Det Balinesiske Dykkerparadis

Denne dykkerrejse tager dig til Pemunteran på Bali, der ligger tæt på øen Menjangan, og dermed noget af det fineste koralrev i verden. Her vil du få dykkeroplevelser for livet, og vi skræddersyer og arrangerer dit dykkerophold efter dine ønsker. Du vil også opleve de lækre strande i Sanur, der tilbyder afslapning og spændende udflugtsmuligheder.

17 dage/14 nætter - pris fra 

Kort om denne rejse

Bali er kendt i verden for sine sublime dykkerområder og uspolerede koralrev og vrag, som bare venter på at blive udforsket. Området omkring Menjangan øen og Bali Barat National Park er specielt velegnet til dykkerferie, da der findes masser af tropiske fiskearter, marineliv, flot og farverigt koralrev og huler under vandet. 

Du vil tilbringe 7 nætter på hotel lige ud til koralrevet ved Pemunteran og 7 nætter ved stranden i skønne Sanur. 

Asien Travel har partner i det nordlige og sydlige Bali, og vi kan derfor tilbyde spændende dykkeroplevelsespakker af den bedste kvalitet til en rigtig god pris. Kontakt os endelig og fortæl om dine ønsker, så vi sammen kan skabe den perfekte dykkerpakke for dig. Vi tilbyder f.eks. dykkerpakker med 8 eller 10 dyk, men ønskes færre eller flere dyk under opholdet, er der også mulighed for dette. Læs mere om, hvad pakkerne indeholder under ’Detaljeret beskrivelse’. Her kan du også læse mere om udflugtsmuligheder i og omkring Sanur, som let kan kombineres med dit strandophold her. Der er altså lagt op til en aktiv ferie til vands og afslapning i vandkanten med mulighed for spændende udflugter på denne unikke sommerferierejse.

Du kan læse meget mere om rejsen, dykkerpakkerne og de mange udflugtsmuligheder her på siden.

 

 

Bemærkninger

Asien Travel arrangerer din dykkerpakke i Pemunteran. Igennem vores partner på Bali, kan vi arrangere spændende dykkerpakker til meget fordelagtige priser. 

Har du lyst til at kombinere rejsen med f.eks nogle dage i Singapore eller Bangkok, sørger vi gerne for det.

Asien Travel har et stærkt netværk på Bali og Indonesien. Vi tilbyder således mulighed for at kombinere din rejse med besøg til andre områder af Indonesien eller oplevelser på Bali. Se mere under "Detaljeret Beskrivelse". 

Se under "Overnatning ", hvilke hoteller vi anbefaler. Vi har selv besøgt Bali og hotellerne på øen, og har derfor nøje udvalgt hotellerne til denne rejse. Skulle du have andre hotelønsker, så kontakt Asien Travel.

Vi tilbyder denne 17 dages sommerferierejse, men har du andre ønsker til rejselængde og indhold, så kontakt os og hør om mulighederne for at skabe din drømmerejse til Bali. 


  

 

Se vores egne videoer fra Bali

Sanur stranden


 

Gili Øerne og Øhopping


 

Batur Vulkanen

 

Strandene Kuta, Legian og Seminyak

 

Højdepunkter 

Afrejsepapirer

 • Dykkerparadiset ved Pemunteran og Menjangan øen
 • Secret Bay
 • Koralrev i verdensklasse
 • Nattedyk
 • Dykning i huler med gennemsvømninger
 • Rigt og varieret marineliv 
 • Kilometervis af strande
 • Smukke og rolige Sanur
 • Cykling langs stranden
 • Tæt afstand på Kunstnerbyen Ubud
 • Smukke solopgange
 • Vandaktiviteter
 • Internationale og lokale restauranter og caféer
 • Gode shoppingmuligheder
 • Mulighed for dagsudflugter
 • Det bedste dykning i Bali
 • Perfekt vejrforhold i de danske sommermåneder

 

 

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen.

 

Andre lignende rejser

Ubud, Pemunteran og Sanur

Øhop på Bali

Lombok og Gili Trawangan

 

 

   

 

 

Sådan forløber rejsen:

Du rejser på dag 1 fra København med valgfrit flyskab til Denpasar på Bali, hvor du ankommer på dag 2. Vi har ofte gode kampagnepriser på diverse flyselskaber, så vil du gerne flyve med THAI, Singapore Airlines, Qatar eller andet, så kontakt Asien Travel for en fordelagtig pris.

