Ko Chang Øhop - Familierejse

Øhop for hele familien til øerne Ko Chang, Ko Mak og Ko Kood. Uspolerede strande, strandhoteller og masser af muligheder for aktiviteter og afslapning. Ko Chang er beliggende i en smuk national marinepark med over 50 øer.

 

17 dage/14 nætter - pris fra 34.400,- i alt for 2 voksne og 2 børn

Kort om denne rejse

Denne rejse kombinerer 3 forskellige øer, Ko Chang, Ko Mak og Ko Kood. Øerne er placeret i Ko Chang Nationale Marinepark og de er beliggende tæt på hinanden. Du begynder din rejse på Ko Chang som er den største Ø. Faktisk er Koh Chang Thailands anden største Ø. Ned langs Vestkysten på Ko Chang har du kilometervis af strande og strandresorts. Du finder små bymiljøer ned langs Vestkysten med supermarkeder, forretninger og restauranter.  De mest populære strande er White Sand Bech, Chai Chet, Klong Phrao og Lonely Beach. 

Ko Mak og Ko Kood er mindre øer med få resorts. Her kan du komme helt ned i tempo og nyde familietiden. Der er tid til snorkling, læse en bog eller bygge et sandslot. 

Ko Mak og Ko Kood er nogle af Thailands uspolerede perler. Du finder her få andre turister og strandene er ifølge Lonely Planet kåret som nogle af de bedste i Thailand.

Vi foreslår 4 nætter på Ko Chang, 3 nætter på Ko Mak, 3 nætter på Ko Kood og afsluttende 4 nætter på Ko Chang, men sammensætningen af nætterne er helt op til Jer. 

Asien Travel sørger for transporten mellem rejsemålene

 

Bemærkninger

Har du lyst til at ændre på rejseforløbet, eksempelvis flere overnatninger på en bestemt Ø så kontakt os venligst. Eller har du lyst til at kombinerer med f.eks nogle dage i Bangkok sørger vi også gerne for det

På dette Ko Chang Ø-hop kan du vælge mellem at bo på gode standard hoteller eller vælge vores deluxe pakke. Alle hotellerne er med beliggenhed ned til stranden. Se mere under "Overnatning".

Alle de hoteller vi tilbyder har vi selv set og vi kan stå inde for en god kvalitet. Har I andre ønsker til valget af overnatningssteder hjælper vi gerne med dette.

Husk vi skræddersyer rejsen efter Jeres behov, budget og forventninger.


 

 

 

 

Klima

De bedste vejrmæssige måneder at besøge Ko Chang og de omkringliggende øer er fra slutningen af oktober og frem til slutningen af april. Månederne november og frem til marts er den ”thailandske vinter” med ”blot” 30 grader og få chancer regn. Fra marts og frem til maj er det ”sommer” i Thailand. Her oplever man de varmeste temperaturer. Fra maj og frem til oktober er det regntid i Thailand.

I regntiden er der kun få turister på Ko Chang. Det er lavsæson. I denne periode kan man komme billigt til Ko Chang da hotelpriserne er i lavsæson-niveau. Regntiden betyder at der kan forekomme ofte kortvarige tropiske regnskyl(gerne om aftenen). Husk at Thailand er tropisk område og vejret ofte er helt fornuftigt på disse breddegrader.


Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager I flybilletter; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen. Desuden modtager I også vort Velkomstbrev for Thailand med kontaktoplysninger til vort skandinaviske personale i Thailand. 

 

Billeder siger mere end ord...

Vi har produceret denne video om Ko Chang

 

Ko Chang siden 1999

Hør Brian Harry Boysen fortælle om Ko Chang som han boede på fra 2003 til 2011. Brian var med til at stifte Asien Travel, så meget af vores historie starter netop på Ko Chang


Sådan forløber rejsen:

dag 1 afrejser I fra valgt Lufthavn. Husk vi kan arrangerer flybilletter fra Billund, Aalborg, Aarhus, København og Hamborg.

Efter ankomst til Bangkok Lufthavn på dag 2 møder I vores chauffør efter bagagefaciliterne. Herefter privat transport til Ko Chang. Undervejs bliver der holdt pauser ved gode servicestationer, hvor det er muligt at købe forfriskninger. Transporten er helt frem til Jeres hotel, og er dermed inklusiv færgeoverfart.

Hvis I vælger at flyve til Trat så bliver I mødt af chaufføren her. Fra Trat Lufthavn er der cirka 20 minutters kørsel ned til færgelejet.

Vi har valgt at tilbyde Coconut Beach Resort(standard) og Paradise Resort(deluxe). Begge hoteller er beliggende ved Klong Phrao stranden. Begge resorts er strandresorts og dermed med nem adgang til strand. Vi har valgt disse 2 resorts fordi vi har rigtige gode erfaringer med dem gennem flere år. Begge resorts er hyggelige og familievenlige. I kan læse mere om de 2 resorts under fanen ”Overnatning”.

Dag 2 – 6 er på egen hånd på Ko Chang. Det er muligt at tilmelde sig vores udflugter. Husk at der bliver afholdt Velkomstmøde for Jer, hvor der vil blive formidlet god viden om Ko Chang og Øens mange muligheder. Begge resorts er beliggende ved små bymiljøer hvor der er supermarkeder, hæveautomater, restauranter mv. Har I lyst til at besøge andre strande er det let at få fat i en taxa. Prisniveauet for transport er meget fornuftigt. Om aftenen er der flere restauranter hvor der bliver stillet op til BBQ på stranden.


Dag 6 – 9. Efter morgenmaden på dag 7 fortsætter rejsen til Ko Mak. Det er den mindste af øerne på Jeres rejse. Der er færre turister og der er færre hoteller. Fra Ko Mak er det muligt at tage på dagsturer med båd og dermed opleve nogle af de mere end 50 øer i Ko Chang Nationale Marinepark. Ofte på disse dagsturer er der også afsat tid til snorkling. På selve Ko Mak er der ikke mange seværdigheder, men der er spændende små lokalsamfund. Ko Mak er et idyllisk sted med fred og ro, og hvor du for en stund er bosiddende på en smuk tropiske Ø i Thailand med rigtig gode strande. Vi har på Ko Mak valgt at tilbyde Ko Mak Resort i deres Standard Beachfront Family(standard) og deres Deluxe Beachfront Family(deluxe).

Dagene 9 – 12 er på Ko Kood som er den næst største Ø i Ko Chang Nationale Marinepark. På Ko Kood har vi valgt at tilbyde The Natural Beach Resort(standard) og Ko Kood Beach Resort(deluxe). Ko Kood har også dejlige strande. Det er muligt at tage på sejlture eller tage rundt og opleve Ko Kood. I kan helt sikkert på Ko Kood finde en næsten ensom strand hvor man kan tage en forfriskende dukkert. 

dag 12 vender du tilbage til Ko Chang og har de sidste 4 nætter her. Ønsker I en anden fordeling er nætterne er dette helt op til Jer. Vi har valgt at lade Jer slutte på Ko Chang fordi I dermed hvis I ønsker det kan opmagasinere noget bagage mens I er ude på de små øer. I har dagene 12 – 16 på Ko Chang. På dag 16 er der privat transport tilbage til Bangkok Lufthavn. Har I lyst til at kombinerer med nogle dage i Bangkok er der mulighed for dette.


 


Asien Travel har egen repræsentant på Ko Chang der afholder velkomstmøde samt hoteltræffetider. Vi tilbyder endvidere nedenstående udflugter på Koh Chang:

Ko Chang Safari – TUR MED ANDRE – Fra 335 kr

Følg med os og oplev Klong Plu Ban Chang’s elefantlejr, hvor du skal på Elefant Trekking. Vi tager dig med til det lokale tempel i Klong Prao by og besøger en lokal familie som lever af gummi produktionen i Thailand. Højdepunktet vil være besøget af Klong Plu vandfaldet, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur. Til frokost tager vi dig med til Bang Bao, hvor vi undervejs stopper ved et par af øens bedste udsigtspunkter.

 

Ukendte Ko Chang – TUR MED ANDRE – Fra 325 kr

Oplev den ukendte østside af Ko Chang. Vi besøger det helligste åndehus på Ko Chang og det lille vandfald Klong Nonsi. Vi kører videre ned at østkysten og besøger den smukke mangrove skov i Salak Kok, hvor vi skal på en bådtur igennem mangrove skoven. Du kan vælge mellem Thai traditionelle både eller kajak. Efter denne fantastiske tur viser vi dig en lokal skole på Ko Chang og en af øens smukkeste udsigtspunkter. Frokost nyder vi på en rigtig thailandsk fiskerestaurant og til slut går vi en tur igennem mangrove skoven. Bemærk: Fra januar til april er der kun lidt vand i Klong Nonsi vandfald.

 

Dinner Med Ildfluer – PRIVAT TUR – Fra 195 kr

Oplev det smukke Aana Resort inde i den lille Klong Prao flod. Her får vi en velkomstdrink mens vi nyder den fantastiske udsigt over floden og bjergene. Vi nyder en dejlig Thailandsk Dinner med et glas rødvin eller hvidvin. Efter Dinner tager vi i gode både ind i floden for at se de små ildfluer i mangrove træerne.

 

Thai Massage & Thai Dinner – PRIVAT TUR – Fra 210 kr

Oplev det ægte Thailand med 1 times rigtig Thai massage i en flot massage / spa forretning. Thai Massage blev udviklet af buddhistiske munke i Thailand som en helbredende fuktion for 2500 år siden. Efter denne times oplevelse af den thailandske kultur, bringer vi dig til en lille lokal restaurant ved floden Klong Prao. Her kan du nyde en rigtig Thai dinner.

 

Elefant Trekking – TUR MED ANDRE – Fra 100 kr for 1 time og 180 for 2 timer

Tag med til Klong Plu Ban Chang’s eller Ban Kwan Chang’s elefantcamp og oplev dette fantastiske dyr på tætteste hold. Du kan vælge mellem en 1 time trekking i jungle omkring Klong Plu Ban Changs eller Ban Kwan Changs camp eller en 2 timers trekking, hvor du vil lærer mere om elefanten og opleve elefanten tage dens daglige bad i en lille flod.

 

Fisketur (Sea Hunter): TUR MED ANDRE – Fra 300 kr

Prøv en fisketur i havet omkring Ko Chang med charter båden Julia White. De tilbyder god plads og service fra venlig ansatte. Julia White sejler i området omkring Ko Chang og øerne Ko Wai, Ko Rang og Ko Mak. Dags turen: 08.30 – 16.00 / Nat turen: 17.30 – 23.00 Notat: Nat fiskeri er mest efter blæksprutter.

 

Program 1 (Jungle Trekking & Elefant Trekking): TUR MED ANDRE – Fra 280 kr

Går til Klong Son og er en nu unik tur op til 500 meter med lunch på toppen. Trekking turen er på cirka 5-6 timer og bagefter kan du nyde en dejlig tur på elephant ryg ved Ban Kwan Chang af 40 min.

 

Program 2 (Jungle Trekking til 500 meter): TUR MED ANDRE – Fra 200 kr

Går til Baan Klong Prao og er en nu unik tur op til 500 meter med lunch på toppen. Trekking turen er på cirka 5-6 timer og slutter ved Klong Prao vandfaldet, hvor du har mulighed for at svømme i det klarer vand.

 

Program 3 (Jungle Trekking til 630 meter):  TUR MED ANDRE – Fra 225 kr

Khao Jom er 630 meter og er bjerget ved White Sand Beach. Trekking turen er cirka 6-7 timer og kan være anstrengt, så den anbefales til øvede. På toppen er der lunch og en fantastisk udsigt. 

 

Program 4 (Jungle Trekking for hele familien): TUR MED ANDRE – Fra 145 kr

Denne tur er lavet specielt til familier og ældre som gerne vil se Ko Chang’s jungle. Turen er en halv dag og tager dig til området ved Baan Klong Prao. Det er faldt terræn, men der er flere flotte udsigtspunkter på turen. 

- Program 1, 2, 3 omkring ca. 5-6 timer og meget hård!

 

Tree Top Adventure Park – TUR MED ANDRE – Fra 220 kr

Tree Top Adventure Park er en fantastisk måde at opleve naturen på i Ko Chang National Park. Fra træ til træ skal du arbejde dig igennem diverse udfordringer som f.esk klatre broer, tarzan sving og flyvende skateboards. Alle får en god introduktion på grunden før udfordringerne startes, så at du lærer at bruge udstyret sikkert. Udstyret er af eropærisk standard.

