De Indokinesiske Juveler - 15 dage

Åbn dørene til det indokinesiske skattekammer og oplev Vietnam, Laos og Cambodia på denne 15-dages rundrejse, der vil vise dig de største seværdigheder i regionen. Du rejser til vands, til lands og i luften rundt i de tre nabolande, som nok deler grænser, men hver fastholder deres egen unikke kultur, historie, køkken og lokalbefolkning. 

 

15 dage - pris fra 27.195,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

På denne 15-dages rundrejse vil du få en unik mulighed for at opleve de mest spektakulære seværdigheder i Vietnam, Laos og Cambodia. Nabolandene var en del af det tidligere Fransk Indokina, og deler derfor den fælles historie og fransk inspiration fra kolonitiden, som stadig er tydelig i landene idag. Landene er dog også markant anderledes fra hinanden, og har hver deres unikke kultur, lokalbefolkning, historie, madlavningstraditioner og livsstil. Denne rundrejse i Vietnam, Cambodia og Laos vil åbne dine øjne for de unikke træk og vil fortælle dig historien om tre landes udvikling igennem tiderne. 

Med start i Hanois summende gader tager rejsen dig til Halong Bugten, hvor du vil nyde de spektakulære klippeformationer, strande og grotter ombord på en luksusbåd. Turen fortsætter derefter til Laos, hvor byerne Vientiane og Luang Prabang vil imponere og charmere dig med deres mange templer, byggestil, deres varmhjertede befolkning og smukke natur. Cambodias mange kulturskatte vil derefter udfolde sig, når du besøger de berømte Angkor Wat templer, og besøg i både Siem Reap og Phnom Penh vil give dig indblik i Khmer og Angkor æraerne, men også om de mere tragiske perioder i landets nyere historie. Rundrejsen vil dernæst bringe dig tilbage til Ho Chi Minh City i Sydvietnam, hvor byliv, flydende markeder, templer og besøg i Viet Congs Cu Chi Tuneller vil fuldende din rejse. 

  

 

Højdepunkter

 • Hanois Gamle Kvarter
 • Franskinspireret arkitektur i Hanoi
 • Traditionelt vanddukketeater
 • Cruise i UNESCO Halong Bugten 
 • Grotter og strande i Halong Bugten
 • Autentiske madoplevelser
 • Traditionel kunst og håndværk
 • Charmerende Vientiane
 • Spirituelle templer
 • Kongepaladset i Luang Prabang
 • Wat Mai Templet
 • Shopping på lokale markeder
 • Udsigt over Luang Prabang fra Phousi Bjerget
 • UNESCO Vat Xieng Thong
 • Sejlads på Mekong floden mod Pak Ou
 • De Hellige Grotter, Tham Ting og Tham Phum
 • Siem Reap
 • UNESCO Angkor Wat Templerne
 • Kongepaladset i Phnom Penh
 • Sølvpagoden
 • Nationalmuseet i Phnom Penh
 • Folkemordsmuseet Toul Sleng
 • Storbyen Ho Chi Minh City
 • Notre Dame Katedralen og andre verdensklasse bygninger
 • Chinatown i Ho Chi Minh City
 • Cai be Flydende Marked
 • Sejlads i Mekong Deltaet
 • Cao Dai Templet
 • Cu Chi Tunnellerne
 

 

 

Kort over Vietnam, Cambodia & Laos 


         

 

 

    

 

 

 

 

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

Dag 1: Ankomst Hanoi

Ved ankomst til Noi Bai International Airport vil du blive budt velkommen af vores guide og chauffør, som vil bringe dig til dit hotel i Hanoi City. Hanoi er mere end 1000 år gammel, og er idag Vietnams hovedstad, samt det kommercielle, politiske og kulturelle centrum i landet. Om eftermiddagen vil du få mulighed for at slappe af på en times cykeltur rundt i de 36 gader i Hanois gamle kvarter efterfulgt af velkomstmiddag på en lokal restaurant. Om aftenen har du mulighed for at udforske byen på egen hånd eller slappe af på dit hotelværelse.

Inkl.: Aftensmad

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2: Hanoi

Vi starter rundturen i Hanoi med et besøg i One-Pillar Pagoden samt Temple of Literature. Templet blev bygget i oktober 1073 som en hyldest til Konfucius, og er anset for at være det første universitet i Vietnam. Vi kører dernæst til Hoan Kiem søen, hvor du vil se Ngoc Son Templet, der er lavet som en hyldest til helgenen Van Xuong og til den tidligere general Tran Hung Dao. Hanoi er en utrolig mangfoldig by, der tilbyder lidt af det hele. Vælger man at gå ned af de store boulevarder, vil man kunne se mange franskinspirerede bygninger, heriblandt Hanois Operahus, Nationalbanken, Guvernørpaladset og Hanois katedral, Saint Joseph, som er opført i slutningen af 1900-tallet. Du vil også se det unikke og fascinerende vanddukketeater, et traditionelt show på Red River deltaet. Til middag vil du nyde specialiteter såsom Hanoi Cha Ca fisk tilberedt i et fyrfad med aromatiske krydderier. Du vil tilbringe resten af aftenen i Hanoi.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

 

 

Dag 3: Hanoi – Halong Bay

Efter morgenmad kører vi til Halong Bugten, et af de smukkeste steder i Sydøstasien. Bugten er på UNESCOs Verdensarvsliste. Dagen starter med en bådtur igennem den betagende bugt, hvor du vil se kalkstensformationer, der majestætisk springer ud af vandet. Frokost bliver serveret på båden imens vi vender retning mod Bai Tu Long Bugten, Teapot Islet, Blockhouse Islet og Goat Head Islet. Friskfanget fisk og skaldyr vil blive serveret i karakteristisk vietnamesisk stil.

Vi vil herefter udforske den mystiske Sung Sot Grotte, én af de mest spektakulære grotter i Halong Bugten før der bliver mulighed for at slappe af på en smuk strand, hvor du også kan svømme og sejle i kajak. Senere vender vi tilbage til båden, hvor man kan nyde den smukke solnedgang imens vi sejler i Hang Trong området for at lægge til ved Ho Dong Tien nær Trong Grotten. I løben af aftenen kan du slappe af i den afslappende atmosfære om bord på luksusbåden, hvor du også vil få en fremragende spiseoplevelse. I den rette sæson vil man kunne se blæksprutter blive fanget på traditionel vis. Du kan slappe af under stjernehimlen og nyde freden og roen inden du trækker dig tilbage til din kabine.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad


  

Dag 4: Halong Bay – Hanoi

Idag vil vi fortsætte vores sejlads rundt iblandt kalkstensformationer, der har alverdens mystiske former, og vi vil tage en lille båd ind i Luon Grotten. Tilbage på båden spiser vi tidlig frokost før vi siger farvel til bemandningen på båden og vender tilbage på vejen mod Hanoi. Her vil vi gøre stop i keramiklandsbyen Bat Trang. Landsbyen sælger alle former for keramik, broderier og marmorstatuer. Middag vil blive serveret på ‘Rung’ Restauranten, og du vil overnatte i Hanoi.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad 


 

Dag 5: Hanoi - Vientiane

Efter morgenmad vil du blive kørt til lufthavnen for at komme med flyet til Vientiane. Ved ankomst i Vientiane vil du blive budt velkommen af vores chauffør og først blive bragt ind til byen for at tjekke ind på dit hotel. Om eftermiddag vil du besøge nogle af de mest spirituelle buddhismesteder i Laos, heriblandt det 200 år gamle Wat Sisaket Tempel (det eneste tempel, der overlevede den thailandske invasion i 1828), det strålende Ho Phrakeo Kapel (som huser Smaragd Buddha, og daterer tilbage til Lane Xang kongeriget), samt Patouxai & That Luang Stupa (Buddha monument). Du vil tilbringe resten af aftenen i Vientiane.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad 

 

 

 

Dag 6: Vientiane - Luang Prabang

Du skal fra morgenstunden have et fly til Luang Prabang, hvor du vil blive modtaget ved ankomst og kørt til hoteller for indtjekning (tidlig indtjekning er ikke inkluderet og vil være afhængig af hotellet). Du har herefter mulighed for at nyde en sightseeing tur i den hellige tempelby, hvor næsten 50 templer stadig står tilbage. Du kan se Nationalmuseet, som var det tidligere kongepalads. Paladset er bygget ovenpå et ældre paladsfundament and blev færdiggjort i 1909 af franske arkitekter. Her kan du se en blanding af fransk og laotisk kunst, såsom malerier og freskomalerier af den kongelige familie. I receptionen kan du se buster af Laos’ tidligere konger. Besøg herefter det fredsfyldte Wat Mai, det største og mest dekorerede tempel i Luang Prabang. Nyd en spadseretur rundt i Darat markedet, hvor du kan observere de lokale, der køber og sælger varer. Slutteligt vil vi klatre de 328 trin op til toppen af Phousi bjerget, der dominerer Luang Prabangs skyline, og giver dig den bedste panoramiske udsigt over hele byen. Resten af dagen har du mulighed for at opleve byen på egen hånd.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

Dag 7: Luang Prabang – Pak Ou – Luang  Prabang

Vi starter dagen med at tage til det 450 år gamle Vat Xieng Thong, som har overlevet kinesisk belejring og tidernes hærgen. Vat Xieng Thong er på UNESCOs Verdensarvsliste. Vi tager derefter til Mekong floden, hvor vi vil sejle imod Pak Ou, der ligger ved sammenstrømningen af Nam Ou og Mekong floderne. Her vil du besøge the hellige grotter, Tham Ting og Tham Phum, der er hjem til hundredevis af Buddha statuer. Vi spiser frokost på en lokal restaurant nær en af grotterne før vi tager tilbage til Luang Prabang. På vejen hjem vil vi stoppe i Ban Xang Hai landsbyen, der destillerer vin af klæberis, samt i Ban Xang Khong, hvor det traditionelle Sa papir bliver produceret. Du vil tilbringe aftenen i Luang Prabang.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

Dag 8: Luang Prabang - Siem Reap

Efter at have nydt morgenmaden tager vi med bil til Wat Visoun Templet, der blev bygget i det 16. århundrede og er designet i singalesisk stil. I samme område ligger That Makmo og Wat Aham, der huser de hellige grave af laotiske forfædre. Hernest skal du til lufthavnen for at fange et fly til Siem Riep, hvor du vil tjekke ind på et hotel. Om aftenen kan du nyde den storslåede solnedgang fra Phnom Bakheng bakken.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad


 

Dag 9: Siem Reap

Efter morgenmaden tager vi sydindgangen mod Angkor Thom Templet, hvor vi vil opleve det uhyggelige Bayon Tempel, Elefantterrassen og Terrassen for den Spedalske Konge. Du får også mulighed for at besøge et af de mest populære Angkor templer, nemlig Ta Prohm Templet. Ta Prohm er ulig de fleste andre Angkor templer, da det har henligget uberørt over årene. Junglen der slynger sig beskyttende omkring og rundt om ruinerne danner et mystisk og fantastisk syn og atmosfære. For at gøre din tur til Siem Riep endnu mere mindeværdig tilbyder vi dig en times kropsmassage eller fodmassage hos en af de lokale klinikker.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

Dag 10: Siem Reap 

Idag skal vi besøge Banteay Srey, som er anset for at være ét af de mest usædvanlige Angkor templer i Cambodia. Det er primært bygget af rødt sandstensmateriale, og er dækket af dybtindgraverede dekorationer. Herefter tager vi til Preah Khan, et stort munkekompleks. Komplekset er fyldt med indgraveringer og passager, som du kan udforske. På vejen vil frokosten blive serveret på en lokal restaurant. Efter frokost vil du se Roluos-gruppen. Rolous-gruppen er en monumentsamling, der repræsenterer Hariharalaya ruinerne, det første store hovedsæde for Khmer-emperiet. Det er blevet kendt som Rolous-gruppen på grund af dets nære placering til den moderne by Rolous. Du har efterfølgende fri til at udforske stedet på egen hånd eller slappe af på dit hotel. Middag vil blive serveret på en lokal restaurant og overnatning er i Siem Reap.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

Dag 11: Siem Reap - Phnom Penh 

Fra morgenstunden skal du nå et fly til Phnom Penh. Vi besøger det kongelige palads, som engang husede de Cambodianske konger indtil interne konflikter opstod. Ved siden af paladset står Sølvpagoden, én af de smukkeste pagoder i området. Bygget i 1962, Sølvpagoden indeholder Buddha statuer fremstillet af dyrebare metaller og sten. Gulvene er lavet af beton og marmor. Pagoden har over 5000 sølvfliser, der hver vejer et kilo. Pagoden er berømt for den 90kilo tunge guld Buddha, samt en smaragd Buddha, der siges at være lavet af krystal. Vi tager herefter til Nationalmuseet, som indeholder verdens største samling af Khmer og Angkor kunst. Museet er en hyldest til både Khmer og Angkor æraerne. Som en slutning på rundturen vil vi opleve Wat Phnom Pagoden og Folkemordsmusset Toul Sleng.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

  

Dag 12: Phnom Penh - Ho Chi Minh City

Før du skal med flyet til Ho Chi Minh City, har du morgenen fri til at shoppe, slappe af eller til at gøre hvad du har lyst til på egen hånd. Ved ankomsten i Ho Chi Minh City starter vi med at besøge Dong Khoi Gaden (tidligere Rue Catinat) før vi ser Notre Dame Katedralen. Dette er det mest berømte vartegn i Vietnam, da klokketårnene kan ses fra lang afstand. På den samme plads finder man det berømte Saigon Post Office, det største fungerende postkontor i Vietnam. Dette postkontor er ekstraordinært fordi det er designet og bygget af Gustave Eiffel, som også har designet og bygget Eiffeltårnet og Frihedsgudinden. Denne bygning må man ikke gå glip af. Herefter vil vi tage dig med til Chinatown, Binh Tay Markedet og Thien Hau Templet. Efter at have lært om historien og kulturen, tager vi til Ben Thanh Marked, hvor der vil være tid til shopping. Du har resten af aftenen til at udforske byen på egen hånd.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

Dag 13: Ho Chi Minh City – Vinh Long – Ho Chi Minh City

Idag forlader vi storbyen for at opleve det naturskønne Mekong River Delta, hjem for de mest frugtbare landbrugsområder i Vietnam. Du vil komme med båd til en ø, hvor du vil opleve frugthaver samt besøge det gamle Cai Be flydende marked. Dette flydende marked er et perfekt sted at se de i hundredevis små salgsbåde flyde omkring og tilbyde deres varer. Vi fortsætter vores bådtur igennem en labyrint af kanaler, der krydser hinanden omkring An Bihn øen. Frokost vil blive serveret i Mr. Muoi Huongs gamle hus. Vi vil nyde de friske tropiske frugter, som vi fortsætter vores bådtur forbi øer og krydser Mekong floden til Vinh Long (2km). På vejen tilbage til Ho Chi Minh City besøger vi en have med bonsaitræer. Nyd middagen med smagfulde retter og elegant musik. Natten tilbringes i Ho Chi Minh City.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

 

 

 

Dag 14: Ho Chi Minh City – Tay Ninh – Cu Chi – Ho Chi Minh City

Storslåede landskaber, kultur og historie er alt sammen på programmet efter morgenmaden. Dagen begynder med en tur til Cao Dai Templet i Tay Ninh, som kombinerer Buddhisme, Taoisme, Konfucianisme, Kristendom og Islam, hvilket giver templet et helt unikt udtryk. Frokost vil blive serveret på en lokal restaurant. Vi besøger herefter nogle af højdepunkterne fra Vietnamkrigen, da vi forlader byen for at besøge og udforske Cu Chi Tunnellerne. Cu Chi Tunnellerne blev brugt under Vietnamkrigen, og er bygget af Viet Cong guerillaerne. De dannede en labyrint under de amerikanske militærbaser, og blev brug til overraskelsesangreb og til at undgå luftangreb. Tunnellerne strækker sig over 200 kilometer. Senere på eftermiddagen tager vi tilbage til Ho Chi Minh City, hvor du vil nyde en udsøgt middag på en flydende restaurant på Saigon floden.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

 

Dag 15: Ho Chi Minh City – Afrejse

På afrejsedagen har du tid til at shoppe, slappe af eller udforske byen på egen hånd før du bliver kørt til lufthavnen for at nå dit fly. Her vil vi sige farvel og ønske dig en god tur hjem.

Inkl.: Morgenmad


 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2015


01 Oktober til 10 December 2015 - THAI Airways - pris fra 29.995,-

01 Oktober til 14 December 2015 - Qatar - pris fra 27.195,-

01 Oktober til 01 December 2015 - Vietnam Airlines - pris fra 29.495,-

01 Oktober til 14 December 2015 - Singapore Airlines - pris fra 28.595,

 

Rejs i januar, februar eller marts 2016


01 Januar til 29 Februar 2016 - THAI Airways - pris fra 30.495,-

01 Januar til 27 Juni 2016 - Qatar - pris fra 27.195,-

01 Januar til 16 april 2016 - Vietnam Airlines - pris fra 29.495,-

01 Januar til 16 April 2016 - Singapore Airlines - pris fra 29.495,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris. Er I mere end 2 personer på denne rejse kan der opnåes en god rabat på rejsens pris

Prisen er baseret på overnatning på gode 3-stjernede hoteller. Ønsker du en bedre hotelkategori, så kontakt os for pris.    

 

 

 

 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Hanoi/HCM City-København
 • Flytransport jf programmet
 • Privat transport jf programmet
 • Indkvartering på 3-, 4- eller 5-stjernede hoteller
 • Alle måltider inkluderet, totalt 41
 • Engelsktalende guide
 • Halong Bay cruise
 • Samtlige éntrebilletter jf programmet
 • Diverse bådture jf programmet
 • Lokale skatter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Visumudgifter (ca USD 75)
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der visum til Cambodia og Laos, men ikke til Vietnam, da opholdet er på under 15 dage. 

Visum til Cambodia og Laos kan let fås on-arrival i de internationale lufthavne. Du skal medbringe gyldigt pas, der som minimum er gyldigt 6 måneder frem. Du skal også medbringe 2 x pasfoto, samt ca USD 75 i rede penge. 

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt, at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikring.  Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer igennem Europæiske Rejseforsikring

 

  

Ha Long Bay

Herunder kan du se et videoklip af Ha Long Bay, der er et af de steder du vil kunne opleve på rundrejsen. Klippet vil give dig et indtryk af hvad der venter dig, når du på slutningen af turen kommer til Nordvietnam.

 

 

Vientiane

Herunder kan du se et videoklip der viser Vientiane, som du vil kunne opleve når vi kommer til Laos. Vidioen viser nogle af de seværdigheder du vil kunne opleve. 

 


 

 

 

Siem Reap 

Undervejs på turen skal vi til Siem Reap i Cambodia. På videoen vil du kunne få en fornemmelse af, hvad du vil opleve i byen der bl.a. er kendt for sine smukke templer.  

 

 

Om denne rejse

Pris: fra 27.195,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 15 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Hanoi

Afrejse: Ho Chi Minh City

Indkvartering: Vælg selv imellem 3, 4, 5-stjernede hoteller

Måltider: Alle måltider er inkluderet

Aktiviteter: Kultur, natur, lokalbefolkning, verdensklasse must-sees

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Hanoi

Dag 2: Rundtur i Hanoi

Dag 3: Sejlads i Halong Bugten 

Dag 4: Halong Bugten, Hanoi

Dag 5: Vientiane

Dag 6: Luang Prabang

Dag 7: Pak Ou, Luang Prabang

Dag 8: Siem Reap

Dag 9: Angkor Templerne i Siem Reap

Dag 10: Angkor Templerne i Siem Reap

Dag 11: Phnom Penh

Dag 12: Phnom Penh, Ho Chi Minh City

Dag 13: Bådtur i Vinh Long, Ho Chi Minh City

Dag 14: Tay Ninh, Cu Chi Tunnellerne, Ho Chi Minh City

Dag 15: Afrejse Ho Chi Minh City

 

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15