Nord-Thailand og Hua Hin

Nord-Thailand er en af de smukkeste egne i dette land. Oplev fantastiske naturlandskaber, bjergstammer og spændende sejlture. Alt sammen på en privat rundrejse med dygtig lokalguide. Oplev byerne Chiang Mai, Chiang Rai og Pai og tag med på sejlads på Mekong-Floden. Afsluttende badeferie i dejlige Hua Hin.

 

15 dage/12 nætter - pris fra 36.795,- i alt for 2 voksne

Kort om denne rejse

Spændende rejse i Nord-Thailand med lokalguide. Vi har inkluderet alle overnatninger, udflugter samt mange måltider. En enestående mulighed for at opleve natur, bjergstammer og meget mere i Nord-Thailand. Læs mere under "Detaljeret Beskrivelse". Oplev blandt andet Nordens Rose, Chiang Mai med mulighed for besøge det berømte Natmarked.

Glæd dig også til Thailands højeste bjerg Doi Inthanon. Rejsen bringer dig også til Mae Hong Son hvor du vil opleve Kvinderne Med De Lange Halse.

Vi sejler desuden på Mekong-floden og besøger flere etniske grupper undervejs.

Vi bor blandt andet på Lisu og Lanjia Lodge som fokuserer på ansvarlig turisme i Nord-Thailand.

I alt har vi 9 overnatninger i Nord-Thailand på denne private rundrejse.

Rejsen afsluttes med badeferie i dejlige Hua Hin


 

Bemærkninger

Rundrejsen i Nord-Thailand er privat og med engelsk-talende lokalguide.

 

Se de interessante videoer fra Chiang Mai samt Lanjia og Lisu Lodge nedenfor og få et indblik i de mange oplevelser, der venter dig.  


Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Norden Rose Chiang Mai
 • Byrundtur i Chiang Mai
 • Natmarked i Chiang Mai
 • Doi Inthanon Nationalpark
 • Girafkvinderne i Mae Hong Son
 • Den idylliske bjergby Pai
 • Mekong-floden og Den Gyldne Trekant
 • Bjergstammer og naturoplevelser.
 • Chiang Rai
 • Dejlige Lanjia Lodge
 • Dejlige Hua Hin
 • Fantastiske strande
 • Udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • Ren afslapning
 • Strandrestauranter

 

 Asien Travel har eget Servicekontor i Chiang Mai

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Video om Chiang Mai

Få et indblik i Chiang Mais charme og unikke atmosfære i videoen nedenfor. Byen i Nord har uendeligt meget at byde på, og der findes masser af aktiviteter og oplevelser både inde i og udenfor byen. 

 

Videoer om økovenlige Lisu Lodge og Lanjia Lodge

Denne video præsenterer Lanjia Lodge i Nordthailand. Lodget er del af et community-based tourism projekt i området.  

 

 

Denne video giver dig også et indblik i det økovenlige ophold, du kan komme på i Lisu Lodge og Lanjia Lodge i Nordthailand. 

  

Sådan forløber rejsen:

Du flyver på Dag 1 til Bangkok Efter ankomst til Bangkok Lufthavn på dag 2 flyver du videre til Chiang Mai i Nord-Thailand. Du flyver med THAI Airways og flyvetiden er 1 time. Efter ankomst til Chiang Mai bliver du mødt af vores repræsentant i lufthavnen. Du bliver herefter kørt til dit hotel ved centrum i Chiang Mai. Herefter begynder en spændende byrundtur i Chiang Mai. Du skal blandt andet opleve det fantastiske tempel Wat Doi Suthep der ligger på bjerget af samme navn. Herfra er der en enestående udsigt ud over Chiang Mai by og templet er anerkendt som et af vigtigste udtryk for Nord-Thailandsk Buddhisme. Du får også tid ved det smukke Huay Kaew vandfald og på vejen tilbage gennem Chiang Mai passerer du blandt andet Chiang Mai Universitet. Vi lægger også vejen forbi Wat Chai Mongol, som er et aktivt tempel hvor mange af byens indbyggere kommer for at vise respekt og fører samtaler med munkene. Hermed er der rigtige gode muligheder for at opleve et spændende aktivt fungerende tempel. Om eftermiddagen har du tid på egen hånd. Denne dag er inklusiv frokost.