 

Thai Madlavning – TUR MED ANDRE – Fra 225 kr

Kom og lær det thailandske køkken lidt bedre at kende ved KA-TI Culinary på Klong Prao Beach. Stedet er helt unik, da det er en lille Thai familie som ejer stedet og arrangere kursus'et som max kan have 6-7 deltager per kursus. Kursus’et tager cirka 4-5 timer, hvor du vil lære at tilberede de lækreste thailandske retter og bagefter nyder du dem til frokost. 

Priseksempler

 

Rejs i januar, februar eller marts 2017


THAI Airways - pris fra 45.600,-(direkte fly)

Emirates - pris fra 38.900,-

Qatar - pris fra 38.900,-

Norwegian - pris fra 34.400,-(direkte fly)

Finnair - pris fra 41.000,- 

 

 

Aktuelt:

 

Tag på Koh Chang Øhop i Vinterferien 2017. Vi tilbyder København-Bangkok-København(via Singapore).

 

Perioder: Udrejse 4 februar og hjemkomst 19 februar & udrejse 11 februar og hjemkomst 26 februar. Det er med 13 nætter i Thailand. Prisen er samlet for 2 voksne og 2 børn under 12 år. Er familiesammensætning anderledes så kontakt for os aktuelt tilbud

 

Tilbud 47.480,-(brug af Standard hoteller) og 51.740,-(brug af Deluxe hoteller). 

 

For perioden gælder:


Priserne er i alt for 2 voksne og 2 børn(u. 12 år). Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke. Se mere under "Overnatning".

Ønsker I Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 4500,- i alt

Rejsen er med 14 nætter i Thailand

Husk at Asien Travel skræddersyer rejsen til Jer. Hvis Jeres familiesammensætning er anderledes(f. eks 2 voksne og 1 barn), så kontakt os og vi finder den rigtige rejse og pris til Jer.

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Privat transport T/R Ko Chang
 • Transport mellem Øer
 • 8 nætter ialt på Coconut Beach Resort i 1 x Torrung værelse med 2 x Ekstra senge
 • 3 nætter på Ko Mak Resort i 1 x Standard Beachfront Family
 • 3 nætter på The Natural Beach Resort Ko Kood i 1 x Family
 • Velkomstmøde
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Alle Skatter og afgifter
 • Bestilling af børnemad på flyrejserne
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. Indenrigsfly i Thailand
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning 
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg Ko Chang Øhop med Standard-pakken

 

Coconut Beach Resort, Ko Chang

Overnatning dag 2 til 6 og

Overnatning dag 12 til 16

Overnatning i Torrung-værelse

Læs mere om hotellet her

 

Ko Mak Resort, Ko Mak

Overnatning dag 6 til 9

Overnatning i Standard Beachfront Family

Læs mere om hotellet her 

The Natural Beach Resort, Ko Kood

Overnatning dag 9 til 12

Overnatning i Family

Læs mere om hotellet her

 


 

 

Vælg Ko Chang Øhop med Deluxe-pakken

 

Paradise Beach Resort, Ko Chang

Overnatning dag 2 til 6 og

Overnatning dag 12 til 16

Overnatning i Deluxe Garden View Bungalow

Læs mere om hotellet her

 

Ko Mak Resort Resort, Ko Mak

Overnatning dag 6 til 9

Overnatning i Deluxe Beachfront Family

Læs mere om hotellet her 

Ko Kood Beach Resort, Ko Kood

Overnatning dag 9 til 12

Overnatning i Bali Bungalow

Læs mere om hotellet her

 


 

Om denne rejse

Pris fra: 34.400,- ialt for 2 voksne og 2 børn

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 17 dage/14 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Bangkok

Afrejse: Bangkok

Indkvartering: Standard eller Deluxe Strandhoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Ø-hop og Badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-6: Ko Chang

Dag 6-9: Ko Mak

Dag 9-12: Ko Kood

Dag 12-16: Ko Chang

Dag 17: Ankomst til København

Tilvalgspakker

Mulighed for ændring af rejseforløb hvis dette ønskes

Mulighed for tilkøb af udflugter på Ko Chang

(din rejsekonsulent kan tilsende udflugtsprogrammer)

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15