Togtur, Regnskove og Strand

Oplev Bangkok og tag ned langs vestkysten med tog til Suratthani. Bo i Tree Houses i Khao Sok National Park og oplev den smukke regnskov. Afsluttende strandferie i skønne Krabi. Oplevelsestur for hele familien

 

17 dage/14 nætter - pris fra 32.000,- i alt for 2 voksne og 2 børn

Kort om denne rejse

Denne rejse kombinerer Bangkok med Khao Sok Nationalpark og Krabi.

Efter et par nætter i Bangkok bevæger i Jer med nattog ned langs Vestkysten i Thailand. Det er med afgang om aftenen fra Bangkok og ankomst til Surathani næste morgen. Suratthani er beliggende cirka 6 timer syd for Hua Hin og på fastlandssiden over for Ko Samui-øgruppen. Herefter bydes der på 4 nætter i Khao Sok Nationalpark. Det er med overnatning i Tree Top House. Glæd Jer til spændende oplevelser i Khao Sok.

Ferien afsluttes med strandferie i Krabi.

Vi foreslår 2 nætter i Bangkok, 1 nat i tog, 4 nætter Khao Sok og afsluttende 7 nætter i Krabi. Husk at fordelingen af nætterne  er helt op til Jer. Også hvis I ønsker flere/færre nætter end vi foreslår kan vi også tilbyde dette.

Asien Travel sørger for transporten mellem rejsemålene

 

Bemærkninger

Har I lyst til at ændre på rejseforløbet, eksempelvis flere overnatninger på en bestemt destination så kontakt os venligst.

På denne rejse kan du vælge mellem at bo på gode standard hoteller eller vælge vores deluxe pakke. Se mere under "Overnatning".

Alle de hoteller vi tilbyder har vi selv set og vi kan stå inde for en god kvalitet. Har I andre ønsker til valget af overnatningssteder hjælper vi gerne med dette.

Husk vi skræddersyer rejsen efter Jeres behov, budget og forventninger. 

 

 

 

Overnatning Our Jungle House i Khao Sok Regnskov

Our Jungle House er beliggende smukt i Khao Sok Nationalpark. Stedet er tæt på floder og limestensbjerge. I bor i Tree Top Houses med plads til 4-5 personer. I har 4 nætter ved Our Jungle House og der vil blive tilbudt forskellige udflugter(mod betaling). F.eks arrangerer Our Jungle House følgende udflugter/aktiviteter: Kanoturer; Rafting; Thai Massage; Hot Springs; Tur til udsigtspunkter; Halv-og heldagstrekking og Natsafari. Se deres hjemmeside her


Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager I flybilletter; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen. Desuden modtager I også vort Velkomstbrev for Thailand med kontaktoplysninger til vort skandinaviske personale i Thailand.

Sådan forløber rejsen:


dag 1 afrejser I fra valgt Lufthavn. Husk vi kan arrangerer flybilletter fra Billund, Aalborg, Aarhus, København og Hamborg.

Efter ankomst til Bangkok Lufthavn på dag 2 møder I vores chauffør efter bagagefaciliterne. Herefter privat transport til valgte hotel i Bangkok. Vi har valgt at tilbyde Ibis Riverside(standard) og Chatrium Riverside(deluxe). Begge hoteller er med familieværelser. Begge hoteller er beliggende ved Chao Phaya Floden. Dermed er der nem adgang til byens attraktioner såsom Grand Palace, Wat Pho, Morgengryets Temple og Nationalmuseet. I har dagene 2 til 4 i Bangkok. Vi tilbyder et stort udflugtsprogram for Bangkok og vi vejleder gerne med ideer til opholdet i Bangkok.

dag 4 bliver I bragt til Bangkok Hovedbanegård. Toget afgår kl.: 18.30 og man er fremme næste morgen i Suratthani kl.: 06.30(husk det er thai tid..:)). Det med overnatning ombord på toget. Det er med 2-personers køjesenge. Vi bestiller togbilletterne i god tid så man er samlet som familie. I har dag 5 ombord på toget. Suratthani er beliggende cirka 5-6 timers kørsel syd for Hua Hin ad landevejen. Suratthani er kendt for sine mange palmesukker -samt kokosnødsplantager. Glæd Jer til en anderledes oplevelse i Thailand. Efter ankomst til Suratthani bliver I mødt af chauffør. Herefter privat transport til Khao Sok Nationalpark. Det er cirka 2,5 times kørsel fra Suratthani.

I Khao Sok Nationalpark bor man på Our Jungle House. Se mere under ”Om denne rejse”. Our Jungle House indgår både i standard og deluxepakken.  I har dagene 5 til 9 i Nationalparken. På Our Jungle House hjemmeside kan læse mere om hvilke udflugtsmuligheder stedet tilbyder. Glæd Jer til denne del af rejsen. Det er absolut et af de mest interessante overnatningssteder i Khao Sok. Khao Sok Nationalpark er hjemsted for en af de ældste regnskove i Verden. Der er mange bjerge, floder, søer og vilde dyr i Parken.


dag 8 er det tid til at slippe eventyret i Khao Sok og begive sig mod dejlige Krabi. Det er privat transport til Krabi fra Khao Sok og turen tager cirka 2 timer. Krabi er kendt for sine mange limstensbjerge der skyder op af havet. Det er et smukt område og der er også dejlige strande ved Krabi. Krabi by har et interssant centrum med godt udvalg af restauranter, cafeer, markeder mv. Krabi er en populær destination for familier, i det Krabi både har meget at tilbyde børn og voksne. Desuden er der også gode udflugtsmuligheder fra Krabi. I Krabi har vi valgt at tilbyde Timber House(standard) og Holiday Inn(deluxe). I har dagene 9 til 16 i Krabi. På dag 16 er det hjemrejse via Krabi Lufthavn.


Priseksempler

 

Rejs i januar, februar eller marts 2016


THAI Airways - pris fra 48.300,-(direkte fly)

Emirates - pris fra 37.500,-

Qatar - pris fra 37.500,-

Finnair - pris fra 41.500,- 

Andre flyselskaber også muligt

 

Rejs i april til september 2016


THAI Airways - pris fra 38.500,-(direkte fly) - Rejs i perioden 01 april til 23 juni

THAI Airways - pris fra 41.500,-(direkte fly) - Rejs i perioden 24 juni til 10 juli

THAI Airways - pris fra 38.000,-(direkte fly)- Rejs i perioden 11 juli til 31 september

Emirates - pris fra 32.000,-Rejs i perioden 01 april til 24 juni

Emirates - pris fra 38.000,-Rejs i perioden 24 juni til 20 juli

Emirates - pris fra 38.000,-Rejs i perioden 21 juli til 31 september

Qatar - pris fra 38.000,- Rejs i perioden 28 juni til 28 juli

Andre flyselskaber også muligt

 

For perioden gælder:


Priserne er i alt for 2 voksne og 2 børn(u. 12 år). Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke. Se mere under "Overnatning".

Ønsker I Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 8-9500,- i alt

Rejsen er med 14 nætter i Thailand

Husk at Asien Travel skræddersyer rejsen til Jer. Hvis Jeres familiesammensætning er anderledes(f. eks 2 voksne og 1 barn), så kontakt os og vi finder den rigtige rejse og pris til Jer.

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Al planlagt transport i Thailand
 • Indenrigsfly Krabi-Bangkok
 • 2 nætter Ibis Riverside Bangkok i 1 x Family
 • 4 nætter Our Jungle House Khao Sok i 1 x Laila/Gingah eller Halfmoon
 • 7 nætter Timer House Krabi i 1 x Family Bedroom
 • 1 nat i tog, Bangkok-Suratthani
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Alle Skatter og afgifter
 • Bestilling af børnemad på flyrejserne
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg denne rejse med Standard-pakken

 

Ibis Riverside, Bangkok

Overnatning dag 2 til 4

Overnatning i Family

Se hotellets hjemmeside - klik her

Vores mening: God 3-stjernet standard. Ibis-kæden er kendt i det meste af Thailand for god kvalitet til fornuftige penge. Forvent ikke luksus, men et hotel som fremstår moderne og i god stand


 

Nattog Bangkok til Suratthani

Overnatning dag 5

Overnatning i køjesenge

Vores mening: Få en lokal oplevelse. Togstandarden er generel fin i Thailand, men dog ikke efter Europæiske standard. Der kan købes mad og drikke ombord på toget


 

Our Jungle House, Khao Sok

Overnatning dag 5 til 9

Overnatning i Laila, Gingah eller Halfmoon

Se hotellets hjemmeside - klik her

Vores mening: Kåret som et af de bedste alternative overnatningssteder i Thailand. Bo i trætoppene i Khao Sok Regnskoven

 

Timber House, Krabi

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Family One Bedroom

Se hotellets hjemmeside - klik her

Vores mening: 3-stjernet standard. Med børnepool. 100 meter ned til Nopharatara stranden. Godt hotel til prisen

 

 

Vælg denne rejse med Deluxe-pakken

 

Chatrium Riverside, Bangkok

Overnatning dag 2 til 4

Overnatning i 2 Bedroom River View

Se hotellets hjemmeside -klik her

Vores mening: Lækre store værelser med 2 soverum. Morgenmadsrestaurant ved Floden. God kvalitet.

 

Nattog Bangkok-Suratthani

Overnatning dag 5

Overnatning i køjesenge

Vores mening: Få en lokal oplevelse. Togstandarden er generel fin i Thailand, men dog ikke efter Europæiske standard. Der kan købes mad og drikke ombord på toget.


 

Our Jungle House, Khao Sok

Overnatning dag 5 til 9

Overnatning i Laila, Gingah eller Halfmoon

Se hotellets hjemmeside - klik her

Vores mening: Kåret som et af de bedste alternative overnatningssteder i Thailand. Bo i trætoppene i Khao Sok Regnskoven

 

Holiday Inn, Krabi

Overnatning dag 9 til 16

Overnatning i Kids Suite

Se hotellets hjemmeside - klik her

Vores mening: Dejligt 4-stjernet hotel. Lækker pool og børnepool. Meget børnevenligt hotel med grønne områder og plads til leg.

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 32.000,- ialt for 2 voksne og 2 børn

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Bangkok

Afrejse: Krabi

Indkvartering: Standard eller Deluxe+hoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Oplevelser og Badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-4: Bangkok

Dag 5: Nattog

Dag 5-9: Khao Sok Nationalpark

Dag 9-16: Krabi

Dag 17: Ankomst til København

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15