Borneos Kultur og Natur - 13 dage

Oplev kontrasterne imellem det traditionelle og ultramoderne, når du besøger Borneo og Singapore. På denne 13-dages rejse til Borneos Sarawak-provins vil du få store naturoplevelser og meningfyldte møder med det traditionelle Iban-folk. Efter strandophold langs Borneos smukke kyster sættes tempoet op med ophold i storbyen Singapore.

 

13 dage - pris fra 16.505,- per person v. 2 personer    

Kort om denne rejse

Malaysia er en mangfoldig destination, og du har mulighed for at opleve lidt af det hele på din rejse til Malaysia. Denne 13-dages rejse til Borneos Sarawak-provins starter i hyggelige Kuching og ender i det pulserende Singapore. Du vil opleve orangutanger, den fantastiske tropiske regnskov, Iban-folket og de traditionelle landsbyer i Batang Ai Nationalparken, unikt dyreliv, luksuriøse resorts, smukke sandstrande, der indbyder til afslapning og velvære, autentisk mad og ultramoderne funklende Singapore, der inviterer til shopping og oplevelser i verdensklasse. Lad dig rive med af Malaysias fristelser og få en storslået rejseoplevelse, du sent vil glemme. 

 

Højdepunkter

 • Hyggelige Kuching
 • Tue Pek Kong Templet
 • Sarawak Museet
 • Semengok orangutang rehabiliteringscenter
 • Batang Ai Nationalpark
 • Regnskov og unikt dyreliv
 • Sejlads i traditionelle longboats
 • Møde med Iban folket
 • Traditionelt show hos Iban folket
 • Mulighed for overnatning i Longhouse
 • Luksuriøse resorts
 • Smukke Damai Beach
 • Jungletrek 
 • Snorkling og dykkemuligheder
 • Strand, afslapning og varme
 • Borneos smukke kyst
 • Storbyen Singapore
 • Ultramoderne arkitektur
 • Streetfood og autenticitet
 • Marina Bay og andre højdepunkter

 

 

Kort over Borneo

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

 

Dag 1: Ankomst Kuching

Du ankommer idag til Kuching, som er hovedstad i Borneos Sarawak-provins. I lufthavnen vil du blive mødt af vores chauffør og bragt til dit hotel, hvor du vil have resten af dagen til at slappe af eller udforske den hyggelige by på egen hånd. Overnatning på Grand Margherita Hotel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2: Kuching

Idag skal vi på rundtur i Kuching By, der vil give et indblik i Sarawak-provinsens historie og kultur. Kuching betyder “kat” på Malay, og vi skal derfor over og se den populære Cat Statue, men det bliver også til besøg i byens Chinatown, i det farverige kinesiske Tue Pek Kong temple, i byens udkigstårn og på det berømte Sarawak Museum (obs: museet har lukket om fredagen). Der er lagt op til en dejlig kulturel og lærerig dag med masser af sjove lokale elementer, som giver byen sin helt egen charme og unikhed. Du har eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

Inkl.: Morgenmad.  

 

 

 

 

 

Dag 3: Orangutanger i Semengok

Idag skal vi besøge Semengok Wildlife Rehabiliteringscenter og Sarakraft Pavilion, hvor der er mulighed for at kigge på og handle lokale kunsthåndværk. Semengok er det bedste sted i Sarawak til at se de semi-vilde orangutanger, der er blevet reddet fra fangenskab og trænet til at overleve i det omkringliggende skovreservat. De rehabiliterede dyr lever frit i regnskoven, og vender ofte tilbage til centret, når det er fodringstid. Takket være det succesfulde forplantningsprogram i Semengok er der god mulighed for at opleve ét af de hjertevarme øjeblikke, som Borneo er kendt for – en orangutangmoder med sin unge baby. Centret ligger 30 minutters kørsel fra Kuching og yderligere 20 minutter til fods. På vejen vil vi passere de botaniske haver med deres unikke samling af regnskovsplanter. Turen går derefter tilbage til Kuching, hvor du kan slappe af på jeres hotel eller gå ud i byen for at opleve de mange gadekøkkeners specialiteter. 

Inkl.: Morgenmad.

 

 

Dag 4: Kuching - Batang Ai

Efter morgenmaden er det tid til at pakke kufferterne og tage imod Batang Ai Nationalpark, der kun er tilgængelig via båd. Nationalparken består af en stor sø, omringet af tropisk regnskov fyldt med eksotiske dyre og plantearter. I nationalparken lever det lokale Iban-folk, som har bevaret sine ældgamle traditioner og levemåde. Du skal i Batang Ai tjekke ind på det luksuriøse Hilton Batang Ai Resort, der ligeledes kun er tilgængeligt med båd. På turen til nationalparken passerer vi det smukke malaysiske landskab, og du vil se mange små landsbyer, risterrasser, peber- og palmeolieplantager inden landskabet så småt begynder at blive mere tropisk, som vi nærmer os regnskoven. Du vil nyde en lækker lokal frokost i den lille by Lachau, og vil derefter tage båden over søen til resortet. Her har du resten af dagen til at nyde de mange faciliteter i dette skønne område.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.  


 

Dag 5: Batang Ai

Nyd til morgen en dejlig morgenmad i de skønne omgivelser og tag derefter en traditional båd (long boat) ud til området, hvor Iban folket bor. Du vil på bådturen sejle fra søen ud I Engkari-floden, som er en af bifloderne, der flyder sammen med søen. Efter ca 30 minutter er der ankomst i Longhouse, hvor du vil møde den lokale befolkning og opleve, hvordan de igennem generationer har levet i det vilde terræn i regnskoven. Indbyggerne har forberedt et traditionelt show, og bagefter vil de vise, hvordan man skyder pile med et pusterør. Et instrument, som Iban folket traditionelt har brugt til at jage. Der vil også være mulighed for selv at prøve kræfter med pusterøret. Du vil spise frokost i landsbyen, og vil have mulighed for at gå på opdagelse bagefter for at se, hvordan de specielle huse er indrettet, og hvordan hverdagen ser ud for de lokale i dette område. Mættede med indtryk vil vi tage samme bådtur tilbage til resortet, hvor middag vil blive serveret.

Hvis du føler dig ekstra eventyrlysten, er der mulighed for overnatning i de traditionelle longhouses i landsbyen istedet for at tage tilbage til resortet. Her vil du komme endnu tættere på de lokale og deres traditioner, og opleve på egen krop, hvordan det ville være at bo under de ofte simple vilkår.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad.

 

 

 

 

Dag 6: Batang Ai - Damai Beach

Idag forlades resortet i Batang Ai nationalparken og vi vender tilbage imod Kuching og det lækre Damai Beach. Det er nu tid til afslapning i de dejlige omgivelser på Damai Beach Resort, og der er nu rig mulighed for at nyde strandene og de mange aktiviteter, der findes i området.

Inkl.: Morgenmad, frokost.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 7-10: Damai Beach

Damai Beach ligger 35km nord for Kuching på Borneo, tæt på Sarawak Cultural Village og nationalparker. Der er mulighed for afslapning på de hvide sandstrande, jungletrek, golf, besøg i kulturcenteret, besøg i diverse lokale landsbyer, øhop til Satang øerne, snorkling og dykning. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, om du ønsker ren afslapning, om du vil opleve mere af regnskoven eller lære mere om kulturen og de lokale i området. 

Inkl.: Morgenmad.

 

 

 

 

Dag 11: Kuching - Singapore

Idag flyver du fra Kuching til storbyen Singapore, hvor du vil blive mødt af vores chauffør og bragt til Copthorne King's Hotel.  Du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, eller udforske den spændende storby på egen hånd. Singapore har masser at byde på, fra de ultramoderne skyskrabere til de lokale gadekøkkener og markeder. 

Inkl.: Morgenmad. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 12: Singapore

Idag er det tid til at tage på sightseeing i Singapore på en halvdagstur. Turen vil tage dig til de største attraktioner i storbyen, heriblandt Padang, Cricket Club, parlamentet, højesteret og rådhuset. Vi vil herefter stoppe i Merlion Park, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over Marina Bay, hvor man for alvor fornemmer, hvor ultramoderne og futuristisk, byens arkitektur er. Hav kameraet klart, for der er masser af fotomuligheder her. Du må heller ikke gå glip af The Merlion, en mytologisk skabning, der er halv løve og halv fisk. Besøg også Thian Hock Keng Templet, ét af Singapores ældste Buddhist-Taoist templer, Chinatown samt de botaniske haver – byens grønne åndehul, som med sin 52 hektars have indgyder ro og skønhed midt i storbyjunglen. Sidste stop er Little India, hvor du vil blive mødt af duftene fra jasmin og krydderier, når du besøger ét af de etniske kvarterer i Singapore. Singapore er ligesom Malaysia et mangfoldigt sted, og her lever mange forskellige etniciteter og kulturer side om side. Eftermiddagen vil du have fri til at udforske byen på egen hånd, spise på et af de fantastiske spisesteder eller shoppe i nogle af de moderne indkøbscentre eller på de lokale markeder.  

Inkl.: Morgenmad.

 

 

 

 

 

Dag 13: Afrejse Singapore

Idag er tiden kommet til at afslutte jeres oplevelsesrige rejse og tage tilbage til Danmark med kufferten fuld af gode minder for livet.   

Inkl.: Morgenmad. 

 

 

 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i perioden November 2014 til Marts 2015


 

Nedenstående pris er per person ved to rejsende, og inkluderer fly T/R til Malaysia med indlogering på 4-stjernede hoteller på rejsen: 

 

13-dages rundrejse fra 16.505,-

 

Flyrejsen er med f.eks KLM, Singapore Airlines m.fl

 

Bemærk: Indgår datoerne 15.11 til 20.12 2014 og 31.12 til 1.1 2015 i rejsen skal der forventes tillæg på grund af højsæson. 

Læs mere om, hvad priserne yderligere inkluderer nedenfor

Såfremt rejsegruppen er større end to personer opnåes yderligere besparelse på totalprisen. Der er tillæg for enkeltværelse.

Hvis du selv har bestilt flybilletter giver vi gerne tilbud på rejseprogrammet i Malaysia. Der er også mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes. 

 

Kontakt os endelig for at høre om yderligere aktuelle kampagnetilbud, så hjælper vi dig godt på vej imod din drømmerejse.

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Singapore-København
 • Al programmæssig transport mellem øerne, lufthavne og havne
 • Indenrigsflyvninger
 • Indkvartering på 4-stjernede hoteller
 • Engelsktalende guide
 • Samtlige entrébilletter jf programmet
 • Diverse bådture jf programmet
 • Morgenmad dagligt, 3 x frokost, 2 x aftensmad.
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tillæg for booking i højsæsonen
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Evt. obligatorisk jule og nytårsmiddag
 • Personlige fornødenheder
 • Lokale skatter og afgifter
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Malaysia eller Singapore, idet opholdet er på under 90 dage. Der kræves gyldigt Pas. 

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Malaysia. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

 

 

Følgende hoteller indgår i prisen

Grand Margherita Hotel, Kuching

4-stjernet

Overnatning dag 1 til 4

Overnatning i superior room

Se hotellets hjemmeside - klik her

Hilton Batang Ai Longhouse Resort

4-stjernet

Overnatning dag 4 til 6

Overnatning i standard room

Se hotellets hjemmeside - klik her

Damai Beach Resort

4-stjernet

Overnatning dag 6 til 11

Overnatning i Superior Pool side

Se hotellets hjemmeside - klik her

Copthorne King's Hotel

4-stjernet

Overnatning dag 11 til 13

Overnatning i Deluxe room

Se hotellets hjemmeside - klik her

 

Batang Ai

I videoen nedenfor kan du se en præsentation af en bådtur nedad floderne i Batang Ai, der leder frem til Iban-folkets longhouses. Få et indblik i nogle af de oplevelser, du kan få på din rejse til Borneo. 

 

 

Damai Beach

I denne video har du mulighed for at danne dit et indtryk af Damai Beach Resort, hvor du skal tilbringe et par afslappende dage. I området omkring Damai Beach er der mulighed for jungletrek, golf, øhop til Satang øerne, besøg i lokale landsbyer eller blot afslapning og velvære på den smukke strand. 

 

 

 

 

Singapore

I denne video kan du få en introduktion til Singapores mange seværdigheder. Lad dig inspirere inden du selv tager på rejse til denne fascinerende storby.  

 

 

Om denne rejse

Pris: fra 16.505,- per person v. 2 personer 

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 13 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Kuching

Afrejse: Singapore

Indkvartering: Vælg selv imellem 4- og 5-stjernede hoteller

Måltider: Se detaljeret beskrivelse

Aktiviteter: Natur, kultur, storby, dyreliv, øophold

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1-2: Kuching

Dag 3: Semengok Rehabiliteringscenter

Dag 4: Batang Ai

Dag 5: Batang Ai

Dag 6: Batang Ai - Damai Beach

Dag 7-10: Strandophold på Damai Beach

Dag 11-13: Singapore

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15