Eventyr langs Mekong-floden 10 dage

Denne rejse til Laos byder på enestående oplevelser i det smukke land. Fra Laos' nerve, Mekong-floden, kommer du til at opleve uforglemmelige attraktioner: Fantastiske Luang Prabang, hovedstaden Vientiane samt de 4000 øer udgør højdepunkterne sammen med den evigt skønne solnedgang set fra båden.

10 dage - pris fra 13.170,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

Mekong-floden danner rammen for denne ti-dages oplevelsestur, der giver rig mulighed for at udforske de mest signifikante destinationer i Laos. Vi følger flodens rute lige fra det nordlige Laos og hele vejen ned til 4000 Islands i syd, inklusiv to luksuriøse krydstogter. Denne tur indeholder kort sagt alt det bedste, Laos har at byde på. Selvom der er nogle få store (men relativt ukendte) attraktioner i Laos, er besøgende dog i langt større grad tiltrukket af den afslappede livsstil og muligheden for nyde livet, udsigten og solnedgangen på Mekong. Det er der rig mulighed for på denne tur, der byder på fantastiske oplevelser i både Chiang Rai, Pakbeng, Luang Prabang, Vientiane, Pakse og 4000 Islands.

 

Bemærkninger

Rejsen i Laos er på 10 dage. Indregner man flydage bliver rejsen således i alt 12 dage.

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Laos så snak med Asien Travel. Vi har arbejdet med Laos siden 2000.

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Laos.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen hjælper vi gerne med dette.

Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Hovedstaden Vientiane
 • That Luang Stupaen
 • Wat Prakeo
 • Pakbeng
 • Luang Prabang
 • Kuang Si-vandfaldet
 • Etniske grupper
 • Storslået natur
 • 4000 Islands
 • Mekong-floden
 • Pakse
 • Pha Pheng-vandfaldet
 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers der skal bruges på rejsen.

   

Dag 1: Ankomst - Chiang Rai

Ved ankomst vil du blive bragt til dit hotel, hvor du har resten af ​​dagen til fri disposition. Overnatning i Chiang Rai.

Måltider: _ / _ / _

 

Dag 2: Chiang Rai - Chiang Khong - Huay Xai - Pakbeng (Luang Say Cruise)

Vi kører tidligt om morges til grænsebyen Huay Xay (køreturen tager cirka to timer).

Bemærk, at det anbefales at ankomme til Huay Xai grænse tidligt omkring kl. 08:00 til 09:30.

Ankomst i Huay Xai, hvor en repræsentant fra Luang Say vil være tilstede. Efter grænseformaliteterne bringes du til Luang Say Cruise, hvor båden forlader Huay Xay kaj ca. kl. 09:00 for at sejle ned ad Mekong-floden til Pakbeng. Undervejs er der et stop, så du har mulighed for at observere, hvordan livet leves på landet langs Mekong og besøge etniske mindretalsgrupper. Herefter serveres en buffetfrokost ombord.

Ankomst til Pakbeng før solnedgang, hvor du kan checke ind på LuangSay Lodge. Du kan derefter nyde middag på terrassen med udsigt over Mekong-floden.

Overnatning i Pakbeng.

Måltider: Morgenmad / Frokost / Middag

Bemærk: Luang Say cruise downstream program afgår hver mandag, torsdag og fredag. Hver søndag, afgår krydstogtet med Pak Ou I (en hvid stålbåd). I den grønne sæson (maj-september) afgår krydstogtet hver mandag og fredag.

* Ingen operation i juni

NB: Fordi floden synker i den tørre tid og trinene til land er ganske stejle, er det tilrådeligt, at alle passagerer efterlader store kufferter i lagerrummet på båden natten over i Pakbeng og kun tager en mindre taske med sig i land.

 

Dag 3: Pakbeng - Pak Ou Caves - Luang Prabang (Luang Say Cruise)

Denne dag starter med fuld morgenmad, og der er mulighed for at gå til Pakbeng marked, hvor folk fra de omkringliggende landsbyer sælger deres varer. Kl. 08:30 boardes båden. Der gøres et kort stop ved en Hmong landsby, inden der serveres en buffetfrokost ombord. Herefter fortsætter vi til Pak-Ou landsbyen ved mundingen af ​​Nam Ou-floden, og derefter besøges Pak Ou Caves  - grotterne med de tusind Buddhas. På vej til Luang Prabang gøres et kort stop for at opleve den traditionelle proces, hvorunder den lokale risalkohol fremstilles. Ankomst til Luang Prabang før solnedgang.

