Sydligt Familieeventyr - 12 dage

Hvis jeres familie har lyst på nye eventyr, kulturmøder, naturoplevelser, lokal charme og uforglemmelige minder er denne 12-dages rundrejse i Syd- og Central-Vietnam lige noget for jer. Der vil være oplevelser og aktiviteter for hele familien, når I vil blive underholdt og betaget af vidunderlige Vietnam. 

 

12 dage - pris fra 67.800,- for familien (2 voksne/2 børn)

Kort om denne rejse

En rejse til Vietnam er en rejse, I vil huske altid. Som familie på eventyr i Vietnam vil I nemlig opleve lidt udover det sædvanlige, og de mange spændende aktiviteter og fascinerende steder vil med garanti underholde, fascinere og måske endda udfordre jeres familie. Denne 12-dages rundrejse starter i det sydlige Vietnam og slutter i Central-Vietnam. I vil opleve den pulserende storby Ho Chi Minh City, der med sit virvar af mennesker, markeder og madboder vil gøre et stort indtryk på jer fra start. Lær alt om Vietnam Krigen, når I besøger de fascinerende Cu Chi Tunneller, og lad jer opsluge af Mekong Deltaets skønhed. I vil få mulighed for at komme tæt på de lokale igennem hele turen, og der vil være rig mulighed for at lære om deres kultur, traditioner og livsstil, når I selv tager del i teproduktionen eller den daglige fiskefangst. På rejsen vil I opleve templer og paladser, og besøg i UNESCO byerne Hoi An og Hue vil vise det bedste fra gammel og ny tid. Der er også masser af storslåede naturoplevelser på rejsen, og I vil både komme rundt på cykel, i båd og kajak, når I besøger Phong Nha Nationalparken med alle dens vidundere. Under hele turen er der fokus på jeres behov, og fleksibilitet og varietet er i højsædet. Der er derfor lagt op til en oplevelse for livet for hele familien, når vidunderlige Vietnam inviterer jer indenfor.  

  

 Højdepunkter

 • Sighseeing i Ho Chi Minh City
 • Verdensklasse arkitektur
 • Markeder i Chinatown
 • Sejlads i Mekong Deltaet
 • Tur med hestevogn i Quoi Son
 • Can Tho
 • Cai Rang flydende marked
 • Cu Chi Tunnellerne
 • Hygge i UNESCO Hoi An
 • Traditionel kunst og håndværk
 • Den Japanske Bro i Hoi An
 • Øko-sightseeing i Hoi An
 • Indblik i den lokale kultur
 • Sejlads i bambusbåd
 • UNESCO Hue
 • Hues Citadel
 • Militær historie
 • Thien Mu Pagoden
 • Parfume-floden
 • Hien Luong Broen
 • Chay Lap homestay
 • Cykeltur i Phong Nha Nationalpark
 • Autentisk madkultur
 • Kajak nedad Chay floden
 • Dark Cave
 • Nuoc Mooc kilden
 • UNESCO Phong Nha Grotte
 

 

Kort over Vietnam 


         

 

 

    

 

 

 

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

 

Dag 1: Ankomst til Ho Chi Minh City

Ved ankomst til Tan Son Nhat lufthavnen, vil I blive hentet og kørt til jeres hotel (tidlig check-in er underlagt hotellets tilgængelighed).

Ho Chi Minh City er den største by i Vietnam, og den tilbyder mange forskellige aktiviteter for jeres families fornøjelse. I har masser af tid til at udforske byen på egen hånd efter I er tjekket ind på hotellet. I kan for eksempel tage en tur rundt i storbyen for at overvære nogle af de berømte seværdigheder, eller I kan udforske madkulturen på nogle af de mange restauranter eller caféer rundt omkring i byen. I har også mulighed for bare at slappe af på hotelværelset efter flyrejsen. Valget er naturligvis jeres, og vi håber, at I kommer til at nyde hvert øjeblik i vidunderlige Vietnam fra starten.

