Malaysisk Familieeventyr - 15 dage

Denne rejse byder på oplevelser og eventyr for hele familien. I vil opleve alt fra Malaysias pulserende hovedstad Kuala Lumpur til Legoland i Johor Bahru samt de skønne strande på Langkawi. Undervejs vil I også besøge de fantastiske plantager i Cameron Highlands. Der vil på denne rejse være oplevelser og aktiviteter for hele familien.

 

15 dage - pris fra 51.480,- for familien (2 voksne/2 børn)

Kort om denne rejse

På denne familierejse vil I starte i Malacca, der er en hyggelig og smuk by på vestkysten. Herefter går turen mod Johor Bahru og Legoland Malaysia. Der vil være en heldagstur til Legoland Malaysia, der med sine over 40 forlystelser vil være en underholdende dag for hele familien. Derefter går turen imod Malaysias fantastiske hovedstad Kuala Lumpur. Hovedstaden byder på alt fra fantastisk artiketur til gode shoppingmuligheder. Der vil være en guidet tur rundt i byen, hvor I vil komme forbi mange af byen største seværdigheder. Efter to dage i Kuala Lumpur fortsætter turen til Cameron Highlands, der med sine plantageklædte skråninger skaber et fascinerende landskab fyldt med oplevelser.

Efter et par dage i Cameron Highlands fortsætter turen til øen Penang. Her vil jeres familie kunne opleve en masse historiske seværdigheder, samt nyde øens lækre strande. Fra Penang går turen til Langkawi, hvor den rigtige badeferie kan begynde. På Langkawi får I mulighed for, på egen hånd, at planlægge jeres dage. Øen giver mulighed for alt fra dykning, vandreture i den tropiske regnskov til ren afslapning ved stranden.  

   

Højdepunkter

 • Malacca
 • Johor Bahru Outlet
 • Legoland Malaysia
 • Kuala Lumpur
 • Batu Grotterne
 • Fantastisk dyre- og planteliv
 • Lata Iskandar vandfaldet
 • Besøg på frugt- og teplantager
 • Byen Ipoh
 • Den kongelige by Perak
 • Kek Lot templet
 • Iskandariah Palads 
 • Penang Hill
 • Slange templet
 • De fantastiske strande på Langkawi
 

 

Kort over Malaccahalvøen


         

 

 

    

 

 

 

 

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

Dag 1: Kuala Lumpur - Malacca

Efter ankomsten til Kuala Lumpurs internationale lufthavn, vil I blive kørt til Malacca (ca. 1½ times kørsel). Her vil I blive indlogeret på jeres hotel, hvorefter I kan få slappet af eller gå på opdagelse i byen.

 

Overnatning: Hotel Equatorial (Deluxe room)


 

 

 

 

 

Dag 02: Malacca - Johor Bahru 

Efter morgenmaden forlader vi Malacca og kører imod Joher Bahru (ca. 3 timers kørsel). Undervejs gør vi stop i Johor Premium Outlets, som er et outlet med over 130 designere og brands, hvor I vil have mulighed for at gøre nogle gode køb.

Inkl.: Morgenmad

Overnatning: Doubletree by Hilton (Guestroom)

 

 

 

 

 

 

Dag 03:  Johor Bahru

Kl. 9.30 forlader vi hotellet for at køre imod Legoland.

Legoland Malaysia har over 40 forlystelser, underholdningsshows og alt det man kender fra Lego universet. Der er også et stort vandland i parken. Der er derfor garanti for, at hele familien kan have en hyggelig dag. Legoland Malaysia er opdelt i syv temaer, såsom The Beginning, Lego Technic, Lego Kingdoms, Imagination, Lego City, Land of Adventure og Miniland. Parkens hovedatraktion er Miniland, hvor de største af Asiens seværdigheder er blevet bygget med over 30 millioner legoklodser i en skala fra 1:20.

En dag i Legoland vil uden tvivl være et hit hos børnene, og dette er en dag på turen, de ikke vil glemme. Dagen er en heldagstur med oplevelser for hele familien.

Inkl: Morgenmad & 1-dags billet til Theme Park & Water Park Combo

Overnatning: Doubletree by Hilton (Guestroom) or similar category


  

Dag 4: Johor Bahru - Kuala Lumpur

Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører imod Kuala Lumpur (ca. 5½ time).

Efter ankomsten til hotellet har I mulighed for at slappe af, eller gå på opdagelse i byen på egen hånd.

Inkl.: Morgenmad

Overnatning: Swiss Garden Hotel (Deluxe room) 

 

 

Dag 5: Kuala Lumpur

Efter morgenmaden fortsætter dagen med en gåtur rundt i byen (ca. 4 timer). På turen vil I bl.a. kunne opleve, hvor stor betydning den kulturelle arv har for det liv, der leves i Kuala Lumpur. På turen vil i også få en indsigt i de tidligere kolonimagter, der har regeret i Malaysia, hvilket blandt andet kan ses i byens blandede arkitektur. Turen går derudover forbi seværdigheder som Jamek Mosque, Malay Street, Indian Mosque Street, The Colonial Core, Medan Pasar (gammel markedsplads), Central Market, Sin Sze Si Ya Temple, Sri Maha Mariamman Temple, Chinatown & Chan She Shu Yuen Clan House. Efter rundturen vil I have resten af dagen for jer selv. Tag en tur op i de verdensberømte Petronas Towers, eller tag på shopping i de mange indkøbscentre eller lokale markeder. 

Inkl.: Morgenmad, Frokost 

Dag 6: Kuala Lumpur - Cameron Highlands

Efter morgenmaden forlader vi Kuala Lumpur og kører imod Cameron Highlands. På vejen gør vi et stop ved Batu grotterne, der er berømte for dets tempel. Herefter fortsætter turen videre til Lata Iskandar vandfaldet, der ligger omgivet af regnskov. Området er et af ​​de steder i verden, hvor man kan finde flest forskellige eksotiske insektarter og planter på samme sted. Efter ankomsten til Cameron Highlands vil I blive checket ind på det resort, I kal bo på. I løbet af aftenen skal vi ud og nyde en traditional Malaysisk middag.
Inkl.: Morgenmad, Aftensmad

Overnatning: Strawberry Park Resort (studio suite) 

    

Dag 7: Cameron Highlands

Vi har hele dagen til at udforske Cameron Highlands fantastiske landskab og seværdigheder. Vi starter med en tur igennem de grønne plantager, der var nogle af de første af sin slags i Malaysia. Den Plantage vi skal besøge blev grundlagt i 1929, af skotten John Archibald Russell, og er i dag drevet af hans efterkommere. Efter den guidede tur på te plantagen går turen videre til blomster og grøntsags plantagerne, som er de mest udbredte i området. På plantagerne vil du ikke kun have mulighed for at se det færdige produkt, men også få et indblik i de forskellige landbrugsmetoder man anvender i området. Turen afsluttes med en tur på et lokalt marked, hvor der vil være mulighed for at købe nogle af områdets produkter. Resten af dagen har i mulighed for, at udforske det fantastiske område på egen hånd eller slappe af på hotellet.      

Inkl.: Morgenmad


 

Dag 8: Cameron Highlands - Penang

Vi forlader hotellet og fortsætter imod Penang. Undervejs vil der være et stop i Ipoh, hvor vi skal på rundtur i byen. Nogle af seværdighederne,  I vil kunne opleve er: Togstationen (med udsigt til Ipoh træet), Birch Memorial Clock Tower, City Hall & High court, Ipoh Club, Tun Razak Library, St Michael Institution, Indian Muslim Sheikh Adam Mosque, Jalan Bandar Timah og Little India. Til frokost vil du få serveret Ipohs berømte chicken rice.

Efter frokost fortsætter turen til Kuala Kangsar og den kongelige by Perak. Her vil vi gøre et kort ophold for at se Ubudiah Moskeen, det imponerende Iskandariah Palads samt Istana Kenangan.

Derefter fortsætter turen til Penang, hvor vi på vejen ud til øen vil krydse Penang Bridge, der med sine 13.5 km er en af de længste broer i verden.    

Inkl.: Morgenmad, Frokost

Overnatning: Bayview Hotel Georgetown (Deluxe room)


 

    

Dag 9: Penang

Dagens udflugt byder på en rundtur I Penang (ca 8 timer). Turen vil bringe jer forbi øens mange seværdigheder, samt byde på en togtur til statuen af Mercy ved Kek Lok templet. Turen vil også bringe jer til Penang bjerget, som er omkring 838 meter over havets overflade. Ruten vi skal køre på blev bygget tilbage i 1923 og er løbende blevet opgraderet, hvilket gør selve togturen til en oplevelse i sig selv. På rundturen skal vi også forbi Fishing Village, Malay Village samt slange Templet (eksklusiv slange farmen).

Inkl.: Morgenmad, Frokost 

Dag 10-15: Penang - Langkawi

Vi forlader Penang og fortsætter imod Langkawi. Langkawi er en øgruppe bestående af 104 øer i Andamerhavet, tæt på grænsen til Thailand. Hovedøen Langkawi tilbyder smukke strande, mangroveskove, frodige regnskove, dyreliv, luksushoteller, duty free shopping, dykning og golf, og vandaktiviteter. Den perfekte feriedestination til dem, der gerne vil have høj kvalitet og stort udvalg af aktiviteter. På denne rejse har vi afsat 5 nætter på Langkawi. I vil have mulighed for at nyde de fantastiske strande og få slappet af. Ønsker i at ændre antallet af dage på Langkawi kan dette tilpasses jeres ønsker.

