Rundrejser i Thailand er toppen af det smukke og eksotiske

Asien Travel tilbyder flere typer af rundrejser i Thailand – smukke eller kulturelle – eller hvad med at få begge dele? Thailand har det hele.

Vi har måske Danmarks største og bedste af alle rundrejser i Thailand: Den store Thailand Rundrejse hedder den.

Den byder på et fyrværkeri af fantastiske oplevelser i smilets land. Her kommer du helt tæt på ”det rigtige Thailand” og ser de bedste sider af dette unikke samfund. Du får næppe andre rundrejser i Thailand, der på samme måde bringer dig ind til kernen af den thailandske sjæl.

Vi bevæger os lige fra et væld af oplevelser i det nordlige og centrale Thailand til de smukke sanseoplevelser på paradisøen Koh Chang. Rundrejsen bringer os også til metropolen Bangkok, hvorefter vi bevæger os med dødens jernbane og videre op gennem det centrale lavland. Vi forlader de normale turistveje og kommer til de vigtigste byer i det bjergrige nord, og så kommer vi så tæt på flere etniske minoriteter, som man kun gør på de bedste Thailand rundrejser.

En anden af vore Thailand rundrejser er Vidunderlige Thailand. Her kommer du ligeledes ud i det ”ægte Thailand” – væk fra turismen og ud på cyklen blandt minoritetssamfund, lokale markeder og skolebørn. Disse oplevelser krydres med et dejligt ø-hop mellem de smukke bounty-øer sydøst for Siambugten. Det er en af de Thailand rundrejser, der har det hele: bjerge, smukke strande, lokal kultur og elefantridning. Heller ikke her er der sparet på noget.

Du kan læse mere om vore Thailand rundrejser i vor online brochure.


Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien