Tropiske Øer i Andamaner Havet

Fantastisk Ø-hopping til Koh Lanta, Koh Mook og Koh Ngai. Uspolerede strande, strandhoteller og masser af muligheder for aktiviteter og afslapning. Oplev nogle af Thailands uspolerede bountyøer. Vi giver dig en unik mulighed for selv at sammensætte din drømmeferie på denne øhop i Thailand.

 

15 dage/12 nætter - pris fra 11.995,- med fly

Kort om denne rejse

Koh Lanta har ifølge Lonely Planet nogle af Thailands bedste strande. Glæd dig til afslapning i et tropisk paradis. Øhop i Thailand er blevet meget populært og på denne rejse besøger du nogle af de uspolerede perler i Andamaner havet.

Glæd dig udover Koh Lanta også til øerne Koh Ngai, Koh Mook eller Koh Kradan. Du bestemmer selv hvordan du vil kombinerer dit øhop. Vælg f.eks Koh Lanta og Koh Ngai og Koh Mook, eller hvad med Koh Kradan. Vi hjælper dig på vej så du træffe den helt rigtige beslutning

Du indlogeres på lækre hoteller og resorts med nem adgang til stranden. Dagene er afsat til afslapning, men der er også gode aktivitetsmuligheder.  

Øerne ligger relativ  tæt placeret på hinanden, så du bruger ikke meget tid på transport mellem øerne.

På ud- og hjemrejsen flyver du til/fra Krabi tilbage til Bangkok og derfra videre til København.

 

Bemærkninger

Asien Travel har eget Servicekontor på Koh Lanta. Her kan du komme i kontakt med vort thailandske personale, som kan hjælpe med råd og vejledning. Der er også muligheder for at tilkøbe forskelllige udflugter.

Har du lyst til at ændre på rejseforløbet, eksempelvis flere overnatninger på en bestemt Ø så kontakt os venligst.

På denne Koh Lanta Ø-hopping kan du vælge mellem at bo på gode standard strandhoteller eller vælge vores deluxe pakke. Se mere under "Overnatning".


Lær mere om Øhopping

Se video med Brian Boysen der har rejst mange år på øerne og lær mere:
Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Paradis på Koh Lanta
 • Fantastiske strande
 • Gode udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • De uspolerede øer Koh Ngai og Koh Mook eller Koh Kradan
 • Restauranter i strandkanten
 • Et uspoleret paradis

 

 


Andre ligende rejser

Afslapningsferie på Koh Mak

Bo i Strandkanten på Koh Chang

Øhop i Thailand på Koh Chang

 

 

 

Slow Travel eller Øhop i Thailand er en rejseform hvor man har mulighed for at komme helt ned i tempo. Vi har arbejdet med øerne i Syd-Thailand i mere end 9 år og kender dem rigtig godt.

 

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Sådan forløber rejsen:

Du flyver på Dag 1 direkte til Bangkok. Efter ankomst til Bangkok Lufthavn skifter du fly. Der vil være god tid til flyskift. Du flyver fra Bangkok Lufthavn til Krabi Lufthavn hvor du vil blive mødt af en Asien Travel respræsentant.

Herefter bliver du transporteret med privat vogn til dejlige Koh Lanta, hvor ferien kan begynde. Koh Lanta har mange udflugtsmuligheder og enestående brede strande. Du finder også et hyggeligt aftenliv med masser af spændende restauranter.

På Koh Lanta bor man på enten Lanta Nakara Resort(standard) eller Lanta Sand Resort(deluxe). Begge hoteller har nem adgang til stranden. Koh Lanta tilbyder mange aktivitets- og udflugtsmuligheder. Vi tilbyder blandt andet bådture, shopping på Phi Phi, Madlavningskurser, elefantrekking og ø-rundture på Koh Lanta

Dit ophold på Koh Lanta er fra Dag 2 til Dag 5.

Asien Travel har eget servicekontor på Koh Lanta så vi er lette at komme i kontakt med. Asien Travel har et stort udflugtsprogram som du kan få tilsendt på forhånd hvis du har lyst.

Herefter fortsætter dit øhop til enten Koh Ngai, Koh Mook(Koh Muk) eller Koh Kradan. Du kan på kortet nedenfor se hvorledes øerne er placeret i forhold til hinanden. Du bestemmer helt sammensætningen. Hvilke øer du vil besøge. Husk at Asien Travel sørger for det hele også al transport mellem øerne. Vi har rejst på øerne i mere end 10 år og kender dem rigtig godt.

Man kunne f.eks sammensætte således: 3 nætter på Koh Lanta og 3 nætter på Koh Mook. Herefter 3 nætter på Koh Ngai og afsluttende 3 nætter på Koh Lanta.


Men hvilke øer skal man vælge?. Her følger lidt oplysninger om øerne:


Koh Ngai:


Man finder hovedparten af hotellerne på østsiden. Øen er ganske lille, men udbudet af restauranter er fint. Man spiser gerne på stranden og prisniveauet er rigtig fint. Der er fine snorklingsmuligheder fra stranden, hvor der findes mindre rev. Der er også mulighed for snorklingsturer med båd. Koh Ngai har rigtig gode strande. På Koh Ngai anbefaler vi hotellerne Fantasy Resort(standard) eller Thanya Resort(deluxe).


Koh Mook(Koh Muk)


Søger du det uspolerede paradis er Koh Mook et rigtig godt valg. Her findes der kun ganske få hoteller. Koh Mook Sivalai Resort er måske et af de mest lækre strandresorts i Thailand og indgår derfor også i vores Deluxe Pakke. Tiden på Koh Mook vil man typisk tilbringe sammen med en god bog eller sammenvær med sine rejsefæller. Der er fine snorklingsmuligheder. Der er et fint lokalt liv på Koh Mook med en fiskerlandsby. Koh Mook er en dejlig bountyø og ser relativt få turister. Kom helt ned i tempo på Koh Mook. Et rigtig godt valg efter vores mening. På Koh Mook anbefaler vi Koh Mook Charlie Resort(standard) og Koh Mook Sivalai Beach Resort(deluxe).

 

Koh Kradan


Koh Kradan er en ganske lille ø med kun 3-4 hoteller. Du finder også ganske få restauranter. Man vælger Koh Kradan hvis man har brug for bare at "komme væk fra det hele". Nyde de lækre strande og sidde i strandkanten om aftenen med noget til ganen. Koh Kradan har rigtig gode strande og vandet er meget klart. Koh Kradan indgår på vores Andamaner Havet Øhopping. På Koh Kradan vælger man enten mellem Koh Kradan Beach Resort(standard) eller Seevenseas Resort(deluxe).

 

Se vores video fra Ko Mook her:


 

 

I det følgende har vi forestillet en øhop til Koh Ngai og Koh Mook. Men igen. Du bestemmer helt selv kombinationen.

 

På Dag 5 sejler du med båd videre til en af Sydthailands mange perler, nemlig øen Koh Ngai. Koh Ngai er kendt for sine fortræffelige snorkle- og dykningsmuligheder. Man kan desuden besøge Emerald Drypstenhulen hvor der gemmer sig en smuk strand. Koh Ngai har en rolig atmosfære og den østlige strand er 2 km lang og er meget smuk. Det er også her de fleste resorts er beliggende. Asien Travel sørger for din bådtransport mellem alle øerne, så du blot kan nyde ferien og slappe af.

På Koh Ngai indlogeres du på Fantasy Resort(standard) eller Thanya Resort(deluxe). Begge er lækre strandhoteller. Du er på Koh Ngai fra Dag 5 til Dag 8.

Dag 8-11 har du på skønne Koh Mook. På dag 8 sejler du med båd fra Koh Ngai til Koh Mook. Glæd dig til lækre strande og mulighed for at komme helt ned i tempo på denne Øhopping i Thailand. Du indlogeres enten på Charlie Beach Resort(standard) eller Sivalai Beach Resort(deluxe).

Din ø-hop afslutter på Koh Lanta, hvor du har dagene 11-14 til mere afslapning eller hvad med at udforske Øen. Du sejler således på dag 11 tilbage til Koh Lanta fra Koh Mook. På Koh Lanta bor man på enten Lanta Nakara Resort(standard) eller Lanta Sand Resort(deluxe). På dag 14 køres der mod Krabi Lufthavn og derfra flyver man til Bangkok, hvorfra der er afrejse. Man ankommer således til København på dag 15.

Har du spørgsmål til rejsen så kontakt Asien Travel.

 


Datoer og Priser  

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 13.295,-(direkte fly)

01 Oktober til 14 December 2018 - Emirates - pris fra 11.995,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 11.995,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Norwegian - pris fra 11.995,-(direkte fly)

01 Oktober til 01 December 2018 - Finnair - pris fra 12.495,- 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 13.895,-(direkte fly)

01 Januar til 27 Juni 2019 - Emirates - pris fra 12.995,-

01 Januar til 14 Juni 2019 - Qatar - pris fra 11.995,-

01 Januar til 01 April 2019 - Norwegian - pris fra 11.995,-(direkte fly)

01 Januar til 11 Marts 2019 - Finnair - pris fra 12.995,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Prisen er baseret på Standard-Hotelpakke. Se mere under "Overnatning".

Ønsker du Deluxe-Hotelpakken skal der tillægges fra 1990,- per person

Rejsen er med 12 nætter i Thailand


   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Indenrigsfly Bangkok-Krabi-Bangkok
 • Privat transport T/R Koh Lanta.
 • Transport mellem Øer
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Vælg Koh Lanta Øhopping med Standard-pakken

 

Lanta Nakara Resort, Koh Lanta

Overnatning dag 2 til 5 og

Overnatning dag 11 til 14

Overnatning i Superior Bungalow

Se hotellets hjemmeside - klik her

 

Fantasy Resort, Koh Ngai

Overnatning dag 5 til 8

Overnatning i Superior Hillside

Se hotellets hjemmeside  - klik her


 

Charlie Beach Resort, Koh Mook

Overnatning dag 8 til 11

Overnatning i Bungalow

Se hotellets hjemmeside - klik her

 


 

 

Vælg Koh Lanta Øhopping med Deluxe-pakken


 

Lanta Sand Resort, Koh Lanta

Overnatning dag 2 til 5 og

Overnatning dag 11 til 14

Overnatning i Deluxe Balcony

Se hotellets hjemmeside - klik her

 

Thanya Resort, Koh Ngai

Overnatning dag 5 til 8

Overnatning i Oriental Garden View

Se hotellets hjemmeside  - klik her


 

Sivalai Beach Resort, Koh Mook

Overnatning dag 8 til 11

Overnatning i Beach Villa

Flere billeder -klik her

Se hotellets hjemmeside - klik her

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

Om denne rejse

Pris fra: 11.995,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 15 dage/12 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Bangkok/Krabi

Afrejse: Krabi/Bangkok

Indkvartering: Standard eller Deluxe Strandhoteller

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Ø-hopping og Badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-5:  Koh Lanta

Dag 5-8: Koh Ngai

Dag 8-11: Koh Mook

Dag 11-14: Koh Lanta

Dag 15: Ankomst til København

Tilvalgspakke

Mulighed for ændring af rejseforløb hvis dette ønskes

Mulighed for tilkøb af udflugter på Koh Lanta

(din rejsekonsulent kan tilsende udflugtsprogrammer)

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15