15 dages rundrejse i Burma

Dette er rejsen for dig, der vil opleve alt det bedste, Burma har at byde på. På 15 dage sørger vi for, at du får de absolut vigtigste seværdigheder at se - lige fra de mindeværdige religiøse symboler i Yangon over hyggelige landsbyer nær Bago til huletemplerne Hpo Win Taung. Denne rejse med Asien Travel viser dig Burmas skønhed.

 

15 dage - pris fra 13.210,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

Hvis du vil opleve mest muligt af Burma, er denne 15-dages rundrejse et godt valg. På godt to uger kommer du rundt til de allermest spændende af dette smukke lands seværdigheder. Glæd dig blandt meget andet til at se Yangons flotte centrum med den smukke Hansa-fugleformede flydende pram på Kandawgyi sø og verdens højeste Buddha-statue undervejs til Monywa. Denne tur bringer dig også både til Bago, Bagan, Mandalay og Kalaw.

Du skal naturligvis ikke snydes for de fantastiske naturoplevelser ved Inle søen, som er et af de sidste stop på denne spændende rundrejse i Burma. 

 

Bemærkninger

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Burma, så snak med Asien Travel. 

Der er mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Burma.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen, hjælper vi også gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Shan-bjergene
 • Inle sø
 • Chauk That Gyi-pagoden
 • Yangon
 • Sule Paya-stupaen
 • Bagan
 • Karaweik Hall
 • Storslået natur
 • Bogyoke marked med ædelsten, kunsthåndværk og fødevarer
 • Sejltur på Ayeyerwaddy-floden
 • Phaungdaw Oo-pagoden
 • Verdens højeste Buddha-statue
 • Kalaw
 • Monywa
 • Bago
 • Pindaya-hulerne
 • Mount Popa
 • Mandalay
 • Pyin Oo Lwin

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.

   

Dag 1 – Ankomst til Yangon

Ved ankomsten til Yangon lufthavn vil du blive budt velkommen af ​​din guide og bragt til dit hotel. Din rejse begynder herefter for alvor med en eftermiddagstur gennem Yangons centrum i kolonistil. Vi besøger den gyldne Sule Paya-stupa, der blev bygget for over 2000 år siden, og som er omdrejningspunkt for mange historiske begivenheder i byen. Dernæst går turen til Chauk At Gyi-pagoden for at se den storslåede liggende Buddha og senere Karaweik Hall for at nyde synet af den unikke flydende pram, der er formet som en Hansa-fugl på Kandawgyi sø. Vi besøger også Bogyoke marked, hvor hundredvis af ædelsten, kunsthåndværk, kunst, tøj og fødevarebutikker er gemt i en labyrint af farver. Dagen afsluttes med et besøg i et af verdens mest spektakulære monumenter, Swedagon-pagoden, en skinnende guld kuppel, der dominerer byens skyline. Legenden siger, at hellige hår fra Buddha er nedfældet her. Shwedagon er et ikonisk symbol på Burma - et syn, du ikke må gå glip af.

Overnatning i Yangon

-/-/-


Dag 2 – Yangon - Bago - Kyaikhtiyo

Denne morgen bliver du hentet på dit hotel i Yangon, hvorfra vi kører 80 km, svarende til halvanden time, til Bago, et af de arkæologisk rigeste steder i Burma, som samtidig er den gamle hovedstad i Mon-kongeriget. Frokosten indtages på en lokal restaurant i Bago, inden vi fortsætter kørslen 110 km (tre en halv time) til Kin Pun basecamp, hvorfra vi ændrer transportform til en åben lastbil. Turen her deles med lokale pilgrimsrejsende de næste elleve km til Yathetaung basecamp, som er placeret 500 meter under bjergtoppen. En times vandring op ad en delvis stejl vej og asfalteret sti fører os til toppen.  The Golden Rock eller Kyaikhtiyo, som burmeserne kalder den, er en fascinerende hellig kampesten dækket af bladguld, som balancerer på kanten af ​​en klippe. På toppen af den store sten er et lille skrin, som menes at indeholde Buddhas hårrelikvier – den magiske kilde til at trodse tyngdekrften. En fortsat strøm af pilgrimme fra Burma og resten af Asien kommer for at overvære dette vidunder mindst én gang i deres levetid. Her nyder vi en betagende solnedgang med rig mulighed for at suge den unikke atmosfære til os og tage del i dette vidunder sammen med munke, nonner og pilgrimme.

* The Royal Treatment * Dem, der foretrækker afslapning hele vejen, kan de nyde udsigten fra en bambusbærestol båret af fire lokale dragere. Dette kan arrangeres med tourguiden inden vi påbegynder turen op. Priserne er bestemte af sæson, tilgængelighed og legemsvægt (de typiske satser ligger omkring 112 kr.).

Overnatning i Kyaikhtiyo/Golden Rock

Morgenmad/-/-


Dag 3  - Kyaikhtiyo - Bago - Yangon

Stå eventuelt tidligt op i dag for at nyde den dejlige solopgang og en rolig morgenspadseretur. Der vil blive serveret morgenmad på hotellet før vi begynder nedstigningen tilbage til Kin Pun basecamp. Vi kører derefter tre en halv time (110 km) til Bago, et af ​de arkæologisk ​rigeste steder i Burma og samtidig den gamle hovedstad i Mon-kongeriget. Vi besøger den imponerende 55 meter lange liggende Buddha i Shwe Tha Lyaung og beundrer den 114 meter høje Shwemawdaw-pagode - højere end selv den berømte Swedagon i Yangon er det gyldne spir på Shwemawdaw et populært valfartssted for hengivne buddhister.

Efter frokost vil vi besøge en Mon-vævningslandsby nær Bago. Resten af ​​den 80 km og halvanden time lange køretur til Yangon er brudt op med besøg på ved en Nat-træhelligdom dedikeret til en legendarisk Nat-ånd samt Allied Troops War Cemerery, som mindes 6000 krigshelte fra 2. Verdenskrig. Vi ankommer til Yangon sent på eftermiddagen, hvor du vil blive bragt direkte til dit dit hotel for check-in.

Overnatning i Yangon 

Morgenmad/-/-


Dag 4 – Yangon - Mandalay

Efter morgenmaden vil du blive kørt til lufthavnen for at flyve til Mandalay. Her kommer du ud på en formiddagsspadseretur gennem det livlige Zegyo-marked i hjertet af byen for at opleve det autentiske lokale liv i Mandalay. Vi fortsætter til artisankvarteret, hvor ældgamle håndværk fremvises. Vi kommer til at observere, hvordanbladguld bankes, teaktræ udskæres detaljeret og burmesiske gobeliner broderes. Vi ser også, hvordan bronze og marmor Buddha-statuer hugges, formes og støbes.

Efter disse oplevelser fortsætter vi til de mest kendte seværdigheder i Mandalay. Først den hellige Mahamuni-pagode, hjemsted for et af landets mest betydningsfulde Buddha-figurer dækket af flere ton bladguld og hovedpræmie i tidligere krige mellem konkurrerende burmesiske kongeriger. Herefter kan du opleve klosteret Golden Palace, den eneste overlevende Royal Palace-bygning i Mandalay, der tilbyder et glimt af den oprindelige stil og arkitektur fra de burmesiske kongelige. Endelig besøger vi Kuthodaw-pagoden, som huser Buddhas lære hugget i den hellige Pali-skrift på stenplader, som betragtes som verdens største bog, når det gælder overfladeareal. 

Vi slutter vores dag med at nyde solnedgangen og panoramaudsigten over byens skyline med Mandalay Hill, byens højeste punkt, i baggrunden.

Overnatning i Mandalay

Morgenmad/-/-


Dag 5 – Mandalay - Ava (Inwa) - Sagaing - Amarapura - Ubein bro

Efter morgenmaden på hotellet begiver vi os ud på en rejse til de gamle burmesiske kongeriger i nærheden af ​​Mandalay. Vi kører 15 km til Ava (Inwa), den gamle hovedstad i Shan og de burmesiske kongeriger i mere end fire århundreder. Vi krydser MyintNge-floden med færge og udforsker de små veje i Ava med hestevogn. Vi besøger Bagaya Teak-klosteret, som er over tre hundrede år gammelt men endnu velbevaret og stadig i brug af lokale munke, samt Nanmyin vagttårnet - den sidste stående bygning fra Ava-dynastiets palads, også kendt som "Det skæve tårn i Ava". Derudover kan du glæde dig til at se klosterbygningen Maha Aungmye Bonzan med sine yndefulde kurver og buegange.

Vi fortsætter senere til det gamle kongerige Sagaing, placeret på tværs af den mægtige flod Ayeyarwaddy. Fra Sagaing Hills nyder vi en storslået udsigt over floden og bjergsiden dækket med utallige pagoder. Vi besøger et kloster i Sagaing at lære om livet for de dedikerede buddhister og fortsætter herfra til den kendte sølvsmedelandsby nær Sagaing.

Efter alle disse oplevelser går turen videre til en anden smuk gammel hovedstad, Amarapura, berømt for sin vævnings- og tekstilindustri. Her får du fornøjelsen af at besøge en workshop for at lære, hvordan burmesiske longyis og traditionelle tekstiler laves. Vi fortsætter til Ubein Bridge, en enkel, men stærk teakbro, der strækker sig 1,2 km henover Taungtaman-søen. Broens silhuet i den nedgående sol er et af ​​de mest magiske syn i Burma og en fotografs drøm.

Overnatning i Mandalay

Morgenmad/-/-

 

Dag 6 - Mandalay - Pyin Oo Lwin

Efter morgenmaden på hotellet kører vi til Pyin Oo Lwin (tidligere Maymyo), en smuk, højtliggende by godt 65 km eller halvanden times kørsel fra Mandalay. Byens rolige skønhed af passede til den britiske administrations sind, som udviklede dette sted efter at have besejret den sidste konge af Burma. Burmeserne kender byen for blomster, frugter og grøntsager, der vokser godt i disse køligere himmelstrøg – Pyin Oo Lwin ligger i 1070 meters højde.

Efter denne oplevelse stiger vi ombord på et lokalt tog og kører tre timer til Naungpain landsby. Undervejs kravler toget langsomt henover Gokteik bro, dagens allersmukkeste højdepunkt, idet broen spænder over en 300 meter dyb kløft. Fra Naungpain vender vi tilbage til Pyin Oo Lwin med bil og nyder en på forhånd pakket frokost på en teplantage. Senere, i Botanisk Have, kan du nyde synet af de mange forskellige flora til rådighed i regionen. Som afslutning på dagen tager vi på hestevognstur for at se den smukke koloniale arkitektur af husene bygget under det britiske styre.

Overnatning i Pyin Oo Lwin

Morgenmad/-/-

 

Dag 7 - Pyin Oo Lwin - Mandalay - Monywa

Efter morgenmad på hotellet kører vi ca. fire en halv time (215 km) vestpå til Monywa - en rejse, der tager os på tværs af Ayeyarwaddy-floden og gennem fredelige naturlandskaber. Undervejs til Monywa besøger vi Bodhi Tataung "Buddha Park", hvor du kan se verdens højeste Buddha-statue på hele 128 imponerende meter. Derudover findes her også en smuk, 114 meter lang liggende Buddha og ​​titusindvis af mindre Buddhaer doneret til stedet af fromme burmesiske pilgrimme. Efter denne store oplevelse fortsætter vi køreturen til den specielle og farverige Thanboudday-pagode, der af nogle mennesker betragtes som den "lille burmesiske Borobudur". Dens gallerier er fyldt med mere end 582.000 Buddha-figurer i alle størrelser, som bidrager til hallens meditative atmosfære.

