Vinterferie 2018 - Tilbud med Singapore Airlines til Phuket 

Vi har sikret os faste pladser ved Singapore Airlines på attrraktive datoer den kommende Vinterferie. Det er faste afrejsedatoer. Priserne er baseret på 2 rejsende og ved familierejser 2 voksne og 2 børn.

Rejserne er med 13 nætter i Thailand

Hvis I er flere der rejser sammen så kontakt os for aktuel pris .

 

Rejsedatoer:

* Udrejse 3 februar og hjemkomst 18 februar (uge 6 og 7) - UDSOLGT

* Udrejse 10 februar og hjemkomst 25 februar 2018 (uge 7 og 8) - UDSOLGT


Rute: København-Phuket-København

(korte mellemlandinger i Singapore på ud- og hjemrejse | mulighed for tilslutning fra provinsen)

 

Khao Lak - Baan Krating Resort - fra 11.995,- per person

Baan Krating i 1 x Deluxe Seaview. Dejlig 3-stjernet resort med nem adgang til stranden. Der er smukke havudsigter fra resortet. Der er skønt poolområde. Resortet er beliggende cirka 10 minutters kørsel fra byen.

Se hotellets hjemmeside her

 

Khao Lak - Baan Khao Lak Resort - fra 13.745,- per person

Godt 4-stjernet resort beliggende centralt ved Khao Lak Beach. Resortet råder over flere restauranter(med beachivew), pool, spa, massage, fitnesscenter. Værelser er rummelige og godt indrettet.

Se hotellets hjemmeside her

 

Krabi, Phi Phi og Phuket Øhop - fra 13.325,- per person

Dejligt øhop med 5 nætter i Krabi, 3 nætter på Phi Phi og afsluttende 5 nætter på Phuket. Gode 3-3,5-stjernede hoteller. Husk vi sørger for al transporten. Skønne oplevelser i Andamanerhavet.

 

Phuket - Sunwing Bangtao - Rejs 2 voksne og 2 børn fra 41.400,-

Skønt familieresort ved den rolige Bangtao strand. Sunwing-hotellerne er nogle af de mest populære for børnefamilier. Skønne pools, vandrutchebane, dejlig strand, kids club mv. I bor i Studio-værelse med plads til 4 personer. 

Se hotellets hjemmeside her

 

Koh Lanta - Kaw Kwang Beach Resort - Rejs 2 voksne og 2 børn fra 40.950,-

Strandferie på skønne Koh Lanta. Dejligt 3-stjernet resort med strandbeliggenhed. Godt poolområde. Nem adgang til hovedbyen Saladan. Vi har eget kontor på Koh Lanta og tilbyder en række spændende udflugter. 

Se hotellets hjemmeside her

 

Phuket - Kata Palm Resort - fra 12.740,- per person

3,5-stjernet resort ved Kata Beach. I bor i Superior Pool View værelse. Dejligt poolområde. Nem adgang til Kata by. En af vores bestsellers.

Se hotellets hjemmeside her

 

Krabi - Pakasai Resort - fra 12.490,- per person

3,5-stjernet resort med god beliggenhed. Relativt nyt hotel med godt poolområde. Tæt på bymiljø, men samtidig også beliggende i rolige omgivelser. I bor i Grand Superior værelse. Kombiner evt. med nogle nætter på Koh Lanta.

Se hotellets hjemmeside her

 

Priserne inkluderer: Singapore Airlines København-Phuket-København; 13 nætter på det valgte hotel i delt dobbetlværelse/familieværelse; al planlagt transport i Thailand; morgenmad dagligt; skatter og afgifter; bidrag til rejsegarantifonden

 

Har du andre ønsker til destinationer, hoteller mv. så kontakt os gerne. Vi har rejst meget i området og kan helt sikkert sammensætte en spændende rejse til jer.

 

 Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien