Det Autentiske Sri Lanka

Oplev det autentiske, kulturelle og historiske Sri Lanka, og lad dig samtidig fascinere af landets vilde natur og dyreliv. På denne 13-dages rejse til Sri Lanka oplever du det allerbedste af landets mange kultur- og naturskatte, og du slutter af med selvforkælelse i verdensklasse langs de smukke eksotiske kyster.  

 

13 dage - pris fra 13.970,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

En rejse til Sri Lanka er en rejse, der vil give mulighed for et indblik i en spændende kultur og historie. Derudover vil der være mulighed for, at nyde det varme klima samt de skønne strande, som øriget tilbyder. Vores 13-dages rundrejse i Sri Lanka vil tage dig på en rundtur til landets største seværdigheder. Du vil besøge Den Kulturelle Trekant, hvor du vil fascineres af de ældgamle kongebyer og betydningsfulde Buddhistiske templer, som man finder i dette område. Du vil besøge de idyliske byer i det smukke højland, som bærer præg af kolonitiden, og du vil rejse igennem dalene og se teplantager så langt øjet rækker. Der bliver også rig mulighed for at opleve det eksotiske dyreliv, og besøg på elefanthjem samt safariture i Yala Nationalparken vil byde på asiatiske elefanter, aber, krokodiller, vandbøfler og leoparder. Rejsen afsluttes med et afslappende ophold ved strandene på Vestkysten, hvor du får tid til at nyde de luksuriøse omgivelser i dit eget tempo

  

 

Højdepunkter

 • Storbyen Colombo
 • Den kulturelle Trekant
 • UNESCO Dambulla
 • Buddhistiske grottetempler
 • UNESCO Anuradhapura
 • Religiøse og historiske monumenter
 • UNESCO Polonnaruwa
 • Lokale markeder og madboder
 • UNESCO Sigiriya og klippepaladset
 • Krydderihaver og teplantager
 • Det fantastiske højland
 • UNESCO Kandy 
 • Kolonitidscharme og arkitektur
 • Temple of the Sacred Tooth
 • Pinnawela Elefanthjem
 • De royale botaniske haver
 • Nuwara Eliya, "Lille England"
 • Pilgrimsbyen Kataragama
 • Autentiske traditioner og ritualer
 • Safari i Yala Nationalpark
 • Eksotisk dyreliv - elefanter, leoparder, aber
 • Strandophold langs den smukke kyst
 • Mulighed for dykning og snorkling
 • Mangroveskove
 • Byliv, restauranter og shopping 

Kort over Sri Lanka

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

 

Dag 1: Ankomst Colombo

Ved ankomsten til Sri Lanka vil du blive mødt af vores lokale guide, der vil sørge for, at du kommer godt til Colombo, hovedstaden i Sri Lanka. Du vil have resten af dagen og aftenen til at udforske Colombo på egen hånd eller slappe af på dit hotelværelse. Du vil overnatte på Ozo Colombo. Inkl.: Aftensmad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2: Colombo - Dambulla

Idag vil der være en rundvisning i Colombo, der, ligesom så mange andre hovedstæder i regionen, har udviklet sig gevaldigt igennem de seneste årtier. Fra den ene dag til den anden har man nærmest kunne opleve, hvordan skyskrabere skød op i landskabet, hvor der før stod gamle bygninger. Selvom der er sket store forandringer, har Colombo dog stadig beholdt sine gamle bydele, og du vil eksempelvis opleve det 100-år gamle klokketårn og britiske kolonotidsbygninger. Du vil også besøge Peetah Bazaren, hvor du kan gøre dig et godt fund; Hindu og Buddhist templer, Indenpendence Square, Galle Face Green parken samt boligområder, hvor man vil finde de prægtige huse, der ejes af de velhavende i landet. Efter din sightseeing rundt i Colombo, tager vi til Dambulla for at se det berømte Dambulla Rock Tempel, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Dambulla er kendt for sine 5 grottetempler, der er placeret på den enorme klippe. Nogle af grotterne daterer tilbage til det 1.århundrede B.C. Tre af templerne er større, ældre og mere interessante end de øvrige to, men alle fem grottetempler har grottemalerier på vægge og i lofter, og der findes mere end 130 Buddha statuer her samt statuer af guder og konger. Du vil idag overnatte på Aliya Resort and Spa.

Inkl.: Morgenmad og aftensmad. 

 

 

 

 

 

Dag 3: Anuradhapura - Polonnaruwa

Fra morgenstunden går turen imod Anuradhapura, hvor du vil nyde en rundvisning i den historiske by. Anuradhapura var den første hovedstad i Sri Lanka i perioden 5. århundrede B.C. til det 10. århundrede A.D. Resultatet af at have været hovedstaden igennem 15 århundreder ser man overalt i det store område. Fra mindre monumenter såsom Thuparama og Lankarama til de gigantiske 120m høje Jetawana Dagaba, Abhayagiriya og Ruwanweliseya. Det helligste Botree, som altid bliver bevogtet, finder man også her. Du vil også opleve statuer, paladsruiner, søer, templer,  hellige skrin, meditationscentre, munkeklostre, haver og en masse andre monumenter. Om eftermiddagen tager vi videre til Polonnaruwa, som var den middelalderlige hovedstad i perioden fra det 11. til det 13. århundrede A.D. I Polonnaruwa perioden skete der store politiske, økonomiske og sociale fremskridt i landet. Begge byer, som du vil besøge idag, er på UNESCOs Verdensarvsliste. Du overnatter på Aliya Resort & Spa igen i nat.

Inkl.: Morgenmad og aftensmad.

 

 

Dag 4: Sigiriya - Kandy

Efter morgenmaden er det tid til at besøge den ikoniske Sigiriya Klippe. Kong Kassapa (477-495 AD), som ændrede landets hovedstad fra at være Anuradhapura til Sigiriya, fik konstrueret et fort rundt om sit palads, der lå placeret på toppen af en 150m høj klippe. Paladset var desuden beskyttet af voldgrave uden og indenfor murene. Den gamle by er på UNESCOs Verdensarvsliste. Du kan opleve dette storslåede bygningsværk, haverne, Spejlvæggen, fresco-malerier, der dækker den vestlige mur samt en smuk trappeopsats, der går igennem klippefiguren af en knælende løve. Du får også mulighed for at opleve de imponerende kampesten, der former grotteformationer, hvor buddhistiske munke boede og mediterede. Efter Kong Kassapa blev Sigiriya tilbagegivet til munkene. Herefter går turen imod byen Kandy, hvor vi stopper i en krydderihave på vejen, hvor du vil få mulighed for at se, dufte, smage og opleve de frodige marker, der indeholder kanel, kardemomme, peberplanter og meget andet. Du har også mulighed for at købe nogle specialiteter med hjem. Ved ankomst til den hellige by Kandy tager vi dig på en rundvisning rundt i byen, der også har været øens tidligere hovedstad. Kandy er endnu en by, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Som det sidste holdepunkt for det Sinhalesiske Kongedømme, blev Kandy overgivet til britisk herredømme i 1815. Idag er Kandy kendt som et pragteksempel på Buddhismens indflydelse i landet. Overalt vil du opleve templer og munkeklostre, der er med til at holde trosretningen ved lige i landet. Du vil på en rundvisning rundt i byen opleve de mange templer, herunder det ældgamle Temple of the Sacred Tooth Relic. I templet vil man finde Buddhas Tand – et vigtigt relikvie, der siges at være blevet bragt til Sri Lanka i det 4. århundrede gemt i en Orison prinsesses hår. Det hellige relikvie er idag meget vigtigt i den buddhistiske verden, og det er anset som Sri Lankas dyrebareste skat. Om aftenen vil du nyde et traditionel danseshow, der vil vise dig de mange kulturelle danseformer, der findes i Sri Lanka. Du overnatter på Earl’s Regent Hotel.

Inkl.: Morgenmad og aftensmad.


 

Dag 5: Pinnawela

Fra morgenstunden skal du besøge Pinnawela og byens elefanthjem. Siden 1975 har der i byen ligget et hjem, hvor forladte og sårede elefanter bor. Antallet af elefanter her er steget med årene, og der er også mange babyelefanter her, som bl.a. er blevet reddet fra steder, hvor der bliver gennemført avlingsprogrammer for elefanter i fangenskab. Det bedste tidspunkt på dagen for at besøge elefanterne er under fodringstiderne eller badetiderne, hvor alle elefanterne bliver ledt ud til den nærtliggende flod for at få et afkølende tiltrængt bad. Det er en fantastisk oplevelse at være så tæt på elefanterne og lære mere om deres situation i det srilankanske samfund idag. På vejen tilbage fra elefanthjemmet besøger vi de royale botaniske haver, som først blev grundlagt i 1374 til kongernes frie brug og fornøjelse. Her finder man mere end 5000 forskellige plante- og træarter, mange af dem meget sjældne. Man finder også mange blomsterarter her, og specielt krydderihaven og orkidédrivhuset er populære og spektakulære. Slutteligt besøger vi et ædelstensstudie, hvor der bliver produceret smukke brugsgenstande. Her vil du lære mere om håndværket og traditionerne med produktionen heraf. Du overnatter på Earl’s Regent Hotel.

