Vandring blandt Akha Folket 2 dage

En rejse blandt Akha Folket i Nord-Laos tæt på Luang Namtha ved grænsen til Kina. Få enestående naturoplevelser og kom tæt på Akha minoritetsgruppen med deres særegne kulturelle og sociale skikke. En trekkingtur til en af de smukkeste egne i Laos.

2 dage - pris fra 895,- per person v. 2 personerKort om denne rejse

 Akha Eventyr er en to-dages trekkingtur, som gennemføres i alle sæsoner. Turen er et ideelt valg, hvis du ønsker at opleve den storslåede natur i Laos på tæt hold. Desuden giver denne tur dig mulighed for at få et indblik i, hvordan landsbyboere lever i Laos. På trods af sin lille befolkning har Laos 49 etniske grupper eller stammer, hvoraf Lao, Khmou og Hmong udgør omkring tre fjerdedele af befolkningen. De fleste stammer er små, og nogle har bare et par hundrede medlemmer.

 

Turen tager os først og fremmest gennem de frodige skove i Laos, hvor lydene af sortkindede gibbonaber kan høres. Første nat sover vi i Akha landsby, og vores ophold i landsbyen vil give os et ekstraordinærst indblik i beboernes unikke kultur. En fantastisk oplevelse venter os, idet landsbyboerne vil tilberede og servere en traditionel middag. Inden vi begiver os af sted fra landsbyen på dag to, vil vi få en rundvisning.

 

Vi vil kunne nyde panoramaudsigten over skovene i Nam Ha NPA, mens vi vandrer. Den bjergtagende natur er hovedelementet på denne vandretur, og ved den smukke kalkstensgrotte Prasat Cave ender vores tur på Akha Eventyr.


 

Bemærkninger

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Laos så snak med Asien Travel. Vi har arbejdet med Laos siden 2000.

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Laos.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen hjælper vi gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Etniske Grupper i Laos
 • Enestående naturoplevelser
 • Lokale landsbyer
 • Uberørte områder
 • Skovene ved Nam Ha Npa
 • Kalkstensgrotte

 

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide. Rejsen er en trekking tur med sværhedsgrad let til svær. På første dagen passerer man flere floder. Vi forslår derfor at man medbringer gummi-sandaler

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers der skal bruges på rejsen.

   

Udførligt dagsprogram

 

Dag 1: Vieng Phoukha - Ban Nam O - Ban Nam Lo

Vi tager af sted kl 8:30 fra Eco-Guide servicekontor. En tuk-tuk eller anden transfer bringer os til Ban Nam O, en traditionel landsby med Khmu Kwaen etniske grupper. Her slutter vores første landsby-baserede guide sig til gruppen. Den første halvdel af dagen følger vi den bugtende Nam O-flod og dens frodige dal. På vejen indtager vi en lækker picnic i Lao-stil med smuk panoramaudsigt over skovene ved Nam Ha NPA. Den godt slidte Akha-sti fortsætter forbi højlandet med risbønder fra Ban Nam O.

Vi når den første destination på toppen af ​​et bjerg ved Akha Phouli landsbyen Ban Nam Lo sidst på eftermiddagen. Her vil en traditionel Akha-middag tilberedt af landsbyboerne markere afslutningen på en eventyrlig første dag.

Dag 1 består af ca. 15 minutters transfer / 6 timer trekking.

 

Dag 2: Ban Nam Lo - Prasat Cave – Vieng Phoukha

Tidligt om morgenen er det muligt at høre lyden af de sortkindede gibbonaber. Dagen starter med en rundvisning i landsbyen, før vi igen begiver os ud på en vandretur hen til en anden Akha og Khmu landsby, Ban Taleng, hvor vi spiser frokost. Denne dag går vi gennem den primære og sekundær skov og oplever på vejen Pa Mai Hok, som er et bambus-skovområde. Vi følger Nam Mai floden, indtil en pick-up bringer os den sidste vej til Prasat Cave. Kalkstensgrotten er det endelige stop på denne tur, inden vi vender tilbage til Vieng Phoukha midt på ​​eftermiddagen.

Dag 2 består af ca. 30 minutters transfer / 5 timer trekking.

 

Bemærk: trekkingtiden kan være længere i regntiden, når stierne er mudrede og glatte.

 

Vigtigt:

Det er vigtigt, at man på turen ikke giver individuelle gaver som slik eller penge til børn. Spørg, før du tager billeder af personer eller spirituelle/religiøse genstande. Spørg din guide før du går ind i et hus eller et værelse inde i et hus. Hjælp med at holde landsbyerne rene ved ikke at smide skrald. Man må gerne købe håndværk, men ikke antikviteter. Landsbyerne, som vi besøger på denne tur, har også gavn af, at vi kommer forbi. Vi som turister er med til at støtte landsbyerne gennem eksempelvis landsbyguide-gebyrer, køb af mad og håndværk samt indkvarteringsgebyrer.


Priser


Pris 2 Person  3 - 4 Personer   5-9 Personer

Village Lodge

Home Stay

895,-825,-745,-

De angivne priser er per person excl flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser Asien Travel har i Laos. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Laos du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering Home-Stay
 • Måltider, jf. program
 • Trekking Tilladelse
 • Vand
 • Morgenmad dagligt

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Laos. Der kræves visum for danske statsborgere til Laos. Husk at medbringe 1 stk. pasfoto og 30 USD. Visum kan også søges ved ambassaden i Sverige. De fleste grænseovergange og ankomstbyer tilbyder mulighed for visum on arrival

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Laos. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

 

Om denne rejse

Pris fra: 895,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 2 dage/1 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Vieng Phoukha

Afrejse: Vieng Phoukha

Indkvartering: Home-Stay

Måltider: Jf. program inkl morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let til Svær

Dagsprogram

Dag 1: Vieng Phoukha til Ban Nam Lo

Dag 2: Ban Nam Lo til Prasat Cave til Vieng Phoukha

Tilvalgspakke

Mulighed for forlængelse af rejseplan

Vi har arbejdet med Laos siden 2000Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15