Natur, Kultur og Langkawi - 15 dage

Oplev alt fra Malaysias pulserende hovedstad Kuala Lumpur til de skønne strande på Langkawi. Undervejs vil I opleve de fantastiske plantager i Cameron Highlands. Rejsen er til jer, der ønsker at få et indblik i den malaysiske kultur, samt en afslappende badeferie.

 

15 dage - pris fra 15.465,- per person v. 2 personer 

Kort om denne rejse

På denne rejse vil I starte i Malaysias fantastiske hovedstad Kuala Lumpur. Hovedstaden byder på alt fra fantastisk artiketur til gode shoppingmuligheder. Der vil være en guidet tur rundt i byen, hvor I vil komme forbi mange af byen største seværdigheder. Efter to dage i Kuala Lumpur fortsætter turen til Cameron Highlands, der med sine plantageklædte skråninger skaber et fascinerende landskab.

Efter et par dage på landet fortsætter turen til øen Penang. Her vil i kunne opleve en masse historiske seværdigheder, samt nyde øens lækre strande. Fra Penang går turen til Langkawi, hvor den rigtige badeferie kan begynde. På Langkawi får I mulighed for på egen hånd at planlægge jeres dage. Øen giver mulighed for alt fra dykning, vandreture til ren afslapning ved stranden.  

   

Højdepunkter

 • Kuala Lumpurs fascinerende skyskrabere
 • Batu Grotterne
 • Fantastisk dyre- og planteliv
 • Lata Iskandar vandfaldet
 • Besøg på frugt- og teplantager
 • Byen Ipoh
 • Den kongelige by Perak
 • Kek Lot templet
 • Iskandariah Palads 
 • Penang Hill
 • Slange templet
 • De fantastiske strande på Langkawi
 

  

Kort over Malaccahalvøen


         

 

 

    

 

 

 

 

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

Dag 1: Ankomst til Kuala Lumpur

Efter ankomsten til Kuala Lumpur, vil I blive transporteret til hotellet for at kunne checke ind. Herefter er der mulighed for at slappe af på værelset, eller gå på opdagelse i byen.

Overnatning: Swiss Garden Hotel (Deluxe room) 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 02:  Kuala Lumpur

Efter morgenmaden fortsætter dagen med en gåtur rundt i byen (ca. 4 timer). På turen vil I bl.a. kunne opleve, hvor stor betydning den kulturelle arv har for det liv, der leves i Kuala Lumpur. På turen vil I også få indsigt i de tidligere kolonimagter, der var i Malaysia, hvilket kan ses i den blandede akitektur, der er i byen. Turen går derudover forbi seværdigheder som Jamek Mosque, Malay Street, Indian Mosque Street, The Colonial Core, Medan Pasar (gammel markedsplads), Central Market, Sin Sze Si Ya Temple, Sri Maha Mariamman Temple, Chinatown & Chan She Shu Yuen Clan House. Efter rundturen vil I have resten af dagen for jer selv.

Inkl.: Morgenmad, Frokost

 

 

 

 

 

Dag 03:  Kuala Lumpur - Cameron Highlands 

Efter morgenmaden forlader vi Kuala Lumpur og kører imod Cameron Highlands. På vejen gør vi et stop ved Batu grotterne, der er berømte for dets tempel, der er inde i grotterne. Herefter fortsætter turen videre til Lata Iskandar vandfaldet, der ligger omgivet af regnskov. Området er et af ​​de steder i verden, hvor man kan finde flest forskellige eksotiske insektarter og planter i verden. Efter ankomsten til Cameron Highlands vil I blive checket ind på det resort, I skal bo på. I løbet af aftenen skal vi ud og nyde en traditionel Malaysisk middag.

Inkl.: Morgenmad, Aftensmad

Overnatning: Strawberry Park Resort (studio suite)

  

Dag 4: Cameron Highlands

Vi har hele dagen til at udforske Camerons fantastiske landskab og seværdigheder. Vi starter med en tur igennem de grønne plantager, der var nogle af de første af sin slags i Malaysia. Den plantage, vi skal besøge, blev grundlagt i 1929 af skotten John Archibald Russell, og er i dag drevet af hans efterkommere. Efter den guidede tur på teplantagen går turen videre til blomster- og grøntsagsplantagerne, som er de mest udbredte i området. På plantagerne vil du ikke kun have mulighed for at se det færdige produkt, men også få et indblik i de forskellige landbrugsmetoder, man anvender i området. Turen afsluttes med en tur på et lokalt marked, hvor der vil være mulighed for at købe nogle af områdets produkter. Resten af dagen har i mulighed for at udforske det fantastiske område på egen hånd eller slappe af på hotellet.      

Inkl.: Morgenmad

 

Dag 5: Cameron Highlands - Penang

Vi forlader hotellet og fortsætter imod Penang. Undervejs vil der være et stop i Ipoh, hvor vi skal på rundtur i byen. Nogle af seværdigheder I vil kunne opleve er: Togstationen  (med udsigt til Ipoh træet), Birch Memorial Clock Tower, City Hall & High court, Ipoh Club, Tun Razak Library, St Michael Institution, Indian Muslim Sheikh Adam Mosque, Jalan Bandar Timah & Little India. Til frokost vil der blive serveret Ipohs berømte chicken rice.

Efter frokost fortsætter turen til Kuala Kangsar og den kongelige by Perak. Her vil vi også gøre et kort ophold for at se Ubudiah Moskeen, det imponerende Iskandariah Palads samt Istana Kenangan.

Derefter fortsætter turen til Penang, hvor vi på vejen ud til øen vil krydse Penang Bridge, der med sine 13.5 km er én af de længste broer i verden.    

Inkl.: Morgenmad, Frokost

Overnatning: Bayview Hotel Georgetown (Deluxe room)

 

Dag 6: Penang

Dagens udflugt byder på en rundtur i Penang (ca 8 timer). Turen vil bringe jer forbi øens mange seværdigheder samt byde på en togtur til statuen af Mercy, ved Kek Lok templet. Turen vil også bringe jer til Penang bjerget, som er omkring 838 meter over havet. Ruten, vi skal køre på, blev bygget tilbage i 1923 og er løbende blevet opgraderet, hvilket gør, at selve togturen er en oplevelse i sig selv. På rundturen skal vi også forbi Fishing Village, Malay Village samt slange Templet (eksklusiv slange farmen).

Inkl.: Morgenmad, Frokost

 

    

Dag 7-15: Penang - Langkawi

Vi forlader Penang og fortsætter imod Langkawi. Langkawi er en øgruppe bestående af 104 øer i Andamerhavet, tæt på grænsen til Thailand. Hovedøen Langkawi tilbyder smukke strande, mangroveskove, frodige regnskove, dyreliv, luksushoteller, duty free shopping, dykning og golf, og vandaktiviteter. Den perfekte feriedestination til dem, der gerne vil have høj kvalitet og stort udvalg af aktiviteter. På denne rejse har vi afsat 8 nætter på Langkawi. I vil have mulighed for at nyde de fantastiske strande og få slappet af. Ønsker i at ændre antallet af dage på Langkawi kan dette tilpasses jeres ønsker.

Inkl.: Morgenmad

Overnatning: Berjaya Langkawi Resort (4 star) eller Meritus Pelangi Beach Resort (5 star)

 

Dag 15: Hjemrejse

Der vil være afrejse fra Langkawi lufthavn til Kuala Lumpur og derefter videre til københavn.

Inkl.: Morgenmad 


 

 

 

 

  

Datoer og Priser

 

Rejs i perioden November 2014 til Marts 2015


 

Nedenstående pris er per person ved to rejsende, og inkluderer fly T/R til Malaysia med indlogering på 4-stjernede hoteller på rejsen: 

 

13-dages rundrejse fra 15.465,-

Ønskes 5-stjernet hotel på Langkawi er tillægget: 2650,-

Flyrejsen er med f.eks KLM, Singapore Airlines m.flBemærk: Indgår datoerne 15.11 til 20.12 2014 og 31.12 til 1.1 2015 i rejsen skal der forventes tillæg på grund af højsæson. 

Læs mere om, hvad priserne yderligere inkluderer nedenfor.

Såfremt rejsegruppen er større end to personer opnåes yderligere besparelse på totalprisen. Der er tillæg for enkeltværelse.

Hvis du selv har bestilt flybilletter giver vi gerne tilbud på rejseprogrammet i Malaysia. Der er også mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes. 

Kontakt os endelig for at høre om yderligere aktuelle kampagnetilbud, så hjælper vi dig godt på vej imod din drømmerejse.

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Singapore-København
 • Al programmæssig transport mellem øerne, lufthavne og havne
 • Indenrigsflyvninger
 • Indkvartering på 4-stjernede hoteller
 • Engelsktalende guide
 • Samtlige entrébilletter jf programmet
 • Morgenmad dagligt, 3 x frokost, 1 x aftensmad.
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatte og afgifter
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tillæg for booking i højsæsonen
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Malaysia eller Singapore, idet opholdet er på under 90 dage. Der kræves gyldigt Pas. 

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Malaysia. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

  Følgende hoteller indgår i standard-pakken

 Swiss Garden Hotel

 4- Stjerner

Overnatning dag 1 til 3

Overnatning i Deluxe room

Se hotellets hjemmeside - klik herStrawberry Park Resort 

4-stjernet

Overnatning dag 3 til 5

Overnatning i Studio Suite

Se hotellets hjemmeside - Klik her

Bayview Hotel Georgetown

4- stjerner

Overnatning dag 5 til 7

Overnatning i Deluxe Room

Se hotellets hjemmeside - klik her

Berjaya Langkawi Resort

 4- Stjerner

Overnatning dag 7 til 15


Se hotellets hjemmeside - klik her

 

 

Vælg følgende hoteller i Deluxe-pakken

Meritus Pelangi Beach Resort

5-stjernet

Overnatning dag 7 til 15


Se hotellets hjemmeside - klik her 

Kuala Lumpur

I videoen kan du se en præsentation af Malaysias hovedstad Kuala Lumper, der er det første stop på rejsen. I videoen vil du kunne opleve en rundtur i den fantastiske by, der byder på alt hvad en storby skal kunne.

 

 

Cameron Highlands

I videoen kan du se billeder samt høre en kort introduktion, om Cameron Highlands. Dette er et af rejsens spændede stop igennem Malaccahalvøen.

 

 

 

 

Langkawi

Denne video er fra Langkawi, hvor i vil skulle tilbringe en stor del af turen. På øen har du mulighed for, at udforske det fantastiske dyreliv under havets overflade, eller smække benene op og bare nyde det tropiske paradis. Øen byder på fantastisk natur og der er som videoen viser, massere af aktiviterer man kan foretage sig under opholdet.   

 

 

Om denne rejse

Pris: fra 15.465,- per person 

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 15 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Kuala Lumpur

Afrejse: Kuala Lumpur

Indkvartering: Vælg selv imellem 3, 4, 5-stjernede hoteller

Måltider: Se detaljeret beskrivelse

Aktiviteter: Kultur, natur, Strand

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Kuala Lumpur

Dag 2: Kuala Lumpur

Dag 3: Kuala Lumpur - Cameron Highlands

Dag 4: Cameron Highlands

Dag 5: Cameron Highlands - Penang

Dag 6: Penang  

Dag 7-15: Penang - Langkawi

Dag 15: Afrejse

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15