Rundrejse og Badeferie - Bali

Tag på rundrejse på Bali og oplev det bedste af hvad denne smukke ø kan tilbyde. Rundrejsen er 6 dage og viser dig højdepunkterne på Bali. Glæd dig til Ubud og Batur Vulkanen, templer, trekkingture og meget mere. Der er afsluttende badeferie i dejlige Sanur.

17 dage/14 nætter - pris fra 14.995,-

Kort om denne rejse

Tag på en spændende 6 dages rundrejse som viser dig højdepunkterne på skønne Bali. Vi besøger kunstnerbyen Ubud og ser den mægtige Batur Vulkan. Glæd dig til fortrinlig snorkling ved Menjangan, og glæde dig også til det smukke havtempel Tanah Lot. Du kan læse det fulde dagsprogram under ”Detaljeret Beskrivelse”. Rundrejsen er privat og med engelsk talende lokalguide. Du overnatter flere spændende steder, blandt andet i Ubud, Candi Dasa og Lovina. Glæd dig til uforglemmelige dage på Bali. 

Efter rundrejsen er der afsluttende badeferie i Sanur, som er beliggende på østkysten af Bali. Her er dagene afsat til afslapning eller oplevelser på egen hånd. Vi har et udførligt udflugtsprogram for Bali hvor vi tilbyder hel- og halvsdagsturer. Du kan således kombinerer din ferie på Bali på bedst mulighed måde. 

Rejsen er 17 dage / 14 nætter, men har du andre ønsker er det blot at kontakte Asien Travel. Vi er eksperter i at skræddersy rejser til Bali og Indonesien. Er I en familie der gerne vil på denne rundrejse, så kontakt Asien Travel for fordelagtige priser. 

Vi byder velkommen til ferie på Bali. 

Alle hoteller er nøje udvalgt af Asien Travel.


 

Bemærkninger

Har du lyst til at kombinerer med f.eks nogle dage i Singapore eller Bangkok på hjemrejsen sørger vi gerne for det

Asien Travel har et stærkt netværk på Bali og Indonesien. Vi tilbyder således mulighed for at kombinerer din rejse med besøg til andre områder af Indonesien eller oplevelser på Bali. Se mere under "Detaljeret Beskrivelse".

Se under "Overnatning " hvilke hoteller vi anbefaler og bemærk også de hoteller der er markeret ud som familievenlige. Har du andre hotelønsker så kontakt Asien Travel.

 


  

 

Se vores egne videoer fra Bali

Klungkung


 

Bjerge på Bali


 


 

Bali(Ris og kultur)

 

Batur Vulkanen

 

Højdepunkter 

Særligt for familier

 • Spændende 6 dages rundrejse
 • Batur Vulkanen og risterasser
 • Trekking ved Ubud
 • Tanah Lot Havtemplet
 • Strande ved Candi Dasa og Lovina
 • Snorkling ved Menjangan
 • Bali´s templer
 • Natur og kultur oplevelser
 • Privat  rundrejse med dygtig lokalguide
 • Skønne Sanur
 • De dejlige strande ved Sanur
 • Afslapningsmuligheder
 • SPA/Massage 

 

Andre ligende rejser

Øhop på Bali

Det Sydlige Bali - Nusa Dua

 

Når vi selv besøger vores rejsemål er det ofte sammen med vores egne familier. Vi kender derfor typisk hvilke behov og krav familier stiller til deres ferie. Sanur Området er også velegnet for familier. Se mere under "Overnatninger" og se hvilke dejlige hoteller vi foretrækker og hvor familien kan bo sammen.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Sådan forløber rejsen:

Du afrejser på dag 1 fra København med valgfrit flyselskab. Asien Travel har ofte attraktive kampagnepriser på flyforbindelser til Bali, og vi hjælper gerne. På dag 2 ankommer du til Denpassar Lufthavn og din rundrejse kan begynde. Læs udførligt dagsprogram nedenfor. Rundrejsen er fra dag 2 til 7. På dag 7 afslutter rundrejsen på dit valgte hotel i Sanur. Her har du dagene 7 til 16. På dag 16 er der hjemrejse fra Bali og med ankomst til København på dag 17.

 

Dagsprogram for Bali Rundrejsen...

  

DAG 2 – Barong Dans – Celuk – Lokalt Marked/Ubud – Neka Museum – Goa Gajah Elefant Grotte

Om morgenen bliver du hentet på dit hotel af din lokalguide samt chauffør. Efter en kort tur ind mod centrum af Bali besøger du den legendariske dæmon dans – Barong Dansen. Herefter fortsætter rejsen til landsbyen Celuk, som er kendt i hele i Asien for deres håndværk med guld og sølv. Herefter når vi centrum af kunstnerbyen Ubud og besøger her et lokalt marked. Et glimrende indblik i lokalt liv og samtidig en by der har inspireret mange. Lokalguiden vil vise for fortælle om eksostiske krydderier, frugter og meget mere.

Næstefter besøger du Neka museet, som er en glimrende udstilling af kunst repræsenterende mange kunsterne, hvoraf nogle af dem kom til Ubud helt tilbage i 1930´erne. Rejsen fortsætter til Goa Gajah, eller Elefantgrotten. Det er et interessant tempel som igennem mange år blev brugt af brahmiske præster til meditiation.

Du overnatter i Ubud på Rama Phala

Frokost er inkluderet. 

 

DAG 3 – Tanah Lot Templet – Mengw/Pura Taman Ayum – 1,5 times trekking omkring Ubud

Efter morgenmaden fortsætter rejsen til det fantastiske Tanah Lot Hav-tempel. Templet er placeret smukt og romantisk på en klippe ude i havet. Herefter fortsætter rejsen til statstemplet for Gelpel dynastiet, Pura Taman Ayun. Templet er lokaliseret ved den idylliske landsby Mengwi. Herefter fortsætter turen tilbage til Ubud. Ruten går langs med smukke risterasser.

Nu kan dit 1,5 times trekking begynde(Soft Trekking). Du trekker i landskabet omrkring Ubud. Lokalguiden vil introducere dig til den tropiske vegatation på Bali. Vi holder pause et passende sted, og her smager du den originale balinesiske kaffe, bagte bananer og den typiske balinesiske kage. Efter trekkingturen er det tilbage til Ubud hvor du har resten af eftermiddagen på egen hånd. Du bor centralt i Ubud, så der er god mulighed for at udforske byen.

Du overnatter i Ubud på Rama Phala

Morgenmad og frokost er inkluderet.

 

 

 

 

 

DAG 4 – Ubud – Bedugul/Pura Ulun Danu Beratan – Munduk Vandfaldet – Vihara Buddhistisk tempel – Varme kilder ved Banjar – Pemuteran

Efter morgenmaden checker du ud fra dit hotel i Ubud. Vi fortsætter vores rejse til det bjergrige område ved Bedugul beliggende omrking Bratan søen. Søen er egentlig et krater der er fyldt med ferskvand. Her besøger du Pura Ulun templet, som er placeret ude på vandet. Herfra fortsætter rejsen og vi passere flere bjergrige områder. Der er mulighed for virkelig gode fotografier. Vi passerere blandt andet Kakao- og Kaffeplantager. Senere når vi frem til Munduk, hvor vi trekker 15 minutter gennem den tropiske regnskov for at nå til et smukt vandfald. Der er rig mulighed for at svømme ved vandfaldet. Herefter fortsætter rejsen via den nordlige kyst på Bali. Du ankommer til Vihara Buddha, der er et buddhistisk tempel der er centrum for meditation. Vi gør også holdt ved De Varme Kilder i Banjar. Dagen slutter i byen Pemuteran, hvor du også overnatter. Aftenen er på egen hånd.

Du overnatter på Taman Sari Hotel

Morgenmad og frokost er inkluderet. 

  

DAG 5 – Pemuteran – Menjangan Øen/Snorkling – Pulaki Templet – Lovina

Efter morgenmaden er der en kort køretur til havnebyen Labuhan Lalang. Hergår vi ombord på en båd og efter 20 minutters sejlads når vi frem til Menjangan øen. Her vil der være god tid til at snorkle, og der er et rigt maritimt dyreliv. Nyd de mange farver og det fantastiske liv under vandet. Efter denne oplevelse vender vi tilbage til hotellet hvor der er tid til et bad hvorefter du checker ud fra hotellet. På vej til Lovina besøger du Pulaki templet, hvor du vil se mange aber. Om eftermiddagen er vi fremme i Lovina.

Du overnatter i Lovina på Hotel The Lovina

Morgenmad og frokost er inkluderet.

 
 

DAG 6 – Lovina – Sangsit/Pura Beji – Kintaman/Batur Vulkanen – Besakih templet – Risterasser ved Selat – Candi Dasa

Efter morgenmaden checker du ud fra hotellet i Lovina.  Ved landsbyen Sangsit besøger du det mytiske temple, Pura Beji. Videre på rejsen fortsætter vi af bjergveje hvor du kan nyde fantastiske udsigter og vi når frem til landsbyen Kintamani, som er grænsende op til Penulisan Vukanen. Her har du en virkelig smuk panorama udsigt ud over krateret(12 km i diameter). Du har endvidere også udsigt til Batur Vulkanen der er 2200 meter høj. Vi fortsætter rejsen langs smukke risterasser til det største tempel på Bali, nemlig Besakih. Et flot tempel og herfra med udsigt til den smukke Gunung Agung Vulkan. Rejsen fortsætter langs smukke risterasser og vi ankommer til landsbyen Selat  på Østkysten.

