Et liv med Asien....og Asien Travel

Asien Travel er et dansk rejsebureau med dybe rødder i vores affinitet for Asien, herunder især Sydøstasien og Indonesien. I vores voksne liv har vi haft disse områder tæt inde på både vores personlige liv samt det vi holder mest af, nemlig at formidle rejser til denne region. Med sammenlagt mere end 40 års erfaring med Fjernøsten, har vi opbygget en erfaring som vi håber du vil gøre brug af.

Læs vores profiler nedenfor

 

  

Brian Harry Boysen

bhb@asientravel.dk

36 år gammel og været bosat i Thailand siden 1999. Rejst rigtig meget i Fjernøsten gennem sine mange år som fast bosiddende i regionen. Måske en af Danmarks førende eksperter når rejsen især går til Thailand. Brian har egen familie og ved hvordan det er at rejse som familie, og de forventninger dette giver til rejsen. Igennem årerne har Brian boet på Koh Chang i Syd-Thailand og derfor rejst meget i denne del af Thailand og kender dermed de små bounty-øer som sin egen buskelomme. Gennem de senere år har Brian været bosat i Chiang Mai i Nord-Thailand. For 4 år siden begyndte Brian at besøge Indonesien og især Bali. Brian rådgiver i dag mange af vores gæster når drømmeferien går til Fjernøsten.

Søren Lindahl Madsen

slm@asientravel.dk

36 år gammel og gennem de sidste 14 år beskæftiget sig intensivt med Sydøstasien. Det er blevet til mere end 35 besøg i Vietnam gennem årerne,  Desuden har Søren rejst meget i øvrige Fjernøsten. Uddannet Antropolog ved Aarhus Universitet har Søren gennemført langvarigt feltarbejde i Nord-Thailand om Vesterlændinges søgning efter Buddhismens filosofi og religiøse praksis. Desuden har Søren arbejdet med sundhedsantropologi vedrørende Vietnam og har skrevet flere artikler om forhold i Sydøstasien. Søren har været rejseleder på flere pioneerrejser til eksempelvis Myanmar og Vietnam. Søren vejleder i dag mange gæster og interesseforeninger om rejser til Fjernøsten.   

 

 Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien