Trekking i Laos 5 dage

Denne rejse i Laos byder på uforgelmmelige oplevelser, hvor vi vandrer til mange forskellige etniske stammers landsbyer. Få indblik i hvordan disse mennesker lever i Laos og oplev deres kultur på nærmeste hold. Dette er en unik chance for at se det uspolerede Laos.

5 dage - pris fra 2.955,- per person v. 2 personerKort om denne rejse

Denne rejse byder på en uovertruffen mulighed for at opleve en mere rå og uspoleret side af Laos. Fra Luang Prabang over diverse minoritetslandsbyer og tilbage igen – denne rejse i Laos er garanteret at blive en uforglemmelig oplevelse. Vi trekker gennem fantastisk smukke naturområder, mens vi gør holdt ved bjergtagende vandfald og forskellige minoritetsstammer. Minoritetsstammerne og den spektakulære natur er kernen i denne tur, hvor trekkingture vil være vores primære måde at komme rundt. Laos har mange forskellige etniske minoritetsstammer, f.eks. består Udomxai-provinsen, som vi besøger på dag 1, af op mod 23 minoriteter.  Denne rejse i Laos er en enestående chance for at få et indblik i nogle af alle disse stammers levevis, religion og klædedragter.

 

Bemærkninger

Rejsen i Laos er på 5 dage. Indregner man flydage bliver rejsen således ialt 7 dage.

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Laos så snak med Asien Travel. Vi har arbejdet med Laos siden 2000.

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Laos.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen hjælper vi gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Kongebyen Luang Prabang
 • Minoritetslandsbyer
 • Udomxai
 • Nam Ly
 • Trekking
 • Naturskønne omgivelser
 • Akha stammer

 

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers der skal bruges på rejsen.

   

Udførligt dagsprogram

 

Dag 1: Luang Prabang - Nam Ly

Afgang fra Luang Prabang, hvorefter vi kører nordpå. I løbet af dagen har vi tid til at besøge nogle af de spændende minoritetslandsbyer og få indblik i, hvordan de lokale lever. Ved frokosttid er vi i Udomxai, hvor vi vil nyde mad på en lokal restaurant, hvorefter turen fortsætter videre til Nam Ly landsby, hvor vi skal overnatte. Rejsetid i alt ca. 10 timer.

 

Dag 2: Nam Ly – Akha stammelandsbyer

Om morgenen er der tid til at nyde morgenmad, inden vi starter et trek fra Nam Ly landsbyen med Akha-Eupa etnisk minoritet. Vi vandrer gennem en fjerntliggende del indtil der er frokostpause. Din frokost vil blive serveret i et et meget kuperet område, hvor der er tid til at nyde maden, udsigten og slappe lidt af, indtil vi fortsætter vores tur gennem et uudforsket område af fantastisk landskab. Senere når vi Lyzyzo stammelandsby og Akha-Eupa, hvor vi overnatter. I alt ca. 6 timers trekking.

 

Dag 3 : Akha - Roma

Denne dag byder på en udfordrende trekkingtur gennem et meget kuperet område. Der er rig mulighed for at nyde de smukke naturskønne omgivelser, mens vi vandrer. Frokosten holder vi undervejs, hvorefter vi fortsætter vi vores trek op ad bakke i 3 timer. Et par stop kan foretages nær den kølige strøm langs trekkingruten. Sent på eftermiddagen når vi til Roma-stammens landsby, hvor vi overnatter. I alt ca. 6-7 timers trekking.

 

Dag 4: Eupa – Khmu-stammen

Denne dag serveres morgenmaden af din guide, og turen vil starte omkring kl. 8:00. Vores trek fortsætter i dag gennem et isoleret området og op ad bakke, indtil vi når Akha - Eupa - Mujy stammen på toppen af bjerget under en gåtur til det lokale marked. Senere når vi til vores afhentningssted, hvor vi derefter overføres til Boun Tai i 2 timer til frokosttid. Herefter kører vi ca. 4 timer direkte til byen Phongsaly, hvor vi overnatter. I alt ca. 9 timers trekking / kørsel.

 

Dag 5: Khmu-stammen - Luang Prabang

Kl. 7:30 bliver vi kørt fra Khmu-landsbyen, hvor vi har overnattet, til Udomxai og når Luang Prabang sent på eftermiddagen.

Priser


Pris 2 Personer 3-4 Personer 5-6 Personer 7-9 Personer10-12 Personer
 2.955,-2.800,-2.500,-2.395,-1.980,-

De angivne priser er per person excl flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser Asien Travel har i Laos. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Laos du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering Home-Stay
 • Måltider, jf. program
 • Drikkevand

 

Prisen inkluderer ikke

 • Privatbil
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Visum
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Laos. Der kræves visum for danske statsborgere til Laos. Husk at medbringe 1 stk. pasfoto og 30 USD. Visum kan også søges ved ambassaden i Sverige. De fleste grænseovergange og ankomstbyer tilbyder mulighed for visum on arrival

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Laos. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Om denne rejse

Pris fra: 2.955,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 5 dage/4 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Luang Prabang

Afrejse: Luang Prabang

Indkvartering: Home-Stay

Måltider: Jf. program inkl morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Moderat

Dagsprogram

Dag 1: Luang Prabang - Nam Ly

Dag 2: Nam Ly - Akha stammelandsbyer

Dag 3: Akha - Roma

Dag 4: Eupa - Khmu-stammen

Dag 5: Khmu-stammen - Luang Prabang og afrejse

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan

Vi har arbejdet med Laos siden 2000Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15