Ko Lanta Øhop - Familierejse

Øhop til øerne Ko Lanta, Ko Ngai og Ko Mook. Øerne er beliggende i Andamaner Havet og nær Krabi Lufthavn. Oplev nogle af Thailands mest børnevenlige strande.

 

17 dage/14 nætter - pris fra 38.900,- i alt for 2 voksne og 2 børn

Kort om denne rejse

Denne rejse kombinerer de 3 øer: Ko Lanta, Ko Ngai og Ko Mook. Øerne er placeret i Andamaner Havet og dermed i samme område som f.eks Phi Phi. Vi er altså i den vestlige del af Thailand. Ko Lanta er små 2,5 times kørsel fra Krabi Lufthavn. Øerne Ko Mook og Ko Ngai er beliggende cirka 40 minutters sejlads fra Ko Lanta. Vi har valgt de 2 øer Ko Mook og Ko Ngai fordi det er små tropiske perler. I har her få resorts og dermed få turister. Desuden har I her og også på Ko Lanta nogle virkelig lækre strande.

Rejsen kan fint kombineres med dage i Krabi hvis man er til lidt mere byliv. Vi tilbyder også dagsture til Phi Phi øerne.  Vi har valgt resorts til denne rejse hvor man bor i bungalows.

Vi foreslår 4 nætter Ko Lanta ved ankomst. Herefter 3 nætter på hhv. Ko Ngai og Ko Mook og afsluttende 4 nætter på Ko Lanta. Husk at fordelingen af nætterne  er helt op til Jer. Også hvis I ønsker flere/færre nætter end vi foreslår kan vi også tilbyde dette.

Asien Travel sørger for transporten mellem rejsemålene

 

Bemærkninger

Har du lyst til at ændre på rejseforløbet, eksempelvis flere overnatninger på en bestemt Ø så kontakt os venligst. Eller har du lyst til at kombinerer med f.eks nogle dage i Bangkok eller Chiang Mai sørger vi også gerne for det

På dette Ko Lanta Ø-hop kan du vælge mellem at bo på gode standard hoteller eller vælge vores deluxe pakke. Alle hotellerne er med beliggenhed ned til stranden. Se mere under "Overnatning".

Alle de hoteller vi tilbyder har vi selv set og vi kan stå inde for en god kvalitet. Har I andre ønsker til valget af overnatningssteder hjælper vi gerne med dette.

Husk vi skræddersyer rejsen efter Jeres behov, budget og forventninger.


 

 

 

Klima

Ko Lanta er beliggende i tropisk zone. Gennemsnitstemperaturen er 28-32 grader set over hele året. Der er 2 store vejrsæsoner, nemlig den ”tørre” og ”varme” sæson fra november til april. De varmeste måneder på Ko Lanta er marts og april med temperaturer op til 35 grader. Den ”kolde” og ”våde” tid er fra maj og frem til oktober. De mest regnfyldte måneder er normaltvis august og september. Vandtemperaturen er 28-30 grader hele året rundt.

Bedste tid at besøge Ko Lanta området er fra december og frem til marts. Typisk har hotellerne gode priser frem til starten af december, så kan du rejse i november er der gode chancer for godt vejr samt at din rejse kan gøres en tand billigere end i højsæsonen fra december og frem til marts


Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager I flybilletter; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen. Desuden modtager I også vort Velkomstbrev for Thailand med kontaktoplysninger til vort skandinaviske personale i Thailand.

Kort om denne rejse

dag 1 afrejser I fra valgt Lufthavn. Husk vi kan arrangerer flybilletter fra Billund, Aalborg, Aarhus, København og Hamborg.

Efter ankomst til Krabi Lufthavn på dag 2 bliver I mødt af vores chauffør efter bagageformaliteterne. Herefter privat transport fra Krabi Lufthavn til det valgte hotel på Ko Lanta. Transporten er helt frem til Jeres hotel og dermed inklusiv færgetransport. Transporten tager cirka 2,5 time.

Vi har valgt at Twin Bay Resort(standard) og Royal Lanta Resort(deluxe). Begge resorts er med strandbeliggendhed. Man bor i familiebungalows/villaer. Ko Lanta er en overkommelig Ø og med mange smukke strande. Der er et godt udvalg af restauranter og supermarkeder. Man kan også besøge den mindre by Saladan. Der er gode udflugtsmuligheder på Ko Lanta. Der er f.eks dagsturer til Phi Phi øerne. Det er også muligt med Jeep Safari, Thai Kokkeskole samt bådturer med fokus på snorkling og afslapning. I har dagene 2 til 6 på Ko Lanta.

dag 6 fortsætter Jeres Øhop til skønne Ko Ngai. I bliver hentet på Jeres hotel og bragt ned til Havnen hvorfra båden afgår. Det er typisk store 30-40 personers speedbåde der benyttes. Sejltiden er cirka 40 minutter. Ko Ngai har ingen veje, og der er dermed heller ingen trafik. Stranden er cirka 1 km lang og langs denne strand er der få resorts. Stranden er smuk og man kan let svømme ud til nogle af de nærliggende rev og snorkle der. Man spiser gerne på resortet, men der er også restauranter langs med stranden. Ko Ngai er ren idyl hvis man er til fred og ro. Vi har på Ko Ngai valgt Ko Ngai Fantasy Resort(standard) og Thanya Resort(deluxe). Begge steder bor man i bungalows. Begge resorts er med strandbeliggenhed. I har dagene 6 til 9 på Ko Ngai.

dag 9 forsætter I til øen Ko Mook. Det er med sejltid på cirka 40 minutter fra Ko Ngai. På Ko Mook har vi valgt at tilbyde Charlie Beach Resort(standard) og Sivalai Beach Resort(deluxe). Igen bor man i familiebungalows. Sivalai Beach Resort har måske en af de bedste strandbeliggenheder i Thailand. Sivalai er meget populært så sørg for at bestille i god tid. På Ko Mook er det muligt at leje kayak. Der er et mindre bymiljø på Ko Mook(fiskeri). Det er ikke en speciel stor Ø. Der er gode strande på Ko Mook. Ko Mook indbyder til ren afslapning. Man kan gå en tur rundt på Øen eller tage på sejlture hvor man kan snorkle og bade. Bemærk at Sivalai har egen pool. I har dagene 9 til 12 på Ko Mook.


dag 9 fortsætter I tilbage til Ko Lanta hvor I har dagene 12 til 16. Hvis I hellere vil slutte af med Krabi sørger vi også gerne for det. Husk at vi skræddersyer rejsen efter Jeres behov og ønsker. På dag 16 er der afrejse fra Krabi Lufthavn og herfra påbegyndt hjemrejse til Danmark hvor I ankommer på dag 17.

 

Se vores video fra Ko Mook:
Kombinationer

Det er muligt at kombinerer Ko Lanta Øhop med f.eks Chiang Mai i Nordthailand. Vi har en del familier der vælger at starte ferien med 4-5 nætter i Chiang Mai. Her oplever de Nationalparker, etniske grupper, markeder, Thailands højeste bjerge, natur og den smukke by Chiang Mai.


Udflugter Ko Lanta

Vi tilbyder følgende udflugter på Ko Lanta:

Explorer Ko Lanta - 2600 THB pp / join tur

Oplev den ukendte østside af Koh Lanta. Først skal du opleve elefanterne og ride 1 time på elefantryg. Efter dette spændende besøg skal vi ud på en fantastisk sejltur med longtails både i mangrove skoven mellem Koh Lanta Yai og Koh Lanta Noi. Lunch er på en af øens fantastiske View Point restauranter. Efter lunch besøger vi Lanta Old Town og herefter skal vi besøge den berømte by Sea Gibsy Village, hvor du kan opleve deres fasinerende kultur.

 

Shopping Phi Phi - 2400 THB pp / join tur

Følg med os på denne spændende tur til Ko Phi Phi. Når båden stopper ved havnen på Phi Phi tager vores guide dig med op til øens smukkeste udsigtspunkt. Heroppe har du en helt fantastisk udsigt over Phi Phi Don. Bagefter tager vi ned i centrum af byen, hvor vi nyder lunch og bagefter er der tid til shopping i de små gader. Der er også valgfri mulighed for at arrangerer en longtail båd til den berømte Maya Beach, hvilket kan arrangeres med vores guide.

 

Dinner i mangroveskoven - 1500 THB pp / join tur

Oplev mangroveskoven i aftentimerne og spis middag på en lille husbåd i midten af mangroveskoven. Du kan se fisk i de nærliggende dambrug. Dette fredelige sted vil gøre din dinner til en speciel oplevelse. Der bliver serveret frisk fisk og traditionele thailandske retter.

 

Jeep Safari - 2500 THB pp / join tur

Turen vil bringe dig til den sydlige del af Ko Lanta. Vi bringer dig til vandfaldet nær Klong Jark Beach. Vejen følger floden gennem den dybe jungle helt op til vandfaldet. Efter forsætter vi længere sydpå til Ko Lanta Yai Nationalpark. Her kan du se den berømte Lanta fyrtårn og nyde udsigten til øerne Koh Rok, Koh Ngai og Koh Mook. En kort tur i bilen bringer os til den uspolerede Mai Pai Bay, hvor vi nyder frokost og bagefter kan du svømme/snorkle eller bare nyde den smukke bugt.

 

Speedbåd til Phi Phi Øer - 1700 THB pp / join tur

Vi besøger Phi Phi Don og Phi Phi Lay. Denne ø gruppe består af 2 klippe formede øer.Den største af de 2 øer ligger i nordenden og er kendt for sine smukke strand og koraler. Phi Phi øerne tilbyder dig en dag med fantastiske oplevelser. På turen besøger vi også øen Bamboo som ikke ligger langt fra Phi Phi Don. Der bor ingen mennesker på øen Bamboo som er en meget lille ø med en fantastisk hvid sand strand og smukke koraler som ligger kun få meter fra stranden.

 

Kajak Tur ved Øen Talanbeng - 1500 THB pp / join tur

Følg med os på denne spændende tur gennem mangrove skoven i longtail båd til øerne Talanbeng og Bu Bu. Ved Talanbeng øen skal vi padle gemmen smukke grotter og rundt om de fantastiske klippe formation som vil være højdepunktet på turen. Efter denne oplevelse tager vi over til øen Bu Bu som har en lækker hvid sand strand, hvor vi nyder lunch og får tid til at slappe af i solen.

 

Elefant Trekking - 900 THB pp / join tur

Efter ophentning på hotellet tager vi dig med op til Erawan Safari elefantlejr. Her vil du få muligheden for at komme nærmere dette interessante dyr. - Elefant trekking 1 time i den tropiske regnskov. - Oplev og hjælp med at fodre elefanterne. - Lær mere om elefantens liv og daglig dag fra erfarende guider.

 

Fiske tur til Østsiden - 1500 THB pp / join tur

Mr. Yak inviterer dig på fisketur til østsiden af Ko Lanta nær mangrove skoven.

I sejler med longtail båd til I finder et godt sted at fiske og efter fangsten sejler I hjem til Mr. Yak’s bådhus, hvor han vil tilbedrede fangsten. Du kan rigtig slapper af og nyde den frisk fangede fisk.

 

Time for Lime Cooking School - 1800 THB

Time for Lime på Dan Kao Beach tilbyder dig et godt kursus som tager cirka 4 timer, hvor du kommer længere ned i hemmeligheden bag de lækre Thai retter. Stedet er perfekt for dig som har planer om at lave retterne efter hjemkosten. Dag: 12.30 – 17.30 & Aften: 18.00 – 22.00

 

Speedbåd til 4 Øer - 1700 THB pp / join tur

Alle 4 øer tilhører Trang provinsen, men ligger ikke langt fra Ko Lanta med speedbåd. Ko Ngai har mange smukke koraler og er perfekt til dem der gerne vil snokle på lavt vand. Ko Mook er ikke berømt for sine flotte koraler, men istedet for "The Emerald Cave" som er den største oplevelse på denne udflugt. Du skal svømme ind igennem den mørke åbning og igennem hulen med vores guide til du når frem til en fantastisk grotte, men den fineste hvide strand. Ko Kradan er berømt for sine "Underwater Weddings". Hvert år kommer der mange par hertil på Valentines Dag for at blive gift. Lunch bliver serveret inde på Ko Kradan strand. Ko Chuack er ikke en rigtig ø, men en klippe der kommer op af havet med smukke koraler. Her snokler vi som det sidste sted før vi vender retur til Lanta.

 

Speedbåd til Ko Rok Øerne - 1700 THB pp / join tur

Ko Rok øerne tilhører national parken og består af 2 små øer som hedder “Ko Rok Nok” og “Ko Rok Nao”. Øerne ligger kun små 250 meter fra hinanden og er skilt af en smuk lagune med mange flotte koraler. Der bor ingen mennesker på de 2 små øer foruden de ansatte fra nationalparken. På de 2 øer finder du de smukkeste hvide strande og krystal klart vand. Vi snorkle 3-4 steder og spiser den medbragte lunch inde på stranden som vores guider tilbereder til dig.

 

 

 

 

Priseksempler

 

Rejs i januar, februar eller marts 2017


THAI Airways - pris fra 50.300,-

Emirates - pris fra 38.900,-

Qatar - pris fra 38.900,-

Finnair - pris fra 42.700,-  

 

Aktuelt: 

Tag på Koh Lanta Øhop i Vinterferien 2017. Vi tilbyder København-Phuket-København(via Singapore). Flyselskab er Singapore Airlines. 

Perioder: Udrejse 4 februar og hjemkomst 19 februar & udrejse 11 februar og hjemkomst 26 februar. Det er med 13 nætter i Thailand. Prisen er samlet for 2 voksne og 2 børn under 12 år. Er familiesammensætning anderledes så kontakt for os aktuelt tilbud. 

Tilbud 45.440,-(brug af Standard hoteller) og 50.240,-(brug af Deluxe hoteller). 

Se vores andre familierejse-tilbud til Koh Lanta, Phuket og Khao Lak her


 

For perioden gælder:


Priserne er i alt for 2 voksne og 2 børn(u. 12 år). Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke. Se mere under "Overnatning".

Ønsker I Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 5300,- i alt

Rejsen er med 14 nætter i Thailand. Det er muligt at kombinere standard og deluxepakken

Husk at Asien Travel skræddersyer rejsen til Jer. Hvis Jeres familiesammensætning er anderledes(f. eks 2 voksne og 1 barn), så kontakt os og vi finder den rigtige rejse og pris til Jer.

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Krabi-København
 • Privat transport T/R Ko Lanta
 • Transport mellem Øer
 • 8 nætter ialt på Twin Bay Resort i 1 x Family
 • 3 nætter på Ko Ngai Fantasy Resort i 1 x Deluxe Family
 • 3 nætter på Charlie Beach Resort Ko Mook i 1 x Deluxe Bungalow med 2 x Ekstra senge
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Alle Skatter og afgifter
 • Bestilling af børnemad på flyrejserne
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg Ko Lanta Øhop med Standard-pakken

 

Twin Resort, Koh Lanta

Overnatning dag 2 til 6 og

Overnatning dag 12 til 16

Overnatning i Family

Se hotellets hjemmeside - klik her

Vores mening: God 3-stjernet standard. 48 bungalows/værelser. Beliggende ved Klong Dao stranden. Dejligt pool område med børnepool. Nem adgang til stranden.


 

Fantasy Resort, Ko Ngai

Overnatning dag 6 til 9

Overnatning i Deluxe Family

Se hotellets hjemmeside  - klik her

Vores mening: God 3-stjernet standard. Gode bungalows. Mulighed for Scuba Diving. Mulighed for at leje kayak. Der er massage på hotellet samt mulighed for at deltage i trekkingture på Øen.


 

Charlie Beach Resort, Ko Mook

Overnatning dag 9 til 12

Overnatning i Deluxe Bungalow

Se hotellets hjemmeside - klik her

Vores mening: 3-stjernet standard. Mulighed for at leje kayak. Godt resort til prisen.

 


 

 

Vælg Ko Lanta Øhop med Deluxe-pakken


 

Royal Lanta Resort, Ko Lanta

Overnatning dag 2 til 6 og

Overnatning dag 12 til 16

Overnatning i Family Villa

Se hotellets hjemmeside -klik her

Vores mening: Et af de bedre familieresorts på Ko Lanta.God 3,5-stjernet standard. Dejlige pool områder og med børnepool. Lækker strand. Hyggeligt resort.


 

Thanya Resort, Ko Ngai

Overnatning dag 6 til 9

Overnatning i Oriental Family Beach

Se hotellets hjemmeside  - klik her

Vores mening:  God 3,5-stjernet standard. Strandbeliggenhed. Har poolområde. 

Sivalai Beach Resort, Ko Mook

Overnatning dag 9 til 12

Overnatning i Beachfront Family

Se hotellets hjemmeside - klik her

Vores mening: Nok et af de resorts med bedste beliggenhed i Thailand. Strand på begge sider af resortet. Lækre bungalows. Poolområde.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

Om denne rejse

Pris fra: 38.900,- ialt for 2 voksne og 2 børn

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Krabi

Afrejse: Krabi

Indkvartering: Standard eller Deluxe Strandhoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Ø-hop og Badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-6: Ko Lanta

Dag 6-9: Ko Ngai

Dag 9-12: Ko Mook

Dag 12-16: Ko Lanta

Dag 17: Ankomst til København

Tilvalgspakker

Mulighed for ændring af rejseforløb hvis dette ønskes

Mulighed for tilkøb af udflugter på Ko Lanta

Mulighed for at kombinerer med Krabi

(din rejsekonsulent kan tilsende udflugtsprogrammer)

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15