Koh Kood Beach Resort

Koh Kood Beach Resort er et dejligt 3,5-stjernet resort, hvor du kan geare helt ned og nyde livet på den lækre strand og i de flotte omgivelser. Resortet byder på skønne bungalows i Thai-stil. 

 

Læs udførlig beskrivelse her på siden. 

Beskrivelse Koh Kood Beach Resort

På Koh Kood Beach Resort kan du nyde livet på denne smukke og rolige Thailandske ø.

Koh Kood Beach Resort ligger i betagende omgivelser og giver sine gæster mulighed for at slappe af, dase på stranden eller ved poolen, hygge med en tur i havkajak eller snorkle. Om man er på familie- eller parferie er dette resort et fantastisk sted at bo på Koh Kood, og udover de dejlige bungalows tilbyder Koh Kood Beach Resort også faciliteter såsom cykeludlejning, vaskeriservice, businesscenter, restaurant, mulighed for massage samt pool og børnepool. Resortets værelser har ligeledes gode faciliteter, så gæsterne kan føle sig godt tilpas, herunder behagelige senge, aircondition samt terrasse.   

 

Særligt for familier

Koh Kood Beach Resort er et familievenligt hotel, som får rigtig gode anmeldelser på Tripadvisor, når det gælder den perfekte familieferie. Du kan evt. læse mere her. Husk at Asien Travel kender rigtig mange hoteller og resorts i Thailand, så har du brug for vejledning til familieferien så kontakt os for en snak.

 

Vores Vurdering

Vi har besøgt Koh Kood Beach Resort, som vi bestemt synes er anbefalelsesværdigt. Resortet har en fin placering, gode bungalows, og personalet er meget søde, imødekommende og hjælpsomme. 

Derudover har resortet en udmærket restaurant med rimelige priser og en lækker morgenbuffet. 

Stedet besøges af mange danskere, der kommer for at nyde den afslappede atmosfære. 

Udpluk af værelsestyper

Hotellet råder over flere værelsestyper. Her præsenterer vi nogle af de mest efterspurgte. Har du andre ønsker så kontakt Asien Travel.


Bali Bungalow

 

Thai Twin House


Sunset House


 

 

 

 

 

Bali Bungalow er ca. 25 m2 og har udsigt til øens bakkelandskab. Værelset er smukt indrettet, har dobbeltseng samt privat terrasse, minibar og aircondition. Mulighed for 2 ekstra senge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thai Twin House-kategorien har delt terrasse og jacuzzi og er perfekt til en familie. Thai Twin House er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge per bungalow, og der er havudsigt fra den delte terrasse. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunset House er lidt større end de andre bungalows, ca. 30 m2, og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Denne værelsestype er beliggende i et roligt område og har smuk havudsigt. Der er mulighed for ekstra seng. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Billeder Koh Kood Beach Resort

 

 


Video fra Koh Kood Beach Resort og Koh Kood

Hotelfakta for Koh Kood Beach Resort 

Generel Information

Lokalitet mv.

Tid til lufthavn:

ca. 2 timer (inkl. båd)

Antal værelser:

18
Resortet bygget i:

2005

Udtjekning:

kl. 12.00

Service og Faciliteter


Service og faciliteter

Restaurant

Cykeludlejning

Businesscenter

Wi-Fi (gratis)

Vaskeriservice

 

Rekreationsfaciliteter

Have

Swimmingpool

Privat strand

Massage

Børnepool

 


 

 
  
  

 

Priser og sæsoner

Kontakt Asien Travel for dagsaktuelle overnatningspriser for Koh Kood Beach Resort.

Vær opmærksom på at den dyreste periode for overnatninger er i peaksæsonen omkring jul og nytår.

Den billigste periode er fra juni til og med september. Resten af året vil overnatninger på dette resort være til normalpris.

Kombinationer

Et ophold på Koh Kood kan fint kombineres med dage i Bangkok. Ydermere er der også mulighed for at kombinere med andre øer såsom Koh Chang og Koh Mak. Det er let at komme med båd rundt til øerne.

Asien Travel hjælper dig godt på vej.

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15