Din Vietnam Rejse - Familier og par

Oplev Vietnam. En flexible rejse hvor vi skræddersyer indholdet til dine ønsker og behov. Vi har valgt gode familiehoteller, som også kan bruges hvis man rejser som par/enlig. Få god rådgivning om Vietnam. Vi har rejst i Vietnam siden 1999

 

17 dage/14 nætter - pris fra 46.900,- i alt for 2 voksne og 2 børn

Kort om denne rejse

Velkommen til en Vietnam rejse hvor du selv skræddersyer rejsens indhold. Vi har valgt en basispakke som inkluderer hoteller, transporter og morgenmad. Vi har valgt den klassiske rute fra Hanoi til Hue og Hoi An i Centralvietnam og afsluttende ophold i Saigon. Vi har valgt en række hoteller som både egner sig til familier og par/enlige.  I vores valg af hoteller har vi lagt vægt på god placering samt god kvalitet for pengene. På hver destination har du mulighed for at vælge en række udflugter, som er nøje udvalgt af os selv. Men du kan også vælge at være helt på egen hånd og selv sammensætte dit indhold af rejsen, velvidende at det grundlæggende med hoteller og transporter er på plads for dig.

Ønsker du at besøge andre destinationer i Vietnam, som f.eks Sapa, Danang, Mekong-deltaet eller Phu Quoc hjælper vi gerne med dette. Vi har rejst mange gange i Vietnam og kender dette rejseland rigtig godt.


Vi foreslår en rejse med 14 nætter i Vietnam:

4 nætter Hanoi(Nord)

1 nat i tog fra Hanoi til Hue

3 nætter Hue(Central)

3 nætter Hoi An(Central)

3 nætter Saigon(Syd)


Asien Travel sørger for transporten mellem rejsemålene

 

Bemærkninger

Hvad skal din Vietnam rejse indeholde? Vi sammensætter rejsen efter dine ønsker, budget og interesser. Rejsen på denne side er den klassiske rute for en Vietnam rejse. Har du andre ønsker hjælper vi med det.

Er du interesseret i en rejse til Vietnam, så skriv til Søren på info@asientravel.dk. Søren har rejst i Vietnam siden 1999 både som rundrejseleder samt som privat person. Søren har besøgt store dele af Vietnam fra nord til syd og hjælper hvert år mange par og familier med en rejse til Vietnam
 

 

 

 

Klima

Vietnam er et langstrakt land med vejrforskelle fra syd til nord. I syd har man jævne temperaturer året rundt, hvorimod i nord har man kølige måneder i januar og februar. Syd er domineret af tropisk klima, og man har den sydvestlige monsoon fra maj til september, som kan give noget regn. Den ”tørre” tid i syd er fra december til maj I nord har man ”vinter” monsoonen fra oktober til april, der giver mere køligt og ofte behageligt vejr. Oktober til december er smukke måneder i nord. De egentlige sommermåneder for nord er fra maj og frem til august. Så planlægger man Halong-Bugten eller Sapa er det godt at rejse i de ”danske” sommermåneder. For centralt vietnam skal man være opmærksom på tyfon-sæsonen fra august til november.  


Vietnam for børnefamilier

Vietnam er en populær feriedestination i Sydøstasien. Men hvor Thailand er mere kendt af mange, er Vietnam lidt mere "ukendt". Mange vil gerne besøge Vietnam, men overvejer måske destinationen i forhold til rejser med børn. I vores optik er Vietnam et godt rejseland for børnefamilier. Der er godt udvalg af hoteller med familieværelser og vietnameserne er et meget venligt folkefærd. Ofte vil man som børnefamilie have en privat lokalguide med. Dermed kan rejsen foregå i det tempo man ønsker. Men dele af Vietnam kan også nemt opleves på egen hånd. Tag f.eks på egne oplevelser i Hanois De 36 Gader eller se de smukke historiske bygninger i distrikt 1 i Saigon. Hoi An i Centralvietnam har et meget overskueligt centrum som også indbyder til oplevelser på egen hånd. Tag Asien Travel med på råd hvis du overvejer at rejse til Vietnam med familien, og vi hjælper med den rigtige rejse til Jer.


Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager I flybilletter; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen. Desuden modtager I også kontaktoplysninger til vort skandinaviske personale i Thailand. 

Sådan forløber rejsen:


Efter ankomst til Hanoi Lufthavn på dag 2 møder I Jeres lokalguide + chauffør i ankomstområdet. Herefter privat transport til Jeres valgte hotel. Vi har valgt May De Ville City Center Hotel som er beliggende i De 36 Gader. Dermed har I en verden af oplevelser lige uden for hoteldøren. Brug tid på at indsnuse atmosfæren i dette handelscentrum med alle sine gader, gadekøkkener mv. Der er også let gåstand til Hoan Kiem Søen og Det Franske Kvarter.  I har dagene 2 til 6 i Hanoi. I kan vælge at være på egen hånd i disse dage eller tilkøbe hjemmefra nogle af nedenstående udflugtspakker. Der er også mulighed for at kombinerer med Halong Bugten. På dag 6 møder I lokalguiden som sørger for at I kommer til Hanoi Banegård og herefter nattog til Hue. Nattoget er med soveplads og af god standard. Man ankommer til Hue i Centralvietnam tidligt næste morgen. Det er en sjov og spændende oplevelse at rejse med tog i Vietnam.

dag 7 ankommer i til Hue. I møder ved Hue Banegård Jeres lokalguide. Herefter transport frem til Eldora Hotel. Hotellet er god placering i centrum af Hue. Det er et relativt nyt hotel. I har kort gåafstand ned til Perfume River. I har dagene 7 til 10 i Hue. Vi anbefaler at I vælger vores byrundtur i Hue som dækker de største seværdigheder, såsom Citadellet, Kongegravene og Thien Muh Pagoden. Man kan dog også vælge at være helt på egen hånd. Er man historieinteresseret er det også muligt at besøge DMZ-zonen ved den 17 Breddegrad. Her delte man landet i 1954. Området er også kendt som ”McNamara-Linien”. Det er er dag med besøg på Khe Sanh Militærbasen, underjordiske beboelsesområder, floder, krigskirkegårde og meget mere.

dag 10 er det med lokalguide og privat transport til Hoi An. Turen tager cirka 3-4 timer. Det er en spændende vej fra Hue til Hoi An. Der er mange små landsbyer, skoler, markeder og man kører langs flotte landskaber og passerer De 3 Pagoders Pas. Man begynder også at få det Sydkinesiske Hav i sigte.  I har dagene 10 til 13 i Hoi An. Byen har et meget overskueligt centrum(UNESCO) som man nemt kan opleve på egen hånd. Desuden er der flere steder med håndværk, hvor man kan få syet silke eller lavet nye sko. Der er også gode muligheder for udflugter. Tag f.eks på cykeltur i landelige omgivelser eller besøg My Son ruinerne cirka 1,5 times kørsel fra Hoi An. Man kan også besøge Champa Museet i Danang eller tage til China Beach,  hvor de amerikanske soldater slappede af når de havde fri

dag 13 sørger vi for transporten til Danang Lufthavn(cirka 45 minutter fra Hoi An). Herefter indenrigsfly til Saigon. Flytiden er cirka 1 time.

I har dagene 13 til 16 i Saigon. Vi har valgt Au Lac 2 Hotel, som er beliggende i Distrikt 1 i Saigon. Det vil sige beliggende i centrum. Centrum af Saigon er en oplevelse med franske kolonitidsbygninger, gode restauranter, shoppinggader mv. Vi kan hjælpe med en god byrundtur i Saigon med engelsktalende lokalguide eller man kan vælge at være på egen hånd. På dag 16 sørger vi for transporten frem til Saigon Lufthavn og Jeres hjemrejse kan begynde.


Foreslag til tilvalgspakker i Nordvietnam:

Halvdags Hanoi Byrundtur – Fra 350 kr per person

En eftermiddagstur i Hanoi med engelsk talende lokalguide. Du oplever det spændende etnografiske museum i udkanten af Hanoi. Museet fortæller om etniske grupper i Vietnam og der er en virkelig god udendørs udstilling med traditionelle huse som man bygger dem især i Nordvietnam. Er du interesseret i at vide noget om de mere end 50 etniske grupper i Vietnam er dette et godt sted at starte. Vi byder også på 1 times cykeltaxa tur i Hanoi´s Gamle Kvarter. Glæd dig til de mange sanseindtryk og oplev det bedste af denne bydel. Turen slutter ved Hoan Kiem Søen i centrum hvor du skal se Thang Long Vanddukketeater. Denne kunstform blev udviklet af risbønderne for mange hundrede år siden og er en forestilling med dukker på vand. Turen er med transport til og fra dit hotel i Hanoi. Turen er på privat basis

 

Heldags Hanoi Byrundtur – Fra 480 kr per person

Du besøger om formiddagen Ho Chi Minh Komplekset. Her finder du det Mausoleum hvor Ho Chi Minh er balsameret. Du ser også hovedkvarteret for Den Franske Kolonitidsadministration samt det hus på pæle hvor Ho Chi Minh boede under dele af Amerikaner-Krigen.  Vejen går også forbi Litteraturtemplet hvor man gennem mange år uddannede Mandariner til Kejserne i Vietnam. Det er verdens ældste universitet og et fantastisk udtryk for tidlig vietnamesisk arkitektur. Du besøger også området omkring West Lake og ser Tran Quoc Pagoden, som er en af de ældste pagoder i Vietnam. Vi ligger også vejen forbi et værksted hvor håndværkerne arbejder med ler og potter. Turen er på privat basis og med engeksltalende lokalguide

Om eftermiddagen efter frokost(inkl.) er det samme program som for ” Halv-dags Hanoi Byrundtur”.

 

Sapa – 4 dage / 3 nætter – Fra 2890 kr per person

Saap er kendt for sine smukke bjerglandskaber. Det er også her du finder landets højeste bjerg, nemlig Fan Si Pan. Vi har valgt nogle gode 3-stjernede resorts ud til denne rejse til det allernordligste af Vietnam. Det er med nattog på den første dag fra Hanoi til Sapa. Du ankommer på dag 2 til byen Lao Cai som er beliggende tæt på grænsen til Kina. Glæd dig til de mange etniske grupper, fantastiske landskaber, markeder og meget mere. Du bor i Sapa som var en tidligere fransk Hill Station. Sapa er beliggende i i 1500 meters højde.  Dagen byder på vandreture i de smukke omgivelser. Turen er i følgeskab med engelsktalende lokalguide. Du besøger etniske grupper såsom Giay og Black Hmnong.

På dag 3 besøger du små lokale markeder. Disse markeder er meget farverige og de etniske grupper kommer for at sælge deres varer på disse markeder. Om aftenen tager du nattoget tilbage til Hanoi hvor du ankommer på dag 4.

Ønsker du turen til Sapa og du dermed ikke har brug for hotellet i Hanoi, skal overnatningerne i Hanoi trækkes fra rejsens samlede pris. Skriv til os for opdateret pris.

 

Ky Son – Heldags tur – fra 530 kr per person

Oplev et spændende Vietnam ved Ky Son. Her oplever du et meget lokalt liv. Byen er beliggende cirka 55 km fra Hanoi. Det er muligt at bo home-stay her hvis man skulle have lyst til dette. Du ankommer til Ky Son om formiddagen og har mulighed for at opleve markeder og skoler. Du kan låne cykel og komme rundt i byen på denne måde. Du er tilknyttet en værtsfamilie hvor du spiser din frokost og med hvem du har mulighed for at snakke om livet i Vietnam. Dagen er i følgeskab med engelsk talende lokalguide. Sidst på eftermiddagen vender du retur til Hanoi. Turen er på privat basis.

 

Halong Bugten – 3 dage/ 2 nætter fra 2700 kr per person 

Oplev den smukke Halong Bugt blot 3 timers kørsel fra Hanoi. Halong Bugten er kendt som et af de smukkeste naturområder i Sydøstasien. Halong Bugten udgør et UNESCO område med klippeformationer der skyder op af vandet. Det er muligt at vælge forskellige turer til Halong Bugten. Her har vi valgt at tilbyde en 2 nætters tur. Ønsker I at bruge 1 nat ved Halong Bugten sørger vi også gerne for det. Dragon Pearl skibene er af høj kvalitet og der er rigtig god service ombord. Man bor i privat kahyt.  På dag 1 forlader man Hanoi tidligt om morgenen og er fremme ved Hon Gai Havn omkring frokosttid. Undervejs til Hon Gai besøger man Yen Duc landsbyen hvor man ser vanddukketeater samt spiser frokot. Efter check-in på båden begynder Jeres krydstogt rundt i Halong Bugten. 

