Udforsk Vientiane og Luang Prabang 6 dage

Denne enestående rejse til Laos giver dig mulighed for at opleve landets to mest spændende byer: hovedstaden Vientiane og den tidligere kongeby Luang Prabang. Turen byder på masser af oplevelser, blandt andet de fantastiske Jar Sites samt Buddha Park med massevis af buddhafigurer.

 

6 dage - pris fra 6.600,- per person v. 2 personerKort om denne rejse

Kom på sightseeing i Laos’ smukke hovedstad Vientiane og omegn. Når du besøger Laos er det et must at opleve landets hovedstad, som byder på alt fra eksotisk arkitektur til massevis af buddhafigurer og fantastisk stemning. På denne tur får du det allerbedste af Vientiane, mens du også kommer til at opleve andre store attraktioner i Laos, herunder den smukke by Luang Prabang. Buddha Park med massevis af buddhistiske og hinduistiske skulpturer den ene dag, trekking til de utrolige Jar Sites med hundredvis af krukker den næste. Er du til templer, elefantridning, gåture gennem spændende markeder og uforlignelig natur, er denne tur det rette valg for dig. I et passende tempo får du lov at opleve det bedste af Laos.
 

Bemærkninger

Rejsen i Laos er på 6 dage. Indregner man flydage bliver rejsen således i alt 8 dage.

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Laos så snak med Asien Travel. Vi har arbejdet med Laos siden 2000.

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Laos.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen hjælper vi gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Hovedstanden Vientiane
 • That Luang Stupa
 • Buddha Park
 • Xiengkhuang
 • Plain of Jars
 • Hmong landsby
 • UNESCO-byen Luang Prabang
 • Elephant Camp
 • Kuangsi vandfald
 • Royal Palace Museum

 

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers der skal bruges på rejsen.

   

Udførligt dagsprogram

Dag 1: Ankomst Vientiane

Ved ankomsten til Vientiane International lufthavn vil du blive mødt af vores lokale repræsentant, hvorefter der er transfer til hotellet. Bagefter skal vi besøge den berømte og hellige struktur That Luang Stupa. Der vil også være mulighed for at stoppe og tage nogle billeder af det imponerende Patuxay Monument, hvilket er kendt som Vientianes egen triumfbue.

Frokosten vil blive indtaget på en lokal restaurant.

Derfra kører vi hen for at besøge den imponerende Buddha Park, en fortryllende samling af buddhistiske og hinduistiske skulpturer på Mekong Riverside eng. De blev skabt af en mystisk munk, som spredte sin  livsfilosofi og afslørede sine ideer om universet. The Xieng Khouan Buddha Park blev bygget i 1958 og indeholder en samling af buddhistiske og hinduistiske skulpturer, spredt blandt haver og træer. Parken er bygget omkring 28 kilometer syd for Vientiane på kanten af ​​Mekong-floden, hvor byen Nongkhai i nabolandet Thailand kan ses på den modsatte side.

Senere vender vi tilbage til Vientiane, hvor vi har mulighed for at stoppe ved Lao Disabled Womens Center, der tilbyder værdifuld træning og skolegang til handicappede kvinder i Laos. Hvis tiden tillader det, kan vi også stoppe for at besøge venskabsbroen kendt som den første byggede bro, der forbinder Thailand og Laos (det er kun tilladt at gå langs broen på Lao siden). Du har derudover mulighed for at besøge den fremragende COPE udstillingscenter, der fremhæver et meget overset aspekt af Laos og et stort problem, mange af de lokale folk står ansigt til ansigt med  hver dag i form af ueksploderet ammunition som følge af tunge bombninger under Vietnamkrigen. At nyde den fantastiske udsigt over Mekong-floden ved solnedgang er en perfekt måde at afslutte dagen på.

Middag på lokal restaurant.

Overnatning i Vientiane.

Måltider: _ / Frokost / Middag

 

Dag 2: Vientiane – Xiengkhouang

Dagen starter med transfer til lufthavnen for at tage en kort flyvetur til Xiengkhouang.

Fly fra Vientiane til Xiengkhouang med Lao Airlines QV401 13:40 / 14:10. Flyplanen kan ændres uden forudgående varsel fra flyselskaberne.

Ved ankomsten i Xiengkhouang vil du blive mødt af vores lokale repræsentant, hvorefter der er transfer til hotellet. Senere vil denne dag byde på mulighed for at opleve det maleriske Jar Site 2, og vi trekker en times tid langs højderyggen til det imponerende Jar Site 3, som består af mere end omkring 150 krukker placeret på toppen af ​​en bakke, der tilbyder en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab.

Frokost og middag denne dag serveres på en lokal restaurant. Overnatning i Xiengkhouang.

Måltider: Morgenmad / Frokost / Middag

 

Dag 3: Xiengkhouang – Luang Prabang

Du har mulighed for at starte tidligt om morgenen for at besøge det interessante Central Market. Vi vil senere besøge Mines Action Group eller MAG kontor for at lære om det arbejde, de gør for at fjerne landminer og ueksploderet ammunition i området. Vi tager bagefter ud for at besøge det fantastiske Jar Site 1, som er det største site med mere end 300 krukker.

Herefter begynder vi vores lange, men naturskønne køretur til Luang Prabang. Undervejs stopper vi ved Ban As Boom, en Hmong landsby.

Efter frokost på Phou Khoun stopper vi for at besøge Ban Kiu Kam Pone, en venlig Khmu landsby, og Ban Nam Ming, der byder på en flot udsigt fra sin bro og mulighed for at strække benene. Vi ankommer i Luang Prabang tidlig aften. Luang Prabang er blevet udnævnt af UNESCO som værende den bedst bevarede by i Sydøstasien. Middagen indtages på en lokal restaurant. Overnatning i Luang Prabang.

