Opdagelsesrejse i Sydlige Burma 6 dage

Denne enestående rejse til Burma bringer dig til nogle af de mest spændende steder i det sydlige Burma. Besøg blandt andet landets tidligere hovedstad Yangon, den interessante by og gamle hovedstad i Mon-kongeriet, Bago, samt Kyaikthiyo, der også bliver kaldt Golden Rock. 

 

6 dage - pris fra 6.850,- per person v. 2 personerKort om denne rejse

Få mulighed for at komme på spændende oplevelser i nogle af Burmas vigtigste byer. Denne 6-dages oplevelsesrejse tager dig til Bago, den gamle hovedstad i Mon-kongeriget. Udforsk lokale håndværk, markeder og historiske steder i regionen, herunder ShwemawdawPaya, den højeste pagode i Burma og ShwethalyaungPaya med sin imponerende liggende Buddha.

Tag del i en af ​​Burmas helligste steder for pilgrimsrejser, Golden Rock (Kyaikthiyo), en kampesten dækket af bladguld, der på mirakuløs vis fint balancerer på kanten af ​​en klippe.

Under turen besøger vi også Hpa-An, den charmerende handelshovedstad i Karen-staten og Mawlamyine (Moulmein), den første havnefront-hovedstad i den britiske Myanmarkoloni.

 
 

Bemærkninger

Rejsen i Burma er på 6 dage. Indregner man flydage bliver rejsen således i alt 8 dage.

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Burma, så snak med Asien Travel. 

Der er mulighed forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Burma.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen, hjælper vi også gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Yangon
 • Bago
 • ShwemawdawPaya
 • ShwethalyaungPaya
 • Golden Rock
 • Hpa-An
 • Mawlamyine
 • Allied Troops War Cemetery
 • Øen Bilu
 • Thamanya-klosteret

 

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.

   

Udførligt dagsprogram

Dag 1: Yangon - Bago - Golden Rock (Kyaiktiyo)

Om morgenen bliver du hentet på dit hotel i Yangon, hvorfra vi kører 80 km, svarende til halvanden time, til Bago, et af de ​​rigeste arkæologiske steder i Burma, og den gamle hovedstad i Mon-kongeriget. Undervejs besøger vi HtaukKyans Allied Troops War Cemetery, som mindes 6000 krigshelte. Derudover bliver der også tid til at se en træhelligdom dedikeret til den berømte ’nat’ ånd ved foden af ​​et stort træ og et sted, hvor der producerer indviklede vævede bambushåndværk.

I Bago tager vi en spadseretur gennem et farverigt Bago marked og stopper for at få en kop te eller kaffe i lokal tebutik, nøjagtig som de lokale gør. Vi fortsætter til den imponerende 55 meter lange liggende Buddha i Shwe Tha Lyaung og 114 meter høje gyldne spir ved Shwemawdaw pagoden, det højeste i Burma. Efter frokost på en lokal restaurant i Bago, fortsætter vi tre en halv times kørsel (110km) til Kin Pun basecamp, hvor vi ændrer vores transportform til en åben lastbil. Turen foretages nu med lokale pilgrimsrejsende de næste elleve kilometer til Yathetaung basecamp, som ligger 500 meter under højderyggen. En times yderligere vandring op ad en delvist stejl vej og asfalteret sti fører os til toppen. The Golden Rock, eller Kyaiktiyo, som burmeserne kalder det, er en fascinerende hellig kampesten dækket af bladguld, som balancerer på kanten af ​​en klippe. På toppen af kampestenen er et lille skrin, som menes at indeholde Buddhas hårrelikvier, kilden til på magisk vis at kunne trodse tygdekraften. En fortsat strøm af pilgrimme fra Burma og Asien kommer for at overvære vidunderet mindst én gang i deres levetid. Nyd den beroligende solnedgang, sug i den unikke atmosfære til dig og tag del i dette vidunder sammen med munke, nonner og pilgrimme.

Overnatning i Kyaiktiyo.

Måltider: Morgenmad / - / -

 

Dag 2: Golden Rock - Hpa-An

På dag to har du mulighed for at stå tidligt op for at nyde den spektakulære solopgang og en rolig morgengåtur. Morgenmaden indtages på hotellet, inden turen går tilbage ned til Kinpun basecamp. Herfra kører vi til den charmerende Karen statshovedstad af Hpa-An, hvor vi undervejs besøger Thaton, et gammelt Mon-kongerige samt Thamanya-klosteret, hjem til en af Burmas mest respekterede munke.

Efter at have spist frokost på en lokal restaurant fortsætter vores tur med besøg ved den fantastiske Kyauk Kalat, en ensom lille klippeø midt i en lille sø, Lumbini Garden, en park som huser Buddha figurer med den majestætiske Mount Zwekabin som baggrund, samt Saddar-grotten, regionens mest imponerende kalkstensgrotte, som passerer en hel kalkstensbjergkæde og åbner op til en lille sø og marker. Inde i grotten er der også fascinerende klippeformationer at se.

Vi ankommer til Hpa-An sen eftermiddag, og hvis tiden tillader det, kan du nyde solnedgangen ved Shweyinmyaw pagoden ved foden af Thanlwin floden.

Overnatning i Hpa-An.

Måltider: Morgenmad / - / -

 

Dag 3: Hpa-An - Mawlamyine

Efter morgenmaden tager vi en spadseretur gennem det centrale marked for at få en fornemmelse for det lokale liv i HpaAn, og derefter kan du glæde dig til at besøge Kayin Cultural Museum, som udstiller den sociale, litterære, musikalske og kulturelle arv fra det etniske Karen (Kayin) folkeslag. Efter denne oplevelse tager vi på en times kørsel, indtil vi når Mawlamyine (Moulmein), den fjerdestørste by i nuværende Myanmar samt første hovedstad i det britiske Burma, der praler af intakte kolonitidsbygninger. Om eftermiddagen tager vi på udflugt 64 km syd for byen til Thanbyuzayat, den vestligste endestation for den berygtede burmesisk-siamesiske "Death Railway" bygget af krigsfanger under Anden Verdenskrig. Vi besøger også Mon State Cultural Museum med sine udstillinger af bronze, sølvtøj, keramik og skulpturer samt Thanbyuzayat War Momorial, der ærer de allierede tropper af britiske, amerikanske, australske og hollandske soldater fra krigen og et Death Railway museum med et lille lokomotiv fra svundne tider for at mindes startpunktet for den tragiske jernbane. Hvis tiden tillader det, kommer du på denne tur også til at lære om håndvævede tekstiler i en vævestue på vej tilbage til Mawlamyine.

Overnatning i Mawlamyine.

Måltider: Morgenmad / - / -

 

Dag 4: Mawlamyine - Bilu ø

I dag udforsker vi Burmas autentiske landlige liv ved at tage på en halvanden times færgetur til øen Bilu, som har en dejlig by, der har været stort set uberørt af udvikling. Vi tager rundt med lokal pickup truck, og vi passerer gennem idylliske rismarker, rustikke landsbyer og palmeflankerede veje. Det bliver også til et besøg hos en workshop, der giver os mulighed for at lære om, hvordan man laver lokalt håndværk såsom spadserestokke, træpiber og penne.

Om eftermiddagen vender vi tilbage til Mawlamyine, hvor du kan nyder en tur i trishaw eller cykeltaxa for at besøge byens seværdigheder. Dagen slutter med en solnedgang fra Kyaikthanlan pagoden, udødeliggjort i Rudyard Kiplings digt, der begynder: “By the old Moulmein Pagoda, lookin’ lazy at the sea/ There's a Burma girl a-settin’, and I know she thinks o' me…”.

Overnatning i Mawlamyine.

Måltider: Morgenmad / - / -

 

Dag 5: Mawlamyine - Yangon

Efter en tidlig morgenmad på hotellet kører vi de 300 km til Yangon. Turen vil tage os omkring syv en halv time. Nær Kyaikhto stopper vi for at spise frokost på en lokal restaurant. Hvis tiden tillader det, kan du også besøge en Mon-vævestue på vej til Bago, inden der er ankomst i Yangon sidst på eftermiddagen.

Overnatning i Yangon.

Måltider: Morgenmad / - / -

 

Dag 6: Afgang fra Yangon

Denne sidste dag står til fri disposition, indtil der er transfer til Yangon lufthavn for din videre flyvning.

Måltider: Morgenmad / _ / _

Priser


Pris

1

Person

2

Personer

3-4

Personer

5-6

Personer

7-9

Personer

10-14

Personer

Single suppl.

Middelklasse

Hoteller

11.260,-

6.850,-5.945,-5.465,-5.200,-4.730,-2.040,-

De angivne priser er per person excl. flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Ved rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser, Asien Travel har i Burma. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Burma, du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Indkvartering
 • Privat transport i biler med aircondition
 • Morgenmad dagligt
 • Bagagehåndteringsgebyrer i lufthavne

 

Prisen inkluderer ikke

 • Flybilletter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tidlig check-in eller sen check-ud
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring, gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at jo tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Der kræves visum for danske statsborgere til Burma. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdatoen til Burma, og passet skal indeholde mindst to blanke sider til visum.  Husk at medbringe 2 stk. pasfoto og 30 USD. Der er mulighed for visum on arrival, vi skal blot søge det for dig mindst tre uger inden afrejse.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt, at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Burma. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring.

Om denne rejse

Pris fra: 6.850,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 6 dage/5 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Yangon

Afrejse: Yangon

Indkvartering: Middelklasse hoteller

Måltider: Morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Yangon - Bago - Golden Rock

Dag 2: Golden Rock - Hpa-An

Dag 3: Hpa-An - Mawlamyine

Dag 4: Mawlamyine - Bilu ø - Mawlamyine

Dag 5: Mawlamyine - Yangon

Dag 6: Yangon - afgang

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan.

 Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15