad. Du overnatter i Nonthaburi, og vi har inkluderet 1 times Thai-Massage.

Dagen inkluderer desuden frokost.

Overnatning på Buddy Oriental Riverside Hotel i Deluxe Værelse.

 

Dag 2:

Efter morgenmaden begiver vi os ned til ét af de smukkeste flydende markeder i Sydøstasien. Nemlig markedet ved Damnoen Saduak, som er kendt fra utallige postkort fra Thailand. Her skifter vi over til små longtailbåde og kommer på opdagelse i kanalsystemet, hvor du ser bosættelser og små farme. Du besøger ligeledes templet Wat Churamanee og får en introduktion til Buddhismen. Desuden besøges den smukke Rama 2 Park. Der vil blive god tid til at shoppe på Det Flydende Marked, hvor mange varer bliver solgt direkte fra små træbåde.

Dagen inkluderer helpension.

Overnatning på Mak Kaeo Resort i Villa

 

Dag 3:

Inden morgenmaden på denne dag skal du være en del af et vigtigt thailandsk ritual. Nemlig når man donerer mad og lignende til munkene. Det sker tidligt morgenen, og meningen er, at man får god merit/karma af munkene. Ydermere på denne dag besøger vi Det Flydende Marked og får mere tid til shopping. Stedet har eksisteret i mere end 140 år, og der bliver solgt mange forskellige ting.  Rejsen fortsætter sydpå mod Phetsaburi, hvor du skal besøge Tham Khao Luang Grotten. Et tempel, hvor du finder mai chi eller buddhistiske nonner. Ydermere besøger vi også Kong Rama VI sommerpaladset smukt beliggende på et bjerg og tidligere brugt som udgangspunkt for stjernekiggeri. Om eftermiddagen kører vi videre til Hua Hin og dit valgte hotel. Hermed kan din badeferie i Hua Hin begynde.

Dagen inkluderer morgenmad og frokost

Prisen inkluderer:

-          Privat minivan

-          Engelsk talende lokalguide

-          Overnatninger som ovenfor

-          Entreer, udflugter, jf program

-          2 x morgenmad, 3 x frokost og 1 x aftensmad

 


 

Opdagelse i Hua Hin & Cha Am – TUR MED ANDRE – fra 220 kr.

Vi besøger Khao Takiab også kaldet Abe bjerget for at opleve et buddhistisk tempel, hvor der også lever vilde aber. Derefter besøger vi den smukke Jernbanestation, som er blevet doneret af Kongefamilien, der har Sommerresidens i Hua Hin. Vi fortsætter til det smukke kongelige "Teaktræ Palace" og til sidst besøger vi en thaisilkefabrik samt en lokal nærliggende landsby.

 

I Kokkelære – fra 300 kr

Turen starter med, at vi tager dig på shopping ved Hua Hin marked, som er en glimrende mulighed for at indsamle oplysninger om alle de eksotiske thailandske ingredienser, samt få et glimt af den thailandske livsstil. Madlavningskurset er i et lokalt thailandsk hus, hvor du lærer om madlavning af mange slags thailandske retter, og vi viser dig betydningen af de naturlige friske ingredienser for en garanteret oprindelig thailandsk smag. Vi nyder herefter den lækre mad, vi selv har tilberedt.

 

Flydende marked & River Kwai – TUR MED ANDRE - fra 500 kr

En perfekt kombination af betydningsfulde seværdigheder! Efter et besøg i Damnern Saduak Flydende marked, hvor der handles på de små kanaler, kører vi til Kanchanaburi, hvor vi skal  besøge den verdensberømte "Broen over floden Kwai". Herefter kort togtur langs "Dødens Jernbane", hvorefter vi besøger "JEATH" World War II museum og krigsfangernes kirkegård med 9.000 grave af allierede soldater.

 

Kajak tur ved Khao Daeng – TUR MED ANDRE - fra 420 kr

Ved Sam Roi Yod National Park besøger vi "Khung Tanot" kystbyen, som er et kendt område fra den berømte film "The Killing Fields". Det tager cirka 25 minutter at klatre op til "Sai Cave". Vi besøger nationalparkens hovedkvarter og får frokost på Horizon Adventure Camp. Bagefter tager vi på kajaktur med gode muligheder for at opdage det lokale dyreliv.

