Kultur og Sydlige Strande - 15 dage

Denne 15-dages rejse til Syd-Vietnam er perfekt for dig, der drømmer om sydlige vietnamesiske højdepunkter og afslapning i solen. Oplev Ho Chi Minh City, Cu Chi Tunnellerne og Mekong Deltaet før du tager til Phu Quoc Øen på en solferie udover det sædvanlige. Kombinationen af kultur og strand vil med garanti leve op til alle forventningerne. 

 

15 dage - pris fra 12.890,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

Hvis du drømmer om at opleve Vietnams kultur- og naturskatte, men også ønsker sol og afslapning, tilbyder Asien Travel dig nu en rejse, der er lidt udover det sædvanlige. Start din 15-dages ferie i storbyen Ho Chi Minh City og lad dig fascinere af menneskemylder, markeder og madboder, når du udforsker metropolens mange seværdigheder. Lær alt om Vietnam Krigen, når du besøger de berømte Cu Chi Tunneller, og lad dig forblænde af Mekong Deltaets atmosfære og skønhed. Du vil opleve autentiske flydende markeder, naturskønne landskaber og den lokale kultur igennem mødet med lokalbefolkningen. Turen går herefter til smukke Phu Quoc, en frodig bountyø i det sydvestlige Vietnam. Her kan du nyde solen, varmen, madkulturen og de smukke hvide sandstrande. Du kan også udforske øens mange naturvidundere, tage ud og snorkle og dykke eller snakke med de lokale og derved komme endnu tættere på dette fascinerende folk. Denne kombinerede rejse til det sydlige Vietnam vil med garanti give dig en oplevelse for livet.   

  

 Højdepunkter

 • Sighseeing i Ho Chi Minh City
 • Verdensklasse arkitektur
 • Uafhængighedspaladset
 • Lokale markeder
 • Krigsmuseet i HCM City
 • Sejlads i Mekong Deltaet
 • Cai Rang flydende marked
 • Cu Chi Tunnellerne
 • Indblik i den lokale kultur
 • Militær historie
 • Cykeltur i Can Tho
 • Autentisk madkultur
 • Afslapning på Phu Quoc
 • Smukke strande
 • Snorkling og dykning
 • Spirituelle templer og pagoder
 • Betagende vandfald
 

 

Kort over Vietnam 

 

         

 

 

 

    

 

 

 

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

 

Dag 1: Ho Chi Minh City – Ankomst

På førstedagen vil du ankomme til den pulserende moderne storby, Ho Chi Minh City, tidligere kaldet Saigon. Her vil du blive budt velkommen af vores chauffør og bragt til dit hotel. Du har herefter resten af dagen til at udforske byen på egen hånd eller slappe af på dit hotel.  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2: Rundtur i Ho Chi Minh City & Cu Chi Tunnellerne

Efter morgenmaden kører vi til Uafhængighedspaladset, der har huset Vietnams tidligere præsidenter. Idag fungerer paladset som et museum og bruges ved højtidelige begivenheder. Inde i paladset vil du se præsidentens private værelser, det såkaldte ‘War Room’, hvorfra de sydvietnamesiske styrker blev styret, og værelset, hvor den nordvietnamesiske hær tog kontrollen i 1975. Tæt på paladset finder vi det berømte Saigon Post Office og Notre Dame Katedralen, bygget imellem 1877 og 1883, og ét af byens største landemærker. I sin neo-romantiske byggestil er Notre Dame hovedsædet for katolicismen i det moderne Vietnam. Vi vil herefter besøge krigsmuseet, hvor du vil have mulighed for at lære mere om Vietnam Krigen.

Efter en dejlig frokost på en lokal restaurant kører vi til udkanten af byen for at se de fantastiske Cu Chi Tunneller, et berømt historisk vartegn fra den Vietnamesiske Revolution. Tunnellernes distinkte arkitektur, med deres edderkoppespindslignende tunnelsystem, danner et avanceret netværk af underjordiske gange, der spreder sig over 200 kilometer. Her vil du lære mere om, hvordan Viet Cong kæmpede og overlevede under Vietnam Krigen. Vi vender dernæst tilbage til Ho Chi Minh City, hvor du vil have resten af aftenen på egen hånd.

Inkl.: Morgenmad, frokost.

 

 

 

 

 

 

 

Dag 3: Ho Chi Minh City

Du vil idag have hele dagen til at udforske metropolen på egen hånd. Tag på marked i Chinatown, spis på nogle af de mange lokale restauranter og cafeer, nyd de franskinspirerede boulevarder, hop ombord på en cykeltaxa, shop amok i de mange butikker og mærk atmosfæren af den travle storby.

Inkl.: Morgenmad.

 


  

Dag 4: Ho Chi Minh City – Ben Tre – Can Tho

Efter morgenmaden forlader vi Ho Chi Minh City med retning mod det naturskønne Mekong Delta, hjem for de mest frugtbare landbrugsområder i Vietnam. Når vi ankommer til Ben Tre venter en bådtur på Ben Tre floden, hvor du vil komme til at opleve det lokale liv. Vi vil blandt andet se, hvordan de lokale laver mursten og salt, og vi vil deltage i en kokosnød workshop. Vi sejler herefter til Cai Con og Nhon Thanh, hvor vi vil følge de små rolige bække og se hvordan de lokale laver måtter. Vi vil også passere ris- og grøntsagsmarker på vores tur igennem det smukke landskab. Frokost bliver serveret hos Mr. Hai Ho, og bagefter tager vi en robåd nedad vandløbene indtil vi finder en bil, der vil tage os til Can Tho, hvor du skal overnatte. Aftenen har du på egen hånd til at udforske byen.

Inkl.: Morgenmad, frokost.  

 


 

Dag 5: Can Tho - Phu Quoc Island

Du begynder dagen med en rolig bådtur nedad Mekong floden indtil vi når det flydende marked Cai Rang, der er et af de travleste flydende markeder i Mekong Deltaet. Nyd den fantastiske atmosfære og de hundredevis af små både, der sælger frugt, mad, dimser og brugsgenstande. Vi fortsætter på cykel til de hyggelige frugthaver i området før vi vender tilbage til hotellet for frokost og check-out.

Om eftermiddagen skal du fange et fly til Phu Quoc Øen, hvor du vil blive hentet og bragt til dit valgte hotel for de næste ti dage.

Inkl.: Morgenmad, frokost.

 

  

 

 

Dag 6 – Dag 14: Badeferie på Phu Quoc Island

Nyd de smukke strande, det bakkede grønne terræn, den afslappede stemming, de fantastiske snorkeling- og dykkemuligheder, de betagende vandfald, den autentiske madkultur, de lokale markeder, templer, pagoder og det gode liv. Phu Quoc øen danner den perfekte ramme for nogle afslappende dage i varmen. De lokale vil tage godt imod dig og få dig til at føle dig hjemme på øen. Disse dage er derfor dedikeret til, at du kan gøre lige, hvad du vil i dit helt eget tempo.

Morgenmad er inkluderet på dit valgte hotel dagligt.   

 

 

 

 

Dag 15: Phu Quoc Island - Ho Chi Minh City - Afrejse

Efter et afslappende ophold på Phu Quoc vil du blive bragt til Phu Quoc lufthavn, hvor du vil flyve tilbage til Ho Chi Minh City og videre hjem til Danmark.

Inkl.: Morgenmad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i perioden September 2018 til Marts 2019


 

Nedenstående pris er per person ved to rejsende, og inkluderer fly T/R til Vietnam med indlogering på 3-stjernede hoteller under rundturen: 

15-dages rundrejse fra 12.990,-

 

Ønker du en 4-stjernet hotelpakke er tillægget: 4.370,- per person

 

Bemærk. Det er også muligt at vælge Ho Tram som base for strandferien i stedet for Phu Quoc. Ho Tram er placeret cirka 2 timers kørsel fra Saigon. Vælger man Ho Tram vil der kunne opnåes en bedre pris idet der ikke kræves indenrigsfly. Kvalitetsmæssigt er Ho Tram på højde med Phu Quoc.

 

Læs mere om, hvad priserne yderligere inkluderer nedenfor 

 

Såfremt rejsegruppen er større end to personer opnåes yderligere besparelse på totalprisen. Der er tillæg for enkeltværelse. 

 

Hvis du selv har bestilt flybilletter giver vi gerne tilbud på rejseprogrammet i Vietnam. Der er også mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes. 

 

Kontakt os endelig for at høre om yderligere aktuelle kampagnetilbud, så hjælper vi dig godt på vej imod din drømmerejse. 

 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Ho Chi Minh City-København
 • Indenrigsflyvninger
 • Privat transport jf programmet
 • Indkvartering på 3- eller 4-stjernede hoteller
 • Morgenmad er inkluderet alle dage. Frokost jf programmet. 
 • Engelsktalende guide
 • Bådsejlads i Mekong Deltaet
 • Cykelleje jf programmet
 • Samtlige éntrebilletter jf programmet
 • Lokale skatter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Vietnam, da opholdet er på under 15 dage. Der kræves gyldigt pas. 

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt, at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikring. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer igennem Europæiske Rejseforsikring

 

  

Ho Chi Minh City

Herunder kan du se et videoklip der viser de kultur forskelle der er når man kommer til Vietnam og specielt i en storby som Ho Chi Minh City.

 

 

Mekong Deltaet

Herunder kan du se en video der viser Mekong deltaet, som du vil besøge i starten af din rejse. Videoen giver et godt billede af den mangfoldighed der eksistere i området. Derudover kan du få et indtryk af det flydende marked Cai Rang som i også skal opleve på turen. 

 

 

 

 

Phu Quoc 

Videoen viser hvad det venter dig når du på dag 6, når til øen Phu Quoc. Som du vil kunne se i videoen er der på Phu Quoc rig mulighed for, at komme ned i tempo og få slappet af.  

 

Om denne rejse

Pris: fra 12.890,- per person 

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 15 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Ho Chi Minh City

Afrejse: Ho Chi Minh City

Indkvartering: Vælg selv imellem 3- og 4-stjernede hoteller

Måltider: Morgenmad er inkluderet, frokost jf programmet. 

Aktiviteter: Solferie, Natur, Kultur

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Ho Chi Minh City

Dag 2: Rundtur i Ho Chi Minh City, Cu Chi Tunneller

Dag 3: Ho Chi Minh City

Dag 4: Ben Tre, Can Tho

Dag 5: Can Tho, Phu Quoc Island

Dag 6-14: Solferie på Phu Quoc

Dag 15: Ho Chi Minh City og afrejse. 

Ligende rejser

Oplevelser og strandferie i Vietnam. Se også vores kombination af Hue og Ho An i Centralvietnam. Klik her

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15