Phu Quoc - Det Vietnamesiske Strandparadis

Phu Quoc er Vietnams uspolerede strandparadis beliggende i Siambugten. Øen byder på smukke og rolige sandstrande, hoteller i særklasse, lokal kultur og perfekt tropestemning. Tag på afslappende badeferie på Phu Quoc med Asien Travel og oplev dette ø-paradis før alle andre. 

15 dage/12 nætter - pris fra 11.480,-

Kort om denne rejse

Phu Quoc er smukt beliggende i Den Thailandske Bugt, blot 12 km fra Cambodia og 40 km fra Ha Tien på det vietnamesiske fastland. Det er den største ø i Vietnam, og her finder man lange smukke sandstrande, lokalt liv, en afslappende atmosfære og lækre hoteller. Asien Travel har besøgt Phu Quoc og udvalgt en række hoteller, som kan danne rammen om den perfekte badeferie. 

På Phu Quoc vil du ikke møde særlig mange turister endnu, men der er i disse dage stor udvikling på øen, så øen i fremtiden vil blive en stor turistdestination, som man også kan finde det i f.eks. Thailand. Indtil videre finder man de fleste hoteller omkring Long Beach, som er en lang smuk sandstrand med roligt skvulpende vand. Her er man i gåafstand fra øens største by, Duong Dong, og det livlige natmarked. Ønsker man dog endnu roligere omgivelser, er der dejlige hoteller både nord og syd for Duong Dong, hvor man som gæst har strandene helt for sig selv. 

Fordi der endnu ikke har været den store turismeindustri på øen, er det stadig et meget autentisk møde du vil få med dette strandparadis. Det livlige natmarked og seafood street food er blot én interessant og uundgåelig del af oplevelsen her. De smukke strande taler for sig selv - her kan man ligge hele dagen og nyde livet. Der findes også gode dykker- og snorklingsteder omkring øen, og det er muligt at opleve, hvordan livet leves af de lokale, hvis du bevæger dig rundt på øen. 

Glæd dig til din badeferie på Phu Quoc! Du kan læse meget mere om rejsen her på siden.

 

 

Bemærkninger

Har du lyst til at kombinere rejsen med f.eks nogle dage i storbyen Saigon eller Mekong Deltaet, sørger vi gerne for det.

Asien Travel har mangeårig erfaring med rejser til Vietnam, og har selv gennemrejst landet ad flere omgange. Vi tilbyder således god rejseinformation og mulighed for at kombinere din rejse med besøg til andre områder Vietnam. Tag en snak med os om dine ønsker, og vi sørger for at skræddersy din drømmerejse til Vietnam.

Se under "Overnatning ", hvilke hoteller, vi anbefaler. Vi har selv besøgt Phu Quoc og hotellerne på øen, og har derfor nøje udvalgt hotellerne til denne rejse. Skulle du have andre hotelønsker, så kontakt Asien Travel.

Vi tilbyder denne 15 dages badeferie, men har du andre ønsker til rejselængde og indhold, så kontakt os og hør om de mange muligheder for ferie i Vietnam. 


  

 

Se vores egne videoer fra Phu Quoc

Strandene på Phu Quoc


 

Sightseeing på Phu Quoc

Natmarked på Phu Quoc


 

 

 

Højdepunkter 

Afrejsepapirer

 • Smukke sandstrande
 • Lækre hoteller
 • Uspoleret ferieparadis
 • Seafood og vietnamesiske specialiteter
 • Autentisk lokal atmosfære og kultur
 • Natmarked i Duong Dong
 • Afslapning og selvforkælelse
 • Gode dykning- og snorklingmuligheder
 

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen.

 

Andre lignende rejser

Kultur og Sydlige Strande

 

 

   

Sådan forløber rejsen:

Du rejser på dag 1 fra København med valgfrit flyskab til Saigon, hvor du ankommer på dag 2. Herfra vil du flyve direkte videre til Phu Quoc. Flyvetiden hertil er ca. 50 minutter. Vi har ofte gode kampagnepriser på diverse flyselskaber, så vil du gerne flyve med THAI, Singapore Airlines, Qatar eller andet, så kontakt Asien Travel for en fordelagtig pris. Du bestemmer afrejselufthavn, og vi kan også arrangere afrejse fra Hamborg, hvis du ønsker det. Tag en snak med os herom. 

Asien Travel har selv besøgt Phu Quoc, og har derfor indgående kendskab til, hvad øen har at tilbyde, samt godt samarbejde med en række lækre hoteller på øen. Du kan under ”Overnatning” se hvilke hoteller, som Asien Travel har udvalgt på Phu Quoc. Vi har selv besøgt alle hotellerne, og flere, og kan stå inde for en god kvalitet. Har du andre ønsker til hotelvalg, klarer vi selvfølgelig også den.

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, og er sådan cirka på størrelse med Singapore. På øen bor der ca. 100.000 indbyggere, hvoraf omkring 60% er tilflyttere fra andre områder i landet. De fleste lokale bor i Duong Dong, som er hovedbyen på øen, og som ligger centralt placeret på øens vestkyst. 

