I Strandkanten på Koh Chang

Rejse til den dejlige Ø Koh Chang i Syd-Thailand. Koh Chang er Thailands anden største Ø og tilbyder både fantastiske strande og spændende udflugtsmuligheder. Vi har til denne rejse valgt nogle lækre resorts med bungalows tæt på strandkanten.

 

15 dage/12 nætter - pris fra 11.495,- med fly

Kort om denne rejse

Koh Chang tilbyder noget for enhver smag.

Fantastisk strande og spændende udflugtsmuligheder både til lands og vands. Koh Chang giver dig mulighed for at komme helt ned i tempo og slappe af.

Glæd dig til lækre restauranter i strandkanten eller hvad med at slutte aftenen af med en drink med udsigt over havet. Koh Chang er for mange et herligt paradis i Thailand.

Du flyver til Bangkok, Herefter starter en fantastisk ferie på Koh Chang.

Vi har valgt nogle lækre strandresorts ud med overnatning i bungalows. Dagene er afsat til afslapning, men der er også gode aktivitetsmuligheder.

Vi har egen repræsentant på Koh Chang der afholder Velkomstmøde og træffetider. Desuden har vi også Servicekontor på Koh Chang og du er velkommen forbi til en rejsesnak.

Vi har arbejdet med Koh Chang siden 1999 og kender Øens muligheder godt. Se evt. vores hjemmesiden om Koh Chang - www.kochang.dk 

 


 

Bemærkninger

På denne Koh Chang rejse kan du vælge mellem at bo på forskellig strandresorts. Vi har valgt bungalows som er beliggende tæt på strandkanten. Se mere under "Overnatning".

Se video om snorkling ved Koh Chang

Se video fra tropisk paradis ved Koh Chang

Se video fra strand ved Koh Chang
Højdepunkter 

Særligt om denne rejse

 • Uspoleret paradis på Koh Chang
 • Fantastiske strande
 • Udflugtsmuligheder både til lands og til vands
 • Snorkelmuligheder
 • Ren afslapning
 • Asien Travel Repræsentant
 • Strandrestauranter
 • Badning ved vandfald
 • Fiskerlandsbyer
 • Spændende lokal liv

 

 

 

 


Andre ligende rejser

Prøv Øhop i Thailand på Koh Chang

Badeferie på skønne Koh Mak

 

Asien Travel tilbyder egne udflugter på Koh Chang til gode thailandske priser. Få tilsendt Udflugtsprogram inden afrejse.

Du finder på Koh Chang fred og ro og dermed rigtige gode betingelser for en ren afslapningsferie hvor chancerne for godt vejr er blandt de bedste i Thailand.

 

 

Afrejsepapirer

Efter bestilling af denne rejse modtager du flybilletter; hotelinformation; afrejsepapirer samt rejsebevis der skal bruges på rejsen

   

Sådan forløber rejsen:

Efter ankomst til Bangkok Lufthavn bliver du mødt af en Asien Travel repræsentant, som kører dig sydpå til havnen ved Laem Ngop. Undervejs bliver der gjort flere pauser ved gode servicestationer, hvor der er mulighed for at købe forfriskninger.

Efter ankomst til Laem Ngop skifter man over til båd og kommer dermed efter cirka 1/2 times sejlads til øen Koh Chang der er Thailands anden største Ø.

På Koh Chang bor man på enten Coconut Beach Resort(God 3-stjernet) i Superior Bungalow eller Paradise Resort og Spa(4-stjernet) i Superior Beach Front Bungalow.

Vi kan også tilbyde på denne rejse overnatning ved KC Grande Resort og Spa(4-stjernet) i Beach Front Deluxe Villa.

Alle værelserne har bedste placering og med havudsigt og dermed nem adgang til stranden.

Koh Chang tilbyder mange aktivitets- og udflugtsmuligheder. Se nedenfor.

Dit ophold på Koh Chang er fra Dag 2 til Dag 14.

På Dag 14 vender man retur til Bangkok Lufthavn med privat transport og båd og flyver hjem

Har du spørgsmål til rejsen så kontakt Asien Travel.

Asien Travel har egen repræsentant på Koh Chang der afholder træffetider samt informationsmøder.

 

Se vores video om Koh Chang her:


 


Asien Travel har egen repræsentant på Koh Chang der afholder velkomstmøde samt hoteltræffetider. Vi tilbyder endvidere nedenstående udflugter på Koh Chang:

Ko Chang Safari – TUR MED ANDRE – Fra 335 kr

Følg med os og oplev Klong Plu Ban Chang’s elefantlejr, hvor du skal på Elefant Trekking. Vi tager dig med til det lokale tempel i Klong Prao by og besøger en lokal familie som lever af gummi produktionen i Thailand. Højdepunktet vil være besøget af Klong Plu vandfaldet, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur. Til frokost tager vi dig med til Bang Bao, hvor vi undervejs stopper ved et par af øens bedste udsigtspunkter.

