Rundrejse Laos 10 dage

Oplev de største attraktioner på denne veltilrettelagte rejse i Laos. Rundturen byder blandt andet på sightseeing i smukke Luang Prabang, 4000 Islands, Plain of Jars og hovedstaden Vientiane. Hvis du vil nyde alt det bedste, Laos har at tilbyde, så er dette det perfekte valg for dig.

10 dage - pris fra 9.650,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

Rundrejse i Laos er en perfekt afbalanceret tur, hvor du vil komme til at opleve Laos’ mest imponerende seværdigheder, herunder Luang Prabang, Plain of Jars og ​​4000 Islands.  Luang Prabang et et must at besøge, når du er i Laos - den fantastiske by er på UNESCOs verdensarvsliste over bevaringsværdige områder og byder blandt andet på spektakulære templer med karakteristisk arkitektur med lavthængene tage. Plain of Jars er en anden favorit for turister i Laos, og bestemt en seværdighed, du ikke må gå glip af; en mystisk samling af stenkrukker, der siges at være omkring 2500 år gamle, og som står spredt over de store sletter omkring Phonsavan. Deres oprindelse er uklar, men sikkert er det, at det er en fascinerende oplevelse.

Stort udvalg, pænt tempo og fremragende værdi for pengene gør denne rejse i Laos til en absolut touristfavorit.

 

Bemærkninger

Rejsen i Laos er på 10 dage. Indregner man flydage bliver rejsen således i alt 12 dage.

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Laos så snak med Asien Travel. Vi har arbejdet med Laos siden 2000.

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Laos.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen hjælper vi gerne med dette.

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Hovedstaden Vientiane
 • Luang Prabang
 • Plain of Jars
 • 4000 Islands
 • Pak Ou Caves
 • Kuang Si-vandfaldet
 • Etniske grupper
 • Storslået natur
 • Buddha Cave
 • Mekongfloden
 • Ban Nakasan
 • Pakse

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers der skal bruges på rejsen.

   

Dag 1: Ankomst - Luang Prabang

Ved ankomsten vil du blive mødt og bragt til dit hotel. Luang Prabang er blevet udnævnt af UNESCO som værende den bedst bevarede by i Sydøstasien. Resten af ​​dagen er til fri disposition, så du på egen hånd kan opleve denne fascinerende destination.

Overnatning i Luang Prabang.

Måltider: _ / _ / _

 

Dag 2: Luang Prabang - Byrundtur - Pak Ou Caves

Efter morgenmaden starter din korte byrundtur med et besøg i Wat Xiengthong, der med sine tage fejende lavt til jorden repræsenterer den klassiske Luang Prabang-stil. Vi går derefter ombord på et cruise og sejler opstrøms på Mekong-floden, hvilket giver os en panoramaudsigt over det rolige landskab. Vores første stop er landsbyen Ban Muangkeo, hvor vi påbegynder et kort trek for at nå de mystiske Pak Ou Caves, to sammenkædede huler fyldt med tusindvis af guldlakerede Buddha-statuer i forskellige former og størrelser efterladt af pilgrimme. Vi vender derefter tilbage til Luang Prabang, og på vejen besøger vi vævning- og tekstil-landsbyerne Ban Xangkhong og Ban Xienglek. Vi ankommer til Luang Prabang sidst på eftermiddagen.

Overnatning i Luang Prabang.

Måltider: Morgenmad / _ / _

 

Bemærk: I løbet af regntiden (maj-september) kan rejseruten ændres på grund af vejrforholdene. Et alternativt program er til rådighed.

 

Dag 3: Luang Prabang - minoritetslandsbyer og Kuang Si-vandfaldet

En tidlig start på dagen (valgfri) giver dig en fantastisk mulighed for at opleve det daglige morgenritual, hvor safran-klædte munke samler offergaver fra byens beboere. Denne skik er meget unik i Laos, fordi dette er den eneste buddhistiske nation, som stadig bevarer traditionen. Bagefter har vi mulighed for at besøge det lokale morgenmarked, inden hotellet serverer morgenmad.

Efter morgenmaden besøger vi Royal Palace Museum, som udstiller en række interessante artefakter (lukket tirsdag). Vi stopper også ved Ock Pop Tock, som er et silkevævningscenter, hvor du vil få en rundvisning, og silkevævningsprocessen vil blive forklaret. Herefter kører vi til Ban Thinkeo, en Hmong minoritet, hvor vi lærer lidt om deres kultur og traditioner, inden vi besøger landsbyen Ban Ou, hvor der væves bomuld. Dette bringer os til det smukke Kuang Si vandfald, hvor du kan køle ned med en forfriskende dukkert eller gå en tur langs skovstierne. Nyd en picnicfrokost med udsigt over de smukke omgivelser. Bagefter vender vi tilbage til Luang Prabang for at besøge Wat Visoun kendt som ”The Water Melon Stupa” på grund af sin form. Sent om eftermiddagen strækker vi benene ved at bestige Mount Phousi, som tilbyder en spektakulær solnedgang og en panoramisk udsigt over Luang Prabang og Mekong-floden. Bagefter er der mulighed for at slentre gennem natmarkedet (åbent mellem kl. 17:00 til 22:00), som sælger et stort udvalg af lokale tekstiler og etniske kunsthåndværk.