Du kan under ”Overnatning” se hvilke hoteller, som Asien Travel har udvalgt på de forskellige steder. Vi har selv besøgt hotellerne, og flere, og kan indestå for en god kvalitet. Har du andre ønsker til hotelvalg, klarer vi selvfølgelig også den.

Du starter ferien med et afslappende ophold ved strandene i Sanur, der ligger en halv times kørsel fra Denpasar Internationale lufthavn. Vi sørger naturligvis for privat transport til og fra lufthavn og hotellerne på rejsen. Du har dag 2 til 9 i Sanur, og det er op til dig selv at bestemme, hvordan du vil tilbringe dine dage her. Hvis du ønsker at slappe af i vandkanten er stranden perfekt. Dette er et roligt strandområde, og er oplagt til par og familier. Sanur er ét af tre større strandområder på Bali, og stranden strækker sig over 5 km, hvor man finder hoteller i alle standarder, spa og massagemuligheder, restauranter og barer. Der er et godt mix af lokale og internationale restauranter her, og der er også gode shoppingmuligheder. Der er en hyggelig strandpromenade langs stranden, hvor man kan sidde og nyde udsigten på én af de mange caféer. Selve stranden er ikke særlig bred, men fordi stranden er beskyttet af rev længere ude i havet er der ikke mange bølger her. Det er derfor dejlig afslappende at ligge på stranden og dase. Fra stranden kan du se lokale fiskermænd i horisonten og til den nordlige side det prægtige vulkanlandskab. Det er muligt at cykle ud til vulkanen på en kort tur, og dette er bestemt anbefalelsesværdigt. På vejen dertil passerer man de karakteristiske sorte strande, som er et smukt efterlevn efter vulkanudbrud fra gammel tid. Vi tilbyder en række udflugter på Bali, som med fordel kan arrangeres fra Sanur. Du kan blandt andet besøge Kunstnerbyen Ubud og opleve storslået bjerglandskab, lokale markeder og gallerier, gamle templer og risterasser. Du kan også tage turen ned til de sydlige strande Kuta, Legian og Seminyak, hvor tempoet er lidt højere og strandene mere travle. Det er bestemt et festligt og spændende indslag at besøge disse populære strandområder. Du kan læse mere om de mange udflugtsmuligheder her.

 


Dag 9 til 16 er dedikeret til dykkeroplevelser i verdensklasse, når du bliver indlogeret på et dejligt strandhotel i Pemunteran. Hotellet har eget dykkercenter, og Asien Travel kan tilbyde dig nogle meget fordelagtige priser på dykkerpakker. Du kan f.eks. vælge 8 eller 10 dyk, som blandt andet inkluderer dyk ved Menjangan Øen, Secret Bay, nattedyk og dyk ved revene omkring Pemunteran. Du vil opleve smukke lodrette koralvægge, gennemsvømninger og huler. Området omkring Pemunteran er desuden kendt for deres succesfulde koralopbygningsprojekt, og korallerne her vokser omtrent 4-5 gange hurtigere end i andre områder, hvilket gør det til ét af de bedste revprojekter i verden. Koralrevet og dykkercenteret er lige på dit dørtrin, og det bliver derfor en naturlig og ubesværet del af dit ophold. Udstyr og transport til og fra dykkene er også inkluderet i pakkeprisen, som vi kan tilbyde. Du kan læse mere om dykkerpakken ved at klikke her. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om dykkermulighederne på Bali.

Vi kan tilbyde en god pris på dykkerpakker i Pemunteran. Vi tilbyder en dykkerpakke med 8 dyk til 1.690,- per person, og en dykkerpakke med 10 dyk til 2.065,- per person. Kontakt os endelig for booking af hele dykkeropholdet. 

Pemunteran og nærliggende Bali Barat Nationalpark tilbyder, udover de store marineoplevelser, også store naturoplevelser til lands. Du kan udforske de mange mangroveskove og regnskove og opleve et rigt dyre- og planteliv, eller du kan besøge de smukke strande, der også findes her. Der er mulighed for at opleve aber, hjorte, eksotiske fuglearter og måske endda en myresluger. Du kan tage på trekking eller sejle i kano og opleve et balinesisk landskab, når det er bedst. Der er også mulighed for at besøge et lokalt abetempel eller et skildpaddeprojekt, der arbejder for at avle de truede skildpadder og få dem sendt til havs på bedste måde. I Pemunteran Bugten ligger der en række resorts, og der er derfor et godt udbud af restauranter. Selve Pemunteran by har en afslappet atmosfære, og er først nyligt begyndt at opleve besøgende turister. Der er altså masser af muligheder i denne skønne del af Bali, og vi kan sagtens foreslå flere, hvis du har behov for det. 

Hvis du ønsker at ændre på rejseforløbet, så du starter ferien med dykkerophold og afslutter med strandophold, er dette naturligvis også muligt. Du kan kontakte os og så kan vi få os en god rejsesnak herom. Du kan også lade dig inspirere yderligere af nedenstående tilvalgspakker, hvis du ønsker at opleve endnu mere af Bali og Indonesien. På dag 16 vil du påbegynde hjemrejsen til Danmark, hvor du vil lande i din valgte ankomstlufthavn på dag 17. 

 

Tilvalgsrejser - et spændende supplement til din rejseTilvalgsrejserne kan fint kombineres med ovenstående rejse til Bali - Find inspiration nedenfor og vælg din drømmeferie.


StedHøjdepunkter - klik for mere information
VarighedPris
Bali, Lombok, Komodo

Bali

Kunsterbyen Ubud - Vulkanen Batur - Templet Besakih - Lovina - Risterasser - Bratan Søen - Markeder og Håndværkslandsbyer


3 dage2325,-
Bali

Kunsterbyen Ubud - Vulkanen Batur - Templet Besakih - Gamelan-landsbyen Tihingan - Den Historiske By Klung Kung - Bratan Søen - Lovina - Markeder


3 dage2250,-
Bali

Kunstnerbyen Ubud - Vulkanan Batur - Balinesisk dans - Spa-Behandling - Petulu fugleparadis - Trekkingtur - Markeder - Risterasser


 3 dage2435,-
Bali

Kunsterbyen Ubud - Vulkanen Batur - Trekking - Riverrafting - Den Historiske By Klung Kung - Risterasser - Mountainbiking - Lokale Markeder


4 dage3495,-
Bali

Kunsterbyen Ubud - Klatring på vulkanen Batur - Bådtur på Batursøen - Varme kilder - Trunyan Landsby - Trekking - Elefantgrotte


4 dage4075,-
Bali

Kunsterbyen Ubud -  Vulkanen Batur - Badning i varme kilder - Risterasser - Snorkling ved Menjangan - Bali Aga Landsby - Lovina - Candi dasa - Flagermusgrotte - Elefantgrotte


5 dage3895,-
Bali

Vulkanen Batur - Havtemplet Tanah Lot - Delfinudflugt - Kratersøen Beratan - Lokale Markeder - Candi dasa - Flagermusgrotte - Elefantgrotte - Risterasse - REJSEN er med jeep rundt på Bali


3 dage3295,-
Bali og Java

Havtemplet Tanah Lot - Vandretur på Bali - Batukaru Templet - Det Hellige Træ Banut Bolong - Rambut Siwi Templet - Risterasser - Trek til Ijen Krateret - Snorkling ved Menjangan - Badebyen Pemuteran


4 dage5250,-
Komodo

Komodo - Rinca - Naturoplevelser - Trekking - Komodo-dragerne - Komodo Nature Park Museum - Pentah Merah(lyserøde sandstrand - Svømning og snorkling


3 dage3895,-
Komodo

Komodo - Rinca - Flores - De Syngende Fugle, Ngkiong - Trekking på Rinca og Komodo - Ranggase og Lie Minoritetsgrupper - Solopgag ved Kelimutu - Komodo-dragerne - Lyserøde strande ved Pentah Merah - Kalkstensgrotten Batu Cermin - Svømning og Snorkling


8 dage7095,-
Komodo

Komodo - Rinca - Trekking - Enestående Naturoplevelser - Komodo-dragerne - Komodo National Park - Svømning og Snorkling


4 dage4595,-
Java, Sumatra og Sulawesi
Java

Byrundtur Yogyakarta - Prambanan Tempel - Kongepaladset Kraton - Vandslottet Taman Sari  - Borobudur Templet - Shopping