På dag 2 har man hele dagen i Halong Bugten. Skibet stiller kajakker til rådighed som man kan benytte sig af. Det er også muligt at bade. Om aftenen er der arrangeret aftensmad i en af de smukke grotter. En helt speciel oplevelse. På dag 3 fortsætter Jeres cruise og man besøger blandt andet en flydende fiskerlandsby hvor man møder de lokale fiskere og ser fiskefarmene. Efter frokost ombord på skibet er det tid til at forlade Halong Bugten. Man er tilbage i Hanoi først på aftenen. Prisen er med privat transport fra Hanoi til Halong Bugten T/R. Ønsker du turen til Halong og du dermed ikke har brug for hotellet i Hanoi, skal overnatningerne i Hanoi trækkes fra rejsens samlede pris. Skriv til os for opdateret pris.


 

Foreslag til tilvalgspakker i Centralvietnam: 

Heldagsudflugt Hue – fra 425 kr per person 

Brug en dag i Hue på at opleve denne fantastisk by. Hue var i mange år den kejserlige hovedstad. Du oplever de største seværdigheder i byen på denne udflugt. Dagen starter med sejltur på Perfume River der løber gennem Hue by. Båden ligger til ved Thien Mu Pagoden som er et af de vigtigste templer i Vietnam. Du får også en rundvisning i Imperial City(Det Kejserlige Citadel) som har været på UNESCO listen siden 1993. Indenfor citadellets murer oplever du kejsersale, mødehuse mv. Efter frokost besøger du det smukke Tu Duc Mausoleum i udkanten af Hue. Mange af kejserne byggede smukke og ofte store gravsteder, fordi troen på livet efter døden var meget rodfæstet i kulturen. Tu Duc Mausoleum er indrettet med køkkken, teater mv. Turen er på privat basis og samme med engelsktalende lokalguide.


Halvdagsudflugt Hue – fra 300 kr per person 

Du starter dagen med at opleve Hue by med cykeltaxa. Turen bevæger sig gennem Dai No ”Den Gamle By” til Tinh Tam Søen hvor kejserne kom for at slappe af. Søen er om sommeren fyldt med lotusblomster og der er også flere lokale kaffebarer omkring søen(Vietnam er en stor kaffeeksportør).  Turen fortsætter til Dong Ba markedet. Et rigtig godt lokalt marked, hvor man virkelig kan få syn for sagen af hvad de lokale køber.  Herefter med bil til Tu Hieu Pagoden som er beliggende i udkanten af byen. Templet var tidligere bosted for en lokal zen master. Ved templet er der også gravsteder for de eunukker som tjente ved kejseren.  På denne dag besøger man også Ho Quyen Areanen som tidligere blev brugt til forestillinger for kejseren. Blandt andet havde man kampe mellem tigerer og elefanter.  Den sidste ”kamp” var tilbage i 1904. Turen er på privat basis og samme med engelsktalende lokalguide.


Kokkeskole i Hue – Halvdagstur -  fra 390 kr per person 

Hue og Centralvietnam har et interessant og varieret køkken. Lær at lave vietnamesisk mad. Der er mulighed for at deltage i kokkeskolen og formiddag og eftermiddagen. Du bliver hentet fra dig hotel af Ancient House Restaurant. I følgeskab med deres guide besøger man Dong Ba markedet hvor I sammen køber friske råvarer som skal bruges til madlavningen. Restauranten byder på en velkomstdrink og herefter starter kokkeskolen. Man lærer typisk at tilberede 4-6 retter. Varigheden er cirka 2 timer. Efter endt kokkeskole nyder I selvfølgelig Jeres egen mad. Turen er på join basis.

 

Heldagsudflugt til DMZ – fra 245 kr per person 

Man delte Vietnam i 1954 ved den 17.Breddegrad. Det blev til et Nord og Sydvietnam. Denne udflugt bringer dig til Ben Hai floden som var skillepunktet mellem Nord og Syd. Stedet er også kendt som McNamara-linien. På denne dag besøger du Gio Linh eller Alpha 2 Basen, som var amerikanernes nordligeste base i Vietnam. Du besøger også Fredsbroen samt Ben Hai Floden. Dagens sidste stop er Vinh Moc Tunnellerne. Her gemte mere end 400 lokale vietnamesere sig under Vietnam-Krigen. Der er frokoststop ved Cua Tung hvor der også er mulighed for at bade. Turen er på join basis med engelsktalende lokalguide. Inkl. Frokost. 

 

Hoi An Cykeltur – Halvdagstur – fra 195 kr per person 

Besøg landelige omgivelser uden for smukke Hoi An. Du har hermed mulighed for at opleve det smukke landskab og rismarkerne uden for Hoi An. Der er afgang om formiddagen samt om eftermiddagen. Turen tager cirka 3 timer. Du bliver hentet på dit hotel hvorfra turen starter. Du cykler i områder med rismarker, majsmarker og reje- og krabbefarme. Desuden besøger man også lokale smedje samt tæppemagere. Cykelturen gennemføres i let terræn og normalt cykeltempo. En god mulighed for at opleve landelige omgivelser i Vietnam. Turen er på privat basis med engelsktalende lokalguide.


 

My Son – Halvdagstur – fra 200 kr per person 

My Son er placeret 50 km fra Hoi An. Det tager circa 1,5 time at kører dertil fra Hoi An. My Son var en kongeby under Champa riget fra 300-1100-tallet. Champa riget rakte fra Hue og hele vejen end gennem Sydvietnam. Champa-riget sættes også ofte i forbindelse med Khmer-riget i Cambodia da de 2 riger ofte bekæmpede hinanden. My Son udgør et stort kompleks af templer, tårne, broer mv. My Son er med på UNESCO listen. Udflugten er i følgeskab med engelsktalende lokalguide. En spændende dag for dem der interesserer sig for historie og kultur. Turen er på privat basis.

 

Kokkeskole i Hoi An – fra 295 kr per person 

Dagen starter om formiddagen ved mødetstedet i centrum af Hoi An Historiske Centrum. Du besøger et lokalt marked hvor der indkøbes friske råvarer som skal bruges til madlavningen. Guiden vil fortælle om de ting man kan købe på markedet. Efter markedsbesøg sejler man cirka 25 minutter til Red Bridge Cooking School. Her får man først en introduktion til stedet egen urtehave. Madlavningen tager cirka 2 timer og du skal lærer at tilberede:  

 • Rice paper
 • Fresh Rice Paper Rolls of Shrimp
 • Crispy Hoi An Pancakes with Shrimp, Herbs, Bean Sprouts & a Peanut Sauce
 • Seafood Salad with mixed Vietnamese Herbs served in Half a Pineapple
 • Vietnamese Eggplant in Clay Pot
 • Food Decoration - Pineapple Boat, 3 Coloured Flowers & Vietnamese Hand Fan 

Er man vegetar er det muligt at udskifte relevante menupunkter. Turen er på join basis.

 

Foreslag til tilvalgspakker i Sydvietnam:  

Cu Chi Tunnellerne – Halvdagstur – fra 225 kr per person 

Der er mulighed for afgang kl.: 08 og 14. Turen er på privat basis og med engelsktalende lokalguide. I bliver hentet på Jeres hotel i Saigon. Dage byder på oplevelser ved Cu Chi museet(udendørs). Området udgør et stort netværk af underjordiske gange (cirka 200 km). I disse gange boede man vietnamesere under Krigen og stedet var en miltærbase for Nordvietnamesiske tropper. Man havde således mødelokaler, køkkener, hospitalsstuer mv. i tilknytning til de underjordiske gange. En spændende dag som fortæller meget om Vietnam-Krigen.

 

Saigon – Heldagsbyrundtur – fra 385 kr per per person 

Turen er på privat basis og med engelsktalende lokalguide. I bliver hentet på Jeres hotel i Saigon. I oplever Krigsmuseet som fortæller om Krigen i et vietnamesisk perspektiv. Derudover besøger man China Town i distrikt 5 hvor der blandt andet byder på oplevelser på markeder samt byens smukkeste temple, nemlig Thien Hau. Efter frokost besøger du Genforeningspaladset. Det var her Sydvietnams ledere boede og styrede Krigen fra. Det var også her nogle af de sidste evakueringer i 1975 fandt sted. Indenfor i Genforeningspaladset oplever du beskyttelsesrum med radioudstyr mv. Desuden oplever du også de anvendte mødelokaler mv. Eftermiddagen byder også på besøg ved byens største kirke, nemlig Notre Dame Kirken. Lige overfor Kirken finder man Posthuset som er bygget i smuk fransk kolonitidsstil. 

 

Saigon – Gåtur – Halvdagstur – fra 175 kr per person 

På denne tur besøger du sammen med engelsktalende lokalguide centrum af Saigon på gåben. På denne behagelige 4 timers gåtur med stop oplever du blandt andet Folket Hus; Notre Dame Kirken; Postkontoret og Genforeningspaladset. Som afslutning på turen gøres der stop ved det spændende Ben Thanh Marked.


 

Mekong-Deltaet – 2 dage / 1 nat – fra 1400 kr per person 

Privat tur i følgeskab med engelsktalende lokalguide. Du forlader Saigon og kører sydpå ned i Mekongdeltaet. Dagen byder på mange oplevelser. I gør holdt ved Cai Be hvorfra der skfites over til små både. Her man besøger man familier der lever af at fremstille riskagepapir og madvarer fremstillet af kokosnødder. Man besøger også Cai Be flydende marked hvor der livlig gang i handlen fra båd til båd. Efter frokost besøger man via båd An Binh Øen hvor man smager på tropisk frugt. Sidst på eftermiddagen når man frem til Can Tho hvor man overnatter på godt 3-stjernet hotel. Du har aftenen på egen hånd i Can Tho som fremstår som en hyggelig by. På dag 2 besøger man sydøstasiens største flydende marked, nemlig Cai Rang. Med båd sejler du rundt mellem de mange handelsskibe og oplever det lokale handelsliv. Ydermere besøger man også en mindre rismøllefabrik. Man er tilbage i Saigon sidste på eftermiddagen. Turen er inkl 2 x frokost i 1 x morgenmad. Ønsker du turen til Mekong og du dermed ikke har brug for hotellet i Saigon, skal overnatningerne i Hanoi trækkes fra rejsens samlede pris. Skriv til os for opdateret pris.


Priseksempler

 

Rejs i Juni til December - Pris for 2 Voksne og 2 Børn


Emirates - pris fra 46.900,- i alt

Qatar - pris fra 46.900,- 

Singapore Airlines - pris fra 47.460,- 

 

Rejs i Juni til December - Pris for 2 Voksne 


Emirates - pris fra 13.990,- per person

Qatar - pris fra 13.990,-

Singapore Airlines - pris fra 14.780,-


For perioden gælder:


Se nedenfor hvad prisen inkluderer

Kan du/I rejse i juni, august eller september vil der typisk kunne opnåes en bedre pris, da flypriserne i disse periode er bedre.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Rejsen er med 14 nætter i Vietnam

Husk at Asien Travel skræddersyer rejsen til Jer. Hvis Jeres familiesammensætning er anderledes(f. eks 2 voksne og 1 barn), så kontakt os og vi finder den rigtige rejse og pris til Jer.

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Hanoi og Saigon-København
 • Indenrigsfly Danang-Saigon
 • Al transport mellem rejsemålene på privat basis og med engelsktalende lokalguide(dog ikke på togtur til Hue)
 • Nattog Hanoi til Hue - Sovekupe
 • Brug af 3-4-stjernede hoteller
 • 4 nætter May De Ville i Hanoi
 • 3 nætter Eldora Hotel i Hue
 • 3 nætter Ancient House i Hoi An
 • 3 nætter Au Lac 2 Hotel i Saigon
 • Morgenmad dagligt(dog ikke på togtur)
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Alle Skatter og afgifter
 • Bestilling af børnemad på flyrejserne
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Vietnam i det opholdet er på under 15 dage. Der kræves gyldigt Pas.15 dages ophold og derunder er visumfrit.  Du skal dog have en gyldig udrejsebillet af Vietnam inden for 15 dage.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Vietnam. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringAnvendte hoteller på rundrejsen - 3 til 4-stjernede

 

May De Ville City Center 2, Hanoi

Overnatning dag 2 til 6 og

Overnatning i Family Suite

Overnatning i Superior(par/enlige)

Læs mere om hotellet her

 

Eldora Hotel, Hue

Overnatning dag 7 til 10

Overnatning i Deluxe City View

Læs mere om hotellet her 

Ancient House Resort, Hoi An

Overnatning dag 10 til 13

Overnatning i AH Superior

Læs mere om hotellet her

 


 

Au Lac Hotel 2, Saigon

Overnatning dag 13 til 16

Overnatning i 1 x Luxury Triple

Overnatning i 1 x Superior(par/enlige)

Læs mere om hotellet her

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 46.900,- ialt for 2 voksne og 2 børn

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Hanoi

Afrejse: Saigon

Indkvartering: Standard hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Rundrejse

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-6: Hanoi

Dag 7: Nattog til Hue

Dag 7-10: Hue

Dag 10-13: Hoi An

Dag 13-16: Saigon

Dag 17: Ankomst til København

Tilvalgspakker

Mulighed for ændring af rejseforløb hvis dette ønskes

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15