Du overnatter i Candi Dasa på Candi Beach Resort og Spa

Morgenmad og frokost er inkluderet 


 DAG 7 – Candi Dasa – Tenganan/Bali Aga Aboriginals Landsby – Goa Lawah/Flagermusgrotte – Klungkung – Ankomst til dit valgte hotel

Efter morgenmaden på dit hotel i Candi Dase er der en kort køretur til Baliaga, en landsby hvor du finder indfødgte balinesere. Man mener at dette var stedet hvor de første mennesker bosatte sig på Bali. Rejsen fortsætter til Flagermusgrotten, Goa Lawah, hvor man finder tusinder af flagermus. Det sidste stop bliver Klungkung hvor du besøger det historiske Retshal, Kerta Gosa. Herefter transport til dit valgte hotel i Sanur, hvor du kan glæde dig afslapning efter nogle spændende dages rundrejse på Bali.

 

Morgenmad og frokost er inkluderet

   Tilvalgsrejserne kan fint kombineres med ovenstående rejse til Bali - Find inspiration nedenfor og vælg din drømmeferie


StedHøjdepunkter - klik for mere information
VarighedPris
Bali, Lombok, Komodo

Bali

Kunsterbyen Ubud - Vulkanen Batur - Templet Besakih - Lovina - Risterasser - Bratan Søen - Markeder og Håndværkslandsbyer


3 dage2325,-
Bali

Kunsterbyen Ubud - Vulkanen Batur - Templet Besakih - Gamelan-landsbyen Tihingan - Den Historiske By Klung Kung - Bratan Søen - Lovina - Markeder


3 dage2250,-
Bali

Kunstnerbyen Ubud - Vulkanan Batur - Balinesisk dans - Spa-Behandling - Petulu fugleparadis - Trekkingtur - Markeder - Risterasser


 3 dage2435,-
Bali

Kunsterbyen Ubud - Vulkanen Batur - Trekking - Riverrafting - Den Historiske By Klung Kung - Risterasser - Mountainbiking - Lokale Markeder


4 dage3495,-
Bali

Kunsterbyen Ubud - Klatring på vulkanen Batur - Bådtur på Batursøen - Varme kilder - Trunyan Landsby - Trekking - Elefantgrotte


4 dage4075,-
Bali

Kunsterbyen Ubud -  Vulkanen Batur - Badning i varme kilder - Risterasser - Snorkling ved Menjangan - Bali Aga Landsby - Lovina - Candi dasa - Flagermusgrotte - Elefantgrotte


5 dage3895,-
Bali

Vulkanen Batur - Havtemplet Tanah Lot - Delfinudflugt - Kratersøen Beratan - Lokale Markeder - Candi dasa - Flagermusgrotte - Elefantgrotte - Risterasse - REJSEN er med jeep rundt på Bali


3 dage3295,-
Bali og Java

Havtemplet Tanah Lot - Vandretur på Bali - Batukaru Templet - Det Hellige Træ Banut Bolong - Rambut Siwi Templet - Risterasser - Trek til Ijen Krateret - Snorkling ved Menjangan - Badebyen Pemuteran


4 dage5250,-
Komodo

Komodo - Rinca - Naturoplevelser - Trekking - Komodo-dragerne - Komodo Nature Park Museum - Pentah Merah(lyserøde sandstrand - Svømning og snorkling


3 dage3895,-
Komodo

Komodo - Rinca - Flores - De Syngende Fugle, Ngkiong - Trekking på Rinca og Komodo - Ranggase og Lie Minoritetsgrupper - Solopgag ved Kelimutu - Komodo-dragerne - Lyserøde strande ved Pentah Merah - Kalkstensgrotten Batu Cermin - Svømning og Snorkling


8 dage7095,-
Komodo

Komodo - Rinca - Trekking - Enestående Naturoplevelser - Komodo-dragerne - Komodo National Park - Svømning og Snorkling


4 dage4595,-
Java, Sumatra og Sulawesi
Java

Byrundtur Yogyakarta - Prambanan Tempel - Kongepaladset Kraton - Vandslottet Taman Sari  - Borobudur Templet - Shopping

 

2 dage1500,-
 Java

Byrundtur Yogyakarta - Prambanan Tempel - Kongepaladset Kraton - Borobudur Templet - Dieng Plateau - Templet Candi Mendut


4 dage

 

 3300,-
 Java

Byrundtur Yogyakarta - Prambanan Tempel - Borobudur Templet - Dieng Plateau - Templet Candi Mendut - Te-  og Kaffeplantager - Tropisk Regnskov - Vulkanen Mount Bromo - Bjergbyen Malang