Resten af dagen er fri, så gæsterne kan slappe af.

Overnatning i Monywa

Morgenmad/-/-

 

Dag 8 - Monywa - Pakokku - Bagan

Dagen begynder med en lækker morgenmad på hotellet, hvorefter vi krydser Chindwin-floden og kører en time til kalkstensbjerget Hpo Win Taung, der indeholder hundredvis af huletempler med vægmalerier, der dateres tilbage til det 15. århundrede. Undervejs til Hpo Win Taung stopper vi ved en lokal workshop for at lære, hvordan kobber er udvundet fra den lokale jord og forarbejdes til kobber barrer.

Senere kører vi tre en halv time videre til Pakokku for at påbegynde en sejltur på floden Ayeyerwaddy (Irrawaddy) til Bagan. Ankomst til Bagan sent på eftermiddagen, hvorfra du vil blive bragt til dit hotel.

Overnatning i Bagan

Morgenmad/-/-

 

Dag 9 - Bagan

Efter morgenmaden begynder vi vores rejse ind i de gamle kongeriger i Bagan. Et besøg på Nyaung U marked, det største marked i Bagan-regionen, giver os et indblik i det lokale liv. Vi ser også, hvordan håndværksvirksomheder laver eksempelvis mursten ved hjælp af traditionelle metoder. Herefter fortsætter vi til det arkæologiske museum og den forgyldte Swezigon-stupa, som menes at indeholde et helligt tandrelikvie fra Buddha, hvorefter turen går til Kyansitha Umin. Dernæst besøger vi Gubyaukgyi (Wet-Kyi-Inn), et ”hule-tempel” fra det 13. århundrede med et spir i indisk stil ligesom MahabodhiPaya i Bagan. I Htilominlo-templet kommer du til at lære om, hvordan burmesiske sandmalerier kreeres, og herefter sluttes dagens tempeltur med et besøg i det smukt symmetriske og majestætiske tempel Ananda med sine fire stående Buddha-figurer, der synes at stirre på beskueren med fast sindsro, hvorend man står, inden vi besøger Dhamayangyi-templet – det største og bredeste tempel i Bagan - samt Sulamani-templet. Fortsæt til Bupaya eller Shwesandaw-pagoden for at se solnedgangen over den berømte Ayeyarwaddy-flod. Ved solnedgang tilbyder en okse- eller hestetrukken vogn en tur omkring templerne, hvor der vil være uovertrufne fotomuligheder af en af ​​de rigeste arkæologiske skatte i Sydøstasien som solen går ned bag templets ruiner (hvis vejret tillader det).

Overnatning i Bagan

Morgenmad/-/-

 

Dag 10 - Bagan - Sale - Popa - Bagan 

Efter morgenmaden begynder vi en heldagsudflugt uden for Bagan med halvanden times kørsel til teaktræsklosteret i Saley-landsbyen. Klosteret huser både den største lakerede Buddha-figur i landet og er et af Burmas ​​bedst bevarede teaktræsklostre med indviklede udskæringer, der pryder mure og døre. Efter denne oplevelse kører vi halvanden time til Mount Popa, det burmesiske spirituelle epicenter for dem, der tilbeder Pantheon af Nat-ånder og martyrer. Efter at have vist respekt for Nat-helligdommen ved foden af ​​Mount Popa, klatrer vi næsten 800 trin til pagoden oppe på toppen af bjerget for at beundre udsigten over de omkringliggende sletter og farme.

Om eftermiddagen kører vi tilbage til Bagan og stopper undervejs ved en lille landsby, hvor de lokale laver et bredt udvalg af godbidder med palmesaft. Se landmændene klatre i de høje Toddy-palmetræer og tappe frugten, inden de vender tilbage til jorden for at koge væsken ind til vin og sød melasse. Børn kan også hjælpe til med at male ris og majs ved at styre okserne, som trækker stenenkværnen.

