Lazy Day the Resort

Lazy Day the Resort er et 3-stjernet resort på skønne Koh Mak. Resortet har en dejlig afslappet atmosfære og ligger ud til en fantastisk strand - det perfekte sted at nyde din ferie i Thailand.

 

Læs udførlig beskrivelse her på siden. 

Beskrivelse Lazy Day the Resort

Lazy Day the Resort ligger på Koh Mak, to minutters gang fra Ao Khao strand. Resortet er beliggende på en privat strand, som alle værelser har direkte adgang til.

Dette dejlige sted byder også på gratis trådløs internetadgang og en restaurant.

Lazy Day Resort tilbyder desuden gratis parkering og ligger omkring fem minutters kørsel fra Koh Mak-templet. En gratis tovejs shuttle kører fra Ao Nid mole.

Værelser og bungalows på Lazy Day the Resort har moderne minimalistisk indretning samt vinduer, der giver masser af naturligt lys. Hver har en privat balkon, køleskab og eget badeværelse med bruser.

Gæsterne kan slappe af ved stranden og nyde tilværelsen, få en afslappende kropsmassage eller grille i den anlagte have. Personalet på resortet kan også arrangere dykning, cykling eller andre aktiviteter.

Den tilhørende restaurant serverer et udvalg af thailandske og vestlige retter, og derudover kan man købe lettere anretninger og forfriskende cocktails i baren.

 

Særligt for familier

Lazy Day the Resort er et familievenligt hotel, som får rigtig gode anmeldelser på Tripadvisor, når det gælder den perfekte familieferie. Du kan evt. læse mere her. Husk at Asien Travel kender rigtig mange hoteller og resorts i Thailand, så har du brug for vejledning til familieferien så kontakt os for en snak. 

 

Vores Vurdering

Vi har besøgt Lazy Day the Resort og kan bestemt anbefale hotellet. Her får du en rigtig god kvalitet for pengene.

Personalet er søde og venlige og får let gæsterne til at føle sig godt tilpas. Desuden er stedets restaurant god og har fair priser - for ikke at nævne en fantastisk udsigt.

Lazy Day the Resort har en virkelig god beliggenhed, og alle værelser har havudsigt. Til gengæld skal man være opmærksom på, at stedet ikke har pool. Desuden er der ingen TV på værelserne. 


 Udpluk af værelsestyper

Hotellet råder over flere værelsestyper. Her præsenterer vi nogle af de mest efterspurgte. Har du andre ønsker så kontakt Asien Travel.


Sunset Single

Sunset Twin

Sunset Twin Extra


Lazy


 

 

 

 

 

Sunset Single er 34 m2, og hvad der svarer til en 3,5-stjernet kvalitet. Er meget lækkert rum med værelsesfaciliteter som brusebad, køleskab, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks samt hårtørrer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunset Twin-værelserne har samme størrelse som Sunset Single, men denne indkvarteringstype har to rum i stedet for et enkelt. Rigtig god bolig med samme faciliteter som nævnt ovenfor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunset twin Extra er noget større end de to andre Sunset-værelsestyper, nemlig 40 m2 og har ellers de samme faciliteter. En rigtig fin bungalow med to rum, 3+stjernet standard. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lazy er en stor bungalow på 56 m2, dog kun fordelt på et enkelt rum. Igen en rigtig fin indkvartering, der svarer til 3+stjernet standard. Samme værelsesfaciliteter som ved de andre værelsestyper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Billeder Lazy Day the Resort

Video fra Lazy Day the Resort

 


Hotelfakta for Lazy Day the Resort 

Generel Information

Lokalitet mv.

Distance til Trat lufthavn:

ca. 20 km

Accepterede kreditkort:

Visa & Mastercard
Nærmeste butik/supermarked:

ca. 8-900 m

Service og Faciliteter


Service og faciliteter

Restaurant

Rundture

Wi-Fi

 


 

 
  
  

Priser og sæsoner

Kontakt Asien Travel for dagsaktuelle overnatningspriser for Lazy Day the Resort.

Vær opmærksom på at den dyreste periode for overnatninger er i peaksæsonen omkring jul og nytår. I højsæsonen omkring januar til april samt juli til og med august er overnatninger også relativt dyre.

Den billigste periode er fra maj til og med juni samt fra septemper til midten af december.

Kombinationer

Et ophold på Koh Mak kan fint kombineres med dage i Bangkok. Ydermere er der også mulighed for at kombinere med andre øer såsom Koh Chang og Koh Kood. Det er let at komme med båd rundt til øerne.

Asien Travel hjælper dig godt på vej.

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15