Værdigrundlag - Asien Travel

Det er vort mål og ønske at Asien Travel skal etableres og drives ud fra følgende værdisætninger: 

Vi ønsker til stadighed at udbygge vor viden om de rejselande vi har valgt at formidle rejser til. Det er vort argument, at ved at have en solid viden om vores rejselande, at vi dermed kan tilbyde vores gæster en god service og viden både før, under og efter rejsen. I målet for at nå denne værdi, tilstræbes det derfor, at der afsættes fornuftige midler og ressourcer som hjælp til at øge vort kundskab om de pågældende rejselande. Alle indehavere og medarbejdere ved Asien Travel har i forvejen mindst 10 års erfaring med Asien, som både omfavner akademiske interesser samt viden om rejselandene som feriemål. Det tilstræbes at Asien Travel bibeholder interessen inden for samfundsmæssige, historiske, politiske og kulturelle emner vedrørende vores rejsemål. 

Med baggrund i solid viden og en sund virksomhedsorganisation tilstræber Asien Travel at tilbyde rejser hvor der vægtes en høj kvalitet. Med kvalitet mener vi dermed både forhold med hensyn til rejsens indhold, afvikling samt gæsteservice. Jo bedre kendskab vi har til rejsemålet, desto bedre personlig service kan vi give vores gæster, og dermed øges kvaliteten af gæstens helhedsopfattelse af Asien Travel. 

I bestræbelserne for at tilbyde unikke rejser til vores gæster vægtes det at disse bærer et stort element af kreativitet. Vi ved at den rejsende i det 21 århundrede stiller store personlige krav og ønsker til deres rejser. Kun gennem kreativitet og viden kan vi tilbyde rejser som indeholder elementer der er tilpasset gæstens behov. Igennem kreativitet søger vi at åbne nye døre til oplevelser på de pågældende rejsemål. Vi vægter, at vores rejser fremstår som unikke og som et tilbud til rejsende der ønsker et spændende indhold i deres rejseprogram. Med kreativitet for øje vil vi kunne tilbyde rejser der opfylde de flestes ønsker og behov. 

Asien Travel handler om mere end blot rejser. Vi er bevidste om vort samfundsmæssige ansvar i de pågældende rejselande. Derfor afsættes der økonomiske midler til at støtte kulturelle og sociale formål.

Ebeltoft, Maj 2010Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien