At reservere en rejse

At reservere en rejse med Asien Travel er let. Vores rejsekonsulenter er her for at hjælpe dig – fra at vælge den rigtige rejse og til at bekræfte at vi har plads på den givne rejse. Efter bestillingen af rejsen får du en kontaktperson(rejsekonsulent) som følger dig hele vejen gennem din bestilling og frem til at rejsen skal afvikles. Denne kontaktperson har overblikket over din reservation, kan svare på spørgsmål og kan hjælpe dig med at forberede dig til din forestående rejse. 

At vælge rejse

Vores hjemmeside indeholder mange typer af rejser.  Under hver rejse er der angivet en emailkontakt til Asien Travel. Hermed kommer du i forbindelse med den eller de personer som har udarbejdet den pågældende rejse. Dermed er du sikret ekspert viden fra start. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os for at få uddybende information og svar på dine eventuelle spørgsmål. 

At reservere en plads – individuelle rejser

På disse rejser er du selv meget medstemmende til hvor meget rejsen skal koste. Du er med i beslutningen om hvilket flyselskab der ønskes benyttet; hotelvalg samt rejsens indhold. Asien Travel har direkte adgang til flyreservation gennem Amadeus Reservation System. Dermed kan vi give fuldt opdaterede priser. Vi anbefaler meget ofte at du bestiller din rejse i god tid. Ofte bliver de billigste flybilletter solgt lang tid i forvejen.

Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring med rejser i Sydøstasien og Indonesien. Du er i trygge og kompetente hænder gennem hele planlægningsfasen.

Efter rejsens program og pris er besluttet modtager du faktura samt rejsebevis. På individuelle rejser betales rejsens fulde pris netto 20 dage. Dette sker for at Asien Travel kan garanterer den fastlagte pris. Langt de fleste danske rejsebureauer tager forbehold for prisændringer eksempelvis i forbindelse med stigende valutakurser. Ved at betale rejsen  netto 20 dage er du sikret i mod prisændringer grundet i ændrede valutakurser. Vi skal dog gøre opmærksom på, at flyselskaber kan ændre priser eller flyskatterne kan ændre sig. Dette er uden for Asien Travels kontrol. I sådanne tilfælde kan der blive tale om en prisforøgelse. Læs i øvrigt vores ”Salgsbetingelser”.

Efter vi har bekræftiget din rejse og modtaget betaling modtager du relevante rejsedokumenter. 

At reservere en plads - grupperejser

Vi anbefaler at du bestiller din rejse i god tid. På vores rundrejser rejser vi i små grupper med maks 16 deltagere. Flere rundrejser kan være udsolgt lang tid i forvejen. Du kan på vores hjemmeside bruge funktionen ”Bestil denne rejse”. Hermed udfylder du formular med relevant information. Efter vores modtagelse kan du forvente svar inden for 48 timer. Vores rejsekonsulenter vil  kontakte dig og bekræfte din bestilling af rejsen.

Efter vi har bekræftet din rejse vil du modtage faktura samt Rejsebevis. På vores rundrejser med dansk rejseleder betales der et depositum på 3000 DKK eller 25% af rejsens fulde pris inden for netto 20 dage. Det resterede beløb betales cirka 75 dage før afrejse. Vi henviser i øvrigt til vores ”Generelle Bestemmelser”

Efter din bestilling af rejsen modtager du ligeledes ”Praktisk information of rejser i det pågældende land”. Umiddelbart før afrejsen, eller cirka 2-3 uger før modtager du ”Afrejseinformation”; ”Flybilletter(E-tickets); ”Udførligt dagsprogram” samt endelig bekræftiget ”Hotelliste”.

Under vores rundrejser vil du finde hvilket flyselskab der benyttes på den givne rundrejse. Vi vælger meget ofte den hurtigste vej til rejsemålet. Det vil sige direkte ruter hvis dette er muligt fra København. Ydermere kan du under de angivne rundrejser også se hvilke hoteller der benyttes. I langt hovedparten af tilfældene kan vi garanterer de offentliggjorte hoteller. Der kan dog forekomme ændringer. Men det er vigtigt at fastslå, at skulle vi ændre et hotel, er det altid til et andet hotel i samme katagori eller bedre katagori. Aldrig dårligere. 

Særligt hvis der indgår flybilletter bestilt ved Asien Travel

På grund af flyselskabernes høje sikkerhedskrav, er det MEGET vigtigt, at du staver for- og efternavne korrekt ved bestilling. Fornavn(e) og efternavn skal stemme overens med navnene i de rejsendes pas på rejsetidspunktet. En eventuel fejl i dette, vil betyde at billetten skal ændres og der til tillægges et gebyr. Venligt check på Jeres Rejsebevis  under ”Navne på de rejsende”, at dette er korrekt i forhold til Jeres Pas, for det er under disse navne at Jeres flybilletter er bestilt


Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien