Nordlige Laos 9 dage

Denne rejse i Laos starter i den smukke by luang Prabang. Herfra starter eventyret, der blandt andet bringer dig til mange spændende stammelandsbyer. Oplev den vidunderlige natur, mens vi trekker gennem det nordlige Laos, og få en forståelse for den unikke laotiske kultur.

 

9 dage - pris fra 4.950,- per person v. 2 personerKort om denne rejse

Oplev det smukke nordlige Laos på denne tur, som begynder i den vidunderlige by Luang Prabang. Gennem flere dage vil du få mulighed for at opleve et væld af minoritetslandsbyer, mens vi bevæger os op gennem Laos. Det er en fantastisk oplevelse at få indblik i, hvordan disse forskellige stammer lever, klæder sig og har deres hverdag. Derudover kommer du på denne tur i det nordlige Laos til at trekke gennem utrolig naturskønne områder, hvor du vil opleve den smukke natur på allernærmeste hold. Overnatningerne på denne tur foregår i landsbyerne, hvor vi også vil få serveret traditionel Lao mad, så der er rig mulighed for at komme helt tæt på det autentiske nordlige Laos.


 

Bemærkninger

Rejsen i Laos er på 9 dage. Indregner man flydage bliver rejsen således i alt 11 dage.

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Laos så snak med Asien Travel. Vi har arbejdet med Laos siden 2000.

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Laos.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen hjælper vi gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejs

 • Luang Prabang
 • Nam Ly
 • Akha stammelandsby
 • Trekking
 • Phongsaly
 • Cheng Pa- og Cheng Wan-landsbyer
 • Nam Ou-floden
 • Muang Khua
 • Muang Ngoi

 

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers der skal bruges på rejsen.

   

Udførligt dagsprogram

Dag 1: Luang Prabang - Nam Ly

Denne tur gennem det nordlige Laos starter i smukke Luang Prabang, hvor vi kører nordpå. I løbet af dagen vil vi gøre stop, så vi kan opleve nogle af de Akha minoritetslandsbyer, der ligger langs vores rute. Frokosten bliver indtaget i Udomxai-provinsen på en lokal restaurant. Herefter fortsætter vi turen mod Nam Ly, hvor vi skal overnatte. Turen tager i alt ca. 10 timer.

 

Dag 2: Nam Ly – Akha-stammelandsbyer

Om morgenen er der tid til at nyde morgenmad, inden vi starter et trek fra Nam Ly landsbyen med Akha-Eupa etnisk minoritet. Vi vandrer gennem en fjerntliggende del indtil der er frokostpause. Din frokost vil blive serveret i et et meget kuperet område, hvor der er tid til at nyde maden, udsigten og slappe lidt af, indtil vi fortsætter vores tur gennem et uudforsket område af fantastisk landskab. Senere når vi Lyzyzo stammelandsby og Akha-Eupa, hvor vi overnatter. I alt ca. 6 timers trekking.

 

Dag 3 : Akha – Roma

Denne dag byder på en udfordrende trekkingtur gennem et meget kuperet område. Der er rig mulighed for at nyde de smukke naturskønne omgivelser, mens vi vandrer. Frokosten holder vi undervejs, hvorefter vi fortsætter vi vores trek op ad bakke i 3 timer. Et par stop kan foretages nær den kølige strøm langs trekkingruten. Sent på eftermiddagen når vi til Roma-stammens landsby, hvor vi overnatter. I alt ca. 6-7 timers trekking.

 

Dag 4: Roma – Phongsaly

Denne dag serveres morgenmaden af din guide, og turen vil starte omkring kl. 8:00. Vores trek fortsætter i dag gennem et isoleret området og op ad bakke, indtil vi når Akha - Eupa - Mujy stammen på toppen af bjerget under en gåtur til det lokale marked. Senere når vi til vores afhentningssted, hvor vi derefter overføres til Boun Tai i 2 timer til frokosttid. Herefter kører vi ca. 4 timer direkte til byen Phongsaly, hvor vi overnatter. I alt ca. 9 timers trekking / kørsel.