Inkl.: Aftensmad.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2 : Ho Chi Minh City

Dagens rundtur i byen vil vise jer nogle af de mest storslåede steder og arkitektur, der findes i Vietnam. I vil starte med at besøge den imponerende Dong Khoi Street (tidligere Rue Catinat), før turen går til Notre Dame katedralen. Dette er det mest berømte vartegn i Vietnam, da de to klokketårne ​​kan ses fra lang afstand. På den samme plads ligger det berømte Saigon Post Office, det største fungerende postkontor i Vietnam. Denne bygning er ekstraordinær, fordi den er designet og bygget af Gustave Eiffel , som også designede og byggede Eiffeltårnet og Frihedsgudinden. Turen fortsætter med shopping på Cho Lon markedet i farverige China Town.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.

 

 

 

 

 

 

 

Dag 3: Ho Chi Minh City - Mekong Deltaet - Can Tho

Efter morgenmaden forlader vi den pulserende storby Ho Chi Minh City og påbegynder en smuk køretur igennem Mekong Deltaet, hjem for de mest frugtbare landbrugsområder i Vietnam. Når vi ankommer til My Tho, skal i på en rolig og fredfyldt sejltur ned ad Mekong-floden til en ø, hvor I vil opleve frugthaver. Vi tager herefter en hestevogn til Quoi Son, hvor vi vil besøge en biavler, og hvor jeres familie kan opleve og tage del i produktionen af forskellige lokale te og slikvarianter, der bliver produceret på øen. Efter frokost kører vi til Can Tho, hvor I vil tilbringe natten.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.

 


  

Dag 4: Can Tho – Ho Chi Minh City

Vi starter dagen med en fredfyldt bådtur nedad Mekong-floden til det fantastiske flydende marked Cai Rang, som er ét af de travleste flydende markeder i Mekong Deltaet. Hundredevis af små både lægger til for at sælge deres varer, og det er sjovt at opleve dynamikken og atmosfæren her. Sidst på eftermiddagen tager vi tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Hvad enten I vælger at slappe af på hotelværelset eller tage ud på eventyr i storbyjunglen, er der lagt op til en hyggelig aften i Ho Chi Minh City.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.

 


 

Dag 5: Ho Chi Minh City - Cu Chi Tunnellerne – Ho Chi Minh City

Hvor ofte er det lige, at man får lov til at genopleve historien? Dagen i dag tager jer ned ad landevejen uden for Ho Chi Minh for at besøge Cu Chi tunnellerne, som engang udgjorde en underjordisk by. Tunnellerne, der strækker sig over 200 km, blev brugt under Vietnamkrigen af Vietcong guerillaen, der dermed kunne skjule sig for luftangreb og overraskelsesangreb. I vil opleve en lille del af tunnellen, der er robust og sikker. Turen går derefter tilbage til Ho Chi Minh City, hvor i kan slappe af på hotellet eller igen vove jer ud i den gigantiske metropol. Natten tilbringes i Ho Chi Minh City.

Inkl.: morgenmad, frokost, aftensmad.

 

 

  

 

 

Dag 6 : Ho Chi Minh City - Danang - Hoi An

Fra morgenstunden går turen mod lufthavnen, hvor I vil flyve til Da Nang i det centrale Vietnam. Når I ankommer i Da Nang, skal i på en kort køretur til den smukke gamle by Hoi An, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Hoi An er et populært sted for turister, idet byen har en blid og afslappende atmosfære, som hele familien vil nyde og elske. Om aftenen vil I opleve de smukke oplyste gader i den maleriske by, og de mange restauranter byder på alt fra lokal vietnamesisk til vestligt mad. Hoi An har også mange shoppingmuligheder, og I kan finde mange lokale butikker rundt omkring i hele byen.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.  

 

 

 

 

Dag 7: Hoi An Rundtur og Øko-sightseeing

I dag vil I få en smagsprøve på Vietnams landbrugsliv i land-og fiskeriområderne omkring Hoi An. Der vil være uendelige muligheder for at få taget nogle gode billeder, når jeres familie observerer og interagerer med lokale vietnamesere i deres hverdagsrutiner. I vil blandt andet se vandbøfler, der arbejder i rismarkerne eller fiskere igang med at fange dagens fangst. Jeres familie vil også have mulighed for at prøve garnfiskeri sammen med en lokal fisker. Oplev den venlige og blide vietnamesiske kultur, som I bevæger jer igennem de små landsbyer og møder de lokale. Vi afslutter dagen med en rolig sejltur ned ad vandveje, der løber i skyggen af kokospalmetræer, hvor I også vil få den unikke mulighed for at padle i en bambusvævet båd - en sikker og behagelig oplevelse for alle.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.

 

 

 

Dag 8: Hoi An – Hue City

Vi starter dagen i Hoi An, hvor I får fri mulighed for at shoppe og spise på nogle af de vidunderlige restauranter før i forlader Hoi An og vender snuden mod Hue City. Efter indtjekning på jeres hotel er dagen sat til, at I kan udforske den gamle hovedstad på egen hånd. Hue er en lille hyggelig by med mange spændende seværdigheder og spisesteder. Hvis I føler jer mindre eventyrlystne til aften, kan I også altid slappe af på hotellet.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.

 


 

Dag 9: Cykeltur i Hues Citadel

I dag kommer I på en eventyrrig halvdags cykeltur rundt i Hues imperiske Citadel, som engang var hjemsted for kejserne i Vietnam. Citadel har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1993, og bag dets vægge kan man finde den imperiske by og den forbudte by. Nyd paladser, udsmykkede sale, biblioteker, residenser og læreanstalter. I vil også komme til at se nogle af de gamle militærkampvogne, der blev stationeret her i Hue City. Senere vil der være mulighed for at slappe af og nyde en kop kaffe på en lokal café.

Fokus vil nu skifte fra historie og kultur til den mere sprituelle verden. I bliver introduceret til buddhismen på Thien Mu Pagoden, der er den ældste og iblandt de smukkeste pagoder, der findes i Hue. Derefter går turen tilbage til hotellet, hvor jeres familie kan slappe af efter jeres halvdags tur eller udforske byen, som I ønsker det. Om aftenen har I mulighed for en tur ombord på den mystiske dragebåd, hvor I vil opleve traditionel folkemusik og show på den smukke Parfume-flod. Oplevelsen på dragebåden er ikke inkluderet i denne tur, og der vil derfor være ekstra gebyr for denne aktivitet.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad. 

  

 

Dag 10: Hue - Quang Binh - Phong Nha Nationalpark

Nyd en lækker morgenmad på dit hotel med familien før I skal ud på en 5 timers køretur til Quang Binh provinsen, hvor I skal opleve den storslåede Phong Nha National Park og Chay Lap landsbyen. På vejen stopper vi ved Hien Luong Broen, som var en militærfri zone under Vietnamkrigen. Ved ankomsten til Chay Lap landsbyen tjekker I ind på jeres homestay, hvor I vil få en uforglemmelig autentisk oplevelse. En let cykeltur igennem nationalparken venter herefter, hvor I vil opleve naturens mange farver, dufte og lyde, som I bevæger jer igennem stierne i parken. Dette sted har nogle af de smukkeste landskaber i Vietnam. Om aftenen vil I nyde en lækker middag efter eget valg, hvorefter jeres familie kan trække jer tilbage og nyde roen i jeres homestay.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.

 

 

 

 

 

Dag 11: Økovenlige aktiviteter i Chay Lap – Hué

Efter morgenmaden på jeres homestay er det tid til eventyr på Chay floden. I kan vælge imellem at tage en båd eller kajak ned ad Chay floden afhængigt af, hvad der passer jeres familie bedst. Dagens destinationer er Dark Cave og Nuoc Mooc kilden. Begge steder danner perfekte rammer for en dejlig dag i familiens skød, og de dystre grotter og friske vandkilder vil begejstre folk i alle aldre. Senere på dagen skal I på en guidet tur igennem nationalparken, hvor I vil lære, hvordan man bevarer naturen i dette fredede naturparkmiljø. I vil nyde en hyggelig picnic i skovbunden, hvorefter I skal på en bådtur nedad Son floden for at besøge Phong Nha Grotten, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Udforsk og lad jer forblænde af grottens skønhed og mystik, som I bevæger jer nedad de oplyste tunneller. Aftenen tilbringes i Hue, hvor I vil have mulighed for at udforske byen på egen hånd.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.