 

Ukendte Ko Chang – TUR MED ANDRE – Fra 325 kr

Oplev den ukendte østside af Ko Chang. Vi besøger det helligste åndehus på Ko Chang og det lille vandfald Klong Nonsi. Vi kører videre ned at østkysten og besøger den smukke mangrove skov i Salak Kok, hvor vi skal på en bådtur igennem mangrove skoven. Du kan vælge mellem Thai traditionelle både eller kajak. Efter denne fantastiske tur viser vi dig en lokal skole på Ko Chang og en af øens smukkeste udsigtspunkter. Frokost nyder vi på en rigtig thailandsk fiskerestaurant og til slut går vi en tur igennem mangrove skoven. Bemærk: Fra januar til april er der kun lidt vand i Klong Nonsi vandfald.

 

Dinner Med Ildfluer – PRIVAT TUR – Fra 195 kr

Oplev det smukke Aana Resort inde i den lille Klong Prao flod. Her får vi en velkomstdrink mens vi nyder den fantastiske udsigt over floden og bjergene. Vi nyder en dejlig Thailandsk Dinner med et glas rødvin eller hvidvin. Efter Dinner tager vi i gode både ind i floden for at se de små ildfluer i mangrove træerne.

 

Thai Massage & Thai Dinner – PRIVAT TUR – Fra 210 kr

Oplev det ægte Thailand med 1 times rigtig Thai massage i en flot massage / spa forretning. Thai Massage blev udviklet af buddhistiske munke i Thailand som en helbredende fuktion for 2500 år siden. Efter denne times oplevelse af den thailandske kultur, bringer vi dig til en lille lokal restaurant ved floden Klong Prao. Her kan du nyde en rigtig Thai dinner.

 

Elefant Trekking – TUR MED ANDRE – Fra 100 kr for 1 time og 180 for 2 timer

Tag med til Klong Plu Ban Chang’s eller Ban Kwan Chang’s elefantcamp og oplev dette fantastiske dyr på tætteste hold. Du kan vælge mellem en 1 time trekking i jungle omkring Klong Plu Ban Changs eller Ban Kwan Changs camp eller en 2 timers trekking, hvor du vil lærer mere om elefanten og opleve elefanten tage dens daglige bad i en lille flod.

 

Fisketur (Sea Hunter): TUR MED ANDRE – Fra 300 kr

Prøv en fisketur i havet omkring Ko Chang med charter båden Julia White. De tilbyder god plads og service fra venlig ansatte. Julia White sejler i området omkring Ko Chang og øerne Ko Wai, Ko Rang og Ko Mak. Dags turen: 08.30 – 16.00 / Nat turen: 17.30 – 23.00 Notat: Nat fiskeri er mest efter blæksprutter.

 

Program 1 (Jungle Trekking & Elefant Trekking): TUR MED ANDRE – Fra 280 kr

Går til Klong Son og er en nu unik tur op til 500 meter med lunch på toppen. Trekking turen er på cirka 5-6 timer og bagefter kan du nyde en dejlig tur på elephant ryg ved Ban Kwan Chang af 40 min.

 

Program 2 (Jungle Trekking til 500 meter): TUR MED ANDRE – Fra 200 kr

Går til Baan Klong Prao og er en nu unik tur op til 500 meter med lunch på toppen. Trekking turen er på cirka 5-6 timer og slutter ved Klong Prao vandfaldet, hvor du har mulighed for at svømme i det klarer vand.

 

Program 3 (Jungle Trekking til 630 meter):  TUR MED ANDRE – Fra 225 kr

Khao Jom er 630 meter og er bjerget ved White Sand Beach. Trekking turen er cirka 6-7 timer og kan være anstrengt, så den anbefales til øvede. På toppen er der lunch og en fantastisk udsigt. 

 

Program 4 (Jungle Trekking for hele familien): TUR MED ANDRE – Fra 145 kr

Denne tur er lavet specielt til familier og ældre som gerne vil se Ko Chang’s jungle. Turen er en halv dag og tager dig til området ved Baan Klong Prao. Det er faldt terræn, men der er flere flotte udsigtspunkter på turen. 

- Program 1, 2, 3 omkring ca. 5-6 timer og meget hård!

 

Tree Top Adventure Park – TUR MED ANDRE – Fra 220 kr

Tree Top Adventure Park er en fantastisk måde at opleve naturen på i Ko Chang National Park. Fra træ til træ skal du arbejde dig igennem diverse udfordringer som f.esk klatre broer, tarzan sving og flyvende skateboards. Alle får en god introduktion på grunden før udfordringerne startes, så at du lærer at bruge udstyret sikkert. Udstyret er af eropærisk standard.