 

 7 dage 7500,-
 Java

Byrundtur Yogyakarta - Prambanan Tempel - Borobudur Templet - Dieng Plateau - Templet Candi Mendut - Te-  og Kaffeplantager - Tropisk Regnskov - Vulkanen Mount Bromo - Bjergbyen Malang - Botanisk Have i Bogor - Taman Sari


8 dage9495,-
Sulawesi

Minotitetsgruppen Bugis - Havebyen Pare Pare - Traditionelt Marked ved Rantepao - Toraja Landsby - Lemo og Londa Stengrave - Palawa Traditionelle Huse - Marante - Kaffe- og Kakaoplantager


4 dage  3500,-
Sulawesi

Kuppa Strand - Mamasa - Vandring til Rantebuda - Trek til Tawalian - Traditionelle Huse i Orobud - Tedong i Minanga - Torajaland - Londa-grotten - Ke´te Ke´te - Menhirs gravsten i Bori - Silkevævning i Bugis


8 dage8550,-
Sumatra

Medan - Bohorok - Gummi- og oliepalmeplantager - Orangutang Rehabilieteringscenter - Brastagi Highland Resort - Toba Sø - Sipisopiso Vandfald - Samosir Ø - Ambarita Traditionel Landsby - Kongepaladset Simalungun


5 dage4495,-
Sumatra

Trekking i Leuser Nationalpark - Bohorok - Orangutang Rehabiliteringscenter - Elefantridning - Elefantvask ved Flodbredden - Regnskovstrekking i Tangkahan - Dyreliv i Regnskoven - Aber og Rigt Fugleliv


5 dage6000,-
Sumatra

Medan - Bohorok - Orangutang Rehabiliteringscenter - Brastagi Higland Resort - Toba Sø - Sipisopiso Vandfald - Samosir Ø - Kryds Ækvator - Charmerende Bukittinggi  - Kongepaladset Sumalungun - Harau Dalen - Padang

8 dage7715,-

 

 

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Asien Travel er altid parat med et godt rejsetilbud der passer til dine drømme.

Kontakt os og vi sammensætter i fælleskab netop Jeres drømmerejse - og det er altid til en stærk pris. 

Værd at vide

Hvis du har andre ønsker er det blot at kontakte Asien Travel. Mulighederne for at komme til Bali er mange og vi skræddersyer netop efter dit behov.  

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København til Bali
 • Privat transport til hotel T/R
 • Privat 6 dages rundrejse
 • Engelsk talende lokalguide
 • 5xFrokost og 1xSnack
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på valgfrit hotel
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Alle Skatter og Afgifter
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 300 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

 

Danske statsborgere skal ikke have visum ved ankomst/afrejse til Medan, Jakarta, Denpasar, Batam og Surabaya i Indonesien og dermed også Bali(Denpasar). Du får 30 dage ved ankomsten til Denpasar lufthavn på Bali.

 

Rejsende til Bali skal have et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter indrejsen. Rejser man med børn, skal man være opmærksom på, at de sandsynligvis skal have deres eget pas. Pasreglerne håndhæves strengt. 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Indonesien. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg Hotel på Sanur Stranden

 

 

Respati Resort, Bali(3,5-stjernet)

Overnatning dag 7 til 16

Overnatning i Superior Værelse

Se hotellets hjemmeside  - klik her

 
 

 

Mercure SanurBali(4-stjernet) 

Overnatning dag 7 til 16

Overnatning i Superior Værelse

*Familievenligt*

Overnatning i Familie Værelse 

Se hotellets hjemmeside  - klik her

 

 

 

Segara Village HotelBali(4,5-stjernet)  

Overnatning dag 7 til 16 

Overnatning i Cottage Værelse 

*Familievenligt*

Overnatning i Familie Værelse

Se hotellets hjemmeside  - klik her

  


 

 Om denne rejse

Pris fra: 14.995,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Denpassar(Bali)

Afrejse: Denpassar(Bali)

Indkvartering: Flere muligheder

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Rundrejse  og badeferie

Sværhedsgrad: Let med soft trekking

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2: Ubud

Dag 3: Ubud

Dag 4: Pemuteran

Dag 5: Lovina

Dag 6: Candi Dasa

Dag 7 - 16: Sanur

Dag 17: Ankomst til København

Tilvalgspakker

Asien Travel har et stort udbud af rejser til Indonesien og herunder Bali. Under "Detaljeret Beskrivelse" kan du læse om de rejser vi tilbyder.

Du kan således sammensætte en spændende rejse til Indonesien. Har du brug for råd og vejledning til sammensætningen af din drømmerejse så kontakt Asien Travel.

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15