Måltider: Morgenmad / Frokost / Middag

 

Dag 4: Luang Prabang – Elephant Camp – Kuangsi vandfald

Fjerde dag byder på en valgfri tidlig start på dagen, som giver dig en fantastisk mulighed for at opleve det daglige morgenritual af safran-klædte munke, som samler offergaver fra byens beboere. Denne skik er meget unik i Laos, fordi dette er den eneste buddhistiske nation, som stadig bevarer traditionen. Bagefter er der mulighed for at besøge det lokale morgenmarked inden morgenmaden indtages på hotellet.

Efter morgenmaden vil din lokale guide møde dig på hotellet kl. 8:30, hvorfra der er transfer til Nam Khan dalen omkring 15 km ud af byen, hvor man finder den smukke "Elephant Village". De barske bjerge foran dig og det grønne frodige landskab er rammen om den ultimative elefantoplevelse. Her finder vi også tid til at slappe af. Du vil blive introduceret til de beskyttede asiatiske elefanter i projektområdet og begynde din naturskønne elefantridning. Nyd det nye perspektiv og den vidunderlige natur på denne times tur gennem Nam Khan-floden og skov. Bagefter vil der være tid til at slappe af og udforske området omkring Elephant Camp, inden vi fortsætter vores køretur hen til Kuangsi vandfaldet. På vejen er der mulighed for at stoppe for at besøge Khmu, Hmong og Lao Loum landsbyerne, der repræsenterer de største etniske grupper i Laos. Nyd en lækker picnicfrokost i nærheden af ​​vandfaldet, hvor du også kan køle ned med en forfriskende dukkert en gåtur langs skovstierne. Inden for parkområdet findes et fristed for den asiatiske Moon Bear. Bjørnene er utroligt legesyge og bliver godt passet.

Sent på eftermiddagen kan du strække benene ved at bestige Mount Phousi, som tilbyder en spektakulær solnedgang og en panoramisk udsigt over Luang Prabang og Mekong-floden. Bagefter er det fantastisk at tage en slentretur gennem natmarkedet (åbent mellem kl. 17:00 til 22:00), som byder på et stort udvalg af lokale tekstiler og etniske kunsthåndværk.

Middagen indtages i dag på den lokale restaurant Roots & Blade Restaurant, der tilbyder Lao mad og traditionel dans.

Overnatning i Luang Prabang.

Måltider: Morgenmad / Frokost / Middag

 

Dag 5: Luang Prabang – Vientiane

Denne morgen besøger vi Royal Palace Museum, som er vært for en række interessante artefakter (lukket tirsdag), hvorefter turen går til det storslåede tempel Wat Xiengthong med sine tage, der fejer lav til jorden, som repræsenterer den klassiske Luang Prabang stil, såvel som Wat Visoun, kendt som The Water Melon Stupa på grund af sin form. Vi stopper ved Yensabai, hvor du vil se nogle for traditionelle Lao stensils lavet af Saa papir. Senere besøger vi det fremragende Arts & Ethnology Centre (lukket mandag), hvilket giver os en yderligere indsigt i den etniske sammensætning og kultur i Laos. Vi kører derefter ud af byen for at besøge de vævning- og tekstillandsbyerne Ban Xangkhong og Ban Xienglek. Frokosten bliver serveret på en lokal restaurant.

Sidst på eftermiddagen er der transfer til lufthavnen for at flyve tilbage til Vientiane.

Ved ankomsten i Vientiane bliver du mødt af en lokal guide, inden du bringes til hotellet. Middagen indtages på en lokal restaurant.

Måltider: Morgenmad / Frokost / Middag

 

Dag 6: Vientiane

Den sidste dag i Vientiane byder på morgenmad på hotellet, inden du køres til lufthavnen i god tid inden flyafgang.

Måltider: Morgenmad / _ / _

Priser


Pris 2 Personer 3-4 Personer 5-8 Personer 9-12 Personer13-16 Personer17-20 PersonerSingle suppl.

3-stjernet

Hoteller

6.600,-5.650,-5.100,-4.700,-4.420,-4.300,-1.180,-

4-stjernet

Hoteller

8.150,-7.180,-6.650,-6.230,-5.930,-5.890,-2.555,-

De angivne priser er per person excl flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser Asien Travel har i Laos. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Laos du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Privat transport i aircondition biler
 • Måltider, jf. program
 • Drikkevand

 

Prisen inkluderer ikke

 • Indenrigsflyvninger jf. program (ca. 530 dkk pr. billet)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Laos. Der kræves visum for danske statsborgere til Laos. Husk at medbringe 1 stk. pasfoto og 30 USD. Visum kan også søges ved ambassaden i Sverige. De fleste grænseovergange og ankomstbyer tilbyder mulighed for visum on arrival

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Laos. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Om denne rejse

Pris fra: 6.600,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 6 dage/5 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Vientiane

Afrejse: Vientiane

Indkvartering: Vælg mellem 3- og 4-stjernet

Måltider: Jf. program inkl morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let/Moderat

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Vientiane

Dag 2: Vientiane - Xiengkhouang

Dag 3: Xiengkhouang - Luang Prabang

Dag 4: Luang Prabang - Elephant Camp - Kuangsi vandfald

Dag 5: Luang Prabang - Vientiane

Dag 6: Vientiane - afgang

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan

Vi har arbejdet med Laos siden 2000Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15