Centara Duangtawan

Centara Duangtawan er et 3-stjernet hotel, som er godt beliggende Chiang Mai. Dette moderne hotel råder over 512 værelser og ligger lige ved Night Bazaar, tæt på Chiang Mais gamle bydel. Hotellet har en pool samt fitnesscenter.  

Beskrivelse Centara Duangtawan 

Central placering ved night bazaar i Chiang Mai 

Centara Duangtawan er et skønt og charmerende hotel, der nyder godt af en central beliggenhed i Chiang Mai.

Hotellet ligger lige ved den populære night bazaar, som er en af Chiang Mais helt store turistattraktioner med massevis af boder, butikker og spisesteder.

Hotellet råder en udendørs pool og solterrasse samt en række andre faciliteter såsom fitness, sauna, dampbad, jacuzzi og skønhedssalon.

Centara Duangtawan ligger desuden tæt på den gamle bydel, hvor der findes masser af shoppingmuligheder, restauranter samt underholdning. 

Særligt for familier

Centara Duangtawan er et familievenligt hotel. På Tripadvisor klarer hotellet sig udmærket, når det kommer til den perfekte familieferie. Du kan evt. læse mere her. Husk at Asien Travel kender rigtig mange hoteller og resorts i Thailand så har du brug for vejledning til familieferien så kontakt os for en snak.

 

Vores Vurdering

Vi har selv besøgt Centara Duangtawan og synes godt om hotellet. Det er dejligt, at der er pool på hotellet, og derudover byder Centara Duangtawan på flere andre faciliteter såsom fitness, som stedets gæster kan nyde.

Ydermere er hotllets beliggenhed også rigtig god og giver et godt udgangspunkt for en dejlig ferie i Chiang Mai. Der er mange gode restauranter i nærheden, og mange ting er inden for gåafstand.

Hotellet har 24 etager og råder over 512 værelser med værelseskategorierne Superior, Deluxe, Business Plus, Dynasty Club og Junior suite.

Værelserne er indrettet med aircondition, minibar, hårtørrer, kaffe- og tefaciliteter maskine, privat, TV og Wi-Fi mod gebyr.

 
Udpluk af værelsestyper

Hotellet råder over flere værelsestyper. Her præsenterer vi nogle af de mest efterspurgte. Har du andre ønsker så kontakt Asien Travel.


Superior

Centara Superior

 

Deluxe 

deluxe

 

 

 

 

 

Superior værelser er der i alt 100 stk. af, og værelserne er fordelt på 5.-15. etage på hotellet. Værelserne er ca. 36 m2 og møbleret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Ydermere er der aircondition, TV, privat badeværelse med brusekabine, køleskab og værdiboks på alle værelser. Hotellet råder over ikke-ryger-værelser. Der er mulighed ekstra senge mod betaling samt Wi-Fi mod betaling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deluxe værelser er der 200 af, som ligeledes er fordelt på 5.-15. etage. Værelserne er ca. 40 m2 og møbleret med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover er der bl.a. privat badeværelse, TV, aircondition, køleskab og værdiboks. Mulighed for ekstra seng mod betaling samt Wi-Fi mod betaling.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Billeder Centara Duangtawan

pool

Jacussi

Video fra Centara Duangtawan Hotel  

 

Hotelfakta for Centara Duangtawan

Generel Information

Lokalitet mv.

Distance til Chiang Mai Lufthavn:

10 km

Transporttid til Chiang Mai Lufthavn

10 min
Distance til nærmeste ATM:

Der er ATM på hotellet

Accepterede kreditkort:

Visa, Mastercard, American Express og Diners Club

Check-In / Check-Out:

Kl.: 14.00 / 12.00 

Distance til nærmeste hospital:

500 meter

Distance til nærmeste butik/supermarked:

ca. 100 meter
Service og Faciliteter


Service og faciliteter

Pub/lounge

Roomservice
Vaskeri/renseri

Parkering

Elevator

Mødefaciliteter

Salon

Gratis Wi-Fi i fællesområder

Restaurant

Butik

Businesscenter

 Rekreationsfaciliteter

Spa

Swimmingpool

Boblebad

Massage

Damprum

Sauna

Fitnesscenter

 

Priser og Sæsoner

Den billigste periode er månederne fra april til og med oktober.

Vær opmærksom på at den dyreste periode for overnatninger er ved Jul og Nytår. Perioden januar til og med februar er højsæson i Chiang Mai, så her er overnatninger også relativt dyre.

I marts, april og i november samt begyndelsen af december er der fornuftige priser på overnatninger.

Kontakt Asien Travel for dagsaktuelle overnatningspriser for Centara Duangtawan.

Kombinationer

Et ophold i Chiang Mai kan fint kombineres med dage i Bangkok. Ydermere er der også mulighed for at kombinere med eksempelvis Koh Chang eller Pattaya. Der er mulighed for at køre med bil fra Bangkok til Trang og derefter tage færgen til Koh Chang - transporttiden vil ca. være 3 timer. Der afgår busser til Pattaya fra Bangkok, men du kan også tage en taxa. 

Asien Travel hjælper dig godt på vej.

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15