 

Dag 5: Phongsaly – Hadsaneua

Kl. 07:30 kører vi ca. en times tid til Hadsaneua og Ou floden for at tage en båd opstrøms i 30 minutter og derefter starte et trek op ad bakke gennem topisk regnskov og jungle til Chaochampa landsby (Akheuy-stammen). Vi skal også opleve den smukke silkevævningsproces de udfører i den nordlige del af Phongsaly. Så serveres der frokost, hvorefter vi fortsætter med at udforske den laotiske silkevævning, indtil det er tid til at trekke langs den gamle jagtsti til Cheng Pa-landsbyen, der er placeret på toppen af bjerget, hvor vi overnatter. I alt ca. 7 timers bådtur / trekking

 

Dag 6: Cheng Pa - Cheng Wan-landsbyer

I dag fortsætter vi vores vandretur gennem den kuperede del af det smukke og naturskønne landskab. En picnicfrokost i Lao-stil vil blive serveret, inden vi fortsætter vores trek ned ad bakke til vi når til åen, som vi derefter følger forbi en smuk dal til vi når Cheng Wan på siden af ​​Nam Ou floden. Her overnatter vi hos Lao Leu-stammen.  I alt ca. 8 timers trekking.

 

Dag 7: Cheng Wan - Muang Khua

Denne dag starter med et cruise på Nam Ou floden for at opleve den smukkeste nordlige del af floden. Vi kommer også til at besøge nogle af de landsbyer, der ligger langs floden. Ved flodbredden spiser vi en picnicfrokost for derefter at fortsætte rejsen, så vi kan nå at besøge flere af de spændende landsbyer. Vi ankommer til Muang Khua i tid til at nyde solnedgangen. Overnatning i Muang Khua. I alt ca. 7 timers bådtur.

 

Dag 8: Muang Khua - Muang Ngoi

Denne dag starter som den forrige med at sejle på Nam Ou floden for at opleve de smukke omgivelser. Senere besøger vi en landsby, hvor det er muligt at få indblik i, hvordan man laver Lao whisky (Laoh Lao) ved Hadsa Tai. Vi spiser frokost på bredden inden vi fortsætter vores sejltur og besøger flere interessante landsbyer på vejen. Senere ankommer vi til Muang Ngoi, hvor vi skal overnatte, men først skal vi efter en kort gåtur besøge Kang Cave. I alt ca. 6 timers bådtur.

 

Dag 9: Muang Ngoi - Luang Prabang eller andre dele af Laos

Kl. 08:00 denne morgen starter sejlturen til Luang Prabang. Turen vil tage ca. 6 timer. Vi stopper og spiser en dejlig frokost, og efter frokosten er det tid til at besøge 1000 Buddhas Cave, hvorefter vi besøger Xang Hai landsby (her fremstilles også Laoh Lao). Til slut når vi at fange solnedgangen, inden vi ankommer til Luang Prabang. I alt ca. 6 timers bådtur.

Priser


Pris 2 Personer 3-4 Personer 5-6 Personer 7-9 Personer10-12 Personer
 4.950,-4.700,-4.180,-4.000,-3.595,-

De angivne priser er per person excl flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser, Asien Travel har i Laos. Har du særlige ønsker, eller er der andre områder af Laos du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering Home-Stay
 • Måltider, jf. program
 • Drikkevand

 

Prisen inkluderer ikke

 • Privat bil og båd under turen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Laos. Der kræves visum for danske statsborgere til Laos. Husk at medbringe 1 stk. pasfoto og 30 USD. Visum kan også søges ved ambassaden i Sverige. De fleste grænseovergange og ankomstbyer tilbyder mulighed for visum on arrival

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Laos. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Om denne rejse

Pris fra: 4.950,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 9 dage/8 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Luang Prabang

Afrejse: Luang Prabang

Indkvartering: Home-Stay

Måltider: Jf. program

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Moderat/Svær

Dagsprogram

Dag 1: Luang Prabang - Nam Ly

Dag 2: Nam Ly - Akha stammelandsbyer

Dag 3: Akha - Roma

Dag 4: Roma - Phongsaly

Dag 5: Phongsaly - Hadsaneua - Cheng Pa

Dag 6: Cheng Pa - Cheng Wan

Dag 7: Cheng Wan - Muang Khua

Dag 8: Muang Khua - Muang Ngoi

Dag 9: Muang Ngoi - Luang Prabang

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan

Vi har arbejdet med Laos siden 2000Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15