Klassisk Laos 7 dage

Denne rejse i Laos bringer dig til de spændende byer Vientiane og Luang Prabang. Glæd dig til enestående seværdigheder, fransk kolonitidstemning og få en forståelse af laotisk kultur. En rejse til landets hovestad og den tidligere kongeby.

 

7 dage - pris fra 4.295,- per person v. 2 personerKort om denne rejse

Laos er for mange et ukendt land i Sydøstasien. Men hvad de færreste ved er, at Laos har uendelig meget at tilbyde den søgende rejsende. Laos er på mange måder en glemt perle og du finder her masser af spændende højdepunkter som vil give dig en uforglemmelig rejse.

Denne rejse i Laos bringer dig til hovedstaden Vientiane smukt beliggende ved Mekongfloden. Vi byder på en spændende byrundtur i landets hovestad og besøger både smukke templer, stupaer samt får et indblik i indbyggernes dagligdag.

Rejsen fortsætter til den tidligere kongeby Luang Prabang, som uden tvivl er en af de smukkeste byer i Sydøstasien. Glæd dig til at opleve stemningen i denne unikke by og tag med dygtig lokalguide rundt til de vigtigste seværdigheder.


 

Bemærkninger

Rejsen i Laos er på 7 dage. Indregner man flydage bliver rejsen således ialt 9 dage.

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Laos så snak med Asien Travel. Vi har arbejdet med Laos siden 2000.

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Laos.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen hjælper vi gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Hovedstaden Vientiane
 • That Luang Stupaen
 • Wat Prakeo
 • COPE Center i Vientiane
 • Kongebyen Luang Prabang
 • Wat Sisaket og Buddha Park
 • Det Royale Palads
 • Wat Xiengthong
 • Etnografik museum
 • Fine Arts School
 • Krungsi Vandfaldet
 • Franske Kolonitidsbygninger

 

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers der skal bruges på rejsen.

   

Udførligt dagsprogram

Dag 1 – Ankomst Vientiane

Ankomst til hovedstaden i Laos Vientiane. I lufthavnen bliver du mødt af din engelsk-talende lokalguide. Privat transport til hotel i Vientiane og resten af dagen på egen hånd. Vientiane ligger ved Mekongfloden der danner grænse til Thailand. Vientiane har ca. 200.000 indbyggere. Vientiane blev hovedstad i Lan Xang i 1560 da konh Setthathirath etablerede den. Da Lan Xang faldt sammen i 1707 blev Vientian et selvstændigt kongedømme i Laos. Under den franske kolonitid i Laos blev Vientiane gjort til hovedstad i det franske Laos i 1899.

Vientiane er en overkommelig by, og der er masser af gode muligheder for oplevelser på egen hånd. Vi kan eks. foreslå en gåtur langs med Mekonfloden hvor man finder små restanratner og cafeer.

Overnatning i Vientiane

-/-/-


Dag 2 – Fuld Dag Byrundtur Vientiane

På denne dag byder vi på en spændende byrundtur i hovedstaden Vientiane. Byrundturen i Vientiane starter tidligt om morgenen med besøg ved det lokale marked Thongkhanham. Her handler de lokale indbyggere, og man finder et stort udbud af varer og dejlig mad.

Herefter fortsætter byrundturen til nogle af højdepunkterne i Vientiane. Du vil opleve templet Wat Sisaket med sine tusindvis af små buddha-figurer og du vil også se det gamle royale tempel Wat Prakeo som tidligere husede Smaraghbuddhaen som man i dag finder på Grand Palace i Bangkok.

Byrundturen byder også besøg ved den hellige That Luang Stupa, der er et buddhistis religiøst monument, og du vil også få lejlighed ti at tage billeder af Patuxay Momumentet der er Vientianes svar på Arc De Triumph(Triumfbue).

Sidst på formiddagen besøges det spændende COPE udstillingscenter, som synliggøre et ellers overset problem i Laos. På grund af Vietnam Krigen er der stadig mange ueksploderede bomber i landet hvilket betyder at nogle kommer til skade. COPE er en organisation der hjælper med proteser til mennesker er blevet handicappet på grund af dette.

Frokosten er ikke inkluderet på denne dag, men vi kan sørge for en skøn frokost på f.eks Mak Phet Restaurant der hjælper unge fattige laoter med at få en uddannelse inden for restaurationsbranchen.

Om eftermiddagen er der besøg i Buddha Park, hvor man finder mange buddhistiske og hinduistiske statuer. De blev fremstillet af en karismatisk munk der spredte hans filosofi til indbyggerne i Vientiane. Sidst på eftermiddagen gør vi holdt ved Lao Disabled Womens Centre, som er en skole for handicappede kvinder i Laos

Overnatning i Vientiane

Morgenmad/-/-


Dag 3 – Luang Prabang

Efter morgenmad er der transport til lufthavnen og fly til Luang Prabang. Luang Prabang er af UNESCO blevet udråbt som den bedst bevarede historiske by i Sydøstasien. Glæd dig til en charmerende by med fantastiske seværdigheder og mange smukke franske kolonitidsbygnigner indrettet som cafeer og restauranter. Luang Prabang har det hele og centrum af byen er  meget overskuelig. Ikke uden grund er Luang Prabang et fantastisk besøg på din rejse i Laos. .

