Nordligt Familieeventyr - 12 dage

Tag familien med på eventyr og oplev de største seværdigheder og aktiviteter i Nord- og Central-Vietnam. Denne 12-dages rundrejse tilbyder de perfekte rammer for fantastiske oplevelser for store og små, og jeres familie vil med garanti vende retur til hverdagen med kufferten fuld af uforglemmelige minder.

 

12 dage - pris fra 75.295,- for familien (2 voksne/2 børn)

Kort om denne rejse

Vietnam er en fascinerende familiedestination, der tilbyder mange spændende aktiviteter og steder at udforske for dem, der vil opleve lidt udover det sædvanlige. På denne 12-dages rundrejse i Nord- og Central-Vietnam vil du og din familie få indfriet jeres ønsker om en ferie, der indeholder unik kultur, naturoplevelser, sol og strandoplevelser, udendørsaktiviteter og det autentiske møde med de lokale vietnamesere. Tag på eventyr igennem det storslåede landskab eller slap af på en varm sandstrand. Børn i alle aldre vil nyde den kultur og de nye oplevelser, som Vietnam byder på. Denne familietur er designet med én ting i tankerne...variation og fleksibilitet. Der er alt fra historie, kultur, økoturisme, cykling, klatring, sejlads, landbrug og madlavningsmuligheder samt fantastiske strande og shopping. Hele familie er derfor sikret en oplevelse for livet, når vidunderlige Vietnam inviterer jer indenfor. 

  

 Højdepunkter

 • Cykeltaxa i Hanois Gamle Kvarter
 • Franskinspireret arkitektur i Hanoi
 • Hoan Kiem Søen
 • Traditionelt vanddukketeater
 • Lokale markeder
 • Den storslåede Mai Cheu Dal
 • Pool og spaoplevelser
 • Cykling i Mai Cheu Dalen
 • Etniske minoritetsgrupper
 • Klatring i Mai Cheu Dalen
 • Cruise i UNESCO Halong Bugten
 • Kajak og svømning i Halong Bugten
 • Grotter og strande i Halong Bugten
 • Traditionel kunst og håndværk
 • Ky Son Landsbyen
 • Indblik i den lokale kultur
 • Vandretur i området omkring Ky Son
 • Madlavningskursus
 • UNESCO Hoi An
 • Den Japanske Bro i Hoi An
 • Cua Dai Stranden
 

 

Kort over Vietnam


         

 

 

    

 

 

 

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

 

Dag 1: Ankomst i Hanoi

Ved jeres ankomst til Noi Bai International Airport vil I blive budt velkommen af ​​din guide og chauffør, der vil bringe jer til Hanoi City for at checke ind på hotellet. Tilbring jeres første dag i Vietnam med at nyde en afslappende tur omkring den smukke Hoan Kiem-sø og oplev den unikke atmosfære, der er i den gamle bydel. Resten af ​​aftenen står til fri disposition.

Inkl.: Aftensmad

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2: Hanoi

Morgenen starter med en tur i cykeltaxa rundt i de 36 gader i den gamle bydel . Her vil I for første gang få en fornemmelse for det gamle Vietnam, da det gamle kvarter har en historie, der går over 2000 år tilbage. Den gamle bydel er et af de ældste områder i Vietnam, og er stadig i konstant udvikling. I vil også komme ned ad boulevarder omkranset af træer og se den gamle franske koloniale arkitektur. Senere på aftenen er der tid til at slappe af og nyde det enestående vanddukketeater, et traditionelt folkemusikstykke afholdt på Hanoi teater. Resten af aftenen tilbringes i Hanoi.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

 

 

 

Dag 3: Hanoi - Mai Chau

Når I på tredjedagen forlader byen, vil I rejse igennem nogle af de spektakulære landskaber, Vietnam har at byde på. Vi kører i bil til den betagende Mai Chau dal, hvor I skal tilbringe de næste par dage. Nyd en svømmetur og spa-faciliteter på jeres hotel eller gå eller cykl en tur og mød nogle af de lokale etniske minoritetsgrupper, der bor rundt om i dalen.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 


  

Dag 4: Aktiviteter i Mai Chau

Efter morgenmaden kan I fortsætte med at nyde de mange aktiviteter, Mai Chau har at tilbyde. Hvis I beslutter jer for at udforske dalen, vil I opleve de lokale, som arbejder i markerne. I bliver måske endda tilbudt at prøve at plante eller høste afgrøder (alt efter tidspunktet på året). I kan også bare vælge at nyde den storslåede natur i Mai Chau-landsbyen igennem snoede stier og skove.

Idag har I også mulighed for at komme ud og klatre – en nyhed der netop er blevet introduceret i området. Sådan en omgang bjergbestigning er et must for enhver eventyrlysten familie. Det er lige så sikkert, som det er sjovt for alle. Uanset alder, fysik og erfaring kan man finde en god udfordring her, da der er mange steder at bestige. De smukke klippeformationer vil efterlade jeres familie fyldt med ærefrygt og give jer noget at fortælle til venner  og familie resten af livet! Hvis I er mere i humør til at tage den med ro og slappe af, så er der ligeledes rig mulighed for at opholde sig på hotellet og solbade ved poolen.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 


 

Dag 5: Mai Chau - Hanoi

Formiddagen står til fri disposition, inden turen går tilbage til Hanoi. Ved ankomsten i Hanoi kan jeres familie udforske byen på egen hånd. Tag på spændende sightseeing eller nyd tilværelsen på en af ​​de mange fantastiske caféer eller restauranter. Byen er fyldt med masser af skjult charme.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad 

 

 

  

 

 

Dag 6: Hanoi - Halong Bugten

Om morgenen forlader vi Hanoi og rejser østpå til den forbløffende og mystiske Halong Bay, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Dagen starter med en bådtur igennem den betagende bugt, hvor I vil opleve klippeformationer, der springer ud af vandoverfladen, samt grotter, der venter på at blive udforsket. I løbet af aftenen kan I slappe af i den afslappede og behagelige atmosfære på luksusbåden. I vil nyde en udsøgt madoplevelse, den fantastiske solnedgang og ren afslapning under den klare stjernehimmel, inden I vil trække jer tilbage til jeres kahyt for en god nats søvn.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

Dag 7: Halong Bugten

I dag vil I selv kunne vælge dagens aktiviteter baseret på jeres families ønsker og behov. Nogle foretrækker måske afslapning på båden, hvor andre måske hellere vil vove sig ud for at se alt, hvad bugten har at tilbyde. I har mulighed for at sejle i kajak omkring de mange laguner og grotter i Halong Bugten og se nogle af de spektakulære steder, der ligger gemt væk i dette unikke naturområde. Alle måltider idag vil blive serveret på båden.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

Dag 8: Halong Bugten – Ky Son landsby

Efter morgenmaden vil jeres familie forlade Halong Bugten og vende snuden mod Ky Son-landsbyen. Her kan I udforske Moon Garden Homestay og Ky Son på jeres egne præmisser og i jeres tempo. Nyd alt, hvad dette smukke område har at tilbyde såsom et forfriskende dampbad med duftende urter, der udsender en beroligende aroma. Nyd også en lækker middag serveret ved jeres homestay. Om aftenen kan du opleve de lokale bede og få et dejligt fodbad med ingefær og saltvand. Der vil i landsbyen være rig mulighed for at lære mere om lokalbefolkningen og dennes levemåder og traditioner. 

Inkl.: Morgenmad, brunch, aftensmad

 


 

Dag 9: Ky Son – Hanoi – Hoi An

Efter morgenmaden kan I deltage i den gamle skik med at brænde offerpenge og guld til de afdøde forfædre af Vietnam. Dernæst vil I påbegynde et eventyr ad rituelle stier igennem Thang Thac landsby med en guide, hvor I kan udforske Ngo Quyen grav, Phung Hung-templet, Duong Lam Ancient lansby og Mia pagoden. Før frokost har I mulighed for at deltage i et madlavningskursus eller bare slappe af inden måltidet.

Eftermiddagen byder også på en række forskellige muligheder. Tag en middagslur i en af ​​hængekøjerne i haven eller gå rundt og udnyt de mange fotomuligheder, der opstår i landsbyen, heriblandt vietnamesere klædt i deres traditionelle tøj og de smukke naturområder. I kan også fiske og tale med lokalbefolkningen om Ky Son for at lære mere om fantastiske sted. Senere på eftermiddagen vil I rejse tilbage til Hanoi, hvorfra I skal flyve til Da Nang, som ligger centralt i Vietnam. Derfra går turen til den charmerende fiskerby Hoi An, hvor jeres familie vil tilbringe resten af aftenen. Denne rolige by er perfekt til turister. Nyd at gå gennem de smukke oplyste gader og forkæl jer selv med middag på en af ​​de udsøgte restauranter.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

  

 

Dag 10: Hoi An

Nyd en spændende rundtur i det gamle Hoi An og oplev alt, hvad den charmerende by har at tilbyde. Byen får turister til at føle sig velkomne og giver mulighed for at shoppe eller slappe af på nogle af de lokale caféer og restauranter. Om morgenen vil vi tage på en vandretur til de kinesiske mødesale, den japanske bro og gamle familiehuse. Om eftermiddagen sejler vi med båd for at besøge landsbyer, der specialiserer sig i kunsthåndværk, keramik og bådebygning. I løbet af aftenen får I frit spil til at udforske Hoi Ans smukke gamle by på egen hånd.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad

 

 

 

 

 

Dag 11: Hoi An

Idag får I mulighed for at nyde Hoi An i jeres eget tempo. Tag familien med for at slappe af på Cua Dai strand, tag en cykeltur i det omkringliggende landskab eller tag på shopping i de mange lokale butikker, som ligger i hele byen. Hoi An byder også på mange aktiviteter, såsom madlavningskurser. Glæd jer til at se alt, den maleriske by har at tilbyde.

Inkl.: Morgenmad.

 

  

 


 

 

Dag 12: Hoi An - Afrejse

På dagen for jeres afrejse er I velkomne til at shoppe, slappe af og gøre, hvad I har lyst til, inden det er tid til, at I bliver bragt til lufthavnen for at rejse hjem. Inkl.: Morgenmad.

 

 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 82.195,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 75.295,-

01 Oktober til 01 December 2018 - Vietnam Airlines - pris fra 79.995,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Singapore Airlines - pris fra 77.495,

 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 84.495,-

01 Januar til 27 Juni 2019 - Qatar - pris fra 75.295,-

01 Januar til 16 april 2019 - Vietnam Airlines - pris fra 79.995,-

01 Januar til 16 April 2019- Singapore Airlines - pris fra 79.995,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er for 2 Voksne og 2 Børn(t.o.m 11 år). Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

OBS: Prisen er inkl. 2 x Dobbeltværelser på rundrejsen. Hvis der ønskes FAMILIEVÆRESE med plads til 4 personer kan der forventes en væsentlig bedre pris end ovenstående.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris. Er I mere end 2 personer på denne rejse kan der opnåes en god rabat på rejsens pris

Prisen er baseret på overnatning på gode 3-stjernede hoteller. Ønsker du en bedre hotelkategori, så kontakt os for pris.    

   

 

 

 

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Hanoi/Danang-København
 • Flytransport jf programmet
 • Privat transport jf programmet
 • Indkvartering på 3-, 4- eller 5-stjernede hoteller
 • Alle måltider inkluderet, totalt 30
 • Engelsktalende guide
 • Halong Bay cruise
 • Samtlige éntrebilletter jf programmet
 • Diverse bådture jf programmet
 • Lokale skatter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

 Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum, da opholdet i Vietnam er på under 15 dage. 

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt, at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikring. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer igennem Europæiske Rejseforsikring

 

Mai Chau

Herunder kan du se en video, der viser Mai Chau Dalen, som I vil besøge på dag 3, 4 og 5. Videoen er noget langsom og stillestående, men den giver dog et godt billede af den naturskønne dal, hvor I vil få mulighed for at lære mere om de lokale, der bor i landsbyen.

 

 

 

Ha Long Bay 

Herunder kan du se et videoklip af Halong Bugten, der er et af de steder, I vil kunne opleve på rundrejsen. Klippet vil give jer et indtryk af, hvad der venter jer i Halong Bugten. 

 


 

 

 

 

Hoi An

Herunder kan du se et videoklip, der viser nogle billeder af byen Hoi An, der er en del af turen. I videoen vil du kunne fornemme byens charme, hvilket er med til at gøre et besøg i byen til en uforglemmelig oplevelse, selv for de mindste i familien. 

 

 

Om denne rejse

Pris: Familietilbud fra 75.295,- 

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 12 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Hanoi

Afrejse: Da Nang

Indkvartering: Vælg selv imellem 3, 4, 5-stjernede hoteller

Måltider: Alle måltider er inkluderet

Aktiviteter: Udendørsaktiviteter, kultur, natur

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Hanoi

Dag 2: Rundtur i Hanoi

Dag 3: Mai Chau Dalen

Dag 4: Aktiviteter i Mai Chau Dalen

Dag 5: Mai Chau, Hanoi

Dag 6: Sejlads i Halong Bugten

Dag 7: Halong Bugten

Dag 8: Ky Son 

Dag 9: Ky Son, Hoi An

Dag 10: Rundtur i Hoi An

Dag 11: Aktiviteter i Hoi An

Dag 12: Hoi An, afrejse 

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15