 

2 dage1500,-
 Java

Byrundtur Yogyakarta - Prambanan Tempel - Kongepaladset Kraton - Borobudur Templet - Dieng Plateau - Templet Candi Mendut


4 dage

 

 3300,-
 Java

Byrundtur Yogyakarta - Prambanan Tempel - Borobudur Templet - Dieng Plateau - Templet Candi Mendut - Te-  og Kaffeplantager - Tropisk Regnskov - Vulkanen Mount Bromo - Bjergbyen Malang

 

 7 dage 7500,-
 Java

Byrundtur Yogyakarta - Prambanan Tempel - Borobudur Templet - Dieng Plateau - Templet Candi Mendut - Te-  og Kaffeplantager - Tropisk Regnskov - Vulkanen Mount Bromo - Bjergbyen Malang - Botanisk Have i Bogor - Taman Sari


8 dage9495,-
Sulawesi

Minotitetsgruppen Bugis - Havebyen Pare Pare - Traditionelt Marked ved Rantepao - Toraja Landsby - Lemo og Londa Stengrave - Palawa Traditionelle Huse - Marante - Kaffe- og Kakaoplantager


4 dage  3500,-
Sulawesi

Kuppa Strand - Mamasa - Vandring til Rantebuda - Trek til Tawalian - Traditionelle Huse i Orobud - Tedong i Minanga - Torajaland - Londa-grotten - Ke´te Ke´te - Menhirs gravsten i Bori - Silkevævning i Bugis


8 dage8550,-
Sumatra

Medan - Bohorok - Gummi- og oliepalmeplantager - Orangutang Rehabilieteringscenter - Brastagi Highland Resort - Toba Sø - Sipisopiso Vandfald - Samosir Ø - Ambarita Traditionel Landsby - Kongepaladset Simalungun


5 dage4495,-
Sumatra

Trekking i Leuser Nationalpark - Bohorok - Orangutang Rehabiliteringscenter - Elefantridning - Elefantvask ved Flodbredden - Regnskovstrekking i Tangkahan - Dyreliv i Regnskoven - Aber og Rigt Fugleliv


5 dage6000,-
Sumatra

Medan - Bohorok - Orangutang Rehabiliteringscenter - Brastagi Higland Resort - Toba Sø - Sipisopiso Vandfald - Samosir Ø - Kryds Ækvator - Charmerende Bukittinggi  - Kongepaladset Sumalungun - Harau Dalen - Padang

8 dage7715,- 

 

  

Fandt du ikke hvad du søgte?

Asien Travel er altid parat med et godt rejsetilbud, der passer til dine drømme. Kontakt os, og vi sammensætter i fælleskab netop Jeres drømmerejse - og det er altid til en stærk pris. 

Værd at vide

Hvis du har andre ønsker, er det blot at kontakte Asien Travel. Mulighederne for at komme til Bali er mange, og vi skræddersyer netop efter dit behov.  

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København til Bali
 • Privat transport til hotel T/R
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på valgfrit hotel
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Alle Skatter og Afgifter
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Danske statsborgere skal ikke have visum ved ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya i Indonesien og dermed også Bali(Denpasar). Du får 30 dage ved ankomsten til Denpasar lufthavn på Bali.

Rejsende til Bali skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringSe hotellerne på rejsen: 

 

 

Respati Beach Hotel, Sanur

Overnatning dag 2 til 9

Overnatning i Superior 

 

Læs mere om hotellet - klik her


 

 

Pondok Sari, Pemunteran

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Standard

 

Læs mere om hotellet - klik her


 

 

 

 


Om denne rejse

Pris fra: 

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Denpasar(Bali)

Afrejse: Denpasar(Bali)

Indkvartering: Flere muligheder

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Dykning, snorkling, udflugter og strand

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-9: Sanur

Dag 9-16: Pemunteran

Dag 17: Ankomst til København

Tilvalg

Asien Travel har et stort udbud af rejser til Indonesien og herunder Bali. Under "Detaljeret Beskrivelse" kan du læse mere om de rejser, vi tilbyder.

Der er mulighed for at booke spændende hel- og halvdagsudflugter på Bali. Læs mere her.  

Der er mulighed for at booke dykkerpakker til en god pris igennem Asien Travel. Kontakt os for at høre mere. 

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15