Tilbud til Bali - Sommeren 2018

Vi tilbyder rejser til Bali på attraktive datoer i juli 2018. Der flyves med Singapore Airlines fra København til Bali via Singapore. Det er med korte mellemlandingstider i Singapore. Der er mulighed for afslapningsferie på Bali ved Sanur og Seminyak strandene, men der kan også vælges Øhop til Gili og Lombok. Endvidere tilbyder vi også en spændende 5 nætters rundrejse med afsluttende 8 nætters badeferie ved Sanur.

Priserne er per person og baseret på 2 rejsende. Hvis I er flere der rejser sammen eller der er rejsende under 12 år så kontakt os for aktuel pris.


Husk vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker. Tag en snak med os om rejsemulighederne. info@asientravel.dk | tlf.: 81 10 15 46

 

Faste rejsedatoer i 2018 som her:


Udrejse 7 juli(lør) - Hjemkomst 22 juli(søn)

Udrejse 14 juli(lør) - Hjemkomst 29 juli(søn) 

Udrejse 21 juli(lør) - Hjemkomst 5 august(søn)

(begge perioder giver 13 nætter på Bali)

 

Priserne inkluderer: Singapore Airlines København-Bali-København, 13 nætter på det valgte hotel i delt dobbeltværelse, morgenmad dagligt, al planlagt transport på rejsemålet, alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden. (For rundrejsen på Bali, venligst se nedenfor hvad prisen mere inkluderer)

 

Vi tilbyder - Bali(Sanur stranden):

Respati Beach Hotel(3,5-stjernet). Et rigtig godt hotel til prisen og med god beliggenhed. Hotellet klarer sig godt på Tripadvisor og er et af vores favoritter på Sanur. Hotellet har strandbeliggenhed. Hotellet har et lækkert pool område. Man bor i deres Superior værelse.

Priser: Udrejse 7 juli, 12.350,- og udrejse 14/21 juli, 13.350,-

Hotellets hjemmeside - klik her 

 

Mercure Resort Sanur(4-stjernet). Dejligt resort med smuk opvokset tropisk have. Mercure har strandbeliggenhed. Man bor i deres 32m2 store Superior værelse med egen balkon/terrasse. Af faciliteter er der 2 lækre pools hvoraf den ene pool er med udsigt til havet. Derudover er der tennisbane og mulighed for at leje cykler.

PriserUdrejse 7 juli, 12.450,- og udrejse 14/21 juli, 13.450,-

Hotellets hjemmeside - klik her 

 

Griya Santrian(4,5-stjernet). Lækkert resort med gode wellness og spa/massage options. Man bor i deres 37m2 store Garden Wing værelser. Der er tilknyttet stor balkon/terrasse til værelset. Der er dejligt pool område og resortet har restauranter som er beliggende beachfront. 

PriserUdrejse 7 juli, 14.050,- og udrejse 14/21 juli, 15.650,-

Hotellets hjemmeside - klik her 

 

Segara Village(4,5-stjernet). Skøt familieejet resort ved Sanur og med strandbeliggenhed. Vi tilbyder deres Deluxe værelse som er stilfuldt indrettet og med terrasse/balkon. Resortet har gode spa/massage faciliteter og dejligt poolområde.

PriserUdrejse 7 juli, 16.000,- og udrejse 14/21 juli, 16.200,-

Hotellets hjemmeside - klik her 

 

Se vores præsentation af Sanur her:


 

Vi tilbyder - Bali(Seminyak og Sanur):

Puri Saron Seminyak(3,5-stjernet) og Respati Beach Hotel Sanur(3,5-stjernet). For Respati se mere information ovenfor. Puri Saron er beliggende ved Seminyak og dermed tæt på den populære Kuta Strand. Vi tilbyder deres godt indrettet deluxe værelse. Resortet råder over flere restauranter og der er dejligt pool område. Prisen er med 6 nætter ved Seminyak og 7 nætter ved Sanur.

PriserUdrejse 7 juli, 12.800,- og udrejse 14/21 juli, 13.750,-

Hotellets hjemmeside - klik her   

 

Vi tilbyder Øhop: Bali, Gili Trawagan og Lombok

Superior-pakke:

4 nætter Respati Beach Hotel, Sanur

3 nætter Villa Ombak, Gili Trawagan

3 nætter Senggigi Beach Hotel, Lombok

3 nætter Respati Beach Hotel, Sanur

Priser: Udrejse 7 juli, 14.050,- og udrejse 14/21 juli, 15.075,-

 

Deluxe-Pakke:

4 nætter Segara Village Hotel, Sanur

3 nætter Ombak Sunset, Gili Trawagan

3 nætter Sheraton Sengiggi Beach Resort, Lombok

3 nætter Segara Village Hotel, Sanur

Priser: Udrejse 7 juli, 16.600,- og udrejse 14/21 juli, 17.800,-

 

Ønsker du nætterne fordelt anderledes på dit Øhop sørger vi gerne for dette. Kontakt os for tilbud.


Hotellerne på Gili Trawagan og Lombok kan ses her:

Villa Ombak - klik her

Senggigi Beach Hotel - klik her

Ombak Sunet - klik her

Sheraton Sengiggi - klik her

 

Se vores præsentation af Gili og Bali Øhop her:

 

 

Vi tilbyder Rundrejse på Bali og afslapning ved Sanur:

5 nætters rundrejse og 8 nætter Respati Beach Hotel

Priser: Udrejse 7 juli, 16.625,- og udrejse 14/21 juli, 16.625,- 


5 nætters rundrejse og 8 nætter på Segara Village

Priser: Udrejse 7 juli, 19.000,- og udrejse 14/21 juli, 19.000,-

 

Prisen inkluderer som ovenfor samt: Privat rundrejse med engelsktalende lokalguide; 5 x Frokost; Alle entreer og transporter jf program.

 


Rundrejseprogram som her:

Billeder fra rundrejsen kan ses på dette link - klik her


Rundrejse DAG 1 – Barong Dans – Celuk – Lokalt Marked/Ubud – Neka Museum – Goa Gajah Elefant Grotte

Om morgenen bliver du hentet på dit hotel af din lokalguide samt chauffør. Efter en kort tur ind mod centrum af Bali besøger du den legendariske dæmon dans – Barong Dansen. Herefter fortsætter rejsen til landsbyen Celuk, som er kendt i hele i Asien for deres håndværk med guld og sølv. Herefter når vi centrum af kunstnerbyen Ubud og besøger her et lokalt marked. Et glimrende indblik i lokalt liv og samtidig en by der har inspireret mange. Lokalguiden vil vise for fortælle om eksostiske krydderier, frugter og meget mere.

Næstefter besøger du Neka museet, som er en glimrende udstilling af kunst repræsenterende mange kunsterne, hvoraf nogle af dem kom til Ubud helt tilbage i 1930´erne. Rejsen fortsætter til Goa Gajah, eller Elefantgrotten. Det er et interessant tempel som igennem mange år blev brugt af brahmiske præster til meditiation.

Du overnatter i Ubud på Rama Phala

Frokost er inkluderet. 

 

Rundrejse DAG 2 – Tanah Lot Templet – Mengw/Pura Taman Ayum – 1,5 times trekking omkring Ubud

Efter morgenmaden fortsætter rejsen til det fantastiske Tanah Lot Hav-tempel. Templet er placeret smukt og romantisk på en klippe ude i havet. Herefter fortsætter rejsen til statstemplet for Gelpel dynastiet, Pura Taman Ayun. Templet er lokaliseret ved den idylliske landsby Mengwi. Herefter fortsætter turen tilbage til Ubud. Ruten går langs med smukke risterasser.

Nu kan dit 1,5 times trekking begynde(Soft Trekking). Du trekker i landskabet omrkring Ubud. Lokalguiden vil introducere dig til den tropiske vegatation på Bali. Vi holder pause et passende sted, og her smager du den originale balinesiske kaffe, bagte bananer og den typiske balinesiske kage. Efter trekkingturen er det tilbage til Ubud hvor du har resten af eftermiddagen på egen hånd. Du bor centralt i Ubud, så der er god mulighed for at udforske byen.

Du overnatter i Ubud på Rama Phala

Morgenmad og frokost er inkluderet.

 

Rundrejse DAG 3 – Ubud – Bedugul/Pura Ulun Danu Beratan – Munduk Vandfaldet – Vihara Buddhistisk tempel – Varme kilder ved Banjar – Pemuteran

Efter morgenmaden checker du ud fra dit hotel i Ubud. Vi fortsætter vores rejse til det bjergrige område ved Bedugul beliggende omrking Bratan søen. Søen er egentlig et krater der er fyldt med ferskvand. Her besøger du Pura Ulun templet, som er placeret ude på vandet. Herfra fortsætter rejsen og vi passere flere bjergrige områder. Der er mulighed for virkelig gode fotografier. Vi passerere blandt andet Kakao- og Kaffeplantager. Senere når vi frem til Munduk, hvor vi trekker 15 minutter gennem den tropiske regnskov for at nå til et smukt vandfald. Der er rig mulighed for at svømme ved vandfaldet. Herefter fortsætter rejsen via den nordlige kyst på Bali. Du ankommer til Vihara Buddha, der er et buddhistisk tempel der er centrum for meditation. Vi gør også holdt ved De Varme Kilder i Banjar. Dagen slutter i byen Pemuteran, hvor du også overnatter. Aftenen er på egen hånd.

Du overnatter på Taman Sari Hotel

Morgenmad og frokost er inkluderet.

 

Rundrejse DAG 4 – Pemuteran – Menjangan Øen/Snorkling – Pulaki Templet – Lovina

Efter morgenmaden er der en kort køretur til havnebyen Labuhan Lalang. Hergår vi ombord på en båd og efter 20 minutters sejlads når vi frem til Menjangan øen. Her vil der være god tid til at snorkle, og der er et rigt maritimt dyreliv. Nyd de mange farver og det fantastiske liv under vandet. Efter denne oplevelse vender vi tilbage til hotellet hvor der er tid til et bad hvorefter du checker ud fra hotellet. På vej til Lovina besøger du Pulaki templet, hvor du vil se mange aber. Om eftermiddagen er vi fremme i Lovina.

Du overnatter i Lovina på Hotel The Lovina

Morgenmad og frokost er inkluderet.

 

Rundrejse DAG 5 – Lovina – Sangsit/Pura Beji – Kintaman/Batur Vulkanen – Besakih templet – Risterasser ved Selat – Candi Dasa

Efter morgenmaden checker du ud fra hotellet i Lovina.  Ved landsbyen Sangsit besøger du det mytiske temple, Pura Beji. Videre på rejsen fortsætter vi af bjergveje hvor du kan nyde fantastiske udsigter og vi når frem til landsbyen Kintamani, som er grænsende op til Penulisan Vukanen. Her har du en virkelig smuk panorama udsigt ud over krateret(12 km i diameter). Du har endvidere også udsigt til Batur Vulkanen der er 2200 meter høj. Vi fortsætter rejsen langs smukke risterasser til det største tempel på Bali, nemlig Besakih. Et flot tempel og herfra med udsigt til den smukke Gunung Agung Vulkan. Rejsen fortsætter langs smukke risterasser og vi ankommer til landsbyen Selat  på Østkysten.

Du overnatter i Candi Dasa på Candi Beach Resort og Spa

Morgenmad og frokost er inkluderet 

 

Rundrejse DAG 6 – Candi Dasa – Tenganan/Bali Aga Aboriginals Landsby – Goa Lawah/Flagermusgrotte – Klungkung – Ankomst til dit valgte hotel

Efter morgenmaden på dit hotel i Candi Dase er der en kort køretur til Baliaga, en landsby hvor du finder indfødgte balinesere. Man mener at dette var stedet hvor de første mennesker bosatte sig på Bali. Rejsen fortsætter til Flagermusgrotten, Goa Lawah, hvor man finder tusinder af flagermus. Det sidste stop bliver Klungkung hvor du besøger det historiske Retshal, Kerta Gosa. Herefter transport til dit valgte hotel i Sanur, hvor du kan glæde dig afslapning efter nogle spændende dages rundrejse på Bali. 

Morgenmad og frokost er inkluderet

 

 Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien