Oplevelser i Luang Prabang 5 dage

Luang Prabang er en af Sydøstasiens bedst bevarede byer. Smukt beliggende ved Mekongfloden og med talrige seværdigheder er Luang Prabang en gemt perle. Glæd dig til at opleve Luang Prabang og kom tæt på kulinariske oplevelser og meget mere i den tidligere Kongeby

 

5 dage - pris fra 3.795,- per person v. 2 personerKort om denne rejse

Laos er for mange et ukendt land i Sydøstasien. Men hvad de færreste ikke ved er at Laos har uendelig meget at tilbyde den søgende rejsende. Laos er på mange måder en glemt perle og du finder her masser af spændende højdepunkter som vil give dig en uforglemmelig rejse.

Denne rejse tager dig til Luang Prabang smukt beliggende ved Mekong-floden. Glæd dig til smukke templer og royale paladser. Vi tager dig med på lokal marked og sætter dig i lære som kok. Brug en dag på et tekstilværksted og kom i snak med kvinderne der væver. Få et unikt indblik i denne UNESCO by der har uendelig meget at tilbyde. Nyd dine aftener ved Mekongfloden eller tag på Natmarked. Eller hvad med at sidde på de franskinspirede cafeer i gamle smukke kolonitidsbygninger og synke ned i atmosfæren.


 

Bemærkninger

Rejsen i Laos er på 5 dage. Indregner man flydage bliver rejsen således ialt 7 dage.

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Laos så snak med Asien Travel. Vi har arbejdet med Laos siden 2000.

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Laos.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen hjælper vi gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Kongebyen Luang Prabang
 • Det Royale Palads
 • Wat Xiengthong
 • Etnografik museum
 • Fine Arts School
 • Kokkeskole
 • Tekstilværksted
 • Tid på egen hånd
 • Natmarked
 • Franske Kolonitidsbygninger

 

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers der skal bruges på rejsen.

   

Udførligt dagsprogram

Dag 1 – Ankomst Luang Prabang

På dine rejser til Laos er Luang Prabang absolut et besøg værd. . Luang Prabang er af UNESCO blevet udråbt som den bedst bevarede historiske by i Sydøstasien. Glæd dig til en charmerende by med fantastiske seværdigheder og mange smukke franske kolonitidsbygnigner indrettet som cafeer og restauranter. Luang Prabang har det hele og centrum af byen er  meget overskuelig. Ikke uden grund er Luang Prabang et fantastisk besøg på din rejse i Laos. På dag 1 ankommer du til Luang Prabang. Det kan enten være med fly eller med båd på Mekongfloden fra Thailand. Ved ankomsten til Luang Prabang bliver du mødt af din engelsk-talende lokalguide. Om aftenen nyder du et flot danseshow opført i det gamle Royale Palads. Det er en meget farverig forestilling som indeholder masser af symbolik fra Ramayaen, der er et oprindeligt indisk episk digt, men som i historisk kontekst fik en stor betydning for identitetsforståelse i Sydøstasien.

Om aftenen er der rig mulighed for at besøge Natmarkedet i centrum af byen hvor man kan købe tekstiler, træskærearbejder og meget mere.

Overnatning Luang Prabang

-/-/-


Dag 2 – Byrundtur i Luang Prabang

Efter morgenmaden besøger du det Royal Palads som huser en masse spændende artifakter fra tiden hvor Luang Prabang var en Kongeby. Man finder talrige gaver fra oversøiske og europæiske lande og også gamle buddhistiske skrifter på palmeblade er på udstilling på dette enestående museum, der er et af højdepunkter på rejsen til Laos. Byrundturen fortsætter på en en let gåtur til Wat Xiengthong og Wat Chomkhong. Begge er smukke templer, som især er kendte for deres udsmykning. I området finder man smukke franske kolonitidsbygninger, og Luang Prabang er også beliggende ned til Mekongfloden. Vi besøger endvidere Wat Visoun bedre kendt som ”The Water Melon Stupa” på grund af templets udformning. Desuden ligger vi vejen forbi byens ældste tempel, nemlig Wat Sene. Desuden besøger vi små håndværkssteder hvor vi oplever traditionelt håndværk i Laos.

Desuden ligger vi vejen forbi Arts and Ethnology Museum, for at lærer noget om etniske grupper i Nord-Laos. Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at vandre til toppen af Mount Phousi, hvor der er en fantastisk udsigt ud over Luang Prabang og Mekongfloden.

Om aftenen byder vi på en traditionel Baci Ceremoni i udkanten af Luang Prabang.  Her binder man bomuldstråde omkring håndleddet for at holde de dårlige ånder væk.

Overnatning Luang Prabang

Morgenmad/-/-


Dag 3 – Ock Pop Tok – Tekstiler

Efter morgenmad tager vi til Ock Pop Tok der er et vævericentre hvor du bliver introduceret for silkelarve og væveteknikker. Efter introduktionen vil du under kyndig vejledning hjælpe med at farve silke og komme i dialog med de kvinder der væver og lærer om deres teknikker. Sidst på eftermiddagen byder vi på en drink mens vi nyder udsigten ud over Mekongfloden. En dag hvor du har lært om traditionelt håndværk i Luang Prabang

Overnatning Luang Prabang

Morgenmad/Frokost/-


Dag 4 – Kokkeskole

På denne dag vil du tage del i et spændende madkursus i Luang Prabang. Du vil lærer mere om kulinariske oplevelser i Laos, og få inspiration til nye veje i madlavning.  Du starter dagen på det lokale marked hvor du sammen med kokken vil købe ingredienser og friske grøntsager der skal bruges til madlavningen. Herefter lærer du at kokkere forskellige retter som du nyder til frokost.

Eftermiddagener på egen hånd.

Overnatning Luang Prabang

Morgenmad/Frokost/-


Dag 5 – Afrejse

Dagen er på egen hånd indtil din videre rejse i Laos.

Morgenmad/-/-

 

 

 

 

 

Priser


Pris 1 Person 2 Personer 3-4 Personer 5-8 Personer

3-stjernet

Hoteller

5.7453.795,-3.395,-2.895,-

4-stjernet

Hoteller

8.595,-5.195,-4.695,-4.185,-

De angivne priser er per person excl flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser Asien Travel har i Laos. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Laos du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Privat transport i aircondition biler
 • Indenrigsflyvninger, jf. program
 • Måltider, jf. program
 • Morgenmad dagligt

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Laos. Der kræves visum for danske statsborgere til Laos. Husk at medbringe 1 stk. pasfoto og 30 USD. Visum kan også søges ved ambassaden i Sverige. De fleste grænseovergange og ankomstbyer tilbyder mulighed for visum on arrival

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Laos. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Hoteller Klassisk Laos

 

Mekong Rivserside Hotel(3), Luang Prabang

Overnatning dag 3 til 6

Se hotellets hjemmeside - klik her

Villa Maly(4), Luang Prabang

Overnatning dag 3 til 6

Se hotellets hjemmeside - klik herOm denne rejse

Pris fra: 3.795,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 5 dage/4 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Luang Prabang

Afrejse: Luang Prabang

Indkvartering: Vælg mellem 3- og 4-stjernet

Måltider: Jf. program inkl morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Luang Prabang

Dag 2: Byrundtur Luang Prabang

Dag 3: Luang Prabang Væveri

Dag 4: Luang Prabang Kokkeskole

Dag 5: Luang Prabang og afrejse

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan

Vi har arbejdet med Laos siden 2000Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15