Ad Landevejen fra Nord til Syd - 15 dage

Oplev Vietnam på 15 dage. En rejse der bringer dig fra bjergene ved Sapa i Nord, til metropolen Ho Chi Minh i Syd. På turen vil du kunne opleve Vietnams pulserende hovedstaden Hanoi og det naturskønne Ha Long Bay. Du vil på din tur opleve Kongebyen Hue og UNESCO-byen Hoi An i det Centrale Vietnam.


15 dage - pris fra 22.695,- per person v. 2 personerKort om denne rejse

Denne 15-dagstur ad landevejen, vil tage dig fra Vietnams pulserende hovedstad Hanoi i Nord, til de trendsættende finansdistrikter i Ho Chi Minh City i Syd. Undervejs vil du kunne opleve nogle af Vietnams største seværdigheder, samt give dig et unikt indblik i den vietnamesiske kultur og historie.

Turen starter ved Halong Bugten, hvor du vil kunne se de spektakulære klippeformationer, der har rejst sig fra vandet. Du vil derudover kunne opleve det fantastiske naturområde Ninh Binh der kan beskrives, som ”Ha Long Bay på land”. På turen vil du komme forbi Phong Nha samt national parken Ke Bang, der er kendt for sine fasinerende drypstenshuler. På vejen imod Sydvietnam vil du også besøge kongebyen Hue, samt kunne nyde et par dage ved de fantastiske strande i Da Nang og Nha Trang. Rejsen fortsætter ind i landet til den romantiske by Da Lat, hvorefter turen afsluttes med et par dage i Ho Chi Minh City og det fasinerende Mekong Delta.    

 

 

Højdepunkter

 • Hanoi
 • One-Pillar Pagodaen
 • Det Etnografiske Museum
 • Det gamle kvarter i Hanoi
 • Vanddukketeater
 • UNESCO Ha Long Bay
 • Ninh Binh provinsen
 • Tam Coc grotten
 • Vy-Templet
 • Ke Bang national park
 • Kongebyen Hue
 • Thien Mu-Pagodaen
 • Det imperieske citadel
 • Cham Museum
 • Hoi An
 • den Japanske Bro
 • Nha Trang bugten
 • Po Klong Garani templet
 • Ho Chi Minh City
 • Saigon Postkontor
 • Cu Chi tunnelerne
 • Cao Dai Templet
 • Mekong Deltaet
 

 

 

Kort over Vietnam  


         

 

 

    

 

 

 

 

     

Detaljeret dagsprogram

 

  

Dag 1: Hanoi – Ankomst

Ved din ankomst til Noi Bai Internationale lufthavn vil du blive mødt af din guide og chauffør, der vil køre dig til dit hotel i Hanoi. Du er derefter have mulighed for at slappe af efter din lange flyvning, eller udforske byen på egen hånd.

Inkl.: Aftensmad

 

Dag 2: Hanoi

Hanoi er Vietnams hovedstad, samt landets kommercielle, politiske og kulturelle centrum. Du vil derfor starte din rundrejse med en tur rundt i byen.

Dagen starter med en tur rundt i Hanoi, hvor første stop på vejen er One-Pillar Pagoda. Herefter fortsætter vi til Temple of Literature. Templet blev bygget i oktober 1073, som en hyldest til Konfucius og er anset for at være det første universitet i Vietnam. Næste stop er det Etnografiske museum, her vil du kunne få et fantastisk indblik i Vietnams mange folkeslag samt et indblik i landets 54 etniske minoriteter. Senere på dagen vil du have mulighed for at nyde en cykeltur (1 time) rundt i de 36 gader i Hanois gamle kvarter,  samt et besøg ved Ho Guom (Sword Lake).

I løbet af aften kan du slappe af til det traditionelle vandukketeater der er en tradition for området. Derefter har du mulighed for, på egen hånd, at udforske byen eller vende tilbage til dit hotel. Du vil tilbringe natten i Hanoi. 

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 

 

 

 

 

Dag 3: Hanoi - Ha Long Bay

Vi forlader Hanoi og tager til Ha long Bay, hvilket er med på UNESCO verdensarvsliste og er en af de smukkeste steder i regionen. Ha Long Bay ligger i Tonkin Bugten, og er en spektakulær samling af 2.000 øer. Dette danner en fantastisk landskab af kalkstens søjler og klippevægge. 

Besætningen vil byde dig velkommen ombord på skibet, hvor du vil få tilbudt en frokost bestående af frisk fisk og skaldyr. Du vil blive ført ned til din kahyt, hvorefter vi starter sejlturen rundt imellem de fantastiske klippeformationer. Vi vil selje imod Bai Tu Lang Bay, hvor vi undervejs vil passere Hon Gai, Cam Pha, Oan Lagoon, Mat Quy, Am Tich samt fiskeribyen VungVieng.

Vi vil på turen se Sung Sot grotten, som er en af de smukkeste grotter i Ha Long Bay. Senere på dagen vil der være god tid til, at bade eller tage en kajaktur ind til tunnel grotterne. I løbet af aften vil der være mulighed for, at få slappet af i de rolige omgivelser ombord på båden, samt nyde en lækker middag. Hvis vi er i den rigtige sæson, vil der være mulighed for at se friske blæksprutter blive fanget på traditionel vis. Fra loungen kan du nyde den smukke solnedgang, samt den fantastiske stjernehimmel før du vender tilbage til kahytten, hvor du vil tilbringe natten.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

  

Dag 4: Ha Long Bay - Hanoi

Efter morgenmaden vil vi fortsætte med at sejle rundt mellem klippeformationer, hvoraf nogle har helt spektakulære former. Vi passere tæt forbi Hoa Cuong og Ga Choi-øerne, inden vi ankommer til Luon Grotten. Hefterefter spiser vi en tidlig frokost før vi tager afsked med skibet og dets besætning for, at vende tilbage til landevejen mod Hanoi. Undervejs vil vi stoppe i byen Bat Trang, hvor man vil kunne købe alle former for keramik, broderier samt marmor statuer. Middagen vil blive serveret på restauranten Rung. Du tilbringer natten i Hanoi.

Inkl.: Morgenmad, Brunch og Aftensmad

 

Dag 5: Hanoi - Hoa Lu - Vinh

Vi tager afsked med Hanoi og køre godt 80 km syd for hovedstaden, til Ninh Binh-provinsen, også kendt som ”Ha Long Bay på land”.

Denne dag vil vi opleve noget af Vietnams historie og kultur, samt se noget af det smukke landskab. Vi starter turen med en afslappende tur i en Sampan (lille båd), som vil tage os i gennem landskabet bestående af sletter og bjerge. Dette fører os til de smukke og mystiske Tam Coc grotter.

Næste stop er Thai Vy templet, hvor vi vil nyde vores frokost. Templet er bygget i 1300 tallet og byder på en stor indsigt i den Vietnamesiske kultur og arkitektur. Derefter går turen imod Hoa Lu, den forhenværende hovedstad i det tidligere Dinh og det tidlige Le dynasti (10-11 århundrede).

Efter frokost kører vi til Vinh City (fødested for Ho Chi Minh), hvor du vil tilbringe natten og have mulighed for at få slappet af.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 

 

Dag 6: Vinh - Phong Nha - Hue

Slap af denne morgen, mens vi kører til Phong Nha - Ke Bang National 
Park, der er med på UNESCO verdensarvsliste. Nationalparken ligger i Quang Binh provinsen i det centrale Vietnam. Parken byder på smukke kalkstensformationer, grotter og skov, samt den største urskov i Vietnam og den største kalkstensbjergkæde på jorden. Fra Phong Nha vil vi tage en sejltur på Son-floden for at se Phong Nha-grotten. Derefter vil vi tage længere sydpå til kongebyen Hue, 
hvor du vil tilbringe natten.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

  

Dag 7: Hue

Hue City var under Nguyen dynastiet (1802-1945) den politiske, økonomiske og kulturelle hovedstad i Vietnam. Vi starter med at tage en bådtur ned af den romantiske Parfume flod til Thien Mu-pagoden, der en af ​​de smukkeste og ældste pagoder i Hue. Efter det bevæger vi os hen for at se Minh Mangs grav. Minh Mang var kejser af Vietnam i perioden fra 1820-1841.

Om eftermiddagen kører vi til udkanten af ​​Hue for at udforske Tu Duc-graven, inden vi skal se det imperiske Citadel, som har været på UNESCO verdensarvsliste siden 1993. Citadellet inkluderer den imperiske, samt den forbudte by. Nyd de forskellige paladser, udsmykkede haller, biblioteker, boliger, gymnasier, Flag Tower og Noon Gate. Middagen vil senere blive serveret på en lokal restaurant. Derefter har du mulighed for at udforkse byen på egen hånd eller slappe af på dit hotelværelse.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 

Dag 8: Hue - Da Nang - Hoi An

Vi forlader det historiske Hue til fordel for de mere moderne omgivelser i Da Nang samt det eksotiske Hoi An. Undervejs på turen vil vi have mulighed for at stoppe for at tage billeder af Lang Co Beach og Hai Van passet, samt besøge Cham museum, der ligger i byen Da Nang. Cham museum indeholder en af de mest omfattende samlinger af Cham kunst skulpturer i verden. Skulpturerne stammer fra det 7. til 15. århundrede. Herefter går turen gennem de smukke og berømte Marble-bjerge til Hoi An, som også er med på UNESCO verdensarvsliste.

Dagen byder på en tur i den smukke og historiske by. Hoi An tilbyder turister muligheden for at shoppe, samt slappe af på en af de lokale restauranter. Om morgen vil vi tage en gåtur ned til de kinesiske mødesale, den 400 år gamle japanske bro, samt se de gamle familiehuse, der nænsomt er blevet bevaret. Du vil tilbringe natten i Hoi An.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad 

 

 

 

 

 

Dag 9: Hoi An - Nha Trang

En afslappende formiddag på stranden, et besøg i butikker eller alternativt at leje en cykel og udforske omgivelserne i Hoi An – valget er dit.

Efter check-ud vil du rejse fra Hoi An tilbage til Da Nang i tid til at tage toget til Nha Trang. Toget følger den kystnære rute, hvor du vil kunne nyde den spektakulær udsigt over strande, klipper og rismarker. Ved ankomst vil du blive hentet og bragt til dit hotel. Overnatning i Nha Trang.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

  

Dag 10: Nha Trang

Nha Trang tilbyder fantastiske strande, klart vand og farverigt marine liv, som landets førende traditionelle badeby. Byen er beliggende i Nha Trang bugten, omgivet af bjerge, hvilket gør, at mange anser denne bugt for at være blandt verdens smukkeste. Nyd en formiddags sejltur i Nha Trang Bay, hvor du kan besøge nogle af de nærliggende øer eller nyde en dejlig svømmetur. Du vil have noget fritid på øen Tam, inden turen går til en fiskerby, hvor frokosten serveres. Efter frokost  tager vi en tur gennem landsbyen til Tri Nguyen Akarium. Overnatning i Nha Trang.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

  

Dag 11 : Nha Trang - Da Lat

Efter strandene i Nha Trang bevæger vi os mod det centrale højland til den romantiske ”City of Love”, Da Lat. Vi stopper undervejs for at besøge det historiske sted Cham med Po Klong Garai-tårnet i Phan Rang. Dernæst fortsætter vi op gennem Ngoan Muc Passet, indtil vi ankommer til Da Lat, som er placeret i en højde på 1500 meter og tilbyder et køligt klima hele året rundt.

Byrundturen i Da Lat begynder med et besøg i den romantiske kærligheds dal, hvor du vil se den Da Thien søen, samt forskellige skulpturer af forelskede par. Derefter går turen til Xuan Huong søen, som er et fantastisk sted at tage en behagelig spadseretur med venner, familie eller den eneste ene. Da Lat er en smuk by, som både kærestepar, venner og familier kan nyde.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 

Dag 12 : Da Lat - Ho Chi Minh City

Vi tager afsked med den rolige by Da Lat og køre mod den mere tempofyldte Ho Chi Minh City, formelt kendt som ”Saigon”. Undervejs på turen til Ho Chi Minh, kører vi gennem et område der er kendt for dets kaffe- og teplantager. Ho Chi Minh er en pulserende og dynamisk by i Sydvietnam. Det er ikke blot den største by, men byen er også anset, som den mest økonomiske og trendsættende by i Vietnam. 

Ved din ankomst kommer du på en byrundtur for at se Reunification Paladset, der en hyldest til krigen. Derefter skal vi forbi Notre Dame katedralen. Dette er et af Vietnams mest berømte seværdigheder der med sin højde kan ses på lang afstand. Samtidig kan du se det berømte Saigon postkontor, som er det største operative postkontor i Vietnam. Det der gør dette postkontor specielt og et besøg værd er dets arkitekt Gustave Eiffel, der også står bag Eiffeltårnet i Paris og Frihedsgudingen i New York. Derefter skal vi besøge China Town, Binh Tay Marked og Thien Hau-templet. Du vil tilbringe resten af ​​aftenen i Ho Chi Minh City.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 

 

 

 

 

Dag 13 : HCM City - Cu Chi - Tay Ninh - HCM City

Fantastiske landskaber, smuk natur, kultur og historie er alt sammen på dagsorden efter morgenmaden. Vi vil besøge nogle af Vietnamkrigens vidundere, idet vi skal på en spændende tur til Cu Chi tunnelerne lige uden for Ho Chi Minh City. Tunnellerne blev bygget af Viet Cong-guerillaen og dannede en labyrint næsten under de amerikanske militærbaser og blev brugt til overraskelsesangreb og for at undgå luftangreb. Tunnellerne selv strækker sig over 200 kilometer. Derefter tager vi til Cao Dai-templet i Tay Ninh, som kombinerer religionerne buddhisme, taoisme, konfucianisme, kristendom og islam, hvilket giver det en unik appel og gør det meget interessant at besøge. Senere på eftermiddagen vil du komme tilbage til Ho Chi Minh City, hvor du vil have middag på en flydende restaurant på Saigon floden og tilbringe resten af aftenen. Natten tilbringes i Ho Chi Minh.

Inkl.: Morgenmad, Frokos og Aftensmad

  

Dag 14 : HCM City - My Tho - HCM City

Efter morgenmaden er der afgang fra Ho Chi Minh City, vi tager en smuk kørertur langs Mekong floden, som er hjemsted for noget af det mest frugtbare land i Vietnam. Du vil på turen kunne nyde en sejltur til en lille ø, der huser massere af frugtplantager. Derefter tager vi en hestevogn til Quoi Son, hvor du vil besøge en biavler samt nyde forskellige typer te og slik. Derefter sejler vi gennem kanalerne på Mekong Deltaet i en af områdets sampan både. Vi fortsætter ned langs floden, hvor du vil komme til at besøge en familieejet virksomhed, der producerer kokos slik. Herefter vil du kunne nyde en lækker frokost i plantagehaven. Sent på eftermiddagen sejler vi tilbage til My Tho og derefter ad landevej tilbage til Ho Chi Minh City, hvor du skal overnatte.

Inkl.: Morgenmad, Frokost og Aftensmad

 
 

Dag 15 : HCM City - Afrejse

Du har formiddagen fri til at shoppe eller slappe af, før du vil blive kørt til Tan Son Nhat Internationale lufthavn, hvorfra der vil være afrejse til Danmark.

Inkl.: Morgenmad

 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 24.495,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 22.695,-

01 Oktober til 01 December 2018 - Vietnam Airlines - pris fra 23.900,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Singapore Airlines - pris fra 22.995,

 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 25.295,-

01 Januar til 27 Juni 2019 - Qatar - pris fra 22.695,-

01 Januar til 16 april 2019 - Vietnam Airlines - pris fra 23.950,-

01 Januar til 16 April 2019 - Singapore Airlines - pris fra 23.955,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris. Er I mere end 2 personer på denne rejse kan der opnåes en god rabat på rejsens pris

Prisen er baseret på overnatning på gode 3-stjernede hoteller. Ønsker du en bedre hotelkategori, så kontakt os for pris.    

 

 

  

Prisen inkluderer

 • Transport, udflugter og entreer jf. program
 • Engelsktalende lokal guide
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Ha Long Bay cruise
 • Privat transport, jf. program
 • Entrébillet til de forskellige seværdigheder på rejsen
 • Tog fra Da Nang - Nha Trang (4 personers sovekupe med air-condition)
 • De forskellige bådture undervejs
 • Måltider, jf. program
 • Morgenmad dagligt
 • Lokale skatter
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Indenrigsflyvninger, jf. program
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Afrejsedato

Der er afrejse hele året.

Rejseplanen kan tilpasses yderligere, hvis der ønskes forlængelse af ferien.

Rejser i en større grupper er der mulighed for dansk rejseleder. Spørg Asien Travel


 

Tilvalgspakker

På denne hjemmeside finder du et udsnit af de rejser Asien Travel har i Vietnam. Har du særlige ønsker eller er der andre områder af Vietnam du gerne vil besøge, så tag en snak med os. 


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen. 

 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Vietnam i det opholdet er på under 15 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring 

Ninh Binh

Herunder kan du se et videoklip der viser Ninh Binh filmet fra luften. Vidioen viser, hvilket storslået område og natur vi besøger på rejsen. 


 

Marked i Hue

Herunder kan du se en video fra en af Asien Travels tidligere ture til byen Hue. Hue er en historisk by i Vietnam, hvilket gør det til et spændende punkt på denne tur. I klippet er vi på besøg på et lokalt marked.


 

Cykeltur ved Hoi An 

Videoen er filmet på en af Asien Travels tidligere ture hvor var på cykeltur i udkanten i byen Hoi An.


 

 


Om denne rejse

Pris fra: 22.695,- per person v. 2 personer

Afrejse: Valgfri rejsedato

Varighed: 15 dage/14 nætter

Det er muligt at forlænge eller ændre programpunkter hvis dette ønskes

Flyselskab: Asien Travel kan hjælpe med flybillet T/R Vietnam

Ankomst: Hanoi

Afrejse: Ho Chi Minh City

Indkvartering: Flere hotelkategorier at vælge imellem

Måltider: Jf. program

Aktiviteter: Individuel Rejse

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Hanoi

Dag 2: Hanoi

Dag 3: Ha Long Bay

Dag 4: Ha Long Bay

Dag 5: Hanoi - Hoa Lu - Vinh

Dag 6: Vinh - Phong Nha - Hue

Dag 7: Hue

Dag 8: Hue - Da Nang - Hoi An

Dag 9: Hoi An - Nha Trang

Dag 10: Nha Trang 

Dag 11: Nha Trang - Da Lat

Dag 12: Da Lat - Ho Chi Minh City

Dag 13: HCM City - Cu Chi - Tay Ninh - HCM City

Dag 14: HCM City - My Tho - HCM City

Dag 15: Afrejse

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15