Man finder generelt den største udvikling på øens vestkyst, og ved Long Beach, som strækker sig syd for Duong Dong finder man flere dejlige hoteller, restauranter og barer. Det er klart her, der er mest liv i løbet af dagen og aftenen, og ønsker man at være i tæt gåafstand til restauranter og butikker, så kan det klart anbefales at tilbringe ferien i Long Beach. Stranden er flot med fint sand og roligt vand. Overalt på øen finder man den fineste sandbund, og det er let at blive overvældet af den flotte natur på Phu Quoc. På Long Beach tilbyder vi ophold på tre hoteller; Terrace Resort, Saigon Phu Quoc Resort og La Veranda Resort.

Hvis du ønsker at isolere dig selv fra omverdenen og bare nyde stilheden og strandene på din badeferie, så kan strandene nord for Duong Dong varmt anbefales. Her finder man smukke stille strande, som oftest ligger helt uspoleret hen med unik adgang fra dit strandhotel. Her kan man for alvor få koblet af på ferien, og fordi øen ikke er større end den er, er det naturligvis stadig muligt at komme ind til hovedbyen, hvis man ønsker lidt adspredelse i løbet af opholdet. Til dette kan vi anbefale Sea Senses Resort, som har dejlige bungalows med havudsigt, en hyggelig stemning og eneadgang til stranden. 

Phu Quoc er først begyndt at modtage turister i løbet af de sidste par år, og der er derfor endnu ikke særlig stor udvikling på øen. Det er dog et faktum, at der i de næste par år vil ske en markant udvikling af øen, da mange har fået øjnene op for dette sydøstasiatiske strandparadis. Asien Travel kan derfor varmt anbefale at besøge Phu Quoc nu for at opleve den rolige og unikke atmosfære.

Du vil på denne rejse have dag 2 til dag 14 på Phu Quoc. Som sagt kan man bruge oceaner af tid langs strandene, og det er let f.eks. at leje en scooter eller en chauffør og tage rundt og udforske øens mange strande. Du kan også opleve det lokale liv og besøge fiskerlandsbyer og landbrugsplantager - alle er meget åbne for at vise dig rundt. Det er også muligt at opleve krigshistorie fra Vietnamkrigen, da øen bl.a. lagde grund til et stort amerikansk fængsel for krigsfanger under krigen. Til sidst kan du tage på dykker og snorklingture rundt på de små øer, som omringer Phu Quoc, og opleve naturvidundere under havets overflade. Phu Quoc har masser af muligheder. 

Hvis du har lyst til at kombinere din strandferie med ophold i Saigon, Singapore eller Mekong-Deltaet er dette naturligvis også muligt. Der går ofte fly til og fra øen, og rejsen er ikke lang til disse interessante steder, som vil give dig endnu flere oplevelser og minder fra vidunderlige Vietnam. 

dag 14 vil du påbegynde hjemrejsen til Danmark, hvor du vil lande i din valgte ankomstlufthavn på dag 15 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i januar, februar, marts og april 2016


01 januar til 16 april 2016 - Vietnam Airlines - pris fra 11.480,- per person

01 januar til 16 april 2016 - Singapore Airlines - pris fra 13.990,-


Læs her:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg.

Prisen er baseret på valg af Terrace Resort i Standard Garden View. Ønsket eksempelvis Sea Senses Resort skal der tillægges fra 2900,- person. Ønsker du La Veranda Resort skal der tillægges fra 8900,- per person

Ønsker du at kombinerer med rundrejse i Sydvietnam, så kig her

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris. 

   

 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Phu Quoc-København
 • Indkvartering på 3-, 4- eller 5-stjernede hoteller
 • Lokale skatter
 • Transport T/R hotellet
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen. 


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Vietnam, idet opholdet er på under 15 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt, at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikring.  Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer igennem Europæiske Rejseforsikring

Vælg imellem følgende hoteller på rejsen: 

 

 

 

Terrace Resort (3)

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Standard Garden View 

 

Læs mere om hotellet - klik her


 

 

 

Saigon Phu Quoc Resort (4)

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Star Cruise

 

Læs mere om hotellet - klik her


 

 

Sea Senses Resort (4)

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Deluxe Sea View Room

 

Læs mere om hotellet - klik her


              

 

La Veranda Resort (5)

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Deluxe Room Garden View  

 

Læs mere om hotellet - klik her

 

Om denne rejse

Pris fra: 11.480,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 15 dage/12 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Phu Quoc

Afrejse: Phu Quoc

Indkvartering: Flere muligheder

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Badeferie, dykning/snorkling, afslapning, kultur

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-14: Phu Quoc

Dag 15: Ankomst til København

Tilvalg

Asien Travel har et stort udbud af rejser til Vietnam. Se vores store rejseprogram her. 

Der er mulighed for at booke spændende hel- og halvdagsudflugter på Phu Quoc, og vi arrangerer også gerne ophold i f.eks. Saigon eller Mekong Deltaet i kombination med din badeferie. Tag en snak med Asien Travel herom. 

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15