Video-Introduktion til Strandhytter i Thailand

Strandhytter i Thailand

På siden finder du en oversigt over flere strandhytter i Thailand. Er drømmen fred og ro og en hytte beliggende i strandkanten hjælper Asien Travel dig godt på vej. Rejs til de små ukendte bountyøer i Thailand og find strandhytter til flere forskellige priser.

 

Lad Asien Travel hjælpe dig med strandhytter i Thailand

Introduktion - Strandhytter i Thailand

Hvis drømmen er de næsten øde strande i Thailand og de små ukendte bounty-øer, så lad Asien Travel hjælpe dig godt på vej. Der findes mange strandhytter i Thailand hvor hytterne er beliggende i strandkanten. Man finder disse strandhytter i Thailand flere steder, og under ”Kort” har vi indsat de øer i Thailand vi kan anbefale. Hvis du ønsker at bo i en strandhytte i Thailand, skal du tænke på øer som Koh Chang, Koh Mak, Koh Kood, Koh Lipe, Koh Kradan og flere andre. Disse øer virker måske relativ ukendte, men det er her du finder et mere uturistet Thailand langt væk fra de store badedestinationer som Phuket, Hua Hin og Pattaya.

Vi har rejst på Sydthailands øer gennem de sidste 12 år og kender dem rigtig godt. Vi besluttede for nogle år tilbage at kortlægge øerne og fokuserer på de steder hvor man kunne finde attraktive strandhytter i Thailand. Vi har personligt besøgt alle stederne og arbejdet med ideen om at finde lækre strandhytter i forskellige kategorier og prisklasser, men hvor kravet var at de skulle have strandbeliggenhed.

Mange af strandhytter finder du ikke i rejseselskabernes kataloger eller på diverse hotel søgemaskiner. Ofte er strandhytterne ejet af lokale, som lever af de rejsende der kommer direkte  og betaler for overnatninger. Ofte har de ikke mange hytter til rådighed, og for dem er der langt til internet søgemaskinerne. Gennem vores thailandske kontor har vi dog direkte kontakt via email eller telefon til ejerne af strandhytterne, og derfor kan Asien Travel som et af de få eller måske eneste rejsebureau i Danmark formidle overnatninger i strandhytterne i Thailand.

Nogle af strandhytter har ingen aircondition og måske ikke varmt vand. Andre strandhytter er mere luksuriøse, og selvfølgelig er der forskel på prisen. For mange rejsende er drømmen fred og ro på uspolerede strande langt væk fra turistvrimlen. Vi håber du kan bruge vores oversigt i din søgen efter netop din drømme rejse.


Højdepunkter 

Særligt om denne type rejse

  • Uspolerede strande
  • Bounty-Øer
  • Fred og Ro
  • Et ukendt og uturistet Thailand
  • Gør drømmen til virkelighed
  • Ofte spændende udflugtsmuligheder

 

 

 

Bør man bestille sin strandhytte på forhånd?. Ja er det simple svar. Rejser du i højsæsonen fra november og frem til april kan du mange steder godt forvente at der kan være udsolgt hvis du rejser afsted uden at have bestilt noget på forhånd. Flere af øerne besejles kun i højsæsonen. Asien Travel kan arrangerer hele rejsen for dig. Vi sørger for longtailbåde eller speedbåd til øerne og sikre at dine overnatninger er på plads god tid i forvejen.

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Lidt om Strandhytter i Thailand

Brian Harry Boysen og Asien Travel

Brian har rejst på øerne i Syd-Thailand gennem mere end 12 år. Det er blevet til et utal af rejser til de små ukendte bountyøer i Thailand. Gennem de mange år har Brian være fastbosat i Thailand og haft sin dagligdag i Syden. I 2010 fik vi ideen til "Strandhytter i Thailand". Vi ville gøre det muligt for vores gæster at opfylde drømme om en strandhytte i strandkanten. At finde et sted med fred og ro langt væk fra turistvrimlen og hvor man kunne komme helt ned i tempo.