Overnatning i Bagan

Morgenmad/-/-

 

Dag 11 - Bagan - Heho -Kalaw

Nyd først din morgenmad, inden du bliver bagt til lufthavnen for flyvningen til Heho, en rolig transitby med en af ​​de få flyforbindelser til de smukke bjerge i Shan-staten. Besøg det travle Heho-marked, som er mødested for forskellige etniske minoritetsgrupper fra de omkringliggende områder, hvor der handles med håndlavede varer og lokalt dyrkede produkter (udelukkende på markedsdage).

Undervejs til Kalaw stopper vi ved et lokalt familieværksted for at lære, hvordan Shan-paraplyer og -papir bliver lavet med traditionelle metoder ved hjælp af fibrene i morbærtræ. Vi fortsætter herefter vores times kørsel til Kalaw, en tidligere britiske kolonimagt-ferieby, hvor ambassadører ville tilbringe somrene med at nyde den sprøde bjergluft og drikke gin og tonic.

Efter du har checket ind på dit hotel og spist frokost, kan du bruge eftermiddagen til at nyde den friske bjergluft, hvis du foretrækker stillesiddende fornøjelser, eller tage på vandretur i Kalaws smukke skovområde, hvis du har lyst til noget mere aktivt. Lokale guider kan justere varigheden og sværhedsgrad af de mere aktive oplevelser i overensstemmelse med dine ønsker.

Overnatning i Kalaw

Morgenmad/-/-

 

Dag 12 - Kalaw - Pindaya-hulerne - Inle sø

Efter morgenmaden tager vi på en formiddagsgåtur til Kalaw marked, hvor etniske minoritetsgrupper samles til handel. Vi tager del i den allestedsnærværende burmesiske tekultur i en lokal tebutik, hvor du får mulighed for at prøve de lokale wienerbrødsdelikatesser og har valget mellem tre typer af sød mælket te. Herefter kører vi halvanden time for at krydse Shan-højlandet og nå Pindaya-grotterne. Her kan du se tusindvis af Buddha-figurer, som er doneret af buddhistiske tilhængere, ligesom huler fyldt med talrige stalaktitformationer kan opleves. Vi kører så videre i to en halv time til Inle sø, hvor du kan checke ind på dit hotel.

Eftermiddagen byder på udforskning af Inle sø, som indeholder flydende øer og haver lavet af de naturligt sammenfiltrede rødder fra vandhyacintplanter og siv. Nyd også det maleriske syn af de lokale fiskere, som balancer og ror med det ene ben, en teknik som stammer fra Inn Thar-minoriteten, som kun gør det på Inle sø.

Overnatning I Inle

Morgenmad/-/-

 

Dag 13 - Inle sø - Inn Thein

Efter morgenmaden sejler vi ud med båd, hvor vi følger strømninger fra en lille flod for at nå Inn Thein Pagoda Complex - et sted, der føles som at træde ind i en tidslomme. For at få adgang til komplekset går vi gennem grønne bambuslunde, der åbner op til et sted, som er fyldt med gamle pagoder bygget for over tusind år siden. Vi sejler herefter tilbage til søen og besøger Phaungdaw Oo-pagoden, som er hjemsted for nogle af landets mest hellige Buddha-statuer dækket af bladguld af fromme tilhængere. Du kommer også til at besøge Inpawkhon vævningslandsby for at lære, hvordan lokalt silke, sengelinned og lotusstoffer håndlaves og udformes. Som en ekstra oplevelse stopper vi ved et hus for burmeserkatte bygget over søen, hvor vi ser præserveringsindsatsen og genindførelsen af ​​denne sjældne rene race af kattefamilien til Burma. I Nampan landsby viser lokale håndværkere os, hvordan burmesiske cigarer eller cerutter rulles og pakkes på traditionel vis. Vi slutter vores dag med en storslået kanotur i solnedgangen, hvor vi har bådførere, som yndefuldt navigerer og ror oppe på det ene ben.

