Coconut Beach Resort

Coconut Beach Resort er et dejligt 3-stjernet beach resort beliggende lige ned til Klong Prao-stranden. Coconut Beach Resort er ideelt til afslapning, da det er omgivet af smuk natur, og samtidig er der nem adgang til shopping, restauranter og indkøbsmuligheder.

 

 

Beskrivelse Coconut Beach Resort 

Fantastisk base at opleve Koh Chang fra. 

Coconut Beach Resort er et fint resort med en god placering ved Klong Prao Beach, Koh Chang.

Beliggenheden er ganske ideel, da der er nem adgang til den livlige ø og alle nødvendige faciliteter. Samtidig er man omgivet af smuk tropisk natur og en fantastisk strand.

Coconut Beach Resort råder ydermere over mange faciliteter, som vil berige dit ophold. Der er noget for enhver smag såsom massage, vandsport, udendørs pool og børnepool. Der er også en restaurant på resortet med lækre thai og seafoodretter til fornuftige priser.


Særligt for familier

Coconut Beach Resort egner sig helt perfekt til børnefamilier og par, der ønsker ro og samvær i rolige omgivelser. Resortet har børnepool. Coconut Beach Resort klarer sig sig også udmærket på Tripadvisor, når det gælder den perfekte famileferie. Du kan evt. læse mere her. Husk at Asien Travel kender rigtig mange hoteller og resorts i Thailand, så har du brug for vejledning til familieferien så kontakt os gerne.

 

Vores Vurdering

Vi har selv besøgt Coconut Beach Resort og synes godt om stedet. Vi hæfter os særligt ved den venlige betjening, de mange faciliteter hotellet råder over samt den smukke udsigt til stranden. På Coconut Beach Resort får man god værdi for pengene.

Resortet har forskellige værelsestyper og bungalows enten med udsigt til stranden og til poolen, så der er noget for enhver. 

Standarden på Coconut Beach Resort er fin, og der er fokus på gæsternes velvære, og at de får en komfortabel oplevelse og behageligt ophold. 

Personalet er også venlige og servicemindede. Der er en god thailandsk atmosfære på stedet. Hotellet er familieejet.

Vi mener, at Coconut Beach Resort er en ideel base til dem, der ønsker at bo under komfortable forhold og i rolige omgivelser med udsigt til stranden.  
Udpluk af værelsestyper

Hotellet råder over flere værelsestyper. Her præsenterer vi nogle af de mest efterspurgte. Har du andre ønsker så kontakt Asien Travel.


 

Villa 2

Villa

Wanishapool


 

 

 

 

 

 

 

Denne type villa er ca. 24 m2 og udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge. Ydermere er der en minibar, air-condition, værdiboks, TV og køleskab. Derudover har villaerne også privat badeværelse med bruser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wasnishapool-kategorien er 24 m2 og indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Disse rum er beliggende i haven tæt ved stranden, har privat terrasse samt badeværelse, aircondition, værdiboks og TV. 

Superior Bungalows

Superior

 

 

 

Superior Bungalows er større end ovennævnte værelsestyper - ca. 32 m2 - men er også møbleret med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er mulighed for ekstra seng mod betaling. Ydermere er der TV, køleskab, privat badeværelse, værdiboks og air-condition på værelset. Superior Bungalow har havudsigt.

    

  

Billeder af Coconut Beach Resort


Videoer fra Coconut Beach Resort og Koh Chang 

 

 

  

 

 

 

 

 

Hotelfakta for Coconut Beach Resort

Generel Information

Lokalitet mv.

Distance til Trat Lufthavn:

40 km

Transporttid til Trat Lufthavn:

1,5-2 timer
Distance til nærmeste ATM:

100 meter

Accepterede kreditkort:

De mest gængse (3% gebyr)

Check-In / Check-Out:

Kl.: 14.00 / 12.00 

Distance til nærmeste hospital:

(der er dog en international klinik på øen, 10 min. fra Coconut Beach Resort)

1,5-2 timer (Trat)

Distance til nærmeste supermarked:

100 meter


Service og faciliteter

24 Timers Security

Restaurant

24 Timers Reception

WiFi i lobby(gratis)
Valutaveksling

Bar

Bagageopbevaring

Udflugtsdesk

 

Rekreationsfaciliteter

Swimmingpool

Massage(gebyr)

Dykning (gebyr)

Kajak
Børnepool

  

 
  
  

 

Priser og Sæsoner

Hotellet er billigst i juni til midt oktober. 

Kontakt Asien Travel for dagsaktuelle priser for Coconut Beach Resort. 

Hotellet er dyrest fra perioden midt oktober til ultimo januar. Hotellet er mellemdyrt i perioden fra marts til og med midten af april. 

Kombinationer

Der er mange udflugtsmuligheder fra Koh Chang, man kan kombinere turen med. Man kan med fordel kombinere med de mindre nærliggende øer såsom Koh Kood og Koh Mak. Disse øer er fantastiske til snorkling og ikke langt fra Koh Chang.  

Asien Travel hjælper dig gerne på vej med det perfekte øhop

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15