Dag 3 er på egen hånd. Vi kan blandt andet anbefale en tur på det berømte Natmarked, eller hvad med at besøge Den Gamle Bydel og opleve de mange smukke historiske monumenter. Denne dag er inkl. morgenmad.

dag 4 forlader du Chiang Mai og kører til Doi Inthanon National Park. Bjerget Doi Inthanon er det højeste i Thailand og selve Nationalparken er en af de første der blev etableret i landet. Fra området er der smukke udsigter og vi besøger blandt andet vandfald. Vi tager også på en behagelig vandretur i Nationalparken og oplever noget af den smukke fauna. Efter frokost fortsætter rejsen Vestpå mod Mae Hong Son hvor vi er fremme hen på eftermiddagen. Dermed er vi tæt på grænsen til Burma og området er kendt for sine mange etniske grupper eller bedre kendt som bjergstammer. Denne dag er med morgenmad og frokost

Dag 5 er afsat til spændende oplevelser i Mae Hong Son. Vi skal naturligvis besøge de berømte ”Giraf-Kvinder” som med deres lange hals udgør en af de mere interessante bjergstammer i Thailand. Vi lægger også vejen forbi Mae Hong Son by hvor der er tid til at gå på et ægte lokalt marked. Efter frokost fortsætter rejsen i Thailand til den smukke bjergby Pai som absolut er en af de mere interessante byer i Nord-Thailand. Her finder du en hyggelig atmosfære samt masser af lokalt handelsliv og hyggelige restauranter. Denne dag er inklusiv morgenmad samt frokost.

Vi starter dag 6 med nogle højdepunkterne i Pai. Vi fortsætter til lækre Lisu Lodge, som er en idyllisk lodge beliggende nord for Chiang Mai. En Lisu guide vil tage dig på en gåtur rundt i landsbyen. Du oplever blandt andet byens tempel og ser deres krydderihaver. Du besøger lokale lisu familier og oplever ligeledes stedets Shaman og lærer om traditionel medicin. Efter en god frokost besøger vi et kulturcenter som er bygget af de lokal. Her kan du lærer mere om deres hverdag. Hen på eftermiddagen finder vi cyklerne frem og cykler rundt i området. Om aftenen er der traditionel Lisu dans. Dagen byder på helpension

Dag 7 byder på en af Thailands smukkeste elefantlejre, nemlig Chiang Dao Elephant Camp. Stedet er smukt beliggende ved Chiang Dao Nationalpark. Vi  oplever at elefanterne bader i floden og vi nyder 1 times trekking på elefantryg. Frokost spiser vi i Tha Tho tæt beliggende på grænsen til Buma. Hen på eftermiddagen ankommer vi til Maekok River Village som er beliggende ned til Mae Kok Floden. Dagen byder på morgenmad samt frokost

Dag 8 Efter morgenmad finder vi cyklerne frem og begiver os rundt i Tha Ton by. Her oplever vi det lokale marked og besøger hvis muligt et marked og en skole. Vi fortsætter rejsen til grænsebyen Mae Sai hvor mange lokale fra området samt Burma kommer for at sælge deres produkter. Det er muligt mod tillæg at komme på et kort visit i Burma. Ligeledes er det også muligt om eftermiddagen mod tillæg at besøge den berømte Padaung Stamme eller ”Girafkvinderne”. Vi overnatter ved Den Gyldne Trekant. Dagen inkluderer morgenmad og frokost.

dag 9 Efter morgenmad sejler vi en tur på Mekong Floden og oplever Den Gyldne Trekant. Der er udsigter til Laos og Burma. Vi besøger stedets Opium Museum som meget godt beretter om områdets historie. Vi fortsætter rejsen i Nord-Thailand til Lanjia Lodge hvor Hmong og Lisu etniske grupper arbejder. Vi bor tæt på deres landsby og skal lære om deres livsbetingelser. Vi oplever et Shaman Hus og drikker te med de lokale. Vi lærer om deres kultur og meget mere. Frokosten nyder vi med udsigt til Mekong Floden og Laos. Hen på dagen viser Hmnong kvinderne os hvordan de håndlaver deres knive. Efter aftensmaden er der traditionel hmong dans. Dagen inkluderer helpension

