Thailand Sommer 2018

Skal du på ferie i Thailand til Sommer  har Asien Travel et stort udbud af rejser. Vi tilbyder Øhop, Rundrejser, Badeferier, Oplevelsesferier og meget mere. Vi hjælper hvert år mange med deres ferie i Thailand og vi skræddersyer ud fra individuelle behov. Fortæl os hvad du gerne vi opleve under din ferie i Thailand og vi hjælper dig på vej. 


 • Familieferie på Koh Samui

  Familieferie på Koh Samui

  Koh Samui er et dejligt feriemål i Thailand for hele familien. Øen har dejlige strande, masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder, gode restauranter og meget mere. Tag på familieferie til Koh Samui.

  17 dage/14 nætter - pris fra 31.750,-

 • Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui

  Familieferie Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui

  Oplev nogle af Sydthailands smukkeste strande på denne ferierejse. Glæd Jer til populære Hua Hin og øerne Koh Tao og Koh Samui. Der bliver rig mulighed for afslapning, udflugter og fortræffelige snorklingsmuligheder, når hele familien tager på årets ferie. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 29.995,-

 • Koh Samui Øhop - Familieferie

  Koh Samui Øhop - Familieferie

  Tag hele familien med til et spændende øhop i Thailand. Turen går til øerne Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao. Du finder her nogle af Thailands bedste strande og ø-gruppen er et yndet rejsemål. Oplev et Øhop i Thailand for hele familien

  17 dage/14 nætter - pris fra 41.475,-

 • Luksus Koh Samui - Familieferie

  Luksus på Koh Samui - Familieferie

  Vi har udvalgt nogle lækre luksusresorts på Koh Samui, som vil danne rammen om en familieferie udover det sædvanlige. Denne skønne rejse vil forkæle hele familien til sommer, og der er både mulighed for ren afslapning langs nogle af de smukkeste strande i Thailand, eller aktivitet og udflugter til lands og til lands.

  17 dage/14 nætter - pris fra 46.250,-

 • Sommerferie på Phuket 2013

  Sommerferie på Phuket 2018

  Sommerferie på Phuket? Phuket er med sine mange muligheder og fantastiske strande blevet til en favorit, hvis man ønsker badeferie i eksotiske Thailand. Kom billigt afsted og nyd din sommerferie på Phuket. Vi tilbyder en bred vifte af hoteller på Phuket, og kan give dig et godt tilbud til din sommerferierejse. Har du andre ønsker, hjælper vi også med det.

  17 dage/14 nætter - pris fra 7.695,-

  

 • Krabi, Phi Phi og Phuket Øhop

  Krabi, Phi Phi og Phuket Øhop

  Tag på et fantastisk øhop på Phuket i sommeren 2018. Vi tager dig med til Krabi og øerne Phi Phi og Phuket. Du rejser på de smukke øer i Andamanerhavet, og vil opleve nogle af de bedste strande i Thailand. Asien Travel giver dig et godt sommerferietilbud på Øhop i Phuket.

  17 dage/14 nætter - pris fra 8.295 ,-

 • Rejse til Chiang Mai og Syd-Thailand

  Chiang Mai i Nord og Badeferie i Syd

  Denne rejse kombinerer charmerende Chiang Mai i Nordthailand med badeferie i Sydthailand. I nord får du enestående kulturoplevelser, bjergrigt landskab, lokale markeder og etniske grupper. I syd kan du vælge et skønt ophold langs strandene i Hua Hin, på Koh Samet eller Koh Chang. Den perfekte kombination af oplevelser på din sommerferie.

  17 dage/14 nætter - pris fra 10.995,-

 • Ferie i skønne Hua Hin

  Hua Hin - Thailands ældste feriested

  Dejlige Hua Hin kan nu komme til at danne rammen om din ferie i skønne Thailand. Hua Hin er beliggende kun 2,5 times kørsel fra Bangkok lufthavn, og her finder man smukke strande, et hyggeligt bymiljø og spændende udflugter. Asien Travel kan tilbyde dig en uforglemmelig ferie til en stærk pris.

  17 dage/14 nætter - pris fra 7.770,- 


 • Billigt, men godt - Koh Samui

  Gode resorts til en stærk pris - Koh Samui

  Vi tilbyder spændende priser på en række resorts på Koh Samui. Hvis du har lyst til at holde ferie på Koh Samui til en god pris, så er denne rejse noget for dig. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 10.850,-

  

 • Koh Samui og Hua Hin

  Koh Samui og Hua Hin

  Denne sommerferierejse vil tage dig til tropisk smukke Koh Samui i Siambugten og det dejlige Hua Hin, der ligger langs kysten blot 2,5 times kørsel fra Bangkok. Du får mulighed for at opleve det eksotiske ø-liv, de mange smukke strande, Hua Hins hyggelige bymiljø og spændende udflugtsmuligheder. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 10.995,- 


 • Chiang Mai og Koh Samui

  Chiang Mai og Koh Samui

  På denne rejse besøger du charmerende Chiang Mai i Nordthailand og skønne Koh Samui i Sydthailand. Chiang Mai byder på rig kulturarv, lokale markeder og madoplevelser, trekking i bjergene og etniske grupper. Koh Samui frister med sine smukke strande og tropiske ø-liv. Du får her en ferie, der kombinerer det allerbedste af Thailand. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 10.995,-

 • Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui

  Hua Hin, Koh Tao og Koh Samui

  Oplev nogle af Sydthailands smukkeste strande på denne ferierejse. Glæd dig til populære Hua Hin og øerne Koh Tao og Koh Samui. Der er rig mulighed for afslapning, udflugter og fortræffelige snorklingsmuligheder på denne rejse. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 9.145,-

 • Koh Samui Øhop - Familieferie

  Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao Øhop

  Dette attraktive øhop vil tage dig til Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao i Den Thailandske Bugt. Øgruppen er et yndet rejsemål i Thailand, hvor vejret forbliver dejligt og strandene evigt smukke. Tag med til de tre paradisøer og få en uforglemmelig ferie.

  17 dage/14 nætter - pris fra 11.295,-

   

 • Luksus og Selvforkælelse på Koh Samui

  Luksus og Selvforkælelse på Koh Samui

  Den smukke ø Koh Samui i Den Thailandske Bugt har nogle af de flotteste strande og mest luksuriøse hoteller i Thailand. På denne rejse er selvforkælelse, luksus og afslapning i højsædet, og det eneste, du skal gøre, er at give dig hen til de fantastisk eksklusive omgivelser, du befinder dig i. 

  17 dage/14 nætter - pris fra 12.895,-

  

 • Koh Samui i Romantikkens Tegn

  Koh Samui i Romantikkens Tegn

  På denne ferie danner den smukke ø Koh Samui med sit naturskønne landskab, eksklusive hoteller og tropiske ø-atmosfære rammen om en ferie i romantikkens tegn. Forkæl jer selv og lad jer overvælde af de dejlige omgivelser på denne uforglemmelige rejse.  

  17 dage/14 nætter - pris fra 13.795,-

  

 • River Kwai med Bangkok og Hua Hin

  River Kwai med Bangkok og Hua Hin

  Oplevelser ved River Kwai i Thailand. Glæd dig til Broen Over Floden Kwai; Lækre overnatningssteder langs med Kwai Noi Floden og togture på Dødens Jernbane. En spændende rejse hvor du også sejler på floder og besøger etniske grupper. Afsluttende badeferie i Hua Hin

  17 dage/14 nætter - pris fra 12.995,-

 • Angkor Wat med Bangkok og Hua Hin

  Angkor Wat med Bangkok og Hua Hin

  Glæd dig til Angkor Tempel komplekserne i Cambodia. Et af Sydøstasiens største kulturelle og historiske vidundere. Vil tilbyder en spændende 4 dages rejse til Cambodia spækket med oplevelser. Vi kombiner rejsen med metropolen Bangkok og afslapningsferie i Hua Hin

  17 dage/14 nætter - pris fra 14.685,-

 • Khao Sok, Khanom og Koh Samui

  Khao Sok, Khanom og Koh Samui

  Oplev Nationalparken i Thailand med sin fantastiske natur og spændende dyreliv. Nyd dagene ved de kilometvis af ensomme strande ved Khanom. Denne rejse inkluderer også nogle dage på Koh Samui og afsluttende storbyferie i Bangkok. Rejsen er også velegnet for familier

   

  17 dage/14 nætter - pris fra 14.850,- per person

Breve fra gæster

 

Læs breve fra tidligere gæster - klik her

En anderledes oplevelse

 

Vi har arbejdet med øerne i Thailand siden 1999 og samlet en liste over strandhytter i Thailand. Giv dig selv en unik oplevelse.

Kontakt Asien Travel

Giv os et kald på 81 10 15 46. Alle vores rejsekonsulenter har god rejseerfaring fra store dele af Asien