Burma´s Skatte 7 dage

Oplev nogle af de mest spændende og smukke steder i Burma på denne rejse med Asien Travel. Glæd dig blandt andet til den tidligere hovedstad, Yangon, den spektakulære pagode, Swedagon, samt fantastisk natur ved den bjergtagende sø, Inle. På denne rejse får du masser af kulturelle indtryk, ligesom du kan nyde Burmas natur på tætteste hold. 

 

7 dage - pris fra 5.945,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

Hvis du vil opleve et land i Sydøstasien, som mange af dine bekendte formodentlig endnu ikke har besøgt, så er Burma et oplagt valg. Dette smukke land vil med sikkerhed falde i din smag, hvis du er til varme himmelstrøg og unik kultur.

På denne rejse vil du blandt andet komme til at opleve Yangon med den gyldne Sule Paya-stupa og den storslåede liggende Buddha i Chauk That Gyi-pagoden.

Fantastiske fotomuligheder er der masser af på denne rejse, der også bringer dig til Inle sø, der ligger smukt med udsigt til Shan-bjergene. På denne sø udføres en helt speciel ro-teknik af lokale fiskere, som du ikke må gå glip af at se. 

 

Bemærkninger

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Burma, så snak med Asien Travel. 

Der er mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Burma.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen, hjælper vi også gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Shan-bjergene
 • Inle sø
 • Chauk That Gyi-pagoden
 • Yangon
 • Sule Paya-stupaen
 • Bagan
 • Karaweik Hall
 • Storslået natur
 • Bogyoke marked med ædelsten, kunsthåndværk og fødevarer
 • Thanaka museet
 • Phaungdaw Oo-pagoden

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.

   

Dag 1 – Ankomst til Yangon

Ved ankomsten til Yangon lufthavn vil du blive budt velkommen af ​​din guide og overført til dit hotel. Efter check-in kan din spændende rejse i Burma rigtigt begynde, og første punkt på dagsordenen er en tur gennem Yangons centrum i kolonistil. Vi besøger den gyldne Sule Paya-stupa, som er bygget for over 2000 år siden og omdrejningspunkt for mange historiske begivenheder i byen. Derudover kommer du også til at opleve Chauk That Gyi-pagoden for at se den storslåede liggende Buddha, og i Karaweik Hall kan du nyde den unikt indrettede "Hamsafugleformede" flydende pram på Kandawgyi Royal  Lake. Vi besøger også Bogyoke marked, hvor hundredvis af ædelsten, kunsthåndværk, kunst, tøj og fødevarebutikker er gemt i en labyrint af farver.

Vi afslutter dagen med et besøg i et af verdens mest spektakulære monumenter, Swedagon-pagoden, som er en skinnende guldfarvet kuppel, der dominerer byens skyline. Legenden fortæller, at Buddhas hellige hårstrå opbevares her. Shwedagon er et ikonisk symbol på Burma, et syn du bestemt ikke må gå glip af, når du besøger landet.

Overnatning i Yangon

-/-/-


Dag 2 – Yangon - Bagan

Efter morgenmaden tager vi til Yangon lufthavn for at flyve en time til Nyaung U/Bagan. Vi starter vores rejse i det gamle kongerige Bagan med et besøg i Dhamayazeka Zedi for at nydepanoramaudsigten over Bagans tempelfyldte sletter. Vi fortsætter videre til det arkæologiske museum og den storslåede forgyldte Swezigon stupa, som siges at indeholde et helligt tandrelikvie fra Buddha.Der bliver også mulighed for at nyde de mest velbevarede vægmalerier i Bagan i Myingaba Gu Byaukgyi templet. Herefter kan du lære, hvordan Bagans berømte lakerede håndværk bliver produceret i Myingaba landsby. Vi besøger siden Htilominlo-templet og lærer, hvordan Bagans sandmalerier er lavet.

Dagens sightseeing afsluttes med et besøg i det smukke symmetriskeAnanda-tempel med sine fire stående Buddhafigurer indeni, hvorefter vi fortsætter med heste- eller oksekærre for at nyde en magisk solnedgang bag templerne (hvis vejret tillader det).

Overnatning i Bagan

Morgenmad/-/-


Dag 3  - Bagan

Efter morgenmaden fortsætter vi udforskningen af ​​Bagan med et besøg i Manuha-templet med sine arkitektoniske linjer bygget af den fangne ​​Mon-konge i 1300-tallet. Vi fortsætter til Thanaka Museum for at lære om de traditionelle anvendelser af duftende sandeltræpasta og besøge en cigarworkshop, hvor man kan se, hvordan burmeserne laver de lokale cerutter.  

Dernæst kommer du til at opleve Nyaung U-markedet, det største marked i Bagan-regionen. Vi tager bagefter en spadseretur gennem en lokal landsby og ser undervejs, hvordan mursten bliver fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder. Du får også mulighed for at lære mere om det nationale uddannelsessystem under vores besøg på en klosterskole, hvor udsatte børn får en gratis grundskoleuddannelse.

Sent på eftermiddagen ankommer vi til Ayeyarwaddy-floden for at nyde et privat cruise i solnedgangen, hvor lokale cocktails kan nydes ombord, mens du betragter tempelsilhuetterne og den travle kyst.

Vores guider er fleksible. Alle tourtidsplaner og aktiviteter kan justeres efter gæsternes ønsker.

Overnatning i Bagan 

Morgenmad/-/-


Dag 4 – Bagan - Heho - Inle sø

Først på dagen nydes morgenmaden, inden du overføres til Bagan lufthavn for at flyve til Heho, en rolig transitby med en af ​​de få lufthavnsforbindelser til Shan-statens smukke bjerge. Besøg det travle Heho marked, mødested for forskellige etniske minoritetsgrupper i de omkringliggende områder, hvor der handles håndlavede varer og lokalt dyrkede produkter (kun på markedsdage). Undervejs til Inle sø stopper vi ved et lokalt familieværksted for at lære, hvordan Shan-paraplyer og -papir bliver lavet med traditionelle metoder ved hjælp af fibrene i morbærtræ.

Det tager circa en time at køre til Inle sø, der ligger smukt i dalen med udsigt til Shan-bjergene og rismarker. Efter at du har checket ind på dit hotel kan vi kaste os ud i eftermiddagens udforskninger af Inle sø, fyldt med flydende øer og haver lavet af de naturligt sammenfiltrede rødder fra vandhyacintplanter og siv. Nyd det maleriske syn af fiskere, som balancer og ror med det ene ben, en teknik som stammer fra minoritetsgruppen Inn Thar, som kun udøver dette på Inle sø.

Overnatning i Inle

Morgenmad/-/-


Dag 5 – Inle sø - Inn Thein

Efter morgenmaden sejler vi ud med båd, hvor vi følger stømningerne fra en lille flod indtil vi når Inn Thein Pagoda Complex, et sted hvor man føler, at man er havnet i en tidslomme. For at få adgang til komplekset går vi gennem grønne bambuslunde, der åbner op til et sted, der er omfattet af gamle pagoder bygget for mere end tusind år siden. Vi sejler herefter tilbage til søen og besøger Phaungdaw Oo-pagoden, som er hjemsted for nogle af landets mest hellige Buddha-statuer dækket i bladguld af fromme tilhængere. Vi aflægger også et besøg i Inpawkhon vævningslandsby for at lære, hvordan lokale silke-, sengetøjs- og lotusstoffer håndlaves og udformes. Som en ekstra fornøjelse denne dag stopper vi ved et hus for burmeserkatte bygget over søen, hvor vi ser præserveringsindsatsen og genindførelsen af ​​denne sjældne rene race af kattefamilien til Burma.

Senere, I landsbyen Nampan, viser lokale håndværkere os, hvordan burmesiske cigarer eller cerutter rulles og pakkes på traditionel vis. Vi slutter vores dag på søren med at nyde en storslået kanotur i solnedgangen med bådførere, som yndefuldt navigerer og ror stående på det ene ben.

Overnatning i Inle

Morgenmad/-/-

 

Dag 6 - Inle sø - Yangon

Formiddagen byder på sightseeing på søen, inden der er transfer til Nyaungshwe by og en times kørsel til Heho lufthavn, hvorfra du flyver til Yangon. Ankomst til Yangon sen eftermiddag, hvor du bliver kørt direkte til dit hotel.

Overnatning i Yangon

Morgenmad/-/-

 

Dag 7 - Afgang fra Yangon

Dagen står til fri disposition, indtil der vil være transfer til Yangon lufthavn for din internationale flyvning.

Morgenmad/-/-

Priser


Pris 1 Person 2 Personer 3-4 Personer 5-6 Personer 7-9 Personer10-14 Personer

15-19 Personer

Single suppl.

Superior

Hoteller

9.395,-5.945,-5.575,-5.220,-5.115,-5.055,-5.020,-2.515,-

First Class Hoteller

12.170,-7.320,-6.950,-7.610,-6.505,-6.385,-6.300,-3.870,-
Deluxe Hoteller16.735,-9.545,-9.175,-8.830,-8.725,-8.605,-9.000,-6.095,-

De angivne priser er per person eksklusiv flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

På rejser i en større gruppe er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser, Asien Travel har i Burma. Har du særlige ønsker, eller er der andre områder i Burma, du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Indkvartering
 • Privat transport i biler med aircondition
 • Morgenmad dagligt
 • To flasker vand dagligt per person
 • Bagagehåndteringsgebyrer i lufthavne

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Yderligere drikkevarer
 • Visum
 • Flybilletter (Inden- og udenrigs)
 • Eventuel tidlig check-in eller sen check-ud
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring, gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Der kræves visum for danske statsborgere til Burma. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdatoen til Burma, og passet skal indeholde mindst to blanke sider til visum. Husk at medbringe 2 stk. pasfoto og 30 USD. Der er mulighed for visum on arrival, vi skal blot søge det for dig mindst tre uger inden afrejse.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Burma. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring.

 

Om denne rejse

Pris fra: 5.945,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 7 dage/6 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Yangon

Afrejse: Yangon

Indkvartering: Superior, First Class eller Deluxe hoteller

Måltider: Morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Yangon - sightseeing

Dag 2: Yangon - Bagan

Dag 3: Bagan - sightseeing

Dag 4: Bagan - Heho - Inle sø

Dag 5: Inle sø - Inn Thein

Dag 6: Inle sø - sightseeing - Yangon

Dag 7: Afrejse fra Yangon

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan.Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15