De udsigter alle elsker

Billedet her er taget fra Koh Lipe i Syd-Thailand. Koh Lipe er den sydligste Ø i Thailand og ligger tæt på grænsen til Malaysia og Langkawi. Nærmest lufthavn er Hat Yai i Syd-Thailand og herfra kan man med båd fra Pakbara Havn nå frem til Koh Lipe. Udsigten på billedert er måske en af Thailands allerbedste og dette resort har også flere lækre strandhytter. Fra Koh Lipe kan man sejle op gennem Andamaner Havet og nå andre øer som Koh Lanta, Koh Mook m.fl

 

Strandhytter i Thailand på Koh Lipe

Mange af de strandhytter vi kender i Thailand har vi fundet ved at rejse rundt på øerne og så ellers tage på ø-rundture og kortlagt rigtig mange resorts og små steder hvor man finder strandhytter. Billedet er taget fra Koh Lipe og som man kan se er hytter placeret helt fremme ved strandkanten. Et drømmescenarie for mange. Man kan se på billedet at der ikk er mange strandhytter, så det er en fordel at bestille på forhånd inden man ankommer.


Strandhytter i Thailand - noget for en hver smag

Mange af strandhytter i Thailand med en fornem let adgang til vandkanten er ejet af landlords. De ejer få bungalows og leje ud til backpackere og andre som kommer rejsenede til øerne. Du finder sjældent disse små steder på de store hotelsøgemaskiner og så videre. Men drømmen er der stadigvæk og Asien Travel kan hjælpe dig på vej. Vi kender mange af steder og har de direkte kontaktsnumre til stederne med strandhytter i Thailand

Med båd rundt til øerne

Man kommer rundt til øerne med slowboat, longtailbåd, speedbåd eller støre skibe. Mange af øerne besejles kun i perioden oktober til april af vejrmæssige hensyn. Ønsker man en speciel kombination af øer er det ofte med privat lejet longtailbåd man kommer rundt, i det f.eks speedbåde sejler på de mere almindelige ruter. Asien Travel kan hjælpe dig med al transport og vi gør det let for dig at nyde ferien i strandhytterne. 

Tag gerne børnene med

Rejser man med børn er det indlysende at man har brug for familiebungalows eller hytter hvor man må bo en familie. Det kan man ikke alle steder, men der er dog visse strandhytter hvor det kan lade sig gøre. Nogle øer er mere børnevenlige end andre. Vi kan f.eks godt lide Koh Lanta med sine meget børnevenlige strande. Flere af øerne tilbyder spændende aktivitetsmuligheder, som f.eks snorkling. Find fred og ro på øerne og samtidig få masser af kvalitetstid sammen som familie.

Drømme man kan leve længe på

En smuk udsigt på Koh Phi Phi. Er drømmen strandhytter i Thailand kan man sagtens kombinerer flere øer. Man rejser i nedsat tempo eller slow travel, hvor der er god tid til fordybelse. Samtidig kan man finde næring til sjælen i en for ofte al for travl hver dag. Vi hjælper dig med at finde den strandhytte i Thailand der passer til dine behov og drømme.

 

Oversigtskort - Strandhytter i Thailand

Du har sikkert hørt om Phuket og Hua Hin. Men når det kommer til øer som Koh Ngai, Koh Kradan og Koh Mak bliver det måske lidt mere svært at placerer øerne på et kort. Brug nedenstående kort til at få en kort orientering om hvor de små er placeret henne i Thailand. Dermed har du mulighed for at få overblik over i hvilken del af Thailand du gerne vil rejse og hvor du finder strandhytter i Thailand..

Afrejsedato

Hvis drømmen er en strandhytte i Thailand så lev drømmen ud. Mange af øerne besejles i højsæsonen som er fra oktober til april. Dog er der øer der kan besøges hele året, og det drejer sig f.eks om Koh Chang og Koh Samui. Men er drømmen de små øer i Andamaner Havet eller ved Koh Chang, ja, så skal du rejse fra oktober til april.

 

 

 

Rejsens Pris

Har du interesse i en strandhytte i Thailand så hjælper Asien Travel dig godt på vej. Vi kan arrangerer alt. Det vil sige flytransport fra Danmark til Thailand; Al bådtransport til øerne; Alle øvrige transporter.....og så selvfølgelig din drømme strandhytte. Husk at bestille i god tid.

Strandhytter kan fåes i mange forskellige priskategorier. Spørg Asien Travel

Skriv til Asien Travel på info@asientravel.dk

Transportformer

En måde at komme til øerne i Thailand kan være med longtailbåd. Fælles for alle transportformer er at  Asien Travel kan arrangerer dem.

Til andre øer kan transporten foregå med slow boat

Der afgår også speedbåde mellem flere øer. 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til rejser hvor opholdet i Thailand er på under 30 dage kræves der ikke visum. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringStrandhytter på Koh Lipe, Thailand

Koh Lipe er beliggende i Andamaner Havet på grænsen mellem Malaysia og Thailand. Det er således en af Thailands sydligste øer, og Koh Lipe ligger da også pænt isoleret. Men det er en uimodståelig bountyø med en unik laidback atmosfære.

Den nærmste lufthavn er Hat Yai som beflyves fra blandt andet Bangkok og Chiang Mai. Herfra er der 1,5 times kørsel til Pakbara hvorfra man kan sejle til Koh Lipe. Man kan også nå Koh Lipe med båd fra Langkawi, og det er muligt at rejse videre fra Koh Lipe til f.eks Koh Kradan, Koh Mook og Koh Lanta.

Er du til fred og ro og bounty og vil du gerne lidt væk fra det hele er Koh Lipe fantastisk.

Nedenfor ser du udpluk af strandhytter på Koh Lipe - og husk med strandhytter mener vi så tæt på stranden som overhovedet muligt..:)


 

Anda Resort, Koh Lipe

Disse strandhytter er beliggende på stranden. Vi synes at hytterne har en fin 3,5-stjernet standard. Der er mulighed for kajakturer, snorkling, solbadning og scuba diving.

Anda Resort er familievenligt og har bungalows med 2 soveværelser

 

Andaman Resort, Koh Lipe

En fin 3-stjernet standard. Som det kan ses på billedet er nogle af hytterne beliggende direkte på stranden. Igen finder man samme muligheder som ved Anda Resort for aktiviteter. Bemærk det ikke er alle bungalows ved dette resort der har strandbeliggenhed, men Asien Travel kan hjælpe dig med den bungalow du gerne vil have.

Beliggende på Sunrise og Karma Strand.

 

Castaway Resort, Koh Lipe

Mange af disse bungalows har fan og dermed ikke aircondition. Vi giver det en god 2,5-stjernet standard og vi kunne godt lide stedet da vi besøgte det. Der er få meter til stranden og hytterne virker tiltalende.

Stedet har sit eget dykkercenter og stranden er rigtig god. Lonely Planet valgte i 2008 dette resort som "Our Pick".

Mountain Resort, Koh Lipe

En god 3-stjernet med strandhytter beliggende på stranden. Stedet har kun få af disse hytter. Fra resortets restaurant finder man enestående udsigt ud over stranden og vandet.

Power Beach Resort, Koh Lipe

Beliggende på Chao Lay Beach. Skøn strand og stedet har også pool. Ikke alle bungalow er beliggende så tæt på stranden som det ses på billedet. Men Asien Travel kan hjælpe med det rigtige valg. Vi giver stedet en god 3-stjernet standard. Rigtig gode strandhytter i Thailand

 

Strandhytter på Koh Kradan, Thailand

Man kan nå øen Koh Kradan på flere måder. Enten med båd fra Koh Lipe, Koh Lanta eller fastlandet. Koh Kradan ligger tæt på øerne Koh Mook og Koh Ngai og man kan derfor også nå Koh Kradan herfra. Man finder meget få resorts på Koh Kradan og stedet indbyder mest til dem der ønsker at slappe helt af langt væk fra omverdenen med en god bog, lækker mad i strandkanten og snorkling.


Koh Kradan Beach Resort, Koh Kradan

En fin 2,5-stjernet standard med en dejlig strand. Nogle af hytterne er nye og med aircondition, men andre er af lidt ældre dato og har fan. Vi anbefaler de nye hytter.

Seven Seas Resort, Koh Kradan

4-stjernet luksus resort med 20 meter til stranden fra hytterne. Vil man gerne forkæle sig selv på en bounty-ø og sætter man pris på gode resort forhold er dette et oplagt valg. Du kan evt kombinerer med andre øer, som f.eks Koh Mook der ligger tæt på Koh Kradan


 

Strandhytter på Koh Lanta, Thailand

Vi er meget glade for Koh Lanta. Du finder her nogle af de mest børnevenlige strande i Thailand. Masser af spændende aktivitetsmuligheder, et dejligt miljø og masser af strandhytter. Fra Bangkok er det lettest at flyve til Krabi og så ellers 1,5 times transport med bil og færge til Koh Lanta. Man kan fra Koh Lanta f.eks tage på dagsudflugter til Phi Phi eller sejle til nogle af de omkringliggende øer. I højsæsonen har Asien Travel Servicekontor på Koh Lanta.


