Paradise Resort

Paradise Resort er et 3,5 til 4-stjernet resort med en pragtfuld beliggenhed lige ved den smukke Klong Prao strand. Resortet har i alt 70 hyggelige bungalows, alle med terrasse med udsigt til den tropiske have, stranden eller poolen.   

 

Beskrivelse Paradise Resort 

Et dejligt bungalow resort lige ved stranden. 

Paradise Resort er et dejligt resort lige ud til stranden Klong Prao ved vestkysten på Koh Chang. Stranden strækker sig ca. 250 meter, hvilket skaber et helt fantastisk panoramabillede.

Resortet har i alt 70 bungalows, hvoraf alle har hver deres terasse. Værelserne er indrettet i lyse og brune nuancer og har alle air-condition, telefon, TV, minibar, værdiboks og privat badeværelse. På resortet er der to restauranter, og om aftenen er der mulighed for at nyde en god barbecuemiddag lige ved stranden. Ydermere er der også et skønt poolområde med børne poolsamt nedsænket poolbar ved stranden, ligesom resortet spa, en lille butik, internetadgang og udlejning af cykler.

Dette resort egner sig perfekt til den kvalitetsbevidste gæst. 

Særligt for familier

Paradise Resort egner sig helt perfekt til børnefamilier og par, der ønsker kvalitet og samvær under rolige og smukke omgivelser. Resortet råder også over en børnepool. Paradise Resort klarer sig sig udmærket på Tripadvisor, hvad angår den perfekte familieferie. Du kan evt. læse mere her. Husk at Asien Travel kender rigtig mange hoteller og resorts i Thailand, så har du brug for vejledning til familieferien så kontakt os gerne.

 

Vores Vurdering

Vi har besøgt Paradise Resort, som vi synes er anbefalelsesværdigt. Resortet har en fin beliggenhed på øen, meget idyllisk imellem regnskovsplanter og træer og med udsigt til en smuk sandstrand, der strækker sig omkring 250 meter. Dette er noget af det bedste strand, du finder på øen, og samtidig er der en lille bugt, så det er meget børnevenligt.

Stranden er smal men meget lang og bestemt ikke overfyldt, så der er rig mulighed for at få ro og afslapning. Sandet ved stranden er meget finkornet, og det fortsætter ud i det klare vand. Personalet på resortet er meget venlige og hjælpsomme. hvilket er med til at give gæsterne et behageligt ophold. 

Hotellet har også en dejlig strandrestaurant, hvor man kan nyde lækre thai- og seafoodretter.  

Resortet råder over forskellige værelsestyper og bungalows. Både med udsigt til stranden og til poolen.

Paradise Resort er perfekt til afslapning, men samtidig er der nem adgang til de mere turistede steder på Koh Chang. 

Vi har mange gæster der vælger at besøge Paradise Resort igen og igen. Der er fornuftige priser og det er også ideelt for familier. 

Udpluk af værelsestyper

Hotellet råder over flere værelsestyper. Her præsentere vi nogle af de mest efterspurgte. Har du andre ønsker så kontakt Asien Travel.


Superior Garden View Bungalow

 

Superior Beach Front Bungalow

Paradise Superior

 

Deluxe Bungalow (Garden View)

Paradise Deluxe

 

 

 

 

 

Superior Garden View Bungalow er ca. 24 m2, beliggende i haven og har egen terrasse. Der er privat badeværelse med brus, og det er muligt at vælge mellem en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for en ekstra seng.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Superior Beach Front Bungalow er beliggende lige ud til stranden med privat terrasse. Værelserne er møbleret med dobbeltseng eller to enkeltmandssenge. Ydermere er der aircondition, køleskab, klædeskab og badeværelse i værelserne. Der er også faciliteter som hårtørrer, håndklæder, safetyboks og Wi-Fi. 

Bemærk at der ikke er mulighed for at få en ekstra seng i værelset. 

 

 

 

 

 

 

 

Deluxe Bungalows er beliggende ved den tropiske have og tæt på stranden. Værelserne har privat terasse og er møbleret med dobbeltseng eller to enkeltmandssenge. Ydermere er der en minibar, air-condition, TV og køleskab. Derudover er der privat badeværelse, hvor der er separat badekar og bruser. 

Der er desuden Wi-Fi på værelserne. Der er mulighed for at tilføje maks to ekstra senge mod betaling. Denne værelseskategori egner sig godt til børnefamilier. 

 Pool Villa

Paradise Villa

 

 

 

 

Pool Villaerne har privat pool og jacuzzi og er ca. 116 m2. Villaerne er møbleret med dobbeltseng eller to enkeltmandssenge, og der er mulighed for ekstra seng mod betaling. Ydermere er der TV, køleskab, eget badeværelse, air-condition på værelset og Wi-Fi. Disse lækre villaer har desuden udendørs bruser, solterrasse og minibar. 

    

 

 

Billeder Paradise Resort

Videoer fra Paradise Resort og Koh Chang
 

 

 

  

 

 

 

 

 

Hotelfakta for Paradise Resort 

Generel Information

Lokalitet mv.

Distance til Trat Lufthavn:

40 km

Transporttid til Trat Lufthavn

1,5-2 timer (inkl. færge)
Distance til nærmeste ATM:

200 meter

Accepterede kreditkort:

Visa og Mastercard

Check-In / Check-Out:

Kl.: 12.00 / 12.00 

Distance til nærmeste hospital:

(der er dog en international klinik på øen, 10 min. fra Paradise Resort)

1,5-2 timer (Trat)

Distance til nærmeste shoppingcenter/supermarked:

200 meter


Service og faciliteter

24 Timers Security

Safety Box på værelser

24 Timers Reception

WiFi (gratis)
Valutaveksling

Internet Service (gebyr)

Bagageopbevaring

Udflugter

 

Rekreations faciliteter

Swimmingpool

Massage(gebyr)
Børnepool

Bar 

Dykning(gebyr)

Restaurant 

 

 
  
  

 

Priser og sæsoner

Hotellet er dyrest fra perioden midt december til midt januar. Hotellet er mellemdyrt i perioden fra marts til og med midten af april. 

Hotellet er billigst i midt maj til slut oktober. 

Kontakt Asien Travel for dagsaktuelle priser for Paradise Resort. 

Kombinationer

Asien Travel hjælper dig gerne på vej med det perfekte øhop.

Der er mange udflugtsmuligheder fra Koh Chang, man kan kombinere turen med. Man kan eksempelvis med fordel kombinere med de mindre, nærliggende øer såsom Koh Kood og Koh Mak. Disse øer er fantastiske til snorkling og ligger ikke langt fra Koh Chang.  

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15