Inkl.: Morgenmad og aftensmad.

 

 

 

 

Dag 6: Nuwara Eliya - Banderawela

Idag skal du først besøge Nuwara Eliya, der er placeret 180 km fra Colombo i ca 1900 meters højde. Den gamle by blev grundlagt af Samuel Baker, der var på opdagelsesrejse. Byen blev hurtigt kendt for sine teplantager og britiske stil, og det blev et yndet sted for de britiske kolonister at tage på ferie. Den koloniale byggestil og historie her har givet byen tilnavnet ”Lille England”. Turen fortsætter herefter til Banderawela, der ligger i Sri Lankas Uva-provins. Grundet dens placering i højlandet, finder man her et mildere klima hele året rundt. Af den grund er det et populært feriemål for de lokale Srilankanere. Den koloniale historie har også her haft sin indflydelse på byens arkitektur og stemning, og krydret med det smukke frodige landskab, fremkalder stedet en helt speciel følelse i én. I området kan man finde masser af økoturismeaktiviteter. Du overnatter på Orient Hotel i byen.

Inkl.: Morgenmad og aftensmad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 7: Kataragama

Om morgenen tager vi på en smuk tur igennem landskabet, hvor du kan se landets unikke flora og fauna. Du vil også passere vandfald på turen imod Kataragama, der er en hellig pilgrimsby for buddhistiske, hinduistiske og muslimske srilankanere. Folk fra det sydlige Indien kommer også hertil for at tilbede guderne. Byen vågner for alvor op, når det er tid til det hinduistiske ritual, Puja, som bliver afholdt hver dag kl 05.00, 10.30 og 19.00. Et fantastisk autentisk sted, hvor du har mulighed for at lære meget om de komplekse trosretninger og hvordan de lever side om side her i landet. Du overnatter på Priyankara Hotel.

Inkl.: Morgenmad og aftensmad.

 

 

 

 

Dag 8: Yala Nationalpark

Idag er det tid til at opleve Sri Lankas storslåede natur og dyreliv. Hvis man tager landets størrelse i betragtning finder man her den største biodiversitet i verden, og på vores safaritur ind i Yala Nationalpark vil du komme helt tæt på de mange vilde dyr. I nationalparken bor intet mindre end 400 vilde asiatiske elefanter, som man med stor sansynlighed vil komme til at se og opleve. Der lever også leoparder i parken, dog er disse lidt sværere at få øje på, da de ofte er aktive om natten. I nationalparkens åbne terræn vil man også typisk støde på krokodiller, vandbøfler, guldsjakaler og de grå languraber, samt et hav af forskellige rovfugle og ørne. En prægtig oplevelse, som giver Sri Lanka endnu en dimension, der er værd at udforske.

Efter endt safaritur vil du blive kørt til dit udvalgte strandresort, hvor du har resten af din ferie på egen hånd. Nyd de smukke strande, den høje service og de mange underholdningsmuligheder.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 9-13: Badeferie i Negombo

Negombo ligger på Sri Lankas Vestkyst, ca 35km nord for Colombo, og det er den femstestørste by i landet. Byen er et yndet rejsemål for besøgende i landet, og man vil opleve en livlig atmosfære, skønne sandstrande, masser af underholdningsmuligheder, kolonial charme, et væld af restauranter og meget meget mere. Din rejse har allerede budt på en masse indtryk, og nu er det tid til at læne sig tilbage og slappe af under perfekte forhold. Lig og læs i en solseng ved stranden hele dagen, tag på opdagelse i byen og det omkringliggende område, dyk eller snorkl det farverige koralrev ud for kysten, den den lækre lokale mad og de luksuriøse forhold på dit udvalgte hotel.

På dag 13 rejser du fra Colombo tilbage til København. 

 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i november eller december 2016


Rejs billigt med priser fra: 13.970,- per person 

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke 

Ønsker du ét af hotellerne i Deluxe-pakken skal der tillægges følgende per person: 750,- (Reefs Edge Hotel), 1.915,- (Pledge 3 Hotel) eller 2.120,- (Jetwing Sea)

Rejsen er med 12 nætter i Sri Lanka. Flyselskab er Sri Lanka Airlines 

Se nedenfor hvad prisen inkluderer og se overnatningsmuligheder 

 

Rejs i perioden fra januar til juli 2017


Rejs billigt med priser fra: 14.750,- per person

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke 

Ønsker du ét af hotellerne i Deluxe-pakken skal der tillægges følgende per person: 750,- (Reefs Edge Hotel), 1.915,- (Pledge 3 Hotel) eller 2.120,- (Jetwing Sea)

Rejsen er med 12 nætter Sri Lanka. Flyselskab er f.eks Emirates eller Qatar 

Se nedenfor hvad prisen inkluderer og se overnatningsmuligheder 

Såfremt rejsegruppen er større end to personer opnåes yderligere besparelse på totalprisen. Der er tillæg for enkeltværelse.

Hvis du selv har bestilt flybilletter giver vi gerne tilbud på rejseprogrammet i Sri Lanka. Der er også mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes.  

Kontakt os endelig for at høre om yderligere aktuelle kampagnetilbud, så hjælper vi dig godt på vej imod din drømmerejse.


   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Colombo-København
 • Al programmæssig transport mellem seværdigheder, lufthavne og hoteller
 • Indkvartering på hotel 
 • Engelsktalende guide
 • Transfer t/f lufthavn
 • Samtlige entrébilletter jf programmet
 • Diverse måltider jf programmet
 • Morgenmad på strandophold
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tillæg for booking i højsæsonen
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Evt. obligatorisk jule og nytårsmiddag
 • Personlige fornødenheder
 • Evt. lokale skatter og afgifter
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Der kræves visum til Sri Lanka. Du kan let få et 30-dages turistvisum ved at ansøge online inden afrejse på: www.eta.gov.lk

Der opkræves ca 30USD ved ankomst i lufthavn. Der kræves gyldigt pas i 6 måneder udover indrejsedatoen.  

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Asien Travel kan give uforpligtende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

 

 

Følgende hoteller indgår i standard-hotelpakken

Ozo Colombo

4-stjernet

Overnatning dag 1 - 2


Se hotellets hjemmeside - klik her

Aliya Resort and Spa

4-stjernet

Overnatning dag 2 til 4


Se hotellets hjemmeside - klik her

Earl's Regent Hotel

5-stjernet

Overnatning dag 4 til 6


Se hotellets hjemmeside - klik her

Orient Hotel

3-stjernet

Overnatning dag 6 til 7


Se hotellets hjemmeside - klik her

Priyankara Hotel

3-stjernet

Overnatning dag 7 - 8


Se hotellets hjemmeside - klik her

Camelot Beach Hotel

3,5-stjernet

Superior

Overnatning dag 8 til 13


Se hotellets hjemmeside - klik her

Paradise Beach Hotel

3-stjernet

Standard

Overnatning dag 8 til 13


Se hotellets hjemmeside - klik her 

Følgende hoteller kan vælges i Deluxe-hotelpakken

Reefs Edge

4-stjernet

Superior

Overnatning dag 8 - 13


Se hotellets hjemmeside - klik her

Pledge 3

4-stjernet

Deluxe room

Overnatning dag 8 til 13


Se hotellets hjemmeside - klik her

Jetwing Sea

4-stjernet

Deluxe room

Overnatning dag 8 til 13


Se hotellets hjemmeside - klik her 

Sri Lanka

I videoen nedenfor kan du se en præsentation af Sri Lanka. Du vil kunne se billeder af landets flotte natur og historiske monumenter.  

 

 

Yala Nationalpark

Denne video er fra Yala Nationalpark, som er et af de steder, I besøger på jeres tur. I Yala Nationalpark kan man bl.a. opleve elefanter, leoparder, påfugle, krokodiller samt en masse andre eksotiske dyr.

 

 

 

Sri Lankas historie

I denne video kan du få en introduktion til Sri Lankas nyere historie og opnå en forståelse for samfundet idag.

 

Om denne rejse

Pris: fra 13.970 per person v. 2 personer

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 13 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Colombo

Afrejse: Colombo

Indkvartering: Vælg selv imellem 3-, 4- og 5-stjernede hoteller

Måltider: Se detaljeret beskrivelse

Aktiviteter: kultur, natur, dyreliv, strandophold

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Colombo

Dag 2: Dambulla

Dag 3: Anuradhapura - Polonnaruwa

Dag 4: Sigiriya - Kandy

Dag 5: Pinnawela

Dag 6: Nuwara Eliya - Banderawela

Dag 7: Kataragama

Dag 8: Yala Nationalpark - Negombo

Dag 8-13: Negombo

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15