 

Pala U & Elefant trekking – TUR MED ANDRE – fra 420 kr

Pala-U vandfaldet ligger vest for Hua Hin tæt på Myanmar(Burma). Vi tager dig igennem et område af ubeboede bjergtoppe og dale. Vandring gennem skoven til det første niveau af vandfaldet, hvor du kan fortsætte op til den fjerde eller femte kaskade. Frokost serveres på en lokal restaurant. Det er vigtigt at medbringe fornuftige sko. Efter en halv-dags tur til Pala-U vandfaldet tager vi på elefanttrekking. En 30-minutters trekkingtur vil belønne dig med panoramaudsigt over Hua Hin. En uforglemmelig oplevelse. 

 

Snorklingtur til Koh Talu – TUR MED ANDRE – fra 550 kr

Vi kører cirka 2,5 time sydpå mod et uspoleret område kaldet "Bangsaphan Noi". Vores rejse fortsætter på en 15 minutters sejltur til øen Koh Talu. Når du ankommer til øen, har du mulighed for at snorkle og udforske det dejlige klare vand og koraller. Frokost serveres på en lokal restaurant på stranden. Efter frokost tager vi tilbage med speedbåd til fastlandet ved Bangsaphan, hvor vores minibus vil møde os for at bringe os tilbage til Hua Hin

 Datoer og Priser

 

 Rejs i juli og august


Rejs til Bangkok fra København med THAI Airways - Priser fra 11.395,-

Rejs til Bangkok fra København med Norwegian - Priser fra 7.770,-

Rejs til Bangkok fra København med Qatar eller Finnair - Priser fra 10.595,- 

 

Rejs i oktober, november og december 


 Rejs til Bangkok fra København med THAI Airways - Priser fra 10.395,- 

Rejs til Bangkok fra København med Norwegian - Priser fra 9.495,- 

Rejs til Bangkok fra København med Qatar Priser fra 9.495,-

 

Rejs i januar, februar og marts 2017


Rejs til Bangkok fra København med THAI Airways - Priser fra 11.160,- 

Rejs til Bangkok fra København med Norwegian - Priser fra 9.495,- 

Rejs til Bangkok fra København med Qatar Priser fra 9.495,-


For alle perioder gælder


Ovenstående priser baserer sig på valg af Blue Wave Hotel i Hua Hin. Tillæg for Imperial er fra 800,-, Baan Talay Dao fra 2600,-,  Amari fra 3780,-, Wora Bora 4100,-, Hilton fra 4900,-,  Dusit Thani fra 4100,- og Centara fra 9995,-. Tillægspriserne er per person.

Ønsker du at forlænge med 7 nætter i Thailand skal der tillægges fra 1250,-

Rejsen er med 14 nætter i Thailand


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller. Ønsker du pris på tre-sengsværelser, enkeltværelse, eller rejser I som familie så kontakt os for præcist tilbud.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre lufthavne i Danmark.

Det er også muligt at flyve fra Hamborg. 

 

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Al planmæssig transport mellem havne, lufthavne og hoteller. Dvs. at al transporten på denne rejse er med i prisen
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringFerie i Hua Hin - Vælg overnatning

Baan Talay Dao(3,5), Hua Hin

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Studio

Se hotellets hjemmside - klik her

 

Wora Bora(5), Hua Hin

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Superior

Se hotellets hjemmside - klik her

 

Blue Wave(3), Hua Hin

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Deluxe

Se hotellets hjemmside - klik her

 

Imperial Hua Hin Beach Resort(3), Hua Hin

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Superior

Se hotellets hjemmside - klik her

 

Amari(4,5), Hua Hin

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Deluxe

Se hotellets hjemmside - klik her

 

Dusit Thani(5), Hua Hin

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Superior

Se hotellets hjemmside - klik her

 

Centara Grand Beach Resort(5), Hua Hin

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Deluxe

Se hotellets hjemmside - klik her

 

Baan Laksasubha(4), Hua Hin

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Garden View

Se hotellets hjemmeside - klik her


 Hilton Hua Hin(5), Hua Hin

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Hilton Oceanview

Se hotellets hjemmeside -klik her 

Glæd dig til skøn seafood i Hua Hin

 

Om denne rejse

Pris fra: 7.770,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato.

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit 

Ankomst: Bangkok

Afrejse: Bangkok

Indkvartering: Flere valgmuligheder

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Badeferie og oplevelser

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Dag 2-16: Hua Hin

Dag 17: Ankomst til Danmark

Tilvalg

Der er mulighed for tilkøb af udflugter. Læs mere under fanen 'Detaljeret Beskrivelse'.  

Der er mulighed for ændring af rejseforløbet, hvis dette ønskes. 

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15