Overnatning i Luang Prabang.

Måltider: Morgenmad / Frokost / _

 

Bemærk: I løbet af regntiden (maj-september) kan rejseruten ændres på grund af vejrforholdene. Et alternativt program er til rådighed.

 

Dag 4: Luang Prabang - Xiengkhuang

Vi starter tidligt om morgenen, omkring kl. 08:00, vores køretur til Xiengkhuang, som er berømt for Plain of Jars. Vejen følger en snoet bjergrute, og vi gør vores første stop på Houi Hei, som har en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Vi fortsætter til Ban Kiu Marknao for at udforske en Khmu landsby, før vi ankommer til Phou Khoun til frokost. Herefter fortsættes turen mod Xiengkhuang provinsen, hvor vi når dagens højeste højde: 1500m over havets overflade, lige efter Phou Khoun. Vi har tid til at gøre et stop på Ban Son Boom, en Hmong landsby. Dagens endelige stop er en klar påmindelse om, at denne region spillede en stor rolle under Vietnam-krigen. Vi besøger en skjult Buddha Cave, der tjente som en hærhospital under krigen. Tidlig aften ankommer vi til hotellet. Hvis tiden tillader det, besøges også Mines Action Group (MAG) kontoret. (Dagens køretur tager ca 7-8 timer inklusiv stop undervejs)

Overnatning i Xiengkhuang.

Måltider: Morgenmad / _ / _

 

Dag 5: Xiengkhouang - Vientiane

Efter morgenmaden besøger vi Jar Site 1 og Jar Site 2 placeret på toppen af ​​en bakke med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab. Derefter kører vi ud til den antikke by Muang Khoun, den tidligere provinshovedstad, hvor du kan udforske ruinerne af en række gamle pagoder i Lanna-stil og Wat Phiawat, et ruin-tempel, der indeholder en enorm siddende Buddha. Vi vender tilbage til Phonsavan by, hvorefter turen går til lufthavnen for at flyve til Vientiane.

Fly fra Xiengkhuang til Vientiane med Lao Airlines på QV402 afgår kl. 14:40 og ankommer kl. 15:10. (Bemærk: flyplanen kan ændres uden forudgående varsel fra flyselskaberne)

Ved ankomsten vil du blive mødt og overført til dit hotel. Resten af ​​dagen er til fri disposition.

Overnatning i Vientiane.

Måltider: Morgenmad / _ / _

 

Dag 6: Vientiane - Halvdags byrundtur

Denne halvdags byrundtur begynder med Wat Sisaket, som har tusindvis af miniature Buddha-statuer og det tidligere kongelige tempel Wat Prakeo, der tidligere husede det berømte Emerald Buddha Image. På vej til Laos’ nationale dyrebare arv, den berømte og hellige struktur That Luang Stupa, vil du have mulighed for at tage nogle billeder af det imponerende Patuxay Monument, der er kendt som Vientianes egen triumfbue. Næste stop er ved Wat Si Muang, hjemstedet for lak meuang (søjle-sten) i Vientiane. Si Muang templet er hjemsted for statuernes skytsånd. Du har mulighed for at besøge det fremragende COPE udstillingscenter, der fremhæver et meget overset aspekt af Laos og et stort problem, mange af de lokale folk lever med hver dag i form af ueksploderet ammunition som følge af tunge bombninger under Vietnamkrigen.

Overnatning i Vientiane.

Måltider: Morgenmad / _ / _

 

Dag 7: Vientiane - Pakse-Khong Island

Du vil blive overført til lufthavnen tidligt om morgenen for at flyve til Pakse.

Fly fra Vientiane til Pakse med Lao Airlines på QV301 afgår kl. 08:35 og ankommer kl. 09:50. (Bemærk: flyplanen kan ændres uden forudgående varsel fra flyselskaberne)

Ved ankomst vil du blive mødt og overført direkte til en privat traditionel båd til en 2-timers sejltur til Champassak. Gå fra borde i denne gamle by i Champa Kongerige, hvorefter vi fortsætter i bil til Wat Phou, en anden seværdighed i Laos med plads på verdensarvslisten, som blev anerkendt af UNESCO i 2002. Wat Phou er en ruin, som engang var en del af et tempel bygget nogen tid før Angkor Wat i Siem Reap. Den indeholder nogle af de ældste Khmer arkitekturer, som stammer tilbage fra mellem det 7-11. århundrede. Om eftermiddagen kører vi til Don Khong, et område på 4000 Islands, der er det bredeste punkt på Mekong-floden i regntiden, men i de tørre måneder trækker floden sig tilbage og efterlader tusindvis af øer og holme. Dette område af floden er også kendt for at være hjemsted for de truede Irrawaddy delfiner. Undervejs besøger vi de atmosfæriske ruiner af Khmer templet Oup Mong på Ban Houei Tomo, der ligger i skoven. Ankomst til Khong Island via færge tidlig aften.

Overnatning på Khong Island.

Måltider: Morgenmad / _ / _

 

Dag 8: Khong Island - Omgivelser

Efter morgenmaden nyder vi et besøg i det omkringliggende landskab og tager dernæst med en longtail båd til Don Khone, hvor vi går fra borde og har mulighed for at udforske øen på cykel. Her besøger vi resterne fra den franske periode og Liphi vandfald eller "Corridor of the Devil". Vi vender tilbage til fastlandet ved fiskerbyen Ban Nakasang og kører videre sydpå for at besøge Khone Phapheng. Khone Phapheng betragtes som det største vandfald (volumen) i Sydøstasien. Det er et virkelig imponerende sted nær den Lao-Cambodjanske grænse inden for et område, der er fyldt med dyreliv, hvilket gør dette område til et af de mest betagende destinationer i Laos. Herefter kører vi tilbage til Khong Island.

Overnatning på Khong Island.

Måltider: Morgenmad / _ / _

 

Dag 9: Khong Island - Bolaven Plateau - Pakse

Denne morgen forlader vi hotellet tidligt og kører nordpå til Bolaven Plateau. Bolaven Plateau er kendt for sin køligere temperatur og er placeret højt over Mekong-dalen. Ved vores første stop besøger vi Lak Sipkao, en Laven landsby med speciale i at fremstille knive. Derefter stopper vi ved en teplantage efterfulgt af et stop ved Tad Fan-vandfaldet, et malerisk dobbelt vandfald. Senere gør vi stop ved en kaffeplantage på vej til Tha Teng Market, et farverigt etnisk minoritetsfødevaremarked. Næst vil vi udforske en anden interessant minoritetslandsby, Ban Bong Neua, en Alak landsby, der kan prale af et offeralter. Vi ankommer til det smukke Tadlo vandfald sent på eftermiddagen og begiver os derefter tilbage til Pakse, men stopper inden ved Ban Houi Hun, hvor Katu minoriteten bruger fødderne til at væve tekstil. Ankomst til Pakse tidlig aften.

Overnatning i Pakse

Måltider: Morgenmad / _ / _

 

Dag 10: Pakse - Afrejse

Efter morgenmaden vil der være tid til at udforske Pakse på egen hånd, inden en flyvning til Siem Reap og Cambodja eller afgang fra Laos via land fra Chongmek International checkpoint til Ubon Ratchathani Thailand.

Måltider: Morgenmad / _ / _

Priser


Pris 1 Person 2 Personer 3-4 Personer 5-9 Personer Single Supplement
 3-stjernet hotel17.995,-9.650,-7.495,-6.215,-1.769,-
4-stjernet hotel20.100,-10.600,-8.475,-7.195,-3.100,-
5-stjernet hotel23.125,-12.095,-9.995,-8.695,-4.600,-

De angivne priser er per person excl flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.

***Bemærk: Til denne rejse købes yderligere følgende indenrigs flybilletter:

XKH-VTE = ca. 695,-/pax

VTE-PKZ = ca. 1055,-/pax


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser Asien Travel har i Laos. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Laos du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering
 • Måltider, jf. program
 • Morgenmad dagligt

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Laos. Der kræves visum for danske statsborgere til Laos. Husk at medbringe 1 stk. pasfoto og 30 USD. Visum kan også søges ved ambassaden i Sverige. De fleste grænseovergange og ankomstbyer tilbyder mulighed for visum on arrival

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Laos. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Om denne rejse

Pris fra: 9.650,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 10 dage/9 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Luang Prabang

Afrejse: Pakse

Indkvartering: Gode hoteller

Måltider: Jf. program inkl morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let/Moderat

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Luang Prabang

Dag 2: Byrundtur Luang Prabang

Dag 3: Luang Prabang - minoritetslandsbyer og Kuang Si-vandfaldet

Dag 4: Mod Xiengkkhuang - Plain of Jars

Dag 5: Mod Vientiane

Dag 6: Vientiane - halvdags byrundtur

Dag 7: Mod Pakse

Dag 8: Khong-øen

Dag 9: Minoritetslandsbyer - Pakse

Dag 10: Pakse

Tilvalgspakke

Mulighed for forlængelse af rejseplan

Vi har arbejdet med Laos siden 2000

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15