Strand, Sol, Sri Lanka

Sri Lankas Vestkyst danner med sine fantastiske strande og tropiske klima den perfekte ramme for en badeferie. Denne 13-dages rejse vil tage dig til det populære Negombo, hvor du vil nyde dagene på stranden eller på at tage på spændende udflugter til de mange nærtliggende seværdigheder.  

 

13 dage - pris fra 8.000,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

Sri Lankas Vestkyst er det populære valg, når badeferien går til Sri Lanka, og her vil du derfor kunne opleve landets mest udviklede turismeindustri. Dette betyder dog ikke, at man skal forvente at opleve et antal turister, som man kan være vant til fra andre soldestinationer. Sri Lanka er fortsat uspoleret. I Negombo finder du et livligt miljø, smukke strande og uendelige muligheder for at opleve den smagfulde madkultur. Kystlinien omkring Negombo giver dig rig mulighed for slappe af og nyde det tropiske klima fuldt ud. Samtidig kan man gå på oplevelse i byen og se hvordan de lokale har deres hverdag. Tag for eksempel på det lokale fiskemarked og oplev Sri Lankas næststørste fiskemarked, hvor lokale fiskere hver dag sælger tropiske fisk, hvilket i sig selv er en stor oplevelse. Negombos centrale placering giver mulighed for at tage på spændende dagsudflugter i løbet af ferien. Besøg storbyen Colombo, kongebyen Kandy eller til den fascinerende klippeby Sigiriya. En ferie på Sri Lankas Vestkyst giver mulighed for alt fra en eksotiske badeferie til udforskning af landets kultur og historie. Det er helt op til dig selv, hvordan du vil bruge din ferie i Sri Lanka. Rammerne for en anderledes badeferie er sat, og Asien Travel hjælper dig godt på vej til at få alle dine drømme opfyldt. 

 

Højdepunkter

 • Smukke strande
 • Vandaktiviteter
 • Dykning og snorkling
 • Over 100 km kanaler i Negombo området
 • Det Hollandske fort
 • Sri Lankas næststørste fiskemarked
 • Storbyer, Nationalparker, UNESCO kongebyer og andre gode udflugtsmuligheder
 • Afslapning og selvforkælelse
 • Lokale markeder og shopping
 • Autentisk mad i verdensklasse
 • Sri Lankas hovedstad Colombo
 • Kolonitidsarkitektur
 • Muthurajawela lagunen
 • Det gamle buddhistiske tempel i Kelanniya
 

Kort over Sri Lanka

 

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

Dag 1-13: Negombo

Du ankommer til Negombo på Vestkysten, hvor du skal tilbringe din ferie i Sri Lanka. Negombo byder på alt fra lækre strande til livligt bymiljø, og derfor er det ikke overraskende, at Negombo er et populært sted at holde sin ferie, da området opfylder de forventninger man har til en perfekt feriedestination. I og omkring Negombo er der masser af muligheder for at opleve Sri Lankas kultur, natur og dyreliv. Du kan tage til dagsudflugter til UNESCO kongebyerne Kandy eller Sigiriya, besøge Nuwara Eliya i højlandet, som tilbyder kolonitidscharme, eller udforske storbyen Colombo. Du kan også vælge at tage et par dage ned til Yala Nationalpark, hvor du på safariture vil opleve elefanter, leoparder, krokodiller og mange andre dyrearter. En ferie på Sri Lankas Vestkyst krydrer din badeferie med lokal kultur og historie i et af verdens smukkeste naturområder. 

Hvordan i ønsker at planlægge jeres rejse til Sri Lanka er helt op til jer, og Asien Travel hjælper selvfølgelig med ideer og rådgivning. Lad jer inspirere af vores øvrige rejseprogrammer eller tag et kig på nedenstående udflugter, som vi kan tilbyde fra Negombo. 

 

 

Udflugtsprogram på Sri Lanka

Nedenfor finder du et udvalg af vores mange udflugtsmuligheder på Sri Lanka. Udflugtsprogrammet gennemføres af vores lokale samarbejdspartner på Sri Lanka. Priserne er per person i danske kroner. Vi tilbyder gruppeture og private ture. Der kræves min. 2 personer for at gennemføre udflugten ved privat udflugt, og min. 6 tilmeldte på gruppeturene, der udføres med øvrige gæster også. Kontakt os endelig, hvis du ønsker yderligere information om udflugter på Sri Lanka. 


Med tog til Kongebyen Kandy - 1 dag

Gruppetur(hver fredag): fra 480,-

Privat tur (alle dage): fra 715,-

Oplev Kongebyen Kandy i det centrale højland på denne guidede heldagstur, der tager dig med tog igennem det smukke landskab. Frokost er inkluderet i prisen.  

 

Med tog til Kongebyen Kandy og charmerende Nuwara Eliya - 2 dage

Gruppetur (mandage og fredage): fra 1.190,-

Privat tur (alle dage): fra 1.650,-

Besøg det centrale højland og oplev Kongebyen Kandy og den charmerende Nuwara Eliya på denne 2-dages tur. Du rejser med tog igennem landskabet. Alle måltider er inkluderet i prisen. 

 

Kandy og Elefanterne i Pinnawela - 1 dag

Gruppetur (alle fredage): fra 605,-

Privat tur (alle dage): fra 855,-

Denne tur tager dig med bil til Kongebyen Kandy og videre til elefanthjemmet i Pinnawela, hvor du kan opleve de fantastiske elefanter på tæt hånd. Frokost er inkluderet i prisen. 

 

Sigiriya og Dambula - 1 dag

Gruppetur (alle torsdage): fra 740,-

Privat tur (alle dage): fra 975,-                              

På denne tur vil du besøge den storslåede Kongeby Sigiriya, der ligger smukt på en klippe i landskabet. Du vil også besøge én af de andre vigtige steder i Den Kulturelle Trekant - nemlig den Hellige by Dambula, der er på UNESCOs Verdensarvsliste og kendt for sine smukke grottetempler. Frokost er inkluderet i prisen.  

 

Kulinariske Negombo - 1/2 dag

Gruppetur (alle onsdage): fra 290,-

Privat tur (alle dage): fra 390,-                              

Denne food tour vil tage dig med på en kulinarisk rundvisning i Negombo, så du kan lære mere om madkulturen i Sri Lanka. Der er masser af lækkerier i vente for dig. Frokost er inkluderet i prisen.  

 

Bådsafari i Muthurujawela - 1/2 dag

Gruppetur (mandage og torsdage): fra 220,-

Privat tur (alle dage): fra 260,-

Tag på bådtur i vådlandet og sumpene i Muthurujawela i den sydlige del af Negombo. Her er der mulighed for at se sjældne fuglearter, krokodiller og aber. Snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen. 

 

Sigiriya og Mineriya Jeep Safari - 1 dag

Gruppetur (alle tirsdage): fra 915,-

Privat tur (alle dage): fra 1.215,-

På denne heldagstur kan du opleve Kongebyen Sigiriya efterfulgt af en fantastisk jeepsafari i Mineriya Nationalparken, hvor der er mulighed for at spotte de srilankanske elefanter eller nogle af de mange andre dyrearter, der findes her. En fantastisk oplevelse. Frokost er inkluderet i prisen. 

 

Spot delfiner i Kalpitiya - 1 dag

Gruppetur (alle tirsdage og lørdage): fra 605,-

Denne tur vil tage dig til det smukke landskab i Kalpitiya, der har optimale forhold til at spotte forskellige havdyr. Turen har fokus på at spotte nogle af de mange delfinarter, der lever i området, men kommer man i rette sæson, er der også mulighed for at spotte hvaler eller den sjældne dygong (søko). Morgenmad og drikkevarer er inkluderet i prisen.  

 

Udflugt til Galle, Sydens Perle - 1 dag

Gruppetur (alle lørdage) : fra 440,-

Privat tur (alle dage): fra 790,- 

Galle ligger på den sydvestlige spids i Sri Lanka, og er den fjerdestørste by i landet. Byen er kendt for sit imponerende Galle Fort, der også er på UNESCOs Verdensarvsliste, og for sin koloniale historie. Frokost er inkluderet i prisen. 

 

Med tog til Horton Plains og Bambarakanda - 2 dage

Gruppetur (alle søndage): fra 1.385,-

Privat tur (alle dage): fra 1.995,- 

Denne 2-dages tur vil bringe dig med tog til det centrale højland og Horton Plains Nationalparken, der byder på dramatisk frodigt landskab og hyggelige kolonibyer. Oplev blandt andet klippeformationen World's End, der med sit fald på 870meter vil overvælde dig, eller de mange vandfald, som også findes her. I området ligger byerne Nuwara Eliya og Ohiya. Turen vil også bringe dig til det største vandfald i Sri Lanka, nemlig Bambarakanda vandfaldet, der er 260 meter højt og meget imponerende. Alle måltider er inkluderet i prisen.  

 

Datoer og Priser

 

Rejs i november eller december 2016


Rejs billigt med priser fra: 8.000,- per person 

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke 

Ønsker du ét af hotellerne i Deluxe-pakken skal der tillægges følgende per person: 1.795,- (Reefs Edge Hotel), 4.595,- (Pledge 3 Hotel) eller 5.100,- (Jetwing Sea) 

Rejsen er med 12 nætter i Sri Lanka. Flyselskab er Sri Lanka Airlines 

Se nedenfor hvad prisen inkluderer og se overnatningsmuligheder

 

 

Rejs i perioden fra januar til juli 2017


Rejs billigt med priser fra: 8.780,- per person

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke 

Ønsker du ét af hotellerne i Deluxe-pakken skal der tillægges følgende per person: 1.800,- (Reefs Edge Hotel), 4.600,- (Pledge 3 Hotel) eller 5.105,- (Jetwing Sea)

Rejsen er med 12 nætter Sri Lanka. Flyselskab er f.eks Emirates eller Qatar 

Se nedenfor hvad prisen inkluderer og se overnatningsmuligheder 

Såfremt rejsegruppen er større end to personer opnåes yderligere besparelse på totalprisen. Der er tillæg for enkeltværelse.

Hvis du selv har bestilt flybilletter giver vi gerne tilbud på rejseprogrammet i Sri Lanka. Der er også mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes. 

 

Kontakt os endelig for at høre om yderligere aktuelle kampagnetilbud, så hjælper vi dig godt på vej imod din drømmerejse.


   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Colombo-København
 • Indkvartering på hotel
 • Transfer t/f lufthavn
 • Morgenmad på strandophold
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tillæg for booking i højsæsonen
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Evt. obligatorisk jule og nytårsmiddag
 • Personlige fornødenheder
 • Evt. lokale skatter og afgifter
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Der kræves visum til Sri Lanka. Du kan let få et 30-dages turistvisum ved at ansøge online inden afrejse på: www.eta.gov.lk

Der opkræves ca 30USD ved ankomst i lufthavn. Der kræves gyldigt pas i 6 måneder udover indrejsedatoen.  

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Asien Travel kan give uforpligtende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

 

 

Følgende hoteller indgår i standard-hotelpakken

Paradise Beach Hotel

3-stjernet

Standard

Overnatning dag 1 til 13


Se hotellets hjemmeside - klik her

Camelot Beach Hotel

3,5-stjernet

Superior

Overnatning dag 1 til 13


Se hotellets hjemmeside - klik her 

Følgende hoteller kan vælges i Deluxe-hotelpakken

Reefs Edge

4-stjernet

Superior

Overnatning dag 8 - 13


Se hotellets hjemmeside - klik her

Pledge 3

4-stjernet

Deluxe room

Overnatning dag 8 til 13


Se hotellets hjemmeside - klik her

Jetwing Sea

4-stjernet

Deluxe room

Overnatning dag 8 til 13


Se hotellets hjemmeside - klik her 

Sri Lankas set fra luften

I denne video har du mulighed for at danne dig et indtryk af Sri Lanka set fra oven. Nyd det smukke landskab og lad dig friste til at besøge landet og de mange seværdigheder selv.

 

 

Nuwara Eliya

Jeres ferie ved Sri Lankas vestkyst giver mulighed for at tage på spændende udflugter til landets mange seværdigheder. I videoen nedenfor kan du få et indblik i Nuwara Eliya, der ligger smukt placeret i det centrale højland.  

 

 

Familietur på Sri Lanka

Denne video viser nogle af de oplevelser en familie har haft på Sri Lanka. Du vil få et indtryk af nogle af de oplevelser, der venter på en rejse til Sri Lanka.

 

Om denne rejse

Pris: fra 8.000,- per person v. 2 personer

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 13 dage, plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Colombo

Afrejse: Colombo

Indkvartering: Vælg selv imellem 3- og 4-stjernede hoteller

Måltider: Se detaljeret beskrivelse

Aktiviteter: Natur, kultur, storby, dyreliv, badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1-13: Negombo området

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15