Overnatning i Inle

Morgenmad/-/-

 

--Inle sø marked--

Det farverige og travle formiddagsmarked er et af højdepunkterne på Inle sø. Lokale etniske minoritetsgrupper kommer fra nær og fjern for at sælge deres varer, og det giver mulighed for at observere folk i traditionelle kostumer i en autentisk markedsatmosfære. Markedet roterer fem dage om ugen, hver dag har markedet sin base i en anden landsby (Dog lukket på nationale helligdage). Markedsbesøg kan indgå i ethvert turprogram, hvis markedets placering er i nærheden af de planlagte udflugter i vores rejseplan.


Dag 14 - Inle sø - Yangon

Formiddagen er fri, så du selv kan tage på sightseeing på søen. Vi kan arrangere en afslappet spadseretur til de omkringliggende landsbyer for at observere lokale landsbyliv, hvis du ønsker. Alternativt kan vi besøge Red Mountain Estate, hvor du kan få en rundvisning i de frodige vinmarker beliggende på bjergsiden med mulighed for at smage nogle af Burmas fineste vine og observere de forskellige lagringsmetoder, som benyttes i vinkælderen.

Dernæst bliver du kørt til Heho lufthavn, hvorfra du flyver til Yangon. Resten af ​​dagen er til fri disposition i Yangon.

Overnatning i Yangon

Morgenmad/-/-

 

Dag 15 - Afrejse fra Yangon

Der vil blive serveret morgenmad på hotellet, hvorefter du frit kan nyde Yangon, inden du bliver bragt til lufthavnen for at flyve hjem.

Morgenmad/-/-

Priser


Pris 1 Person 2 Personer 3-4 Personer 5-6 Personer 7-9 Personer10-14 Personer

15-19 Personer

Single suppl.

Superior

Hoteller

23.225,-13.210,-10.175,-8.960,-9.875,-8.950,-7.865,-4.040,-

First Class Hoteller

27.780,-14.315,-13.925,-12.925,-12.465,-11.770,-10.685,-6.940,-
Deluxe Hoteller36.705,-19.315,-17.990,-16.875,-16.395,-16.190,-14.975,-10.920,-

De angivne priser er per person eksklusiv flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

På rejser i en større gruppe er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser, Asien Travel har i Burma. Har du særlige ønsker, eller er der andre områder i Burma, du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Indkvartering
 • Privat transport i biler med aircondition
 • Morgenmad dagligt
 • To flasker vand dagligt per person
 • Bagagehåndteringsgebyrer i lufthavne

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Yderligere drikkevarer
 • Visum
 • Flybilletter (Inden- og udenrigs)
 • Eventuel tidlig check-in eller sen check-ud
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring, gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Der kræves visum for danske statsborgere til Burma. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdatoen til Burma, og passet skal indeholde mindst to blanke sider til visum. Husk at medbringe 2 stk. pasfoto og 30 USD. Der er mulighed for visum on arrival, vi skal blot søge det for dig mindst tre uger inden afrejse.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Burma. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring.

 

Om denne rejse

Pris fra: 13.210,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 15 dage/14 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Yangon

Afrejse: Yangon

Indkvartering: Superior, First Class eller Deluxe hoteller

Måltider: Morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let/Moderat

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Yangon - sightseeing

Dag 2: Yangon - Bago - Kyaikhtiyo (Golden Rock)

Dag 3: Kyaikhtiyo - Bago - Yangon

Dag 4: Yangon - Mandalay

Dag 5: Mandalay - Ava (Inwa) - Sagaing - Amarapura - Ubein bro

Dag 6: Mandalay - Pyin Oo Lwin

Dag 7: Pyin Oo Lwin - Mandalay - Monywa

Dag 8: Monywa - Pakokku - Bagan

Dag 9: Bagan

Dag 10: Bagan - Sale - Popa - Bagan

Dag 11: Bagan - Heho - Kalaw

Dag 12: Kalaw - Pindaya-hulerne - Inle sø

Dag 13: Inle sø - Inn Thein

Dag 14: Inle sø - Yangon

Dag 15: Afgang fra Yangon

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan.Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15