dag 10  Dagen byder på besøg ved Chiang Saen, some r den gamle hovedstad i Lanna Riget. Vi fortsætter mod Chiang Rai, der er Nord-Thailands anden største by. Her besøger vi et børnehjem der blev etableret af et svensk par tilbage i 1989. Vi forsætter mod et af de mest specielle templer i Thailand, nemlig Det Hvide Tempel. Et relavtivt nyt tempel udført i hvidt. Vi spiser frokost i Chiang Rai og overnatter centralt så du har mulighed for det spændende natmarked i byen. Dagen byder på morgenmad og froksot

Du har dag  11 til dag 14 i dejlige Hua Hin. Du flyver på dag 11 om morgenen fra Chiang Rai til Bangkok og herefter videre til Hua Hin med bil. Dagene i Hua Hin er afsat til afslapning. På dag 14 forlader du Hua Hin og vi vender retur til Bangkok Lufthavn hvorfra der er afrejse med valgfrit flyselskab.

Ankomst til København Lufthavn på dag 15.

 Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 39.995,-(direkte fly)

01 Oktober til 14 December 2018 - Emirates - pris fra 36.795,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 36.795,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Norwegian - pris fra 36.795,-(direkte fly)

01 Oktober til 01 December 2018 - Finnair - pris fra 37.995,- 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 40.895,-(direkte fly)

01 Januar til 27 Juni 2019 - Emirates - pris fra 38.695,-

01 Januar til 14 Juni 2019 - Qatar - pris fra 36.795,-

01 Januar til 01 April 2019 - Norwegian - pris fra 36.795,-(direkte fly)

01 Januar til 11 Marts 2019 - Finnair - pris fra 38.795,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er i alt for 2 personer. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Rejsen er med 12 nætter i Thailand 

Er man mere end 2 personer kan der opnåes en bedre pris på rundrejsedelen i Nordthailand.


   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Privat transport T/R Hua Hin
 • Indenrigsfly Thailand
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Udflugter, Entreer og Transport jf. program
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Evt. ekstra senge
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet.

En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske Rejseforsikring

Overnatninger på denne rejse i Thailand

 

Duangtawan(3), Chiang Mai

Overnatning dag 2 til 4

Se hotellets hjemmside - klik her

 

Fern Resort(3), Mae Hong Son

Overnatning dag 4 til 5

Se hotellets hjemmeside - klik her


 

Yoma Resort(3), Pai

Overnatning dag 5 til 6

Se hotellets hjemmeside - klik her 

Lisu Lodge(lodge), Nord-Thailand

Overnatning dag 6 til 7

Se hotellets hjemmeside - klik her

 

Mae Kok River Village(3,5), Mae Kok Floden

Overnatning dag 7 til 8

Se hotellets hjemmeside - klik her

 

Imperial Golden Triangle Hotel(3), Gyldne Trekant

Overnatning dag 8 til 9

Se hotellets hjemmeside - klik herLanjia Lodge(lodge), Grænsen til Laos

Overnatning dag 9 til 10

Se hotellets hjemmeside - klik herWaing Inn(3,5), Chiang Rai

Overnatning dag 10 til 11

Se hotellets hjemmeside - klik her

 
Baan Laksasubha(4), Hua Hin

Overnatning dag 11 til 14

Se hotellets hjemmeside - klik her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 36.795,- i alt for 2 voksne

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato

Varighed: 15 dage/12 nætter

Flyselskab: Valgfrit

Ankomst: Chiang Mai

Afrejse: Bangkok

Indkvartering: Vælg mellem flere muligheder

Måltider: Jf. program

Aktiviteter: Rundrejse og Badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2: Chiang Mai

Dag 3: Chiang Mai

Dag 4: Mae Hong Son

Dag 5: Pai

Dag 6: Lisu Lodge

Dag 7: Mae Kok Floden

Dag 8: Den Gyldne Trekant

Dag 9: Lanija Lodge

Dag 10: Chiang Rai

Dag 11-14: Hua Hin

Dag 15: Ankomst til København

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15