Inkl.: Morgenmad

Overnatning: Berjaya Langkawi Resort (4 star) eller Meritus Pelangi Beach Resort (5 star
    

Dag 15: Afrejse

Der vil være afrejse fra Langkawi lufthavn til Kuala Lumpur og derefter videre til København.

Inkl.: Morgenmad 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i perioden November 2014 til April 2015


 

Nedenstående pris er for 2 voksne og 2 børn (t.o.m. 11 år), og inkluderer fly T/R til Malaysia med indlogering på 4-stjernede hoteller på rejsen: 

 

15-dages familieferie fra 51.480,- for hele familien. 

 

Ønskes 5-stjernet hotel på Langkawi er tillægget: 3277,-


 Flyrejsen er med f.eks KLM, Singapore Airlines m.fl


Bemærk: Indgår datoerne 15.11 til 20.12 2014 og 31.12 til 1.1 2015 i rejsen skal der forventes tillæg på grund af peak-sæson.

Læs mere om, hvad priserne yderligere inkluderer nedenfor.

Såfremt rejsegruppen er større end to personer opnåes yderligere besparelse på totalprisen. Der er tillæg for enkeltværelse.

Hvis du selv har bestilt flybilletter giver vi gerne tilbud på rejseprogrammet i Malaysia. Der er også mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes. 

 

Kontakt os endelig for at høre om yderligere aktuelle kampagnetilbud, så hjælper vi dig godt på vej imod din drømmerejse.

   

Prisen inkluderer

 • Al programmæssig transport mellem øerne, lufthavne og havne
 • Indkvartering på 4 eller 5 stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt, 3 frokost og 1 middag
 • Diverse éntrebilletter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatte og afgifter
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Malaysia i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas. Ydermere kræves der heller ikke visum til Malaysia.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Malaysia. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

  Følgende hoteller indgår i standard-pakken

 

 

 Hotel Equatorial

 5- Stjerner

Overnatning dag 1 til 2

Overnatning i Deluxe room

Se hotellets hjemmeside - klik her
Doubletree by Hilton

4-stjernet

Overnatning dag 2 til 4

Overnatning i Guestroom

Se hotellets hjemmeside - Klik her
Swiss Garden Hotel

 4- Stjerner

Overnatning dag 4 til 6

Overnatning i Deluxe room

Se hotellets hjemmeside - klik her
Strawberry Park Resort 

4-stjernet

Overnatning dag 6 til 8

Overnatning i Studio Suite

Se hotellets hjemmeside - Klik her
Bayview Hotel Georgetown

4- stjerner

Overnatning dag 8 til 10

Overnatning i Deluxe Room

Se hotellets hjemmeside - klik her

 


 Berjaya Langkawi Resort

 4- Stjerner

Overnatning dag 7 til 15


Se hotellets hjemmeside - klik her 

 

 

 

 

Vælg følgende hoteller i Deluxe-pakken

 

Meritus Pelangi Beach Resort

5-stjernet

Overnatning dag 7 til 15


Se hotellets hjemmeside - klik her

 

 

Legoland Malaysia

I videoen kan du se en præsentation af Legoland Malaysia. Parkens General Manager giver en rundvisning og fortæller om de oplevelser Ikan se frem til. Denne video er fra 2013, men der er efterfølgende blevet åbnet et vandland i parken. Ønsker I mere information om vandlandet eller Legoland Malaysia kan det findes her.

 

 

Cameron Highlands

I videoen kan I se billeder samt høre en kort introduktion, om Cameron Highlands. Dette er et af rejsens spændende stop igennem Malaccahalvøen.

 

 

 

 

Langkawi

Denne video er fra Langkawi, hvor I vil skulle tilbringe en stor del af turen. På øen har I mulighed for at udforske det fantastiske dyreliv under havets overflade, eller smække benene op og bare nyde det tropiske paradis. Øen byder på fantastisk natur, og der er som videoen viser, masser af aktiviteter, man kan foretage sig under opholdet.   

 

 

Om denne rejse

Pris: fra 51.480,- for familien (2 voksne/2 børn)

Afrejse: I bestemmer selv startdato

Varighed: 15 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Kuala Lumpur

Afrejse: Kuala Lumpur

Indkvartering: Vælg selv imellem 4, 5-stjernede hoteller

Måltider: Se detaljeret beskrivelse

Aktiviteter: Kultur, natur, Strand

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Malacca

Dag 2: Johor Bahru

Dag 3: Johor Bahru

Dag 4: Kuala Lumpur

Dag 5: Kuala Lumpur

Dag 6: Cameron Highlands

Dag 7: Cameron Highlands 

Dag 8: Penang

Dag 9: Penang

Dag 10-15: Langkawi

Dag 15: Afrejse

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15