  

 


 

 

Dag 12: Hue - Afrejse

På dagen for jeres afrejse er I fri til at shoppe, slappe af eller udforske byen yderligere før I vil blive kørt til lufthavnen. Her vil vi sige farvel og ønske jer en god tur hjem. Inkl.: Morgenmad.

 

 

 

 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 75.600,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 67.800,-

01 Oktober til 01 December 2018 - Vietnam Airlines - pris fra 73.495,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Singapore Airlines - pris fra 69.995,-

 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 77.795,-

01 Januar til 27 Juni 2018 - Qatar - pris fra 67.800,-

01 Januar til 16 april 2018 - Vietnam Airlines - pris fra 73.495,-

01 Januar til 16 April 2018 - Singapore Airlines - pris fra 73.495,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er for 2 Voskne og 2 Børn(t.o.m 11 år). Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

OBS: Prisen er inkl. 2 x Dobbeltværelser på rundrejsen. Hvis der ønskes FAMILIEVÆRESE med plads til 4 personer kan der forventes en væsentlig bedre pris end ovenstående.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris. Er I mere end 2 personer på denne rejse kan der opnåes en god rabat på rejsens pris

Prisen er baseret på overnatning på gode 3-stjernede hoteller. Ønsker du en bedre hotelkategori, så kontakt os for pris.    

   

 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-HCM City/Danang-København
 • Flytransport jf programmet
 • Privat transport jf programmet
 • Indkvartering på 3-, 4- eller 5-stjernede hoteller
 • Alle måltider inkluderet, totalt 32
 • Engelsktalende guide
 • Rickshaw cykeltur i Hue
 • Ecotour i Hoi An
 • Kajak og cykel i Phong Nha NP
 • Samtlige éntrebilletter jf programmet
 • Diverse bådture jf programmet
 • Lokale skatter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum, da opholdet i Vietnam er på under 15 dage. 

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt, at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikring. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer igennem Europæiske Rejseforsikring

 

Mekong Deltaet

Herunder kan du se en video, der viser Mekong Deltaet, som du vil besøge i starten af din rejse. Videoen giver et godt billede af den mangfoldighed, der eksisterer i området. Derudover kan du få et indtryk af det flydende marked Cai Rang, som I også skal opleve på turen.

 

 

Cu Chi Tunnellerne

Herunder kan du se et videoklip, der viser en rundvisning ved Cu Chi Uunnelerne. Cu Chi er ikke kun spændende for de voksne, men også for børnene, hvor specielt tunnelsystemerne er en spændende oplevelse. 

 

 

 

 

Phong Nha-Ke Bang Nationalpark

Herunder kan du se et videoklip af Nationalparken, der er et af de steder, I vil kunne opleve på rundrejsen. Klippet vil give dig et indtryk af hvad der venter jer, når du på slutningen af turen kommer til Phong Nha.

 

Om denne rejse

Pris: Familietilbud fra 67.800,- 

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 12 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Ho Chi Minh City

Afrejse: Da Nang

Indkvartering: Vælg selv imellem 3, 4, 5-stjernede hoteller

Måltider: Alle måltider er inkluderet

Aktiviteter: Udendørsaktiviteter, kultur, natur

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Ho Chi Minh City

Dag 2: Rundtur i Ho chi Minh City

Dag 3: Mekong Deltaet

Dag 4: Can Tho

Dag 5: Ho Chi Minh City, Cu Chi Tunnellerne

Dag 6: Hoi An

Dag 7: Tur i Hoi An og omegn

Dag 8: Hue City

Dag 9: Cykeltur i Hue

Dag 10: Quang Bihn provinsen, Chay Lap

Dag 11: Chay Lap, Phong Nha Nationalpark

Dag 12: Hue, afrejse 

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15