Burma´s Højdepunkter på 8 dage

På denne rejse til Burma får du mulighed for at se de spændende og mest berømte seværdigheder, landet har at byde på. Glæd dig blandt andet til sightseeing i fantastiske Yangon, markedsbesøg og kultur i Mandalay og enestående smuk natur ved Inle sø. 

 

8 dage - pris fra 6.675,- per person v. 2 personerKort om denne rejse

Denne rejse til Burma er en unik mulighed for at opleve landets mest berømte og smukke steder. Turen starter i den tidligere hovedstad Yangon, hvor du blandt andet får den gyldne Sule Paya-stupa og den storslåede liggende Buddha ved Chauk Htat Gyi-pagoden at se.

Desuden går turen også til Mandalay, hvor du får masser af chancer for at se eksempler på den burmesiske kultur. Besøg det gamle artisanerkvarter og se fint håndværk blive udført - blandt andet kan du opleve, hvordan bladguld bliver banket, og burmesiske gobeliner broderes. Glæd dig også til Inle sø omgivet af de smukke Shan-bjerge.
 

Bemærkninger

Rejsen i Burma er på 8 dage. Indregner man flydage bliver rejsen således i alt 10 dage.

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Burma, så snak med Asien Travel. 

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Burma.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen, hjælper vi også gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Yangon
 • Sule Paya-stupaen
 • Chauk Htat Gyi-pagoden
 • Kandawgyi Royal Lake
 • Bogyoke marked
 • Bagan
 • Swezigon stupa
 • Templerne Myingaba Byaukgyi, Ananda og Htilominlo
 • Mandalay
 • Golden Palace-klosteret
 • Hestevognstur i Ava
 • Nanmyin-vagttårnet ("Det skæve tårn i Ava")
 • Inle sø

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.

   

Dag 1 – Ankomst til Yangon

Ved ankomsten til Yangon lufthavn vil du blive budt velkommen af ​​din guide og overført til dit hotel. Din rejse begynder med en eftermiddagtur gennem Yangons centrum i kolonistil. Vi besøger blandt andet den gyldne Sule Paya stupa, der er bygget over 2000 år siden og omdrejningspunktet for mange historiske begivenheder i byen, Chauk Htat Gyi-pagoden for at se den storslåede liggende Buddha og Karaweik Hall, hvor du kan beundre den unikke flydende pram på Kandawgyi Royal Lake, der er formet som en Hamsafugl. Vi besøger også Bogyoke marked, hvor hundredvis af ædelsten, kunsthåndværk, kunst, tøj og fødevarebutikker er gemt i en labyrint af farver.

Dagen afsluttes med et besøg i et af verdens mest spektakulære monumenter, Swedagon-pagoden - en skinnende guldkuppel, der dominerer byens skyline. Legenden siger, at hellige hår fra Buddha er opbevares her. Swedagon er et ikonisk symbol på Burma og et syn, du absolut ikke må gå glip af.

Overnatning i Yangon

-/-/-


Dag 2 – Yangon - Bagan

Efter morgenmaden vil du blive bragt til Yangon indenrigslufthavn for at tage på en times flyvetur til Nyaung U/Bagan. Vi starter vores rejse i det gamle kongerige Bagan med et besøg i Dhamayazeka Zedi for at nyde panoramaudsigten over de tempelbesatte sletter i Bagan. Vi fortsætter til den storslåede forgyldte Swezigon stupa, som menes at indeholde et helligt tandrelikvie fra Buddha. Vi skal også beundre de mest velbevarede vægmalerier i Bagan i Myingaba Byaukgyi-templet. Senere får du mulighed for at lære, hvordan Bagans berømte lakerede håndværk er produceret i landsbyen Myingaba. Vi besøger også Htilominlo-templet og ser, hvordan Bagan-sandmalerier er lavet.

Dagens sightseeing afsluttes med et besøg i det smukt symmetriske Ananda-tempel med sine fire stående Buddhafigurer. Vi kører en tur i dekorerede oksekærrer, hvorfra du kan nyde en magisk solnedgang bag templerne (hvis vejret tillader det).

Overnatning i Bagan

Morgenmad/-/-


Dag 3  - Bagan - Mandalay

På dag tre vil der være en morgenflyning fra Bagan til Mandalay, hvor vi straks vil udforske de nye, spændende seværdigheder ved at tage en formiddagsspadseretur gennem det livlige Zegyo-marked i hjertet af byen. Her er rig mulighed for at opleve det mere autentiske lokale liv i Mandalay. Vi fortsætter til artisanerkvarteret, hvor nogle af de ældste håndværk, dateret tilbage til det sidste kongerige i Burma, fremvises. Du kan her observere processerne, hvor bladguld bankes, detaljerne udskæres i teaktræ og de burmesiske gobeliner broderes. Vi kommer også til at se, hvordan Buddha-statuer i bronze og marmor er hugget, støbt og formet. Dernæst fortsætter vi til de største seværdigheder i Mandalay, først den hellige Mahamuni-pagode, som huser en af de mest betydningsfulde Buddhafigurer i landet, dækket i flere ton bladguld, hovedpræmie i tidligere krige mellem konkurrerende burmesiske kongeriger.  Dernæst går turen til klosteret Golden Palace, den eneste overlevende Royal Palace-bygning i Mandalay, der tilbyder et glimt af den oprindelige stil og arkitektur af Burmas kongelige, og endelig kommer du til at opleve Kuthodaw-pagoden, som huser en samling af Buddhas lærdomme hugget i den hellige Pali-skrift på stenplader, der betragtes som verdens største bog, når det gælder overfladeareal.

Vi slutter dagen med at nyde den smukke solnedgang og panoramaudsigten over byens skyline med Mandalay Hill, det højeste punkt i byen.

Overnatning i Mandalay 

Morgenmad/-/-


Dag 4 – Mandalay - Ava (Inwa) - Amarapura - Sagaing

Efter morgenmaden på hotellet begiver vi os på fjerdedagen ud på en rejse til de gamle kongeriger i Burma i omegnen af ​​Mandalay. Vi kører 15 km til Ava (Inwa), den gamle hovedstad i Shan og de burmesiske kongeriger i mere end fire århundreder. Vi krydser MyintNge-floden med færge og udforsker de små veje i Ava fra hestevogn. Herefter kommer du til at besøge Bagaya Teak-klosteret, som er over tre hundrede år gammelt men endnu velbevaret og stadig i brug af lokale munke. Dernæst kan du nyde synet af Nanmyin-vagttårnet, den sidste bygning fra Ava-dynastiets palads, som stadig står, og som er kendt som "Det skæve tårn i Ava", samt klosterbygningen Maha Aungmye Bonzan med sine yndefulde kurver og buegange.

Vi fortsætter herefter til det gamle kongerige Sagaing placeret på tværs af den mægtige flod, Ayeyarwaddy. Fra Sagaing bakkerne kan du nyde en storslået udsigt over floden og bjergsiderne dækket med utallige pagoder. Vi besøger også et kloster i Sagaing for at lære om buddhistiske tilhængeres liv og fortsætter herfra til den kendte sølvsmed-landsby nær Sagaing.

Dagens tur går nu videre til en anden gammel, smuk hovedstad, Amarapura, der er berømt for sin vævning- og tekstilindustri. Her kommer du til at besøge en industriworkshop i en hytte for at lære, hvordan de burmesiske longyis og traditionelle tekstiler konstrueres. Vi fortsætter dernæst til Ubein-broen, en enkel, men stærk teakstruktur, der går 1,2 km over Taungtaman-søen. Broens silhuet i solnedgangen er et af ​​de mest magiske syn i Burma og en fotografs drøm.

Overnatning i Mandalay

Morgenmad/-/-


Dag 5 – Mandalay - Heho og Red Mountain Estate - Inle sø

Nyd din morgenmad inden der er transfer til lufthavnen, hvorfra du flyver til Heho, en rolig transitby der har en af ​​de få lufthavnsforbindelser til de smukke bjerge i Shan-staten. Besøg her det travle Heho-marked, som er mødested for forskellige etniske minoritetsgrupper i de omkringliggende områder, hvor der handles håndlavede varer og lokalt dyrkede produkter (kun på markedsdage). Undervejs til Inle sø stopper vi ved et lokalt familieværksted for at lære, hvordan Shan-paraplyer og -papir er lavet på traditionel vis ved hjælp af fibrene i morbærtræ. Dernæst tager vi på en times kørsel til Inle sø, der ligger i dalen med udsigt over Shan-bjergene og rismarker. Nær Inle sø kan du besøge Red Mountain Estate for at få en rundvisning i de frodige vinmarker beliggende på den side af bjerget, hvor du kan smage nogle af Burmas bedste vine og observere de forskellige lagringsmetoder, der foregår i vinkælderen.

Når du har checket ind på dit hotel, giver vi os i kast med eftermiddagens udforskninger af den smukke Inle sø, som er fyldt med flydende øer og haver lavet af de naturligt sammenfiltrede rødder fra vandhyacintplanter og siv. Nyd også det enestående syn af de lokale fiskere, som balancer og ror med det ene ben - en teknik der stammer fra minoritetsgruppen Inn Thar, som kun udøver denne teknik på Inle sø.

