Velkommen til Asien Travel 

Du har fundet vej til et dansk rejsebureau med samlet mere end 40 års erfaring med rejser til Sydøstasien og Indonesien. Vi er et rejsebureau for rejsende skabt af rejsende. 

Det er vores glæde at vi hvert år skræddersyer mange nye rejser til gæster der har rejst med os før.  Gæster som også anbefaler os til venner, bekendte, kollegaer og øvrig omgangskreds. 

Vi er særdeles taknemlige for den tilfredshed vores gæster giver udtryk for, og vi vil fortsat arbejde på at gøre os fortjent til denne tilfredshed. 

Som udgangspunkt tilbyder Asien Travel kun rejser til lande hvor vi mener vi har den viden der skal til for at kunne tilbyde den bedst mulige rejse.  Det giver os en god tilfredsstillelse at kunne være dygtige rådgivere for vores gæster når det kommer til ønsket om drømmerejsen. Og på den anden side kan gæsten glæde sig over at få præcis den rådgivning som denne ønsker og har brug for.  Det giver i vores optik ikke meget mening at formidle rejser til lande hvor vores egen rejseerfaring er meget lille. Derfor hedder vi "Asien" Travel, for det er dele af Asien vi har ekspertise i. 

Ønsker du at rejse til Thailand, Burma, Laos, Cambodia, Vietnam, Malaysia, Bali og Indonesien kan vi hjælpe dig rigtig godt på vej. 

På vores hjemmeside finder du de rejser og rundrejser vi tilbyder. Vi udbygger konstant vores sortiment af rejser, og derfor sker der jævnligt opdateringer. Skulle du have ønsker til din forestående rejse til Asien, som du ikke finder præsenteret på vores hjemmeside, opfordre vi dig til at sende os en mail eller ringe til os. Vi kan næsten med garanti hjælpe. 

Om du rejser alene, med familie, venner eller andre, som deler din glæde og nysgerrighed for Verden omkring dig. Om du rejser for, at markere en milepæl i dit liv; at fejre en bestemt begivenhed eller rejser af andre årsager, forventer vi alle, at komme hjem med gode og smukke oplevelser. Asien Travel er dedikeret til at opfylde disse formål. Og vi mener ikke, at andre gør det bedre end os. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste rejse.

 

Med Venlig Hisen

Asien Travel


Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien