Oplev Vietnam - 13 dage

Oplev det centrale Vietnam på denne 13-dages rundrejse, der vil tage dig fra Hue og Hoi An over det majestætiske centrale højland. Her vil du få en unik mulighed for at møde de lokale etniske minoritetsgrupper og ride på elefantryg i naturskønne omgivelser. Vi besøger Da Lat før turen går til den summende Ho Chi Minh City og Mekong Deltaet.

 

13 dage - pris fra 17.895,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

På denne 13-dages rundtur vil du opleve det centrale Vietnam med start i den tidligere hovedstad Hue, den gamle by Hoi An og andre lokale højdepunkter før turen går imod det majestætiske centrale højland, hvor du vil få muligheden for at møde de lokale fra nogle af de i alt 54 etniske minoritetsgrupper, der bor i Vietnam. Her vil du også få muligheden for at opleve de fantastiske vandfald i området og komme til at ride på elefantryg. Du vil hernæst besøge den romantiske franske bjerglandsby Da Lat, også kendt som Kærlighedens By. Fra Da Lat kommer du til den evigt summende by Ho Chi Minh samt til det mere rolige område i Mekong Deltaet.

   

Højdepunkter

 • Kongebyen Hue med Citadellet
 • Sejlads på Perfume-floden
 • Lokale markeder og autentisk mad
 • UNESCO Hoi An
 • Besøg i etniske landsbyer
 • Det vietnamesiske højland
 • UNESCO My Son
 • Elefantridning i Buon Ma Thuot
 • Spektakulære vandfald
 • Sejlads på Lak søen
 • Kærlighedens By, Da Lat
 • Kongepaladser og munkeklostre
 • Storbyen Ho Chi Minh City
 • Verdensberømt arkitektur
 • Cu Chi Tunnellerne
 • Sejlads i Mekong Deltaet
 • Flydende markeder

 

Kort over Vietnam  


         

 

 

 

 

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

Dag 1: Ankomst til Hue

Ved din ankomst til Phu Bai lufthavnen i Hue City vil du blive budt velkommen af vores guide og chauffør, som vil tage dig til Hue City. Efter check-in på hotellet har du resten af dagen til udforske byen på egen hånd.  

Inkl: Aftensmad

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2: Hue

Hue City var under Nguyen Dynastiet (1802-1945) det politiske, økonomiske og kulturelle hovedsæde i Vietnam. Vi bruger hele dagen på at opleve det gamle Hue med dens mange vidundere. Vi starter dagen med en bådtur ned ad denromantiske Parfume-flod til Thien Mu Pagoden, en af de smukkeste og ældste pagodaer i Hue. Vi går derefter til Minh Mang Gravkammeret. Minh Mang var kejser i Vietnam fra 1820 til 1841.

Om eftermiddagen tager vi til udkanten af Hue ad landevej for at udforske Tu Duc Gravkammeret før vi vender retning mod det imperiske Citadel. Citadellet har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1993, og bag dets vægge kan man finde den imperiske by og den forbudte by. Nyd paladser, udsmykkede sale, biblioteker, residenser og læreanstalter. Middag vil blive serveret på en lokal restaurant. Herefter kan du udforske byen på egen hånd eller slappe af på dit hotelværelse.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

 

 

Dag 3: Hue – Hoi An

Fra det gamle Hue tager vi mod det mere moderne Da Nang og videre til eksotiske Hoi An. Undervejs vil der være mulighed for at stoppe for at tage billeder på toppen af Hai Van Passet med udsigt over Lang Co Beach. Herefter fortsætter vi til Hoi An, et UNESCO verdensarvsområde.

Om eftermiddagen går vi en afslappende tur og ser de kinesiske mødesale, den japanske bro og de gamle familiehuse i Hoi An. Du har aftenen til at udforske Hoi an på egen hånd. Med sin rolige atmosfære tilbyder Hoi An mange muligheder for at nyde de mange små spistesteder og butikker.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad


  

Dag 4: Hoi An – My Son – Kon Tum 

Du spiser morgenmad på dit hotel og herefter vil vi besøge My Son, det tidligere centrum for Cham Kongeriget. My Son blev tilføjet til UNESCOs Verdensarvsliste i 1999. Efterfølgende tager vi til Kon Tum ad den berømte Ho Chi Minh sti. Vi vil passere storslåede bjergstrækninger, og vi vil besøge Co Tu Landsbyen for at opleve de matriarkalske traditioner hos den etniske minoritetsgruppe K’Tu. Derefter vil vi vandre til Konchori og Konkotu for at besøge disse fortryllende etniske landsbyer med deres traditionelle pælehuse. Kon Tum regionen er primært beboet af Montagnarder, hvilket inkluderer adskillige etniske minoritetsgrupper, heraf Banhar, Rongao, Jarrai, Xedang osv (der findes i alt 54 etniske minoritetsgrupper i Vietnam). Vi overnatter i Kon Tum, hvor der er indtjekning på hotel ved ankomst. Middag vil blive serveret på en lokal restaurant.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad 


 

Dag 5: Kon Tum – Pleiku – Buon Ma Thuot

Efter morgenmad besøger vi trækirken, som blev bygget i 1913 af en fransk præst. For beboerne i Tay Nguyen er kirken deres store stolthed. Efter frokost tager vi til Buon Ma Thuot. På vejen er der tid til at stoppe for at se gummiplantager og peberhaver. Buon Ma Thuot er en bjergby i det vestlige højland, og er hjem for de vietnamesiske elefanter. Du vil spise middag og overnatte i Buon Ma Thuot. 

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

Dag 6: Buon Ma Thuot – Buon Don

Fra morgenstunden tager vi til Don landsbyen, som er berømt for sine elefanter. Det er også hjem for mange etniske minoritetsgrupper, såsom Ede, M’nong, G’rai, Lao, Thai osv. Vi vil besøge elefantjægernes gravkammer før vi passerer bambusbroen. Du får mulighed for at nyde betagende vandfald i det centrale højland, blandt andet Dray Sap. På Ede sproget betyder "Dray Sap" "røg vandfald". Dray Nu er et andet imponerende vandfald, skabt af Krong Kno floden. Om aftenen er der mulighed for at opleve Cong-Chieng Festivalen før middag. Du vil tilbringe natten i en bungalow i Buon Don.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

Dag 7: Buon Don – Jun – Da Lat

Efter morgenmaden tager vi imod Lak Søen, hvor vi besøger Jun landsbyen og nyder en times sejltur i en kano lavet af udhulet træstamme. Her kan du blandt andet se de lokale fiskere. Du får også mulighed for at ride på en elefant i en time. Vi fortsætter herefter til Da Lat, der betragtes af mange som juvelen i det centrale højland. Her kan du tage på sightseeing i de kuperede gader i Da Lat og til den rolige Xuan Huong Sø, som er beliggende midt i byen. Herefter kører vi med bil til det specielle Da Lat Marked, og du overnatter i Da Lat.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

Dag 8: Da Lat

Kærlighedens By, eller Da Lat City, er beliggende i 1.500 meters højde i det centrale højland, og har derfor køligt klima året rundt. Oplev den fulde rundtur i en smukke Da Lat City, som begynder med et besøg i konge Bao Dais summerpalads, den sidste kejser i Vietnam. Vi vil også besøge den gamle jernbanestation, som blev bygget under den franske kolonitid. Herefter går turen til Tuyen Lam søen og Truc Lam Zen munkeklosteret. Tuyen Lam søen er et perfekt sted til at tage en afslappende spadseretur med venner, familie eller dit hjertes udkårne. Slap af og nyd freden og den beroligende effekt af vandets rislen. Resten af aftenen vil blive tilbragt i Da Lat.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad


 

Dag 9: Da Lat – Ho Chi Minh City

På vejen til Ho Chi Minh City passerer vi te- og kaffeplantager, og vi vil også nyde en frokost på turen. Efter indtjekning på dit hotel har du mulighed for at udforske byen på egen hånd eller slappe af på dit hotelværelse.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

Dag 10: Ho Chi Minh City – Cu Chi – Ho Chi Minh City

Efter morgenmaden vil du opleve byen og se nogle af de mest storslåede steder og arkitektur i Vietnam. Vi starter med at besøge Dong Khoi Gaden (tidligere Rue Catinat) før vi ser Notre Dame Katedralen. Dette er det mest berømte vartegn i Vietnam, da klokketårnene kan ses fra lang afstand. På den samme plads finder man det berømte Saigon Post Office, det største fungerende postkontor i Vietnam. Dette postkontor er ekstraordinært, fordi det er designet og bygget af Gustave Eiffel, som også har designet og bygget Eiffeltårnet og Frihedsgudinden. Denne bygning må man ikke gå glip af. Herefter vil vi tage dig med til Cho Lon Markedet i Chinatown, hvor der vil være tid til shopping, hvorefter vi forlader byen for at besøge og udforske Cu Chi Tunnellerne. Cu Chi Tunnellerne blev brugt under Vietnamkrigen, og er bygget af Viet Cong guerillaerne. De dannede en labyrint under de amerikanske militærbaser, og blev brug til overraskelsesangreb og til at undgå luftangreb. Ved ankomst tilbage i Ho Chi Minh City spiser vi middag, og du vil have resten af aftenen til at slappe af.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

Dag 11: Ho Chi Minh City – Vinh Long – Can Tho

Idag skal vi opleve det naturskønne Mekong River Delta, hjem for de mest frugtbare landbrugsområder i Vietnam. Du vil komme med båd til en ø, hvor du vil opleve frugthaver samt besøge det gamle Cai Be flydende marked. En tur nedad Mekong Deltaet giver os indblik i lokalbefolkningens oplevelser og hverdagsliv. Efter Mekong fortsætter vi igennem Vinh Long med båd, og tager så en bil til Can Tho, hvor der er overnatning.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad
  

Dag 12: Can Tho – Ho Chi Minh City

Dagen starter med en afslappende bådtur nedad Mekong floden til det smukke flydende Cai Rang marked. Dette flydende marked er et perfekt sted at se de i hundredevis små salgsbåde flyde omkring og tilbyde deres varer. Herefter kører vi tilbage til Ho Chi Minh City, hvor der er indtjekning på hotel og middag på en lokal restaurant. Du har mulighed for at opleve byen på egen hånd eller slappe af på hotelværelset.

Inkl: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 Dag 13: Ho Chi Minh City – Afrejse

På afrejsedagen har du mulighed for at shoppe, slappe af eller gøre hvad du har lyst til på egen hånd inden du bliver kørt til Tan Son Nhat International Airport. Her vil vi sige farvel og ønske dig en god tur hjem.

Inkl: Morgenmad

 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 19.995,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 17.895,-

01 Oktober til 01 December 2018 - Vietnam Airlines - pris fra 19.495,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Singapore Airlines - pris fra 18.695,

 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 20.500,-

01 Januar til 27 Juni 2019 - Qatar - pris fra 17.895,-

01 Januar til 16 april 2019 - Vietnam Airlines - pris fra 19.495,-

01 Januar til 16 April 2019 - Singapore Airlines - pris fra 19.495,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris. Er I mere end 2 personer på denne rejse kan der opnåes en god rabat på rejsens pris

Prisen er baseret på overnatning på gode 3-stjernede hoteller. Ønsker du en bedre hotelkategori, så kontakt os for pris.    

   

 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Hue/HCM City-København
 • Privat transport jf programmet
 • Indkvartering på 3-, 4- eller 5-stjernede hoteller
 • Alle måltider inkluderet, totalt 35
 • Engelsktalende guide
 • Samtlige éntrebilletter jf programmet
 • Elefantridning og bådture
 • Lokale skatter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen. 


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Vietnam idet opholdet er på under 15 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt, at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikring.  Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer igennem Europæiske Rejseforsikring

 

HUE

Herunder kan du se en video der præsentere kongebyen Hue, som du vil besøge i starten af din rejse. Hue er en by med en lang og stolt historie og har meget at byde på for besøgende.

 

 

Ho Chi Minh City

Herunder kan du se et videoklip der viser de kultur forskelle der er når man kommer til Vietnam og specielt i en storby som Ho Chi Minh City. 

 

 

 

 

Mekong Deltaet

Herunder kan du se en video der viser Mekong deltaet, som du vil besøge i starten af din rejse. Videoen giver et godt billede af den mangfoldighed der eksistere i området. Derudover kan du få et indtryk af det flydende marked Cai Rang som i også skal opleve på turen.

 

Om denne rejse

Pris: fra 17.895,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 13 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Hue

Afrejse: Ho Chi Minh City

Indkvartering: Vælg selv imellem 3, 4, 5-stjernede hoteller

Måltider: Alle måltider er inkluderet

Aktiviteter: Kultur, natur, lokalbefolkning

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Hue

Dag 2: Rundtur i kongebyen Hue

Dag 3: Hoi An

Dag 4: Ho Chi Minh Stien og etniske landsbyer

Dag 5: Det centrale højland, Buon Ma Thuot

Dag 6: Vandfald og etniske landsbyer, Buon Don

Dag 7: Sejlads, elefantridning og marked i Da Lat

Dag 8: Rundtur i Da Lat

Dag 9: Ho Chi Minh City

Dag 10: Rundtur i Ho Chi Minh City, Cu Chi Tunnellerne

Dag 11: Mekong Deltaet og flydende marked

Dag 12: Sejlads på Mekong floden

Dag 13: Afrejse Ho Chi Minh City

 


Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15