Overnatning i Luang Prabang.

Måltider: Morgenmad / Frokost / _

 

Dag 4: Luang Prabang - halvdags byrundtur

Fjerde dag byder på en valgfri tidlig start på dagen, som giver dig en fantastisk mulighed for at opleve det daglige morgenritual af safran-klædte munke, som samler offergaver fra byens beboere. Denne skik er meget unik i Laos, fordi dette er den eneste buddhistiske nation, som stadig bevarer traditionen. Bagefter er der mulighed for at besøge det lokale morgenmarked inden morgenmaden indtages på hotellet.

Efter morgenmaden besøger vi Royal Palace Museum, som udstiller en række interessante artefakter og en lydrundvisning (lukket tirsdag). Vi begynder herefter vores tempeltur, hvor vi skal besøge nogle af byens smukkeste templer: det nærliggende Wat Mai, det storslåede Wat Xiengthong med sine tage tæt på jorden, hvilket repræsenterer den klassiske Luang Prabang-stil, såvel som Wat Visoun, kendt som 'The Water Melon Stupa" på grund af sin form. Til sidst besøger vi det fremragende Arts and Ethnology Centre, hvilket giver os en yderligere indsigt i den etniske sammensætning og kultur i Laos (lukket mandag).

Overnatning i Luang Prabang.

Måltider: Morgenmad / _ / _

 

Dag 5: Luang Prabang - minoritetslandsbyer og Kuang Si-vandfaldet

På dag 5 kører vi til Ban Thinkeo, en Hmong minoritetslandsby, for en unik mulighed for at lære deres kultur og traditioner at kende. Næste stop er Ban Ou, en traditionel bomuldsvævnings-landsby. Dette tager os til det smukke Kuang Si vandfald, hvor du kan køle ned med en forfriskende dukkert eller gå tur langs skovstierne. Nyd en picnicfrokost med smuk udsigt over vandfaldet. Bagefter vender vi tilbage til Luang Prabang i tide til at se solnedgangen over Mekong.

Aftenen kan du med fordel bruge på at tage en slentretur gennem natmarkedet (åbent kl. 17:00 til 22:00), hvor der sælges et stort udvalg af lokale tekstiler og etniske kunsthåndværk.

Overnatning i Luang Prabang.

Måltider: Morgenmad / Frokost / _

Bemærk: I regntiden (maj-september) kan rejseruten ændres på grund af vejrforholdene; et alternativt program er til rådighed.

 

Dag 6: Luang Prabang - Vientiane - halvdags byrundtur (fly)

Du vil blive bragt til lufthavnen for at flyve til Vientiane. Ved ankomst til Vientiane kan du checke ind på dit hotel, og efter frokost udforsker vi hovedstaden Vientiane med besøg ved de store seværdigheder, herunder den ældste tempel, Wat Sisaket, med tusindvis af miniature Buddha-statuer og det tidligere kongelige tempel Wat Prakeo, der tidligere husede det berømte Emerald Buddha billede. På vej til Laos’ nationale dyrebare arv, den berømte og hellige That Luang Stupa, vil du have mulighed for at tage nogle billeder af det imponerende Patuxay monument, der er kendt som Vientianes triumfbue. Du har også mulighed for at besøge det fremragende COPE udstillingscenter, der fremhæver et meget overset aspekt af Laos og et stort problem, mange af de lokale folk oplever hver dag i form af ueksploderet ammunition som følge af tunge bombninger under Vietnamkrigen.

En fantastisk udsigt over Mekong-floden ved solnedgang vil være den perfekte måde at afslutte dagen på.

Overnatning i Vientiane.

Måltider: Morgenmad / _ / _

 

Dag 7: Vientiane - Pakse - Vat Phou Cruise (fly)

Du vil blive kørt til lufthavnen tidligt om morgenen for at flyve til Pakse. Fly fra Vientiane til Pakse med Lao Airlines QV512 afgår kl. 06:30 og ankommer kl. 07:45. (Bemærk: flytiderne kan ændres uden forudgående varsel fra flyselskaberne)

Ved ankomsten vil du blive mødt af  og overført til Vat Phou Cruise. Efter et møde i Sinouk Coffee House i centrum af Pakse kl. 09:30 vil du blive overført til en longtail-båd til en to og en halv times lang rejse til Champasak. Du bliver budt velkommen om bord med en drink og frokost serveres. Højdepunktet på turen om eftermiddagen er at tage lokalt transportmiddel og besøge Vat Phou ruiner og museum. Du transporteres herefter tilbage til båden for at nyde den tropiske solnedgang på dækket. Middag serveres ombord, og båden lægger til kaj for natten på Ban Muang.

Overnatning ombord på Vat Phou Cruise.

Måltider: Morgenmad / Frokost / Middag

Bemærk: Vat Phou Cruise downstream-program 3 dage/2 nætter og upstream-program (omvendt) afgår hver tirsdag, torsdag og lørdag. I den grønne sæson (maj-september) afgår krydstogtet hver lørdag for cruise ned og hver tirsdag for cruise op.

* Ingen operation i juni

 

Dag 8: Vat Phou Cruise

Båden sejler kl. 6:00 og morgenmad serveres ombord fra kl. 07:00. Første stop på turen er ved Huei Thamo landsby for at opleve landlivet samt et mystisk skjult skovtempel kaldet Oum Muong. Tilbage ombord sejler båden sydover og passerer 4000 Islands. Frokost serveres ombord. Sidst på eftermiddagen er andet stop ved Ban Deua Tia, hvor du kan gå gennem denne lille laotiske landsby for at observere den traditionelle levevis. Herefter serveres middagen ombord, og båden lægger til kaj for natten på Ban Deua Tia.

Overnatning ombord på Vat Phou Cruise.

Måltider: Morgenmad / Frokost / Middag

 

Dag 9: Vat Phou Cruise - Pakse

Båden sejler kl. 6:00, og morgenmad serveres ombord fra kl. 07:00. Båden stopper ved Ban Veuthong, hvor vi sejler med en lille båd til Khone Island. Vi besøger den gamle franske jernbane og går på tværs af en bro, der forbinder Khone Island og Det Island. Efter dette  sejler vi til fastlandet med en lille båd til Xieng Di, hvor vi får en buffetfrokost på en lokal restaurant. En bus transporterer os herefter til Pha Pheng-vandfaldet, også kendt som 'The Niagara of The East ", og vi vender tilbage til Pakse efter en to-timers køretur. Ankomst i Pakse omkring kl. 16:00.

Overnatning i Pakse.

Måltider: Morgenmad / Frokost / _


Dag 10: Pakse - Afgang

Efter morgenmaden vil du blive transporteret til lufthavnen for afrejse.

Måltider: Morgenmad / _ / _

Priser


Pris 2 Personer 3-4 Personer 5-8 Personer 9-12 Personer13-16 Personer17-20 PersonerSingle Suppl.
3-stjernet hotel13.170,-12.400,-12.000,-11.700,-11.500,-11.300,-2.995,-
4-stjernet hotel14.700,-13.800,-13.500,-13.300,-13.000,-12.800,-4.550,-
5-stjernet hotel16.000,-15.200,-14.800,-14.500,-14.200,-13.650,-5.720,-

De angivne priser er per person excl flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser Asien Travel har i Laos. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Laos du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Privat transport
 • Måltider, jf. program
 • Morgenmad dagligt

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Indenrigsflyvninger
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Laos. Der kræves visum for danske statsborgere til Laos. Husk at medbringe 1 stk. pasfoto og 30 USD. Visum kan også søges ved ambassaden i Sverige. De fleste grænseovergange og ankomstbyer tilbyder mulighed for visum on arrival

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Laos. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Om denne rejse

Pris fra: 13.170,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 10 dage/9 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Chiang Rai (Thailand)

Afrejse: Pakse

Indkvartering: Gode hoteller

Måltider: Jf. program inkl morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let/Moderat

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Chiang Rai

Dag 2: Chiang Rai - Huay Xai - Pakbeng

Dag 3: Pakbeng - Pak Ou Caves - Luang Prabang

Dag 4: Luang Prabang - halvdags byrundtur

Dag 5: Luang Prabang - minoritetslandsbyer og Kuang Si-vandfaldet

Dag 6: Luang Prabang - Vientiane halvdags byrundtur

Dag 7: Vientiane - Pakse

Dag 8: Minoritetslandsbyer og 4000 Islands

Dag 9: Khone Island - Pakse

Dag 10: Pakse - afgang

Tilvalgspakke

Mulighed for forlængelse af rejseplan

Vi har arbejdet med Laos siden 2000

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15