 

Amantra Resort, Koh Lanta

En fin 3,5-stjernet standard. Bemærk ikke alle hytterne har lige god beliggenhed i forhold til strandkanten. Ofte 5-10 meter til strandkanten. Vi kan mægtig godt lide dette sted på Koh Lanta. De har Dobbelt-Bungalows så rejse man flere sammen er der gode muligheder for sammenvær.
 

Kaw Kwang Beach Resort, Koh Lanta

Her har man cirka 30 meter ned til strandkanten. Resortet er liggende i meget idylliske omgivelser og stemningen er god. Vi giver det en 3-stjernet standard. Stedet har pool og mange bungalows med god beliggenhed.


Lanta Long Beach Resort, Koh Lanta

Cirka 8 meter til strandkante. En 3-stjernet standard. Beliggende på den dejlige long beach med kokospalmer og en god stemning. Stedet har en rigtig fin strand og afslappet atmosfære.

Lanta Nice Beach Resort, Koh Lanta

2,5-stjernet standard. Strandhytterne er beliggende cirka 10 meter fra strandkanten. Beliggende på Klong Nin Stranden. I alt 32 bungalows, hvor nogle har bedre strandbeliggenhed end andre. Stedet er ved at gennemgå større renovering, og man kan derfor se frem til lækre bungalows.

Soutern Lanta Resort, Koh Lanta

2,5-stjernet standard. Cirka 10 meter til stranden. Gode bungalows og en dejlig strand. Beliggende på Klong Dao Stranden der er 3 km lang

 

Twin Bay Resort, Koh Lanta

3-stjernet standard. Cirka 10 meter til stranden. Beliggende på Kow Kwang Stranden i en lille bugt. Stedet har pool og dejlige bungalows. Der er både enkelt og dobbelt bungalows, så kom gerne flere. 

Strandhytter på Koh Kood, Thailand

Beliggende i Koh Chang Nationale Marine Park. En perfekt måde at kombinerer et øhop til Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood. Asien Travel har Servicekontor på Koh Chang hele året. Koh Kood er en pragtfuldt Ø, der kan nåes med båd fra Koh Chang og Koh Mak og fra fastlandet.

Siam Beach Resort, Koh Kood

En 2,5-stjernet standard med 10 meter til stranden. Dejlig strand og standard bungalows for dem der sætter mere pris på omgivelserne end på selve hytten. Vi kan godt lide stedet og den atmosfære man finder der. Et godt sted for long-stay.

Tinkerbell Resort, Koh Kood

4,5-stjernet luksus. Nok noget af det bedste vi har set i Thailand og så er det endda med direkte adgang til stranden. Et must for strandelskende rejsende hvor prisen stadig er vigtig, men dog ikke det vigtigste. Vi synes dette sted er fantastisk og glæder os til at bestille din strandhytte..:)


 

Strandhytter på Koh Ngai, Thailand

Koh Ngai er beliggende i Andamaner Havet ikke langt fra Koh Lanta. Koh Ngai er desuden tæt på Koh Kradan og Koh Mook. Der er få resorts på øen. Hyggelig atmosfære og gode muligheder for snorklingsture. Man kan besøge Koh Ngai fra oktober til april. Kombiner evt. Koh Ngai med et øhop til andre øer.

Koh Ngai Fantasy Resort, Koh Ngai

En god 3,5-stjernet standard. Fra 2-20 meter ned til strandkanten alt efter hvilken bungalow man ønsker. Gode snorklingsmulighder. Der ligger koralrev tæt på Koh Ngai. Mulighed for Scuba Diving og kanosejlads.
 

Mayalay Beach Resort, Koh Ngai

En fin 2,5-3-stjernet standard. Beliggende på stranden. Stedet råder over cirka 20 bungalows. Bungalows er bygget i naturmaterialer, såsom træ og bambus.ThapwarinResort, Koh Ngai
3-stjernet bungalows på Koh Kood og med cirka 10 meter ned til strandkanten. Stedet råder over 28 strandhytter. Man finder en god restaurant på stranden ved resortet samt gode massagefacilieteter.