 

Thai Madlavning – TUR MED ANDRE – Fra 225 kr

Kom og lær det thailandske køkken lidt bedre at kende ved KA-TI Culinary på Klong Prao Beach. Stedet er helt unik, da det er en lille Thai familie som ejer stedet og arrangere kursus'et som max kan have 6-7 deltager per kursus. Kursus’et tager cirka 4-5 timer, hvor du vil lære at tilberede de lækreste thailandske retter og bagefter nyder du dem til frokost. 

Datoer og Priser

 

Rejs i oktober, november eller december 2018


01 Oktober til 10 December 2018 - THAI Airways - pris fra 12.995,-(direkte fly)

01 Oktober til 14 December 2018 - Emirates - pris fra 11.495,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Qatar - pris fra 11.495,-

01 Oktober til 14 December 2018 - Norwegian - pris fra 11.495,-(direkte fly)

01 Oktober til 01 December 2018 - Finnair - pris fra 11.995,- 

Rejs i januar, februar eller marts 2019


01 Januar til 29 Februar 2019 - THAI Airways - pris fra 13.695,-(direkte fly)

01 Januar til 27 Juni 2019 - Emirates - pris fra 12.495,-

01 Januar til 14 Juni 2019 - Qatar - pris fra 11.495,-

01 Januar til 01 April 2019 - Norwegian - pris fra 11.495,-(direkte fly)

01 Januar til 11 Marts 2019 - Finnair - pris fra 12.695,- 

 

For begge perioder gælder:


Priserne er per person. Se nedenfor hvad prisen inkluderer.

Priserne er vejledende og knytter sig til ledige pladser på fly og hoteller.

Det er muligt med tilslutningsfly fra andre Lufthavne i Danmark. Det er muligt at flyve fra Hamborg

Kontakt os altid for aktuelt tilbud. Ofte kan flyselskaberne have gode kampagnepriser. Vi sammensætter din rejse til en god pris

Prisen er baseret på overnatning på Coconut Beach Resort. Se mere under "Overnatning".

Ønsker du Paradise skal der tillægges i alt 2500,-. For KC Grande Resort tillægges 9500,-

Rejsen er med 12 nætter i Thailand

   

Prisen inkluderer

 • Flytransport København-Bangkok-København
 • Privat transport T/R Koh Chang.
 • Indkvartering i familieværelser der deles af 2 voksne og 2 børn
 • Indkvartering på 3- eller 3,5-4,5-stjernede hoteller
 • Morgenmad dagligt
 • Evt. ekstra senge
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 

Prisen inkluderer ikke

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Evt. Indenrigsfly i Thailand
 • Evt. obligatorisk Jule og Nytårsmiddag
 • Drikkepenge til lokalguide og chauffører
 • Provinstilslutning
 • Drikkevarer
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrige måltider
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"


Betaling

Ved bestilling af rejsen betales rejsens pris netto 20 dage.

Læs vores salgsbetingelser her


 

Afbestillingspolitik

Ved afbestilling hvor der ikke er tegnet sygdomsafbestillingsforsikring gælder følgende afbestillingsregler og gebyrer: Der opkræves et administrationsgebyr på 200 DKK per person. De dele af rejsen som kan refunderes bliver refunderet. En gylden regel er, at desto tættere på afrejsetidspunktet man er, desto mindre kan der refunderes. Dette skyldes leverandørens afbestillingspolitik.

Visum

Til denne rejse kræves der ikke visum til Thailand i det opholdet er på under 30 dage. Der kræves gyldigt Pas.

 

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tegner en afbestillingsforsikring samt rejseforsikirng. Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Thailand. Asien Travel kan give uforpligtigende tilbud på forsikringer gennem Europæiske RejseforsikringVælg overnatning på Koh Chang

Coconut Beach Resort(3), Koh Chang

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Superior Bungalow

Læs vores beskrivelse af hotellet her

 

Paradise Resort & Spa(4), Koh Chang

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Superior Beach Front Bungalow

Læs vores beskrivelse af hotellet her


 

KC Grande Resort & Spa(4), Koh Chang

Overnatning dag 2 til 14

Overnatning i Beach Front Deluxe Villa

Læs vores beskrivelse af hotellet her


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om denne rejse

Pris fra: 11.495,- per person

Afrejse: Du bestemmer selv afrejse- og hjemrejsedato. 

Varighed: 15 dage/12 nætter

Flyselskab: Valgfrit. 

Ankomst: Bangkok

Afrejse: Bangkok

Indkvartering: Vælg mellem flere strandresorts

Måltider: Morgenmad dagligt

Aktiviteter: Badeferie

Sværhedsgrad: Let

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Dag 2-14: Koh Chang

Dag 15: Ankomst til København

Tilvalgspakker

Asien Travel har egen repræsentant på Koh Chang. Få tilsendt vores udførlige udflugtsprogram for Koh Chang.

Har du andre ønsker til rejselængden så kontakt Asien Travel

Har du spørgsmål?

Ring til os på:
81 10 15 46

Send os en email på:
info@asientravel.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra 10 til 15