Overnatning i Inle

Morgenmad/-/-

 

Dag 6 - Inle sø - Inn Thein

Efter morgenmaden sejler vi ud med båd, hvor vi følger strømningerne fra en lille flod for at nå Inn Thein Pagoda Complex, som er et sted, hvor man nemt kan føle, man er havnet i en tidslomme. For at få adgang til komplekset går vi først gennem grønne bambuslunde, der åbner op til et område, der er fyldt med gamle pagoder bygget for over tusind år siden. Vi sejler herefter tilbage til søen og besøger Phaungdaw Oo-pagoden, der er hjemsted for nogle af landets helligste Buddha-statuer dækket af bladguld. Du kommer også til at besøge Inpawkhon vævningslandsby for at lære, hvordan lokal silke, sengelinned og lotusstof håndlaves og udformes. Som en ekstra oplevelse stopper vi ved et hus for burmeserkatte, som er bygget over søen, hvor vi ser præserveringsindsatsen og genindførelsen af ​​denne sjældne rene race af kattefamilien til Burma.

I landsbyen Nampan viser lokale håndværkere os, hvordan burmesiske cigarer eller cerutter rulles og pakkes på traditonel vis. Vi slutter vores dag med at se den storslåede solnedgang på en kanotur med bådførere, som yndefuldt navigerer og ror balancerende på det ene ben.

Overnatning i Inle

Morgenmad/-/-

 

Dag 7 - Inle sø - Yangon

På dag syv har du formiddagen fri til selv at tage på sightseeing på søen. Vi kan arrangere en afslappet spadseretur til de omkringliggende landsbyer for at observere det lokale landsbyliv. Alternativt kan vi arrangere et besøg i NyaungShwe, hvor du kan udforske den idylliske by eller shoppe lokalt kunsthåndværk. Om eftermiddagen vil der være transfer til Heho lufthavn, hvorfra du flyves til Yangon, hvor resten af ​​dagen står til fri disposition.

Overnatning i Yangon

Morgenmad/-/-

 

Dag 8 - Afrejse fra Yangon

Du har dagen til fri disposition, indtil du bringes til Yangon lufthavn for at nå din internationale flyafgang.

Morgenmad/-/-


Priser


Pris 1 Person 2 Personer 3-4 Personer 5-6 Personer 7-9 Personer10-14 Personer

15-19 Personer

Single suppl.

Superior

Hoteller

10.965,-6.675,-5.935,-5.700,-5.600,-5.425,-5.465,-2.740,-

First Class Hoteller

14.840,-8.620,-7.990,-7.830,-7.635,-7.480,-7.415,-4.680,-
Deluxe Hoteller19.240,-10.775,-10.425,-9.885,-9.790,-9.725,-9.655,-7.000,-

De angivne priser er per person eksklusiv flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

På rejser i en større gruppe er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser, Asien Travel har i Burma. Har du særlige ønsker, eller er der andre områder i Burma, du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Indkvartering
 • Privat transport i biler med aircondition
 • Morgenmad dagligt
 • To flasker vand dagligt per person
 • Bagagehåndteringsgebyrer i lufthavne
 • Hestevogn i Bagan og Ava
 • Bådleje i Inle
 • Vinsmagning på Red Mountain Estate

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Yderligere drikkevarer
 • Visum
 • Flybilletter (Inden- og udenrigs)
 • Eventuel tidlig check-in eller sen check-ud
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring, gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Der kræves visum for danske statsborgere til Burma. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdatoen til Burma, og passet skal indeholde mindst to blanke sider til visum. Husk at medbringe 2 stk. pasfoto og 30 USD. Der er mulighed for visum on arrival, vi skal blot søge det for dig mindst tre uger inden afrejse.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Burma. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring.

 

Om denne rejse

Pris fra: 6.675,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 8 dage/7 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Yangon

Afrejse: Yangon

Indkvartering: Superior, First Class eller Deluxe hoteller

Måltider: Morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Yangon - sightseeing

Dag 2: Yangon - Bagan

Dag 3: Bagan - Mandalay

Dag 4: Mandalay - Ava - Amarapura - Sagaing

Dag 5: Mandalay - Heho - Red Mountain Estate - Inle sø

Dag 6: Inle sø - Inn Thein

Dag 7: Inle sø - Yangon

Dag 8: Afrejse fra Yangon

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan.

 Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15