 

 

Strandhytter på Koh Mook, Thailand

Koh Mook råder over et af Thailands allerbedst beliggende strandresorts, nemlig Koh Mook Sivalai, som ganske enkelt har fantastisk beliggenhed og enestående strandkantplacering. Man kan nå Koh Mook fra blandt andet Koh Lanta, Koh Lipe, Koh Kradan og Koh Ngai eller fastlandet

Koh Mook Sivalai, Koh Mook

En lækker 4-stjernet standard, men omgivelserne er en klar 5-stjernet. Strandhytter i strandkanten. Et af de bedste strandresorts i Thailand som er et must hvis du vil forkæle dig selv. Stedet har også familie bungalows.

 

 

 

Strandhytter på Koh Mak, Thailand

Koh Mak er beliggende ved Koh Chang og Koh Kood i Thailand. En ægte bountyø med fred og ro og gode snorklingsmuligheder. Øen har få resorts, men mange af dem har strandhytter i strandkanten. Man kan fint kombinerer Koh Mak med f.eks Koh Chang, hvor man har flere udflugtsmuligheder og bedre kan kombinerer forskellige ønsker og behov.

Koh Mak Resort, Koh Mak

En god 3-stjernet standard. Stedet er familieejet og råder også over familie bungalows. Der er cirka 10-20 meter ned til strandkanten fra de forskellige bungalows.

Lazy Days Resort, Koh Mak
10-20 meter ned til strandkanten fra et virkelig dejligt sted med en rigtig god og afslappet atmosfære. Familien der ejer stedet har vi kendt i flere år og vi har altid været glade for disse strandhytter i Thailand. Pæne og rene bungalows og en rigtig god strand. 

 

 

Makathanee Resort, Koh Mak
3-stjernet standard på Koh Mak. Få meter ned til stranden.  Gode bungalows og stedet har også familiebungalows. Makathanee har lækre strandhytter og atmosfæren er rigtig god.

Publa Retreat Resort, Koh Mak
3-stjernet standard på Koh Mak. Cirka 10 meter ned til strandkanten. Ligger meget isoleret med 3 km til nærmeste næste resort. Vil du gerne helt "undslippe" Verden for en stund er dette en oplagt mulighed.

 

Strandhytter på Koh Chang, Thailand

Koh Chang er Thailands anden største Ø. Beliggende på østsiden af Siam-Bugten er den bedste sæson for rejser her til fra oktober og frem til april. Koh Chang tilbyder rigtige gode udflugtsmuligheder med trekking, snorkling, bådture, elefantridning og meget mere. Vi har arbejdet med Koh Chang siden 1999 og har eget Servicekontor på Øen gennem hele året.

Coconut Beach Resort, Koh Chang

En god 3-stjernet standard. Coconut er familieejet og råder over flere værelsestyper og herunder nogle lækre strandhytter med få meter ned til stranden. Coconut har en god stemning og en meget afslappet atmosfære.
 

Gaja Puri Resort, Koh Chang
25 meter ned til strandkanten fra strandhytterne. En god 4-stjernet standard beliggende i rolige omgivelser 

 

 

KC Grande Resort, Koh Chang
Beliggende på populære White Sand Beach på Koh Chang. KC Grande råder over 6 strandhytter med cirka  15 meter ned til strandkanten. Tæt på natte- og aftenliv samt shopping.

 

Lagoon Resort, Koh Chang
Beliggende i strandkanten på White Sand Beach. Et af de første resort på Koh Chang da turisterne opdagede øen i 1999.


Paradise Resort, Koh Chang
En All Time favorit på Koh Chang. Skøn beliggenhed og herlig atmosfære. Der er cirka 15 meter ned til strandkanten hvis man vælger de rigtige bungalows. Et sikkert valg på Koh Chang.

  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: Afhænger af valget af strandhytte

Afrejse: Bedste tid er fra oktober til april

Varighed: Helt op til dig..:)

Flyselskab: Flere muligheder

Ankomst: Afhænger af valget af strandhytte

Afrejse: Afhænger af valget af strandhytte

Indkvartering: 2 til 4-stjernede strandhytter

Måltider: Ofte morgenmad dagligt inkluderet

Aktiviteter: Badeferie

Sværhedsgrad: Let

YES, jeg vil afsted

Har du fundet en strandhytte på denne side der passer til dine ønsker og behov eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Tilvalg

Asien Travel er det dansk rejsebureau og vi kan således hjælpe med hele rejsen. Vi kan arrangerer fly, transport, strandhytte osv.

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15