Borneos Vidundere - 14 dage

Oplev det betagende Borneo og kom helt tæt på naturen og dyrene i regnskoven. Denne 14 dages rundrejse i Sabah-provinsen giver dig mulighed for at forlade den moderne civilisation og istedet udforske regnskovens dyrelyde, dufte og varme, samt de tropiske paradisøer langs Borneos kyst.

 

14 dage - pris fra 21.305,- per person v. 2 personer

Kort om denne rejse

En rejse til det eksotiske Borneo vil efterlade dig med indtryk og oplevelser, som du aldrig havde troet muligt. Vores 14-dages rundrejse i Sabah-provinsen byder på storslåede naturoplevelser i den tropiske regnskov. Kom helt tæt på regnskovens dyreliv, og lær mere om truede dyrearter og bevarelse af de unikke økosystemer i denne del af verden.

Vi starter i Kota Kinabalu, hvor du kan opleve Sydøstasiens højeste bjerg og lokal kultur. Dernæst rejser du mod øst til Sandakan, hvor du blandt andet vil besøge Turtle Island, og du vil for første gang opleve regnskovens intensitet, lyde og dufte, når du sejler ned ad Kinabatangan floden, hvor du kan spotte sjældne dyrearter og nyde indtrykkene til fulde. Dernæst tager vi helt derind, hvor den moderne civilisation endnu ikke har haft sit indtog - Danum Valley. Her lever den asiatiske elefant, leoparden og orangutangen side om side, og du vil opleve ydmyghed og overvældelse over at få et unikt indblik i ét af verdens sidste uberørte naturområder.

Rejsen afsluttes med et afslappende ophold på Gaya Island, der med sine hvide sandstrande og krystalklare vand danner den perfekte ramme for selvforkælelse og reflektering over turens mange højdepunkter.

 

Højdepunkter

 • Charmerende Kota Kinabalu
 • Mt. Kinabalu Nationalpark
 • Poring Hot Springs
 • Sightseeing i Kota Kinabalu
 • Lokale markeder
 • Havskildpadder på Turtle Island
 • Enestående dyreliv
 • Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenter
 • Bådtur på Kinabatangan floden
 • Tropisk uberørt regnskov
 • Danum Valley
 • Kulturmøde med lokalbefolkningen
 • Autentiske madoplevelser
 • Gaya Island
 • Storslåede strandoplevelser
 • Snorkling og dykning på koralrev

  

Kort over Malaysia & Thailand

 

 

 

 

 

 

Detaljeret dagsprogram

 

 

 

 

Dag 1: Kota Kinabalu

Du ankommer idag til Kota Kinabalu, som er den største by i Borneos Sabah-provins. I lufthavnen vil du blive mødt af vores chauffør og bragt til dit hotel, hvor du have resten af dagen til at slappe af. Overnatning på Grandis Hotel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 2: Kota Kinabalu

Efter morgenmaden tager vi ud for at udforske Kinabalu nationalpark på en heldagstur. Turen dertil byder på fascinerende landskab, når vi bevæger os ned af de enbanede bakkede veje, hvor vi også vil passere rismarker, der tilhører Dusun folket beboende i Crocker Range. Ved foden af Mt. Kinabalu vil du få et indblik i de over 5000 plantearter, 1000 orkidearter, 90 pattedyrsarter, og mere end 300 fuglearter, der findes i området. Vi fortsætter herefter til Poring Hot Springs, hvor en gangbro i trætoppene 40 meter over skovbunden måske vil udfordre din højdetolerance. Dette er dog efterfulgt af en dejlig afslappende oplevelse, når du kan sænke dine ben ned i de varme naturkilder, der findes her. Aftenen vil du have på egen hånd, og overnatning sker også idag på Grandis Hotel.   

Inkl.: Morgenmad, frokost. 

 

 

 

 

 

Dag 3: Kota Kinabalu

Idag skal du udforske Kota Kinabalu By. Sabah er en stor Malaysisk stat, kendt som “Land Below the Wind”, men statens hovedstad Kota Kinabalu er relativ lille. Dagens tur vil tage dig til de vigtigste steder og landemærker i byen, herunder Atkinson Clock, der har overlevet 2. Verdenskrig, og dermed er den ældste bygning i Sabah (bygget i 1903). Uret holder stadig tiden idag. Signal Hill er byens højeste punkt, og du kan fra observationspunktet se over til øgruppen Tunku Abdul Rahman Park samt til byens hovedmoské, der ligger placeret i en kunstigt bygget lagune. Du vil også få mulighed for at besøge Sabah Museum og lære mere om historien i denne provins, Sabah Foundation bygningen og et lokalt marked, hvor du har mulighed for at købe håndlavede souvenirs. Perler er specielt traditionelt her. Du vil have eftermiddagen og aftenen på egen hånd til at udforske byen eller slappe af på dit hotel, Grandis Hotel.

Inkl.: Morgenmad.  

 

 

Dag 4: Turtle Island

Efter morgenmaden flyver du til Sandakan, hvor du vil blive mødt af en lokalguide i lufthavnen. Herfra skal du på 1-times sejltur i speedbåd til Selingan Island, også kendt som Turtle Island. Efter indregistrering i marineparkens hovedkvarter tjekker du ind i din hytte, og der serveres herefter frokost i områdets restaurant. Du har eftermiddag på egen hånd til at udforske tropeøen, svømme i det turkise vand eller snorkle. Om aftenen følger parkbetjenten øens besøgende rundt i små grupper for først at se havskildpadderne (Green Turtle) lægge æg på stranden, dernæst flytte æggene til udredningsstationer, og slutteligt sætte babyskildpadder fri i havet. Øen har været et konservationsområde siden 1977,og siden da har havskildpadder lagt æg på stranden hver eneste aften hele året rundt. Der er et maximum af 50 besøgende på øen om dagen, og du har derfor muligheden for at komme helt tæt på og lære mere om de truede havskildpadder og om programmet. Du overnatter i øens parkhytter, der har tilkoblet badeværelse. 

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad. 


 

Dag 5: Sukau

Vi forlader øen tidligt om morgenen på dag 5 og retter kurs mod orangutang rehabiliteringscenteret i Sepilok. Her kan du observere, hvordan menneskets tætteste slægtning bliver rehabiliteret for at blive sat ud i det fri, hvor de hører til. Du har mulighed for at gå en tur i det tropiske lavland, og du kan se aberne blive fodret. Du vil også besøge stedet, hvor de unge babyorangutanger bliver trænet i at finde føde selv og derved klare sig i naturen senere i livet. En fantastisk oplevelse. 

Efter besøg i rehabiliteringscentrene, vender du tilbage til Sandakan for at starte en sejlads nedad Kinabatangan floden. Dette er en vidunderlig tur, som starter ved Suluhavet ved Sandakan byen og vil føre dig igennem det storslåede landskab af mangroveskove. Vi fortsætter imod Sukau for at lede efter primater i det fri, og vil især kigge efter de spøjse næseaber, fugle og andre dyrearter. Efter indtjekning på Kinabatangan Riverside Lodge har du mulighed for at tage på endnu en sejlads, denne gang til Menanggul floden, der er en biflod til Kinabatangan. Du vil nyde aftenens middag, og overnatter i dit regnskovslodge, der ligger ud til floden.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad. 

 

 

 

 

Dag 6: Sukau

Du starter dagen  til lyden af gibbonaber og næsehornsfugle fra regnskovens træer. Vi tager på sejlads fra den tidlige morgenstund til Oxbow Lake, der er et spektakulært naturfænomen. Her vil vi observere de vilde dyr og fugle og fornemme morgenfreden i regnskoven. Du har resten af formiddagen fri til at slappe af eller udforske området omkring lodgen på egen hånd. Efter frokost skal du igen på sejlads for at opleve endnu mere dyreliv og natur. Du overnatter igen på regnskovslodgen., hvor der om aftenen vil være et videoarrangement. 

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 7: Danum Valley

Fra morgenstunden skal du på en 80km køretur igennem landskabet før du ankommer og tjekker ind på Borneo Rainforest Lodge, der ligger lige ud til Danum River på kanten til den 438 km2 store uforstyrrede regnskov. Vil du have den ultimative regnskovsoplevelse, får du det i Danum Valley, der er hjem til samtlige af Sabahs lavlandsdyrearter, herunder det sjældne Sumatra næsehorn, elefanter, træleoparden og orangutanger. Indtil videre er 275 fuglearter registreret i området. Udforsk naturstier og floderne. Om aftenen vil der være en informative præsentation af området, og hvis vejret tillader det, vil der være mulighed for at opleve dyrene, der kommer ud om natten.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad. 

 

 

 

 

 

Dag 8: Danum Valley

Du står tidligt op idag, da der er arrangeret en morgentur med det formål at observere det unikke fugleliv her. Efter morgenmaden har vi hele dagen til at udforske regnskoven for fugle og pattedyr, og du vil opleve ældgamle gravkister, der ligger gemt i klipperne. Du vil også få mulighed for at bade i et smukt vandfald, som også ligger på vores rute idag. Frokost vil blive serveret tilbage på regnskovslodget, og om eftermiddagen vil vi igen tage ud i junglen for at opleve den fra toppen af trækronerne.

Inkl.: Morgenmad, frokost, aftensmad. 

 

 

Dag 9: Danum Valley

Vi starter dagen med en morgentrek i regnskoven for at opleve det sidste dyreliv. Om eftermiddagen flyver du tilbage til Kota Kinabalu, og det er nu tid til afslapning efter turens mange oplevelser. 

Du kan enten vælge at blive på et strandresort ud for Kota Kinabalu - Beringgis Beach Resort - eller du kan tage båden over til Gaya Island og tjekke ind på det luksuriøse Gaya Island Resort. 

Inkl.: Morgenmad, frokost. 

 

 

Dag 10-14: Strand og afslapning

Om du vælger at blive på Borneo, eller tager båden ud til Gaya Island ud for Kota Kinabalus kyst vil der være mulighed for ultimativ afslapning i naturskønne omgivelser. 

Gaya Island ligger ti minutter ud for Kota Kinabalu i Borneos Sabah-provins. Øen er beklædt med bjerge og tropiske skove, og er kendt for den 400m lange Police Beach, der med sine hvide strande og klare vand er perfekt til afslapning og forkælelse på et af de 5-stjernede resorts, der ligger her. Selvom øen er så tæt på Kota Kinabalu er den omringet af overraskende flot koralrev. Der er mulighed for øhop til andre nærliggende øer, såsom Manukan eller Sapi Island.    

Berringis Beach Resort ligger placeret på en hvid sandstrand ud mod det sydkinesiske hav. Udover afslapning på stranden, er der også mulighed for dykning og snorkling, og man kan tage på dagsture til nationalparker, rehabiliteringscentre for truede dyrearter eller besøge områdets Cultural Village. 

dag 14 er det tid til at afslutte din rejse og flyve tilbage til Danmark med kufferten fuld af gode oplevelser.  

 

 

 

 

Datoer og Priser

 

Rejs i perioden November 2014 til Marts 2015


 

Nedenstående pris er per person ved to rejsende, og inkluderer fly T/R til Malaysia med indlogering på 3- og 4-stjernede hoteller på rejsen: 

 

14-dages rundrejse fra 21.305,-

 

Ønsker du en Deluxe-pakke på Gaya Island er tillægget: 2.075,- per person

 

Flyrejsen er med f.eks. KLM eller Emirates m.fl. 

 

Bemærk: Indgår datoerne 20.12 2014 til 10.01 2015 og 18.02 til 29.2 2015 i rejsen skal der forventes tillæg på grund af højsæson. 

Læs mere om, hvad priserne yderligere inkluderer nedenfor.

Såfremt rejsegruppen er større end to personer opnåes yderligere besparelse på totalprisen. Der er tillæg for enkeltværelse.

Hvis du selv har bestilt flybilletter giver vi gerne tilbud på rejseprogrammet i Malaysia. Der er også mulighed for forlængelse og ændring af programpunkter, hvis dette ønskes. 

 

Kontakt os endelig for at høre om yderligere aktuelle kampagnetilbud, så hjælper vi dig godt på vej imod din drømmerejse.   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Kuala Lumpur-København
 • Indenrigsflyvninger
 • Al programmæssig transport mellem øerne, lufthavne og havne
 • Indkvartering i dobbelt værelse som deles af to personer
 • Indkvartering på 3-, 4- eller 5-stjernede hoteller
 • Engelsktalende guide
 • Guidede ture i Sandakan og Danum Valley
 • Samtlige entrébilletter jf programmet
 • Diverse bådture jf programmet
 • Morgenmad dagligt, 7 x frokost, 5 x aftensmad
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Tillæg for booking i højsæson
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Evt. obligatorisk jule og nytårsmiddag
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Lokale skatter og afgifter
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her

Efter bestilling af rejsen vil du modtage rejsebevis samt vouchers, der skal bruges på rejsen.


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling, hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Malaysia, da opholdet er på under 90 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand og Malaysia. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

 

 

Følgende hoteller indgår i prisen

Grandis Hotel, Kota Kinabalu

4-stjernet

Overnatning dag 1 til 4

Overnatning i Superior Bay View room 

Se hotellets hjemmeside - klik her

Turtle Island Marine Park

 

Overnatning dag 4 til 5

Overnatning i parkens hytter


Kinabatangan Riverside Lodge

 

Overnatning dag 5 til 7

Overnatning i standard chalet

Se hotellets hjemmeside - klik her

Borneo Rainforest Lodge

 

Overnatning dag 7 til 9

Overnatning i standard chalet

Se hotellets hjemmeside - klik her

Beringgis Beach Resort

3-stjernet

Overnatning dag 9 til 14

Overnatning i Deluxe room

Se hotellets hjemmside - klik her

 


 

Følgende hoteller indgår i Deluxe-pakken

Gaya Island Resort

5-stjernet

Overnatning dag 9 til 14

Overnatning i Deluxe River View

Se hotellets hjemmeside - klik her

 


 

Selingan Island

I videoen nedenfor kan du få et indtryk af de fantastiske oplevelser, der venter i Sepilok Rehabiliteringscenter og på Selingan Island (Turtle Island).  

 

 

Sabah-provinsen

Denne video giver dig indblik i de mange oplevelser og muligheder, som Sabah-provinsen tilbyder. Bliv klogere på den malaysiske stat inden du drager afsted og lad dig inspirere.  

 

 

 

 

Danum Valley

I denne video kan du få en introduktion til Singapores mange seværdigheder. Lad dig inspirere inden du selv tager på rejse til denne fascinerende storby.  

 

 

Om denne rejse

Pris: fra 21.305,- per person v. 2 personer

Afrejse: Du bestemmer selv startdato

Varighed: 14 dages rundrejse plus rejsetid med fly

Fly: Asien Travel kan hjælpe med booking af flybilletter T/R

Ankomst: Kota Kinabalu

Afrejse: Kota Kinabalu

Indkvartering: Vælg selv imellem 4, 5-stjernede hoteller

Måltider: xxx

Aktiviteter: Natur, trekking, dyreliv, kultur, øophold

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1-3: Kota Kinabalu

Dag 4: Turtle Island

Dag 5-6: Sukau og Kinabatangan floden

Dag 7-9: Danum Valley

Dag 9-14: Strandophold

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15