Trekking ved Mandalay 5 dage

Oplev fantasktiske Burma på denne anderledes rejse i det spændende sydøstasiatiske land. Glæd dig til at se hyggelige små landsbyer, smuk natur i Kalaw samt Inle sø. Denne rejse i Burma byder på mange forskellige oplevelser, lige fra besøg i storslåede pagoder til en rundvisning af de frodige vinmarker ved Red Mountain Estate. 

 

5 dage - pris fra 5.050,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

Burma er stadig et lidt overset rejsemål i Sydøstasien, hvilket er synd, idet dette land har utolig mange unikke oplevelser at byde på. I Burma finder du alt fra smuk natur til interessante kulturelle seværdigheder, som med sikkerhed vil bidrage til at gøre din rejse helt speciel.

Vi præsenterer her en spændende 5-dages tur til Burma med fokus på trekkingoplevelser. Rejsen begynder i Mandalay, hvorfra du vil blive kørt til Kalaw, hvor trekkingen vil finde sted i smukke omgivelser. På denne rundrejse kommer du også til at opleve den idylliske Inle sø samt flere mindre landsbyer med minoritetsgrupper, hvor du kan observere burmesernes liv og købe lokalt håndværk.

Denne rejse er ideel for dig, der ønsker en ferie, som er aktiv uden at blive for meget - disse fem dage veksler godt mellem trekking og gåture i smuk natur samt kulturelle oplevelser. En rigtig spændende mulighed for at opleve Burmas skønhed.

 

Bemærkninger

Du bestemmer selv startdato.

Har du brug for vejledning omkring Burma, så snak med Asien Travel. 

Der er mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes.

Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Burma.

Har du brug for øvrigt rejsearrangement i Asien før eller efter rundrejsen, hjælper vi også gerne med dette.


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Shan-bjergene
 • Vandring i smukke omgivelser ved Kalaw
 • Nyee-pagoden
 • Vandring gennem te- og cerutbladsplantager
 • Trekking
 • Ohn Pin landsby
 • Palaung stammelandsby
 • Marked i Kalaw
 • Storslået natur
 • Inle sø
 • Phaungdaw Oo-pagoden
 • NyaungShwe
 • Mekongfloden
 • Vinproduktion ved Red Mountain Estate

 

 

Denne rejse er en individuel rejse og dermed uden dansk rejseleder. Man rejser på egen hånd eller sammen med selvvalgte rejsefæller. Rejsen er med engelsktalende lokalguide.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.

   

Dag 1 – Ankomst Mandalay - Kalaw - Elefantcamp

Ved ankomsten til lufthavnen i Mandalay ved du blive budt velkommen af din guide of derefter kørt til Kalaw. Køreturen tager omkring syv timer, og undervejs er der mulighed for at spise frokost på en lokal restaurant efter eget arrangement. Turen fortsættes herefter ad en smal, snoet og hullet vej gennem Shan-bjergene til Kalaw, en tidligere britisk koloni , hvor ambassadører ville tilbringe deres somre med at nyde den friske bjergluft og drikke gin og tonics. Efter du ved ankomst har checket ind på dit hotel og nydt en forfriskning, er der mulighed for at bruge eftermiddagen på at slappe af i den friske bjergluft for dem, der foretrækker stillesiddende fornøjelser. Der er også rig mulighed for at nyde en vandretur i de smukke skovomgivelser ved Kalaw, hvis du ønsker en mere aktiv underholdning. En lokal guide kan være behjælpelig med at justere varigheden og sværhedsgraden af de mere aktive fornøjelser i overensstemmelse med dine ønsker.

Denne dag er der mulighed for undervejs at besøge en elefant camp, hvis der er interesse for det. En afkørsel fra hovedvejen til landsbyen Magwe ender ved Green Hill Valley Elephant Camp, ca. 50 minutters kørsel fra  Kalaw. Her vil du blive budt velkommen af campens team, som vil føre dig til selve campen, som ligger ca. fem minutters gang væk, hvor der serveres lidt forfriskninger. Dernæst vil endnu en kort gåtur (fem til syv minutter) bringe dig til floden, hvor elefanterne bader, og du har her mulighed for at vaske og fodre elefanterne. Efter denne unikke oplevelse kan du udforske det nærliggende skovområde fra elefantryg, hvor du også kan se sommerfugle, fugle og orkideer i et fredet område (30-40 minutter). Du skal også være velkommen til at undersøge det nærliggende område sammen med den lokale trekkingguide, eller deltage i at plante træer fra planteskolen som en del af skovens genopbygningsindsats. Til slut kan du vælge, om du ønsker at gå tilbage til campen eller ride på elefant dertil (10-20 minutter). Herefter køres du til Kalaw, hvor du kan checke ind på dit hotel. 

-/-/-


Dag 2 – Trekking ved Kalaw

Denne dag begynder med morgenmad på hotellet, hvorefter en ti minutters køretur bringer dig til Nyee-pagoden, hvor din trekkingguide venter på dig. Efter cirka halvanden times vandring gennem te-og cerutbladsplantager, når du frem til landsbyen Ohn Pin. Her er det oplagt at tage et kig rundt på Palaung landsby og besøg det smukke kloster. Fortsæt med at gåturen endnu halvanden time gennem smukke landskaber og små landsbyer til forskellige udsigstpunkter og spis frokost på en lille lokal restaurant. Efter frokosten fortsættes turen til fods i en times tid til Tar Yaw, en Palaung stammelandsby. Palaung-stammen var blandt de tidligste indbyggere i Burma og holder deres tradition i hævd med flere familier i 'lang-huse', som dyrker salgsafgrøder og tanapet til burmesiske cerutter.

Til slut trekker vi tilbage til Kalaw.

Morgenmad/-/-


Dag 3  - Kalaw - Inle sø - NyaungShwe

Efter morgenmaden begynder vi en formiddagsgåtur til Kalaw-markedet, hvor etniske minoritetsgrupper samles til handel. Du kommer her til at deltage i den allestedsnærværende burmesiske tekultur i en lokal tebutik, hvor du kan smage de lokale wienerbrødsdelikatesser og frit vælge mellem tre typer af søde mælkede teer. Vi besøger også Myin Ma Hti kalkstensgrotten, som huser forskellige helligdomme og Buddha figurer.

Køreturen til Inle sø giver os to apslappende timer at observere landskabet i. Efter check-in på dit hotel kan vi give os i kast med eftermiddagens udforskning af Inle søen, som er befolket med flydende øer og haver lavet af naturligt sammenfiltrede rødder fra vandhyacintplanter og siv. Du får mulighed for at nyde det maleriske syn af fiskere, som balancerer og ror med det ene ben, en teknik, som har sin oprindelse i Inn Thar minoritetsgruppen, som udelukkende benytter denne teknik på Inle-søen.

Vi sejler med båd for at besøge Phaungdaw Oo-pagoden, som er hjemsted for nogle af landets mest hellige Buddha-statuer dækket af bladguld. Derefter går turen tilbage til NyaungShwe. 

Morgenmad/-/-


Dag 4 – NyaungShwe - Heho - Mandalay

Dag fire begynder naturligvis med en lækker morgenmad på hotellet, hvorefter vi besøger Red Mountain Estate, hvor du kan få en rundvisning af de frodige vinmarker beliggende på bjergsiden. Her er det oplagt at benytte muligheden for at smage nogle af Burmas fineste vine og observere de forskellige gamle metoder, som benyttes til vinene i deres kælder. Nyd også en afslappet spadseretur til Magyisin landsby og de tilstødende landsbyer, hvor du kan observere det lokale landsbyliv. Alternativt kan vi arrangere et besøg i NyaungShwe for at udforske den smukke by eller købe lokalt kunsthåndværk. Om eftermiddagen overføres du til Heho lufthavn for at flyve til Mandalay, hvor der ved ankomst vil være overførsel direkte til dit hotel.

Morgenmad/-/-


Dag 5 – Afrejse fra Mandalay

Efter morgenmaden har du tid på egen hånd, intil du køres til Mandalay lufthavn, hvorfra internationale flyvninger foretages.

Priser


Pris 1 Person 2 Personer 3-4 Personer 5-6 Personer 7-9 Personer10-14 Personer

Tourist Class

Hoteller

7.785,-5.050,-4.510,-4.315,-4.160,-2.900,-

De angivne priser er per person eksklusiv flybillet. Prisen på flybillet afhænger af rejseperiode.


Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

På rejser i en større gruppe er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel. 

 


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser, Asien Travel har i Burma. Har du særlige ønsker, eller er der andre områder i Burma, du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 

 

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokalguide
 • Indkvartering
 • Privat transport i biler med aircondition
 • Morgenmad dagligt
 • To flasker vand dagligt per person

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum
 • Indenrigsflyvninger
 • Eventuel tidlig check-in eller sen check-ud
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring, gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Der kræves visum for danske statsborgere til Burma. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdatoen til Burma, og passet skal indeholde mindst to blanke sider til visum. Husk at medbringe 2 stk. pasfoto og 30 USD. Der er mulighed for visum on arrival, vi skal blot søge det for dig mindst tre uger inden afrejse.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Burma. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring.

Om denne rejse

Pris fra: 5.050,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 5 dage/4 nætter

Flyselskab: -

Ankomst: Mandalay

Afrejse: Mandalay

Indkvartering: Gode hoteller, tourist class

Måltider: Jf. program inkl. morgenmad

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let til moderat

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Mandalay, kørsel til Kalaw

Dag 2: Trekking ved Kalaw

Dag 3: Kalaw Marked - Inle sø - NyaungShwe

Dag 4: Red Mountain Estate - kørsel til Heho lufthavn og flyvning til Mandalay

Dag 5: Mandalay og afrejse

Tilvalgspakker

Mulighed for forlængelse af rejseplan.Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15