På denne dag byder vi på byrundtur i Luang Prabang. Du besøger blandt andet sammen med en kyndig lokalguide det smukke Royal Palace Museum, som huser en masse spændende artifakter fra tiden hvor Luang Prabang var en Kongeby. Man finder talrige gaver fra oversøiske og europæiske lande og også gamle buddhistiske skrifter på palmeblade er på udstilling på dette enestående museum, der er et af højdepunkter på rejsen til Laos. Byrundturen fortsætter på en en let gåtur til Wat Xiengthong og Wat Chomkhong. Begge er smukke templer, som især er kendte for deres udsmykning. I området finder man smukke franske kolonitidsbygninger, og Luang Prabang er også beliggende ned til Mekongfloden. På byrundturen passerer vi også Fine Arts School hvor du får lejlighed til at kigge på malerier.

Vi besøger endvidere Wat Visoun bedre kendt som ”The Water Melon Stupa” på grund af templets udformning. Desuden ligger vi vejen forbi Arts and Ethnology Museum, for at lærer noget om etniske grupper i Nord-Laos. Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at vandre til toppen af Mount Phousi, hvor der er en fantastisk udsigt ud over Luang Prabang og Mekongfloden.

Om aftenen er der rig mulighed for at besøge Narmarkedet i centrum af byen hvor man kan købe tekstiler, træskærearbejder og meget mere.

Overnatning Luang Prabang

Morgenmad/-/-


Dag 4 – Luang Prabang – Pak Ou Grotten

Et smukt syn i Luang Prabang er om morgenen når de mange munke i saffron-farvede klæder går deres daglige ”alms round”. Et tidspunkt hvor lægfolket kan donerer mad  og andet til munkene i en søgen efter at skabe merit for dem og deres familie. Er du morgenfrisk vil vi absolut anbefale at du bliver vidne til dette morgenritual, som er en virkelig stor oplevelse.

Efter morgenmaden tager vi med båd ned af Mekongfloden og oplever et spændende naturområde. Vi skal besøge landsbyen Ban Muangkeo hvor vi starter en kort gåtur til Pak Ou Grotterne som er et af de vigtigste pilgrimssteder i Laos. I disse grotter finder man tusindvis af buddha-figurer, som er blevet placeret der gennem mange hundrede år. Et vidne om en stærk buddhistisk tradition i Laos. På vej tilbage til Luang Prabang besøger vi to små landsbyer som dygtiggøre sig inden for væveri, det er landsbyerne Ban Xangkhong og Ban Xienglek. Du har mulighed for at erhverve dig smukke håndlavede tørklæder og meget mere i en meget fin kvalitet.

Aftenen er på egen hånd i Luang Prabang

Overnatning Luang Prabang

Morgenmad/-/-


Dag 5 – Luang Prabang og etniske grupper

Om morgenen besøger vi det interessante Phosi Marked, hvor de lokale indbyggere går deres daglige morgenindkøb. Din lokalguide vil vise dig rundt og hjælpe dig med at sætte navn på den mange produkter som i vores del af verden er ukendt. Senere på dagen besøger vi det smukke  Kuang Si vandfald og på vejen dertil besøger vi en Hmnong Landsby. Glæd dig til begge rejsepunkter, og vi spiser frokost ved vandfaldet, som også er indbydende for en svømmetur

Eftermiddagen er på egen hånd i Luang Prabang. Vi kan varmt anbefale gåture ved Mekongfloden eller blot nyde den dejlige atmosfære i denne historiske by.

Overnatning Luang Prabang

Morgenmad/Frokost/-

Note: Dag 4 og 5 kan ændre under regntiden fra Maj til September.


Dag 6 – Luang Prabang – Fridag

Du har hele dagen til fri disposition i Luang Prabang

Overnatning Luang Prabang

Morgenmad/-/-


Dag 7 – Afrejse

Denne rejse i Laos slutter på denne dag. Har du brug for yderligere rejsearrangement i Laos eller Sydøstasien, hjælper vi dig gerne videre med forberedelserne.

 

 

Priser


Pris 1 Person 2 Personer 3-4 Personer 5-8 Personer

 3-stjernet

Hoteller

6.630,-4.295,-3.775,-3.695,-

4-stjernet

Hoteller

10.295,-6.0955.595,-5.295,-

De angivne priser er per person excl flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser Asien Travel har i Laos. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Laos du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Privat transport i aircondition biler
 • Indenrigsflyvninger, jf. program
 • Måltider, jf. program
 • Morgenmad dagligt

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Laos. Der kræves visum for danske statsborgere til Laos. Husk at medbringe 1 stk. pasfoto og 30 USD. Visum kan også søges ved ambassaden i Sverige. De fleste grænseovergange og ankomstbyer tilbyder mulighed for visum on arrival

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Laos. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Hoteller Klassisk Laos

 

Green Park Boutique(4), Vientiane

Overnatning dag 1 og 2

Se hotellets hjemmeside - klik her

City Inn Hotel(3)m Vientiane

Overnatning dag 1 og 2

Se hotellets hjemmeside - klik her
Mekong Rivserside Hotel(3), Luang Prabang

Overnatning dag 3 til 6

Se hotellets hjemmeside - klik her

Villa Maly(4), Luang Prabang

Overnatning dag 3 til 6

Se hotellets hjemmeside - klik herOm denne rejse

Pris fra: 4.295,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 7 dage/6 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Vientiane

Afrejse: Luang Prabang

Indkvartering: Vælg mellem 3- og 4-stjernet

Måltider: Jf. program inkl morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Vientiane

Dag 2: Byrundtur Vientiane

Dag 3: Luang Prabang Byrundtur

Dag 4: Luang Prabang og Pak Ou Grotten

Dag 5: Hmnong Folket og Krungsi Vandfald

Dag 6: Luang Prabang Fridag

Dag 7: Afrejse

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan

Vi har arbejdet med Laos siden 2000Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15